תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 10:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 904 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 31  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחלקת הנוער עונת 2018/19
הודעהפורסם: 16 נובמבר 2018, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
מה קורה עם סייקו סיסאי קס קסהה נה נה נה נה נה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2018, 12:05 
במשחק האימון, שנערך אתמול בהרצליה, הפסידה קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב, 4:2 לקבוצת הבוגרים של הפועל הרצליה.
כבשו לאדומים: דניאל קוניצקי וירין בסון.
ביום שבת, ה-1 בדצמבר, תחזור הקבוצה למשחקי הליגה, כשתארח את הפועל חדרה למשחק תחתית חשוב, ששעתו תפורסם בימים הקרובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2018, 16:07 
סמל אישי של המשתמש
יש קשר בין ירין בסון למני בסון(שחקן הפועל פ"ת בתחילת ה90')?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2018, 16:44 
אחר צהריים טובים ממתחם חודורוב, כאן יצא לדרך משחק האימון של קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב (באדום מלא), נגד קבוצת הבוגרים של הכח עמידר ר"ג (בכחול מלא).
החניכים של אורי אוזן עולים עם רוי ברנס (אפוד לבן) בשער, יוסי רומנו (14), אופק בלאס (2), תומר גבר (4) ואיתמר אפרת (23) בהגנה, שי איזן (6), ירדן סידי (7) ואליהו אדמה (19) בקישור, ניל יוסף (27), דניאל קוניצקי (10) ויואב ליברוס בחוד, ותוקפים הפוך (לכיוון חדרי ההלבשה) ללא הגרלה, כשאף שחקן אינו עונד את סרט הקפטן.
האורחים, שבהרכבם מור נעמן (מגיננו המושאל), מוציאים את המשחק לדרך ללא הגרלה, עולים ליתרון 0:1 משער של אקס מחלקת הנוער שלנו, הקשר יובל שפונגין, כבר בדקה השניה, מכפילים אותו משער עצמי של תומר גבר בדקה השישית - ומובילים כעת 0:3 משער נוסף בדקה ה-11⚽⚽⚽

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2018, 17:22 
⏱מחצית ראשונה חלשה מסתיימת בפיגור 3:0.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2018, 17:33 
⏰המחצית השניה נפתחה עם שישה חילופים בהפועל:
עידו אסקפה (22) נכנס לשער במקום רוי ברנס,
סתיו לוסקי (20) במקום איתמר אפרת,
אדיר חרדון (89) במקום יוסי רומנו,
איליי טמם (18) במקום ניל יוסף,
ירין בסון (22) במקום דניאל קוניצקי
ועדן סילס (99) במקום יואב ליברוס.
⚽בדקה ה-47 הכחולים עולים ל-0:4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2018, 17:38 
⚽בדקה ה-53 המחליף, איליי טמם, מצמק ל-4:1.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2018, 18:10 
⚽בדקה ה-87 הכח כובשת בפנדל, ועולה ל-5:1.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2018, 18:12 
⚽בדקה ה-89 המחליף, אדיר חרדון, מצמק ל-5:2 מבישול של איליי טמם, כובש השער הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2018, 18:17 
סמל אישי של המשתמש
חרדון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2018, 18:24 
המשחק מסתיים בהפסד 5:2 של קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב, לקבוצת הבוגרים של הכח מכ' עמידר רמת-גן, למרות שערים שכבשו אילי טמם ואדיר חרדון.
ביום שבת הקרוב (1/12) בשעה 10:40 תחזור הקבוצה למשחקי הליגה, כשתארח את הפ' חדרה למשחק תחתית חשוב, שיתקיים באותו מגרש מרכזי במתחם חודורוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2018, 18:25 
KingAlpaca כתב:
חרדון?

