כמה ציטוטים לפנתאון:
מהי הטעות הגדולה ביותר שעשיתם בעונה החולפת?
שרון ניסנוב: "אם אני מרגיש שנעשתה טעות זה העניין של אופיר חיים. אתה לא מבין כמה שמחתי בשבילו שהוא עלה עם כפר סבא לליגת העל. הרגשתי שנעשה מהלך שפגע בו. אם לא היינו בתחתית,
אני בטוח שהוא היה מצליח בהפועל".נכנסים קצת בקובי:
איציק ניסנוב: "עשינו הרבה טעויות, המרכזית מבחינתי הייתה בבחירת המאמן. יכול להיות שיש מאמן שמקצועית הוא טוב, אבל למדתי שצריך קודם כל להביא אישיות".
עצובים שלא לקחו יותר כסף על מינויים:
גרינברג: "היו הרבה טעויות, המרכזית לדעתי, ופה אני מרגיש אשמה, היא שלא הערכנו נכון את מכירת המינויים. היום אנחנו עומדים על 7,000 ונגיע גם ל־10,000".
ושוב גרינברג:
גרינברג: "הקהל לא מספיק מכיר את ה'אני מאמין' האמיתי שלנו, את המטרות שלנו - אנחנו לא משווקים את עצמנו מספיק טוב. מפרסמים שמות שאנחנו בכלל לא במגעים עימם, ואז כשהם לא מגיעים, מן הסתם, אומרים שאנחנו קמצנים. אין שחקן שיכול לשחק בהפועל ת"א עם שכר של יותר מ־175 אלף דולר".
באו לנצח:
מהן המטרות לעונה הבאה?תושב: "בעונה שעברה עמדנו במטרה שלנו ולא הפסדנו אף דרבי, המטרה הזו נשארה מבחינתי".
ממש רוצים למכור:
גם אתם מבינים שאם הפועל רוצה לחזור למאבק על תארים, היא תצטרך בעלים עם כיסים עמוקים יותר.
שרון ניסנוב: "באנו והצלנו את הפועל בתקופה שממש לא רציתי להיות הבעלים. המפרק אמר לנו שאם לא היינו לוקחים את הקבוצה באותו ערב, המועדון היה מתחסל. אם לא אנחנו אין הפועל ת"א".
הכי כיף לתאר את האליפויות של ב"ש כנזק:
גרינברג: "היציאה מבלומפילד גרמה לנזק אדיר. אם לא השיפוץ, באר־שבע לא הייתה לוקחת שלוש אליפויות, ואנחנו לא היינו יורדים ליגה".
יש עוד הרבה פנינים, מקווה שהצלחתי להביא את הכי טוב.