teknoboy כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:
אותם אוהדים יודעים את המצב הכלכלי של המועדון כבר שנים, מעניין שהסיבות שאתה מתאר פה על כסף שנכנס לקופה שממנה משלמים לשחקנים וכו׳, לא ממש גרם להם לעשות מנוי בסוף. מעניין למה. זה דפוס חשיבה של אוהדים שלא ישתנה כנראה, עובדתית גם עכשיו במחירים הנוכחיים זה לא משתנה לפחות לא בפלטפורמה הזאת שנקראת פורום שדים, לכן אני ממש לא מתרשם ממה שאתה מנסה לצייר פה, כנראה בדיוק כמו שאתה מנסה לצייר על מה שאני כתבתי. איך אומרים? נסכים שלא להסכים.
אני אמשיך להטיף ואתם תמשיכו להתלונן. בסוף יש מי שנוכח במגרש ויש מי שמצקצק על המקלדת. כמה קל לבחור באופציה השניה, לעולם לא אבין את זה כנראה
אנחנו לא מדברים עליהם ועל הציונים שאתה נותן להם, אלא עליך ועל העובדה שאתה אומר במפורש שאתה מעדיף שלמועדון יהיה פחות כסף מאשר להיות בקרבת אוהדים שנתת להם ציון נמוך בסולם האהדה של לוסיאנו.
אוקיי, אני מבין שלקחת משפט אחד שלי וניפחת אותו לבלון גדול מאוד, אז אני אלך אחורה רגע ואסביר מההתחלה.
מן הסתם, שוב, שהאינטרס גם שלי (כמו שאמור להיות לכל אוהד הפועל) הוא שלקבוצה תהיה כמות מנויים גדולה. כתבתי את ההודעה הראשונה די בעצבים אחרי שקראתי פה תגובות, אז זה טיפה השתלט על הטון והכוונה שלי.
אני אגיד שוב ולא אחזור על זה יותר, הבעיה שלי היא עם אוהדים שבאופן אוטומטי בורחים לצד השלילי, זאת לאחר שלא עשו מנוי X שנים, מסיבות כאלה ואחרות, ואז באים בתלונות על מחירים שפויים ביותר. אוהד שנוטש בזמן רע של הקבוצה שלו, אז כן, בעיניי (מדגיש - בעיניי) הוא לא בעמדת זכות להביא מחאה כזאת או אחרת, בטח כשזה הופך עוד יותר מגוחך כי התמחור לבלומפילד הוא הגיוני ביותר ומגוון ביותר.
אני חושב שמי שמגיע למשחק של הפועל צריך להשאיר את החרא מחוץ ליציע ולהתעסק בתמיכת הקבוצה.
בזה אני מסיים את הדיון, הדעות שלי לא מתאימות לנושא הזה כנראה.