תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 17:19

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 194 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: האם אדריאן בנקס הוחתם לעונה הבאה?
הודעהפורסם: 17 יולי 2018, 23:15 
סמל אישי של המשתמש
אדום עתיק כתב:
שורה תחתונה:
היו לנו ביד שני הזרים\המתאזרחים\הישראלים הכי טובים, בשתי עמדות מפתח, ובגלל משחקי אגו אין לנו אותם.

איזה דיכאון אטומי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2018, 01:53 
סמל אישי של המשתמש
בר טימור

או

שון דאוסן

חייבים להחתים אחד משניהם, גם על חשבון תקציב הזרים. שון סוגר לך את עמדה 3 וברטי מאפשר להביא זר טוב לעמדה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2018, 06:31 
רדנקו כתב:
LFC כתב:
א.ב כתב:
LFC כתב:
זה עניין של סיכוי-סיכון.
הלכו עם ההחתמה של רפי מנקו על צעד זהיר, הרי אנחנו יודעים שאם לא היו מחתימים אותו, הוא היה חותם באיזה נס ציונה וגם בנקס לא היה חותם, אז הפורום בכלל היה עולה באש, כי השלוש היחיד הישראלי הרלוונטי זה קולמן.

ממש לא מאשים את ההנהלה בצעד שבחרה, ביחס למצב הנוכחי. מה שהיה במהלך השנה שעברה, זו הבעיה.

אבל גם בנקס, במקום להגיד אני ממשיך/לא ממשיך/לא ממשיך אם מנקו ממשיך, בחר לראות מה האופציות העומדות לרשותו, זו ההחלטה והוא רצה לקבל אותה כנראה באופן השקול ביותר, אבל עדיין זה גם חלק מהעניין.

הטעיויות שנעשו הרבה לפני כן הובילו אותנו למצב (בנקס, שמחון), ממש לא ההחלטה האחרונה.

יש איזה חוק שחייב להיות 3 ישראלי?
אז היינו נתקעים בלי מנקו ובנקס והיו מביאים ישראלי בעמדה אחרת ושמים זר בעמדה 3.
בשורה התחתונה היית יכול להביא שחקנים עם Value per Money הרבה יותר טוב ממנקו, שהוא שחקן יקר עם יכולת בינונית.

לא עניין של חוק, אני רוצה לדעת מה היית אתה כהנהלה, עושה ב-5.7?
לא מחתים את מנקו ומקווה לטוב מגזרת בנקס/דוסון?
מכיר ישראלי אחר שיכול לתת לך תפוקה סבירה בעמדה אחרת רלוונטית?

בגלל שהטעויות כבר נעשו, אני כמוהם הייתי מנסה למזער נזקים ולהחתים את מנקו, נכון הוא כנראה לא ייבחר בדראפט ואפילו לא יהיה השחקן המצטיין הישראלי בליגה, אבל בכל זאת שחקן שנותן תפוקה בסיסית.

הבעיה היא שכמו שזה נראה, פרנקו אחראי על הרכש ואנחנו מתעוררים מאוחר גם בקדם העונה וגם במהלך העונה.
אם היה אפשר שהוא רק יאמן ואת השחקנים יבחר מישהו אחר... אבל לא בפלטפורמה הזו שנקראת הפועל תל אביב
בולשיט בפעם האלף. רק אידיוט חושב שמנקו זה שחקן שצריך להחתים כדי לא להשאר בלי שחקן ישראלי "בכיר". זה כל הקטע. שהוא לא בכיר ולא מספק סחורה של בכיר או קרוב לזה. זה שחקן שלא היה צריך להשאיר. נקודה.

כן אני הייתי רוצה לדעת מי מפה היה פועל אחרת, להודיע לו שהוא לא ממשיך, לשלם לו את הביי אוואט, וללכת על 1-2 הישראלים היחידים שנשארו לך באותו נקודת זמן שאחד מהם זה דוסון בליגת הקיץ והיית צריך לחכות לו עוד כשהישראלים שלך זה צוף, רביב, ותומר בלבד.
והשני זה יפתח זיו שזה יותר טוב מרפי.
ואם שנים לא חותמים, אז להיכנס שוב פעם למומ עם מנקו.

ועדיין אף אחד פה כולל אתה לא נתן הצעה טובה איך לפעול לאור העובדה שבנקס לא השיב להצעה והחזיק אותנו, אבל העיקר אידיוט.

