בוריס כתב:
בלייזר ושולדבראנד משחקים רק 4, אתה יודע שהם לא רלוונטים.
למה לא רלבנטי? אם גינת ושולדבראנד יתחלקו בעמדה 4 זה כזה אסון? שניהם שיחקו השנה 23-24 דק למשחק. אם יהיו להם כמה דקות משותפוןת שאחד מהם ישחק קצת בעמדת הסנטר זה אסון? בליגת הגמדים שלנו זה לא סיפור. לא אידיאלי, אבל לא פחות מופרך מסגלים אחרים שהיו לנו, או מהחלטה להתבסס על מנקו כסמול היחיד בכל הסגל.
בוריס כתב:
חנוכי ורוזפלט - תגיד אתה רציני?
למה לא? מנקו שחקן לגמרי בלבל שלהם.
בוריס כתב:
אלכסנדר - הצחקת לי את הסבתא, הוא עם מס של ישראלי השנה ולא באיזור שלך.
אי אפשר לדעת איתו. הבריחה שלו מיפן הראתה שכסף לא הדבר היחיד שמעניין אותו. במקום שכר לבנקס ומנקו, אולי פלוס השלמה מתרומה? לא סביר, אבל לא מופרך לדעתי.
בוריס כתב:
בן שימול, יבזורי - שחקנים בדעיכה ולא יותר טובים מרפי, לא שכנעת אותי. הייתי רוצה לראות את התגובות פה אם היו מחתימים את יבזורי.
מה היו התגובות? שחקנים בלבל שלו. נחתים אותם לעונה, ביג דיל. לא חסרים ישראלים בינוניים כמו מנקו בליגה, אני באופן אישי לא רואה סיבה מיוחדת להיקשר לאף אחד מהם כשחקן חמישיה.
בוריס כתב:
צ'וברוביץ' חתם בירושלים תמורת 150K, היית משלם לו את זה אני מניח.
בירושלים משלמים יותר מן הסתם, אבל גם ישחק פחות. אם היינו לפני חודש מציעםי לו חוזה, אי אפשר לדעת מה היה קורה. אולי בכלל לא היתה הצעה של ירושלים על השולחן באותו שלב
בוריס כתב:
שמחון - להחתים אותו באותה נקודת זמן, פירושה לוותר על אדריאן בנקס הוא לא זול והעלות שלו היא כמו של שניהם (אם תכליל גם את הביי אוואט שצריך לשלם לרפי).
לקחו החלטה לחכות לבנקס ובנתיים חתם בחולון מוקדם.
שמחון חתם בחולון יום לפני שמימשנו את האופציה על מנקו. הוא לגמרי היה על השולחן בתקופת הזמן הרלבנטית. ובעצם ההחתמה על מנקו כבר די הצהרנו שאנחנו בפועל מוותרים על הסיכוי הקטן שהיה להשאיר את בנקס.
בוריס כתב:
יפתח - התרומה שלו כזו גבוהה יותר משל רפי שמצדיקה לשלם למנקו ביי אוואט + שכר (לא קטן) ליפתח?
הכל תלוי עלויות, אבל בעיניי לפחות ליפתח זיו יש יותר פוטנציאל מאשר מנקו. הייתי מעדיף לראות אותו אצלנו. בכל מקרה זאת היתה אופציה ריאלית לחלוטין
התייחסתי אחד אחד, ויכול להיות בהחלט שלא דייקתי בהכל. אבל בגדול השורה התחתונה לטעמי ברורה - היו לנו אופציות אחרות ריאליות לחלוטין. מי יותר מי פחות, אבל היו. מנקו ממש לא היה האופציה הטובה היחידה הקיימת בשוק. זה נראה לי די ברור.
מנקו אצלנו כי פרנקו מחזיק ממנו הרבה יותר משוויו האמיתי. זה לגיטימי. הוא רואה משהו שאחרים לא רואים לדעתו. אבל אלא אם אתה רואה את אותו דבר, לא היתה סיבה אמיתית להתעקש על ההחתמה שלו