שם משפחתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2018, 16:25 
*השבת במחלקת הנוער של הפועל תל-אביב: חוזרים מהפגרה!*

לאחר פגרת שזרוע ונבחרות, שבה קיימה שני משחקי אימון מול קבוצות בוגרים (הפסד 4:2 בהרצליה להפועל המקומית למרות שערים של דניאל קוניצקי וירין בסון, והפסד 5:2 לבוגרים של הכח עמידר ר"ג למרות שערים של אילי טמם ואדיר חרדון), תחזור השבת (1 בדצמבר) קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב, למשחקי הליגה, כשבמסגרת המחזור ה-11 תארח את הפ' חדרה, למשחק תחתית ביתי, שיחל בשעה 10:40 בבוקר, ויתקיים במגרש וולפסון 2, המרכזי במתחם חודורוב (רח' הלוחמים 4, תל-אביב/יפו).
החניכים של אורי אוזן יגיעו אליו מהמקום ה-11 בטבלה, כשהם עם 10 נקודות ומאזן שערים 12:10 בתום עשרה משחקי ליגה, אחרי שיצאו לפגרה עם תיקו שלישי ברציפות, 1:1 בחוץ מול סכנין משער של נסיר מג'דוב.
האורחים נמצאים שני מקומות מתחת (13 בטבלת הליגה) עם נקודה אחת פחות (9) ומאזן שערים 12:7 בתום עשרה משחקים, כשאת האחרון שבהם סיימו גם הם בתיקו, 0:0 ביתי מול ק"ש.

לאחר שיסתיים משחק הנוער, יחל בשעה 13:00 בצהריים משחקה של קבוצת נערים א', הפועל ת"א צחי בן פורת, שתארח השבת את הפ' רעננה למשחק ביתי במסגרת המחזור ה-11 בליגה, שיתקיים באותו מגרש מרכזי במתחם חודורוב.
החניכים של יוסי בילו יגיעו אליו מהמקום החמישי בטבלה, כשהם עם 17 נקודות ומאזן שערים 15:29 בתום עשרה משחקי ליגה, לאחר שיצאו לפגרה עם הפסד 3:2 בחוץ להפ' חיפה למרות שערים של משה סבן ודין סופר.
האורחים ממוקמים שניים מתחת (7 בטבלת הליגה), אך עם אותו מספר נקודות (17), כשמאזן שעריהם עומד על 18:21 בתום עשרה משחקים.

קבוצת נערים ב' תהנה משבת חופשית, כשחמישה משחקניה (שגיב נחמיאס, פיראס אל סאנע, סתיו למקין ומיכאל בן עמי) ישחקו השבוע עם הנבחרת עד גיל 16 בטורניר החורף בשפיים.

קבוצות נערים ג' תצאנה למשחקי חוץ במסגרת המחזור העשירי בליגות, כשקבוצת הדרום, הפועל ת"א עופר רוג, תסע השבת אל הדרום להתארח אצל הפ' באר-שבע, למשחק שיחל בשעה 13:20 בצהריים, ויתקיים באצטדיון וסרמיל (רח' יהודה הלוי 1, באר-שבע).
החניכים של קובי ברו יגיעו לשם מהמקום השני בטבלת ליגת מרכז, כשלהם 24 נקודות ומאזן שערים 8:35 בתום תשעה משחקים, כשבאחרון מהם יצאו לפגרה עם נצחון 1:2 על בית"ר י-ם משערים של רוני בדלר וליאו בנבניסטי.
המארחים מהנגב במקום הרביעי בטבלת אותה ליגה עם 19 נקודות ומאזן שערים 8:24 בתום תשעה משחקים.

קבוצת הצפון תתארח אצל מוליכת טבלת ליגת שרון, מכ' נתניה, למשחק שיחל בשעה 14:10 בצהריים, ויתקיים במגרש שפירא (רח' דניאל 1, נתניה).
החניכים של חן סול יגיעו אליו מהמקום התשיעי בטבלת אותה ליגה, כשהם עם 13 נקודות ומאזן שערים 17:20 בתום תשעה משחקים, כשבאחרון מהם ניצחו 1:2 את עירוני נשר משערים של יהלי לביא ואיתן מהלל.
המארחים, כאמור, במקום הראשון, ולהם 22 נקודות ומאזן שערים 5:22 בתום תשעה משחקים.