אתה כזה קשקשן.
שמתעלם לגמרי מרצף האירועים, ומדבר כאילו ההצע הוא של 200 שחקנים.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2018, 08:12 
סמל אישי של המשתמש
אני לא בטוח שזה כזה אסון המצב הנוכחי, אבל לאמר שלא היתה ברירה אלא להחתים את רפי מנקו כי היו רק " 1-2 ישראלים" בשוק זה פשוט לא נכון.
רשימה חלקית של ישראלים בכירים (מלבד דאוסון) שהיו זמינים כשהחלטנו להחתים את מנקו -עוז בלייזר, ניצן חנוכי, עמית שמחון, יהונתן שולדבראנד, צוברוביץ, גו אלכסנדר, אבי בן שימול, יפתח זיו, דגן יבזורי, אייזק רוספלט.
בפירוש היו אופציות אחרות וראויות בשוק, חלקן פחות טובות ממנקו, אבל חלקן גם יותר טובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2018, 08:34 
סמל אישי של המשתמש
אגב עוד אופציה שהסבירות שלה לא ברורה ולא ציינתי זה כל שחקני ירושלים (אליהו, הלפרין, טימור) שתקועים שם עם חוזה ויש סיכוי להשיג אותם בחצי מחיר. אבל גם בלעדיהם כאמור, שוק הישראלים בהחלט היה פתוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2018, 08:49 
סמל אישי של המשתמש
הלפרין לא סיים חוזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2018, 08:52 
סמל אישי של המשתמש
צודק. לא הייתי רוצה אותו, הוא נראה די גמור לדעתי מבחינה פיזית. אבל עדיין יש לו אחוזים טובים,קבוצות ברמה שלנו יכולות לסחוט עוד קצת מיץ ממנו כשחקן מהספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2018, 12:06 
הפועל כתב:
אני לא בטוח שזה כזה אסון המצב הנוכחי, אבל לאמר שלא היתה ברירה אלא להחתים את רפי מנקו כי היו רק " 1-2 ישראלים" בשוק זה פשוט לא נכון.
רשימה חלקית של ישראלים בכירים (מלבד דאוסון) שהיו זמינים כשהחלטנו להחתים את מנקו -עוז בלייזר, ניצן חנוכי, עמית שמחון, יהונתן שולדבראנד, צוברוביץ, גו אלכסנדר, אבי בן שימול, יפתח זיו, דגן יבזורי, אייזק רוספלט.
בפירוש היו אופציות אחרות וראויות בשוק, חלקן פחות טובות ממנקו, אבל חלקן גם יותר טובות.

בלייזר ושולדבראנד משחקים רק 4, אתה יודע שהם לא רלוונטים.
חנוכי ורוזפלט - תגיד אתה רציני?
אלכסנדר - הצחקת לי את הסבתא, הוא עם מס של ישראלי השנה ולא באיזור שלך.
בן שימול, יבזורי - שחקנים בדעיכה ולא יותר טובים מרפי, לא שכנעת אותי. הייתי רוצה לראות את התגובות פה אם היו מחתימים את יבזורי.
צ'וברוביץ' חתם בירושלים תמורת 150K, היית משלם לו את זה אני מניח.

שמחון - להחתים אותו באותה נקודת זמן, פירושה לוותר על אדריאן בנקס הוא לא זול והעלות שלו היא כמו של שניהם (אם תכליל גם את הביי אוואט שצריך לשלם לרפי).
לקחו החלטה לחכות לבנקס ובנתיים חתם בחולון מוקדם.

יפתח - התרומה שלו כזו גבוהה יותר משל רפי שמצדיקה לשלם למנקו ביי אוואט + שכר (לא קטן) ליפתח?

בקיצור הכל שמות, רובם סתם כדי לקשט את הרשימה.
שורה תחתונה השוק היה דל והסיכון היה גבוהה.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2018, 13:29 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:

בלייזר ושולדבראנד משחקים רק 4, אתה יודע שהם לא רלוונטים.

למה לא רלבנטי? אם גינת ושולדבראנד יתחלקו בעמדה 4 זה כזה אסון? שניהם שיחקו השנה 23-24 דק למשחק. אם יהיו להם כמה דקות משותפוןת שאחד מהם ישחק קצת בעמדת הסנטר זה אסון? בליגת הגמדים שלנו זה לא סיפור. לא אידיאלי, אבל לא פחות מופרך מסגלים אחרים שהיו לנו, או מהחלטה להתבסס על מנקו כסמול היחיד בכל הסגל.
בוריס כתב:

חנוכי ורוזפלט - תגיד אתה רציני?

למה לא? מנקו שחקן לגמרי בלבל שלהם.
בוריס כתב:

אלכסנדר - הצחקת לי את הסבתא, הוא עם מס של ישראלי השנה ולא באיזור שלך.

אי אפשר לדעת איתו. הבריחה שלו מיפן הראתה שכסף לא הדבר היחיד שמעניין אותו. במקום שכר לבנקס ומנקו, אולי פלוס השלמה מתרומה? לא סביר, אבל לא מופרך לדעתי.
בוריס כתב:

בן שימול, יבזורי - שחקנים בדעיכה ולא יותר טובים מרפי, לא שכנעת אותי. הייתי רוצה לראות את התגובות פה אם היו מחתימים את יבזורי.

מה היו התגובות? שחקנים בלבל שלו. נחתים אותם לעונה, ביג דיל. לא חסרים ישראלים בינוניים כמו מנקו בליגה, אני באופן אישי לא רואה סיבה מיוחדת להיקשר לאף אחד מהם כשחקן חמישיה.
בוריס כתב:

צ'וברוביץ' חתם בירושלים תמורת 150K, היית משלם לו את זה אני מניח.

