יובל כתב:
Keisar88 כתב:
יובל כתב:
לדעתי, נכון לפתיחת הליגה ואחרי שראיתי כמעט את כל הקבוצות לפחות משחק אחד, הקבוצות הכי חלשות בליגה הן אשדוד (למרות שגירדו ניצחון היום מול סגל חסר של גלבוע), הרצליה ואנחנו.
לראשל"צ בסיס מצוין, לדעתי הם חסרים רק רכז טוב במקום רייט כדי להיות קבוצה חזקה מאוד. המון פורוורדים ושחקנים ורסטיליים ואתלטיים, בדיוק ההפך מאיתנו.
לדעתך אילת קבוצה חזקה יותר מאלו שציינת? לדעתי הם גם בקבוצות החלשות בנתיים
האמת שהם הקבוצה היחידה שלא ראיתי אף משחק שלה. יש להם סגל ישראלי שאני לא אוהב שכמעט אף אחד לא שומר, אבל לדעתי יש להם זרים לא רעים. אני לא חושב שיש להם קבוצה גרועה כמו השלוש שציינתי.
יש להם שני זרים בקו האחורי שלא רואים ממטר את שלנו.
לנזל סמית' ג'וניור, סווינגמן נמוך, לא מוכשר במיוחד ולא קלעי גדול, אבל שחקן נהדר לליגה שלנו. שחקן פיזי וקשוח, פוטנציאל סקורינג לא רע, ריבאונדר אדיר (שחקן של למעלה מ-6 ריבאונדים למשחק באופן קבוע למרות שהוא בקושי 1.93). נתן מול ירושלים חתיכת משחק של 28 נקודות (7/8 לשתיים, 3/6 לשלוש, 5/6 מהקו), 8 ריבאונדים, 3 אסיסטים, 2 חטיפות ומדד מצטבר 38.
ואלייז'ה בראיינט, עוד סווינגמן, כיכב בכל משחקי ההכנה שלהם וגם נגד ירושלים נתן משחק מרשים של 19 נקודות ו-8 ריבאונדים. סקורר עם קליעה מצוינת ופינישר מצוין ליד הטבעת.
אני לא רואה איך אנחנו עוצרים את שניהם ביחד על פחות מ-40 נקודות במחזור הראשון. שני השחקנים האלה, אגב, על פי הרזומה שלהם (לנזל סמית' היה עד עכשיו בליגה השנייה באיטליה ואחר כך בהונגריה ויוון, ובראיינט הוא רוקי), שחקנים של 90-100 אלף, משמעותית זולים מהזרים שלנו.
מצד שני יש להם את הקו הקדמי הכי חלש בליגה וספסל לא קיים. שולדבראנד וזלמנסון שהם חורים הגנתיים ודרוקר אפילו לא מנסה לשחק איתם ביחד (ובצדק, רק לא ברור למה להביא את שניהם), ג'יי.פי טוקוטו שלא הרשים במיוחד ודווין תומאס שנראה כמו הזר הכי גרוע בליגה (למרות שהוא מגיע עם מספרים יפים מטורקיה וספרד), הספיק לריב עם דרוקר איזה שלוש פעמים במהלך המשחק ונראה כאילו הימים שלו באילת ספורים. הרכז המתאזרח נראה לא בעניינים.