Royi כתב:
ירדנו ליגה כי הניסנובים דאגו למנות את מאמן העל קורצקי ולהשאיר סגל מביך מאוד שאיפשר לקבוצת הצמרת הפועל אשקלון להישאר במקומנו.
לא מעניין אותי מה היה פה בעבר. בשורה התחתונה השחקנים היותר טובים משנה שעברה עזבו ועוד היד נטויה עם דגני שגם ההתנהלות איתו לא מוסיפה כבוד למועדון.
אני מצפה ממי שמחזיק את הפועל תל אביב להעמיד קבוצה ראויה ולא להיאחז בהיסטוריה והשוואות לבעלים אחרים.
ירדנו ליגה כי המועדון פורק, לא נשאר גרוש בקופה והופחתו לנו 9 נקודות.
ה"ניסנובים" כהגדרתך הם הסיבה היחידה לזה שעוד היה איזשהו סיכוי להישאר בליגה (אלא אם כן גם אתה הצעת אז לקחת את הקבוצה על עצמך, לשלם את המשכורות ולהחזיק את הקבוצה עם הראש מעל המים באותה תקופה ואני לא מודע לכך..)
אתה בא בטענות שלא האריכו את החוזה של גוטליב לפני "שנה או שנתיים" ואז טוען שלא מעניין אותך מה היה פה בעבר..
אתה לא יכול לנתק את העבר כי העבר משפיע עלינו עד היום, ובעלים כמו הבעלים הקודמים שהיו נערצים באותה תקופה על ידי האוהדים הובילו אותנו להיות על סף מחיקה. כרגע יש לך בעלים שמוכנים (וכנראה מסוגלים) לשים X כסף כל שנה.
אתה מצפה ליותר? אופציה אחת שיש לך היא לקחת מהם את הקבוצה ולהעמיד תקציב של אגורה אחת יותר מהם (אם תלך על זה מבטיח לך שאתמוך). אופציה נוספת- אתה יכול לצאת כבר היום למסע ברחבי הגלובוס בחיפוש אחר מולטי מליונר שיקנה את הפועל ויעמיד קבוצה ראויה ושלא יאחז בהיסטוריה (לאביב בושינסקי זה הצליח עם מכבי).
עד אז אלא הבעלים, עם כל הצער, ואנחנו נאלץ לסלוח להם על זה שבלב תקופה הפירוק כשהמועדון היה הרוס, הם לא הצליחו להחתים את גוטליב על חוזה חדש לחמש שנים.