redrony כתב:
לירון האדום כתב:
redrony כתב:
לירון האדום כתב:
אה וכן, מתחילת העונה טענתי ואמרתי שספורי לא צריך להיות בהרכב, שלא צריך לבנות את הקבוצה על ספורי.
פלא שאנחנו מקום אחרון בליגה?
ברור, אנחנו מקום אחרון בליגה כי ספורי בהרכב וכי אנחנו בונים את הקבוצה על ספורי. היחיד שבונה על ספורי את הקבוצה זה אתה.
אין אצלך קשר בין טענות למציאות. הכל מן עובדות וסטטיסטיקות שלא קשורות לכלום. באותה מידה היית יכול לכתוב שאננחו מקום אחרון כי השמש זורחת בבוקר.
רד רוני - בוא נשחק משחק - יש לך צ'ק פתוח להביא בינואר עכשיו 4 שחקנים בלבד.
באיזה עמדות אתה מביא אותם? בהנחה ואתה מייעד להם את ההרכב, מה ההרכב שיהיה?
קשר 50/50, שני קשרים התקפיים, חלוץ. במקום כל ההתקפה שלנו, לא רק ספורי. אתה מדבר רק על ספורי באובססיביות, בדיוק כמו שהיית יכול לדבר על לקס, זיקרי, עאבד, עגייב, ותסלח לי, גם דמארי. זו הטענה שלי כלפיך. וזה מחלחל לקהל במגרש, הקהל שפעם היה הכי טוב בארץ והיום שורק בוז לשחקנים שלו.
אה, ואין לי צ'ק פתוח, גם לא להפועל ובמגבלות התקציביות, ספורי זה מה שיש, בדיוק כמו כל השחקנים שרשמתי למעלה
אני חושב שאם תביא שחקן טוב במקום ספורי ועוד חלוץ במקום דמארי תהיה טוב יותר גם אם לקס ימשיך בהרכב...
אמרתי גם ששחקן כמו ממן למשל יכול לגרום לזקרי עאבד ואח' להיות טובים יותר.
ובאמת אני לא מבין את הטיעון הזה של גם אחרים גרועים אבל אתה כותב רק על ספורי.
אני לא פתחתי את הפוסט הזה, והעובדה כי שחקן אחר פחות טוב מספורי אינה אומרת שספורי טוב.
הקהל שלנו הוא עדיין הקהל הטוב בארץ, כי בכל מועדון אחר כבר היו מחאות ובלגנים ואצלנו? הכל בסדר, זה רק חוסר מזל...
ובוז לשחקנים? אוי אוי מסכנים... רחמים עליהם, שורקים להם בוז.
יאללה יאללה, בכל העולם זה קורה, שחקנים הם מקצועניים, מי שלא יכול להתמודד עם בוז או קללות של הקהל שלו או של היריב שיחפש מקצוע אחר