במוקד משחקי הילדים יעמוד הדרבי הגדול של קבוצת ילדים א' דרום, הפועל ת"א ערן הרינג, שתארח את מכ' למשחק במסגרת המחזור השביעי בליגת מרכז, שיפתח את השבת כבר בשעה 08:30 בבוקר, ויתקיים במגרש וולפסון 2, המרכזי במתחם חודורוב.

שבת שלום, ובהצלחה לכל קבוצות דור העתיד האדום!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2018, 10:28 
השבת נפתחת ברגל ימין עם נצחון 0:2 ביתי של קבוצת ילדים א', הפועל ת"א ערן הרינג, על מכ' ת"א בדרבי הגדול של העיר במסגרת המחזור השביעי בליגת מרכז.
כבשו: שון מוסקוביץ' ופלג לאוה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2018, 10:50 
בוקר טוב ממתחם חודורוב, כאן יצא לדרך משחקה הביתי של קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב (בלבן מלא), מול הפ' חדרה (באדום מלא) במסגרת המחזור ה-11 בליגה.
החניכים של אורי אוזן, שבמקום ה-11 בטבלה עם 10 נקודות ומאזן שערים 12:10 בתום עשרה משחקי ליגה, עולים עם רוי ברנס (1, תלבושת כחולה) בשער, איתמר אפרת (23), טום אחי מרדכי (12), אופק בלאס (2) ואילי טמם (18) בהגנה, שי אייזן (6, קפטן), עמית מאיר (29) ואליהו אדמה (19) בקישור, ושביט מזל (77), אושר דוידה (8) ודניאל קוניצקי (10) בחוד, ותוקפים נכון (לכיוון איילון) לאחר נצחון שי איזן בהגרלה.
האורחים, שבמקום ה-13 עם 9 נקודות ומאזן שערים 12:7 בתום עשרה משחקים, מוציאים את ההתמודדות לדרך לעיני כ-70 צופים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2018, 11:21 
⚽בדקה ה-32 אליהו אדמה מעלה את הפועל ליתרון 0:1, כשמגלגל מקו החמש אל תוך פינת שמאל, לאחר שקיבל בישול רוחב קצר מאיתמר אפרת, שגילגל לו מימין❗

