הוקיץ' כתב:
שני הגולים האלה זה סתם משהו שזרקתי מהזכרון.
בכל מקרה, גם אלה אכן שני הגולים היחידים שיש לו חלק משמעותי בהם (ולדעתי יש עוד), זה בפני עצמו לא מעיד על עונה גדולה. מגנים מעצם מיקומם אשמים בהרבה פחות גולים מבחנים ושוערים. גם אם עברו אותם בדרך לגול, לרוב לא יאשימו אותם בגול כי יהיה מישהו אשם "יותר" (כלומר מישהו בקו ההגנה האחרון).
כמובן שאם יש מישהו לא קשור לרמה בכלל כמו שקלים אז יעלה לך ועוד איך, אבל לרוב זה לא הסיפור.
יותר מכך, גם אם מגן נתן עונה גדולה מבחינה הגנתית (ואני בהחלט חושב שפירסמן מגן הגנתי מצוין), זה לא מספיק כדי שהעונה שלו ככלל תהיה גדולה. לא בכדורגל המודרני בכל אופן.
בסך הכל פירסמן נתן עונה טובה, הפתיע אותי בענק (מודה ועוזב ירוחם) והחוזה שלו הוא חתיכת מציאה.
יחד עם זאת אני חושב שיש קצת הגזמה ביכולות שלו. עדיין מדובר בשחקן מוגבל מאוד מבחינה טכנית שיכול לעשות שטויות בכל הנוגע לקבלת החלטות והנעת כדור. הוא אכן אחד המגנים השמאליים הטובים בליגה, אבל זה בעיקר מעיד על איכות המגנים פה.
הוא מקום ראשון מבין כל שחקני ההגנה בליגה במסירות מפתח עם 27, לפני בן ביטון, מאבוקה, שי קונסטנטין ודסה (מקומות 2-5 בקטגוריה הזאת), שנחשבים למגנים הכי טובים התקפית בליגה (וחלקם משחקים במערך של שלושה בלמים לסירוגין או באופן קבוע).
זה לא נובע מטכניקה יוצאת דופן, אלא בעיקר מזה שהוא אתלט בכמה רמות מעל הליגה הזאת בכל מה שקשור למהירות, פיזיות, ובעיקר כושר גופני שמאפשר לו לחרוש את האגף בספרינטים שהיו גומרים כל שחקן אחר בדקה 35 בערך. אבל בשורה התחתונה הוא יותר אפקטיבי מבחינה התקפית מכל המגנים בליגה.