מה שאותו תמהוני שכח לספר הוא שכל הוויכוחים לא היו על הפוטנציאל של ים מדר, אלא על היכולת שהוא הראה בעונה שעברה. אני טענתי (ולא רק אני) שהוא לא היה צריך לשחק כי הוא היה גרוע מאוד עד כדי לא קשור לרמות האלה, בלי קשר לפוטנציאל שלו, ושאת אותן דקות שהוא קיבל אצלנו הוא היה יכול לקבל בכל מקום אחר ולא היינו צריכים שהוא יתגלח עלינו. היו כאלה שאמרו שהוא צריך לשחק כי הוא פוטנציאל גדול ואנחנו נרוויח מזה לטווח הרחוק. והיה אותו, שטען שכבר אז הוא צריך להיות שחקן חמישייה ולקבל כמה שיותר דקות, על סמך יכולתו הנהדרת באותה נקודת זמן. אני רק אציין בהקשר הזה שאת העונה הקודמת ים מדר סיים עם עם 2.8 נקודות ב-10 דקות למשחק, 6/24 לשלוש לאורך העונה כולה ויותר איבודים מאסיסטים. אני באמת לא יכול להבין איך השיפור של מדר העונה, מטאורי ככל שיהיה, מוכיח שאותו משתמש צדק בכך שבעונה שעברה ים מדר לא היה מזעזע אלא בעצם שיחק נהדר, אבל זו כבר בעיה שלו. אני עדיין חושב שמי שטוען שרכז עם ממוצע עונתי של 2.8 נקודות באחוזים גרועים ויותר איבודים מאסיסטים מתפקיד הרכז משחק נהדר מאוד מאוד טועה, בלשון המעטה.
אגב, הנה עוד כמה דברים שאיכשהו רק אותו הדיוט ראה וכל מלומדי הכדורסל מטעם עצמם פספסו (ולמי שתוהה, המחשבה לא לעשות מנוי בעקבות השחרור של גיא פלטין הוא לא סרקזם אלא הודעה רצינית לחלוטין):
אבא של קידר כתב:
בוריס כתב:
לא יודע מי אחראי לזה אבל זו חתיכת פארסה ודי מכעיסה.
פלטין הוא פוטנציאל גדול, והיהלום הכי גדול שלנו לא פחות מים, עצוב מאוד שלא הצלחנו לשמר אותו.
אני מסכים. שחקן שכל שכך נהניתי לראות בנוער.
לאור ההתנהלות, אשקול אם יש בכלל טעם לעשות מנוי.
אבא של קידר כתב:
הלואי ושחר עמיר יהפוך בעונה הבאה לשחקן הרבה יותר משמעותי, שחקן מוכשר ומגוון.
אבא של קידר כתב:
לאן נעלם הכשרון המבטיח שחר עמיר?
אבא של קידר כתב:
ברגע ששחררו את שחר עמיר, ככל שהדבר נכון, הבנתי שכל הפרוייקט הנפלא הזה של מחלקת הנוער מיותר. מאוד חבל.