Oleg Neduda כתב:
רוני לוי זה מאמן מהזן של רפואה, שלא כל כך סופר את החברה שמעליו. חוץ מזה שהוא לוקח שכר הרבה יותר גבוהה מיתר המאמנים שפנויים בשוק. אין שום סיכוי שהוא ימונה.
בפועל יביאו מאמן עם רקורד לא מוכח במקרה הטוב, בשכר נמוך, שמתאים "למדיניות ארוכת הטווח של המועדון" (או במילים אחרות - החתמת שחקנים בלירה וחצי).
באמת שהייתי מהמגוננים של הניסנובים, בעיקר בגלל שאף אחד אחר לא רצה להיכנס לצרעת הזאת. פשוט נפל
כשמדברים על מאמן עם רקורד לא מוכח צריך לזכור שגם רפואה נמצא בלבל הזה.
למרות שבפורום נראה כאילו פיטרנו את מוריניו, בפועל רפואה הוא מאמן כמעט חסר ניסיון שאמנם העלה אותנו ליגה אבל השנה נכשל. אני מכבד את הדעות פה כאילו "הכדורגל הסביר" העונה הוא בזכות רפואה ולמרות הסגל, אבל דעתי היא, לצערי, שהכדורגל הסביר הוא בזכות הסגל ולמרות רפואה (אני אומר לצערי כי למרות שאני חושב שלהפועל צריך להיות בכל רגע נתון מאמן מנוסה שהוכיח את עצמו במועדונים גדולים, כן חשבתי שרפואה ישבור את זה ויצליח, אבל טעיתי)
בכל מקרה, אני לא מבין בזנים של מאמנים ולא יודע איזה "טיפוס" בהנהלה מחפשים אבל במצב הדברים הנתון רק רוני לוי צריך להיות המאמן. זה אינטרס שלנו ואינטרס שלו (הנבחרת תפוסה, מכבי, חיפה ובית"ר לא אופציה, הוא פוטר מקפריסין והפועל יכולה להיות כמו חמצן לקריירה שלו).
אם רוני לוי לא יהיה זה שימונה, זו מבחינתי תהיה האינדיקציה החד משמעית שהחבר'ה האלה לא מתאימים