opheaaa כתב:
הפועל כתב:
opheaaa כתב:
הפועל כתב:
opheaaa כתב:
ערן זהבי הוא פשוט כוכב כדורגל ברמות הכי גבוהות שיש.
איזה שחקן.
אתה מודע לכך שזה פחות או יותר המשחק היחיד באיזה עשור שהוא נותן בנבחרת?
מה זה משנה איפה?
הבן אדם הבקיע אינספור שערים נגד הגנות חזקות ושוערים מעולים.
הוא באמת לא שיחק בנבחרת ברמה שהוא משחק בה ברמה הקבוצתית (ועדיין היה תמיד מהשחקנים הטובים יותר).
אבל הבן אדם באמת שחקן ברמה עולמית.
מה זאת אומרת מה זה משנה איפה? ברור שמשנה. הבנאדם נתן הצגות בגדול בליגה הישראלית והסינית שהן חלשות ברמה האירופית (בלשון המעטה). ועוד איזה 2-3 עונות כמה משחקים טובים בשלבים מוקדמים של הליגה האירופית ובגארבג' טיים בליגת אלופות. וכן, גם איזה משחק שניים טובים בנבחרת. "כוכב כדורגל ברמות הכי גבוהות" ו"שחקן ברמה עולמית" זה לא. לכל היותר שחקן אירופי חביב.
גארבג' טיים של אלופות?
3 שערים מול באזל בשני משחקים
שלושה שערים מול בנפיקה וליון במשחקים שהיו להם קריטיים.
הוא לא מסי ולא רונאלדו. לטעמי יש לו התמצאות ברחבה ברמות הגבוהות ביותר, שתי רגליים חזקות, משחק ראש טוב.
אני חושב שהוא יותר טוב מלר מעט שחקנים בקבוצות כמו רומא/מילאן/הרטה ברלין/לסטר/ויאריאל.
לדעתי הוא שחקן הרבה יותר טוב מבניון, כך שאם בניון שיחק בקבוצות כמו ליברפול, אני לא מבין מה כל כך מפליא בלחשוב שגם זהבי יכול
אז סה"כ, חוץ ממשחקי מוקדמות, יש לו שתי הופעות טובות ברמות הגבוהות, שגם הן במשחקים נטולי לחץ מבחינתו ומול קבוצות שהן במקרה הטוב קבוצות דרג ב' אירופי. זה כל הסיפור?
אני באמת חושב שהוא אחלה שחקן, בלי ספק אחד מגדולי השחקנים בהיסטוריה של הכדורגל הישראלי. אבל צריך קצת פרופורציות, זה אומר בעיקר על הכדורגל הישראלי שהוא די חרבנה. כמה הופעות נחמדות בליגת אלופות, ואפיזודה חולפת בליגה האיטלקית? וואלה?! זה שחקן שאפילו ברמה של מעצמה אירופית דרג ב' כמו הולנד לא נחשב "כוכב", ולא ברמה עולמית ולא כלום.