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2018, 11:32 
בדקה ה-44 טום אחי מרדכי סופג כרטיס צהוב על הכשלה במרכז השדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2018, 11:38 
⏱מחצית ראשונה טובה ומרובת מצבים משני הצדדים, מסתיימת ביתרון 0:1 (אליהו אדמה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2018, 11:47 
⏰הפועל פותחת את המחצית השניה ללא חילופים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2018, 11:49 
⚽בדקה ה-48 עוואד עמאש משווה ל-1:1 בבעיטה מקו ה-16.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2018, 11:57 
❎בדקה ה-55 עמית מור, שכבר ספג כרטיס צהוב, מורחק בכרטיס אדום ישיר בעקבות הכשלה בוטה על שי איזן.
חדרה בעשרה שחקנים, והפועל ביתרון מספרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2018, 12:00 
בדקה ה-61 הפועל מבצעת חילוף ראשון:
אושר אלמו (15) נכנס במקום דניאל קוניצקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2018, 12:07 
בדקה ה-67 הפועל מבצעת חילוף שני:
אופק עובדיה (16) נכנס במקום אילי טמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2018, 12:12 
בדקה ה-72 הפועל מבצעת חילוף שלישי:
ירין בסון (70) נכנס במקום אושר דוידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2018, 12:20 
בדקה ה-78 הפועל מבצעת חילוף רביעי:
עלי אלעוברה (11) נכנס במקום מבשל השער, איתמר אפרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2018, 12:24 
בדקה ה-81 הפועל מבצעת חילוף חמישי ואחרון:
ירדן סידי (7) נכנס במקום עמית מאיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2018, 12:30 
⁦4⃣⁩ דקות תוספת זמן לסיום המשחק, כשהתוצאה עדיין תיקו 1:1.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2018, 13:14 
המשחק מסתיים בתיקו רביעי ברציפות לקבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב, 1:1 מול חדרה, שמותיר אותה בחלק התחתון של הטבלה, כשהיא עם 11 נקודות ומאזן שערים 13:11 בתום 11 משחקי ליגה.
כבש להפועל: אליהו אדמה (32'. בישל: איתמר אפרת). לחדרה: עוואד עמאש (48').
שיחקו בהפועל: רוי ברנס; איתמר אפרת (78' - עלי אלעוברה), טום אחי מרדכי, אופק בלאס, אילי טמם (67' - אופק עובדיה); שי איזן, עמית מאיר (81' - ירדן סידי), אליהו אדמה⚽; שביט מזל, אושר דוידה (72' - ירין בסון), דניאל קוניצקי (61' - אושר אלמו).
הוצהב להפועל: טום אחי מרדכי.
הורחק לחדרה: עמית מור (55').
צפו: כ-70 בחודורוב.
בשבת הבאה תהנה הקבוצה מפגרת גביע, ותחזור לליגה בשבת ה-15 בחודש, כשיחכה לה משחק חוץ אצל הפ' עירוני קרית שמונה.
שעתו תפורסם לקראתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2018, 15:42 
קבוצת נערים א', הפועל ת"א צחי בן פורת, מנצחת 0:3 את הפ' רעננה, משערים שכבשו עומר סניור (2) ויזהר זנו, מה שמקרב אותה לצמרת הטבלה עם 20 נקודות ומאזן שערים 15:32 בתום 11 משחקי ליגה, כשביום שבת הבא, ה-8 בחודש, יחכה לה לא פחות מהדרבי העירוני הגדול מול מוליכת הטבלה, מכ' ת"א.
קצת לפניו, ביום רביעי הקרוב (5 בחודש), יחכה לה משחק הגביע מול הפ' עירוני כספייה, בשעה 14:00 בצהריים, כאן במגרש וולפסון 2, המרכזי במתחם חודורוב, וממנו ייעדר הקשר יואב צור, אשר הורחק בכרטיס אדום מעט לפני השער השלישי במשחק הנ"ל.

במשחק נוסף, שהסתיים כעת באצטדיון וסרמיל, ניצחה קבוצת נערים ג' דרום, הפועל ת"א עופר רוג, את הפ' באר-שבע בתוצאה 0:1 משער של רוני בדלר. הנצחון מותיר את הקבוצה צמודה לפסגת הטבלה, כשהיא עם 27 נקודות ומאזן שערים 6:38 בתום עשרה משחקי ליגה, כשבמחזור הבא יחכה לה משחק ביתי מול גדנ"ע יהודה ת"א, ולפניו (בחמישי הקרוב, ה-6 בחודש בשעה 14:15 בצהריים) משחק ביתי נוסף, במסגרת גביע המדינה ע"ש ז. קליאוט ז"ל, בו תארח את הפ' אום אל פאחם כאן במגרש וולפסון 2, המרכזי במתחם חודורוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2018, 11:00 
*השבוע במחלקת הנוער של הפועל תל אביב: הגיע זמן*

קבוצת הנוער תהנה מפגרת נבחרת, וכמותה גם קבוצת נערים ב', שארבעה משחקניה - שגיב נחמיאס, פיראס אל סאנע, מיכאל בן עמי וסתיו למקין - מייצגים אותנו בטורניר החורף בשפיים, והאחרון אף כבש את השער הראשון בנצחון 0:2 על בלארוס, כשארבעת האחרים שותפו גם בנצחון 1:2 על סלובקיה.