בירושלים משלמים יותר מן הסתם, אבל גם ישחק פחות. אם היינו לפני חודש מציעםי לו חוזה, אי אפשר לדעת מה היה קורה. אולי בכלל לא היתה הצעה של ירושלים על השולחן באותו שלב
בוריס כתב:

שמחון - להחתים אותו באותה נקודת זמן, פירושה לוותר על אדריאן בנקס הוא לא זול והעלות שלו היא כמו של שניהם (אם תכליל גם את הביי אוואט שצריך לשלם לרפי).
לקחו החלטה לחכות לבנקס ובנתיים חתם בחולון מוקדם.

שמחון חתם בחולון יום לפני שמימשנו את האופציה על מנקו. הוא לגמרי היה על השולחן בתקופת הזמן הרלבנטית. ובעצם ההחתמה על מנקו כבר די הצהרנו שאנחנו בפועל מוותרים על הסיכוי הקטן שהיה להשאיר את בנקס.
בוריס כתב:

יפתח - התרומה שלו כזו גבוהה יותר משל רפי שמצדיקה לשלם למנקו ביי אוואט + שכר (לא קטן) ליפתח?

הכל תלוי עלויות, אבל בעיניי לפחות ליפתח זיו יש יותר פוטנציאל מאשר מנקו. הייתי מעדיף לראות אותו אצלנו. בכל מקרה זאת היתה אופציה ריאלית לחלוטין

התייחסתי אחד אחד, ויכול להיות בהחלט שלא דייקתי בהכל. אבל בגדול השורה התחתונה לטעמי ברורה - היו לנו אופציות אחרות ריאליות לחלוטין. מי יותר מי פחות, אבל היו. מנקו ממש לא היה האופציה הטובה היחידה הקיימת בשוק. זה נראה לי די ברור.
מנקו אצלנו כי פרנקו מחזיק ממנו הרבה יותר משוויו האמיתי. זה לגיטימי. הוא רואה משהו שאחרים לא רואים לדעתו. אבל אלא אם אתה רואה את אותו דבר, לא היתה סיבה אמיתית להתעקש על ההחתמה שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: האם אדריאן בנקס הוחתם לעונה הבאה?
הודעהפורסם: 18 יולי 2018, 21:32 
פעם ראשונה שאני מסכים עם כל מילה של הפועל. המחשבה הזו שאם לא היינו מחתימים את מנקו היינו עלולים להשאר בלי כלום היא מחשבה כל כך מנותקת מהמציאות וחסרת מושג.
בלי מנקו היינו עם הרבה כסף ביד והרבה אופציות. ולא חייבים להביא ישראלי "בכיר. היה אפשר ואפילו רצוי להביא במקרה כזה שחקן ישראלי זול יחסית ולהשקיע את שאר הכסף בזרים טובים יותר (כמו שהיינו צריכים לעשות בשנה שעברה).
במקום זה קיבלנו שחקן בינוני מינוס שבקושי תורם בשכר של ישראלי בכיר שלוקח לנו תקציב עצום שהיה יכול להיות מושקע בשחקנים שבאמת תורמים.
אבל חס וחלילה שנשאר בלי מנקו.
אני קשקשן? תסתכל בראי. אזכיר לך עוד פעם איך כתבת פה שוולי גאדג' שחקן מצוין?

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2018, 21:34 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
פעם ראשונה שאני מסכים עם כל מילה של הפועל.

אני הולך לעשות חשבון נפש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: האם אדריאן בנקס הוחתם לעונה הבאה?
הודעהפורסם: 19 יולי 2018, 07:43 
מה קורה עם אור לאומי?
עדיין חולה?
החוזה שכביכול היה לו בהפועל כולל את העונה הקרובה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2018, 13:21 
מילפורד כתב:
מה קורה עם אור לאומי?
עדיין חולה?
החוזה שכביכול היה לו בהפועל כולל את העונה הקרובה?

בראיון של רמי לאתר הקבוצה:
א
ציטוט:
ני לא יודע מה יסתיים קודם. הבוררות עם אור לאומי, הקריירה שלו או עידן הקרח. הדיון הבא בבוררות הזאת, שנגררת בעיקר על ידי הצד של אור לאומי (גרירות שאף הביאו אותם להיקנס על ידי הבורר פעמיים ב-500 שקלים כל פעם) נקבע לתחילת אוגוסט. אני מניח שמצבו הרפואי של אור שלמעשה לא שיחק כלל בעונה שעברה, תרם לנושא ושהדברים ייפסקו בקרוב על ידי הבורר.

אנחנו רואים באור שחקן שלנו, וטוענים שהעובדה ש"נוח" לו בהרצליה אינה סיבה שיכולה להצדיק הפרת חוזה, וזאת עם כל ההבנה לנוחות של בחור בן 20 ולרצונות שלו. אבל הסכמים חייבם לכבד בדיוק כפי שמצופה מאיתנו לכבד הסכמים שאנחנו חתומים עליהם. אני מניח בכל זאת שהסאגה תסתיים בקרוב עוד לפני שיימסו הקרחונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2018, 13:51 
סמל אישי של המשתמש
מרוב שהוא מכבד הסכמים קיבלנו עונש שאוסר עלינו להחתים שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 194 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: