pogi כתב:
כפיר אדום כתב:
את רפואה ראינו נלחם בניסנובים על חיזוק ולעיתים מנצח.
תחת רפואה שיחקנו כדורגל. ההגנה עמדה טוב. שחקנים ידעו מה הם עושים. היה קצת משחק לחץ. היו דקות ארוכות ששיחקנו משחק די משובח שהוליד המון מצבים מול השער. ההרגשה רוב העונה היתה שעם שחקנים קצת יותר מוכשרים בחלק הקדמי, המון משחקים היו מסתיימים בניצחון ולא בתיקו או הפסד.
עכשיו עם אביטן זה נראה שהקבוצה והשחקנים לא יודעים יותר מדי מה לעשות עם הדבר העגול הזה.
אז את רפואה פיטרו פשוט בגלל שידעו שבחיים לא יסכים להנחתות ומכירת החיסול של כל השחקנים הטובים, בלי הבאת מחליפים ראויים.
אני חושב שיהיה קשה להחזיר אותו גם אם ישלמו הרבה, לצערי
"נלחם בניסנובים" "משחק דיי משובח" ההרגשה רוב העונה הייתה"
יקירי, בעונה שעברה היינו קבוצת תחתית טהורה ששיחקה כדורגל ירוד. בתחילת העונה זו הייתה קבוצה מהסוג שלא מבקיעה שערים, בהמשך זו הייתה קבוצה מהסוג שגם סופגת לא מעט. רפואה אימן את הקבוצה ברוב המוחלט של העונה למעט כמה מחזורים וחלק גדול מהכישלון רשום על שמו.
בנוסף- הוא לא נלחם בהנהלה ולא נעליים. היחסים העכורים בינו לבין ההנהלה נבעו אך ורק מהסיבה שהם לא הסתדרו בפן האישי (והאמת אני לא מתפלא, עדיין זכורות לי התמונות שהוא יוצא על רובי לבקוביץ' כמו אחרון הערסים ונראה כאילו עוד רגע הולך להרביץ לו בגלל טעות שעשה).
מה אני אגיד לך, אם רפואה משמש עבורכם איזו אנטיתזה דמיונית להנהלה אז מצדי שיהיה הוא המאמן.. לא ישנה את העובדה שגם איתו נכשל ונהיה עמוק בתחתית בדיוק כמו בעונה שעברה.
בדיוק.
זה כאילו שאם רפואה בקבוצה אז אין ניסנובים...
או שיש ניסנובים אבל יש ״לנו״ מישהו בפנים שנלחם בהם...
אנשים חיים בסרט מצוייר,אין שום דבר מקצועי בהפועל תחת הניסנובים
ואפילו הוד גאוניותו רפואה לא ישנה את זה.
אבל מה שעושה לך את זה אדון אוגוסטוס היל,עם הזמן אתה תגדל ותבין.