מי שתשחק, תהיה קבוצת נערים א', הפועל ת"א צחי בן פורת, שתארח היום (5 בדצמבר) את מ.ס עירוני כסייפה (מחוזית שפלה) במסגרת סיבוב ג' (הראשון אליו מצטרפות קבוצות ליגת העל) בגביע המדינה ע"ש חיים הברפלד ז"ל, למשחק שיחל בשעה 14:00 בצהריים במגרש וולפסון 2, המרכזי במתחם חודורוב (רח' הלוחמים 4, תל-אביב/יפו).
זאת לאחר שבמסגרת הליגה ניצחה 0:3 את הפ' רעננה (משערים של יזהר זנו בדקה ה-50 ועומר סניור בדקות 65 ו-80), כשבשבת (ה-8 בחודש) יחכה לה לא פחות מהדרבי הגדול של העיר מול מכ' ת"א (שמוליכה את הטבלה עם 28 נקודות ומאזן שערים 13:39 בתום 11 משחקי ליגה), שיחל בשעה 10:30 בבוקר באותו מגרש מרכזי בחודורוב, ואליו יגיעו החניכים של יוסי בילו מהמקום הרביעי בטבלת הליגה עם 20 נקודות ומאזן שערים 15:32 בתום 11 משחקים.

דרבי נוסף באותה שבת קרובה יפתח את הבוקר כבר בשעה 08:30, ובו תתארח קבוצת נערים ב', הפועל ת"א ישין, אצל מכ' ת"א במגרש קרית שלום 1 (דרך בן צבי 106, תל-אביב/יפו) במסגרת המחזור ה-12 בליגה.
החניכים של דן רומן יגיעו אליו מהמקום החמישי בטבלה, כשהם עם 21 נקודות ומאזן שערים 7:22 בתום 11 משחקי ליגה, כשבאחרון מהם הפסידו 2:1 בבית לעירוני נשר למרות שער של מיכאל בן עמי.
המארחים נמצאים מקום אחד מתחת (6 בטבלה) עם נקודה אחת פחות (20) ומאזן שערים 11:19 בתום 11 משחקי ליגה.

מחר (6 בחודש) בשעה 14:15 בצהריים תארח קבוצת נערים ג' דרום, הפועל ת"א עופר רוג, את הפ' אום אל פאחם במסגרת סיבוב ב' בגביע המדינה ע"ש ז. קליאוט ז"ל.
זאת לאחר שבמסגרת הליגה ניצחה השבת 0:1 בחוץ את הפ' ב"ש משער של כפיר ארואס, שהעלה את החניכים של קובי ברו אל המקום הראשון בטבלת ליגת מרכז עם 27 נק' ומאזן שערים 8:36 בתום עשרה משחקי ליגה, לפני שביום ראשון הקרוב (9 בחודש) תארח בשעה 14:00 בצהריים את גדנ"ע ת"א (מקום 15 ולפני אחרון בטבלת אותה ליגה עם 3 נקודות ומאזן שערים 46:7 בתום עשרה משחקים) במגרש המרכזי במתחם חודורוב.

קבוצת הצפון של חן סול (מקום 9 עם 13 נקודות ומאזן שערים 18:20 בתום עשרה משחקי ליגה, כשבאחרון מהם הפסידה 1:0 בחוץ למכ' נתניה) תארח השבת במסגרת המחזור ה-11 בליגת שרון את הפ' הוד השרון (מקום 14 בטבלת אותה ליגה עם 4 נקודות ומאזן שערים 35:8 בתום עשרה משחקים),למשחק שיערך במגרש המרכזי במתחם חודורוב, ויחל בשעה 12:45 בצהריים.
במסגרת סיבוב ב' בגביע המדינה ע"ש ז. קליאוט ז"ל הם יארחו ביום שני הקרוב (10 בחודש) את הפ' כפר-קאסם, למשחק שיחל בשעה 14:15 בצהריים באותו מגרש מרכזי במתחם חודורוב.

אתמול נערך משחקה של קבוצת ילדים א', הפועל ת"א ערן הרינג, במסגרת סיבוב ג' בגביע המדינה ע"ש דוד שווייצר ז"ל, ובו היא גברה בחוץ על סקציה נס ציונה 0:1 (כבש: אורי עגייב) לאחר הארכה, והעפילה לשלב הבא.
נצחון נרשם גם לקבוצת ילדים ב', הפועל ת"א מיכאל, 2:4 על הפ' כפר-קאסם בסיבוב ב' של גביע המדינה ע"ש שמואל סוחר ז"ל, והיא העפילה לשלב הבא.

שבת שלום, ובהצלחה לכל קבוצות דור העתיד האדום!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 904 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 31  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: