תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 17:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 194 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: האם אדריאן בנקס הוחתם לעונה הבאה?
הודעהפורסם: 17 יולי 2018, 17:06 
יש לך שם יותר טוב ?
הנזק עם אדריאן נעשה בעונה עצמה ולא בקיץ- הדקות והיחס שקיבל גרמו לו לרצות לא להישאר בהפועל.
הפועל רצו אותו וזה הוא שלא רצה.

כרגע צריך ישראלי אחר ואני לא רואה צורך להביא בכיר, הסגל הישראלי עדיין טוב ולפחות שהעזיבה של אדריאן תביא תקציב זרים גבוהה הרבה יותר.
צריך ישראלי זול ואני מקווה שקולמן יגיע במחיר שפוי, הוא מוליך כדור דבר שיאפשר לנו להביא זר לעמדות 3-2.
זה שהוא מבוגר ובדעיכה זה נכון אבל אני מעדיף אותו על דגלאס המעצבן ועל שאר הישראלים שישדדו מאיתנו 6 ספרות על כלום ושום דבר (אלטיט,רוזפלט,נאור שרון וכו) ואם יש לך שם של ישראלי אחר שבאמת שווה את הכסף אני אשמח שתגיד אותו, הרי ברור שכל מה שיביאו זה יהיה נורא ביחס לבנקס.
אפשר אולי לנסות לחפש איזה יהודי או משהו, בכל אופן , קולמן שומר טוב וקולע את השלשות הפנויות למרות שהרגליים שלו לא בשיאן, והוא בקושי נכנס לצבע (16 זריקות ל 2 בעונה) אבל ביחס לשאר השוק הוא אחלה רול פלייר אם יגיע במחיר שפוי.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2018, 17:13 
סמל אישי של המשתמש
עוד מקרה רמי כהן קלאסי.
במקום להחתים את אדריאן על הראש של פרנקו לפני חודשיים הוא נתן לו לממש את האופציה על מנקו מה שלמעשה סגר את האופציה שאדריאן ירצה להמשיך ככינור שלישי רביעי.

מדהים כמה טעויות בן אדם אחד עושה. יו״ר שקצת מבין כדורסל מזמן היה מבסס את מעמדנו בצמרת הכדורסל הישראלי.
עוד חצי שנה נשמע אותו שוב בראיון מספר שבעונה הבאה נסיק מסקנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2018, 17:15 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:
יש לך שם יותר טוב ?
הנזק עם אדריאן נעשה בעונה עצמה ולא בקיץ- הדקות והיחס שקיבל גרמו לו לרצות לא להישאר בהפועל.

כרגע צריך ישראלי אחר ואני לא רואה צורך להביא בכיר, הסגל הישראלי עדיין טוב ולפחות שהעזיבה של אדריאן תביא תקציב זרים גבוהה הרבה יותר.
צריך ישראלי זול ואני מקווה שקולמן יגיע במחיר שפוי, הוא מוליך כדור דבר שיאפשר לנו להביא זר לעמדות 3-2.
זה שהוא מבוגר ובדעיכה זה נכון אבל אני מעדיף אותו על דגלאס המעצבן ועל שאר הישראלים שישדדו מאיתנו 6 ספרות על כלום ושום דבר (אלטיט,רוזפלט,נאור שרון וכו) ואם יש לך שם של ישראלי אחר שבאמת שווה את הכסף אני אשמח שתגיד אותו, הרי ברור שכל מה שיביאו זה יהיה נורא ביחס לבנקס.
אפשר אולי לנסות לחפש איזה יהודי או משהו, בכל אופן , קולמן שומר טוב וקולע את השלשות הפנויות למרות שהרגליים שלו לא בשיאן, והוא בקושי נכנס לצבע (16 זריקות ל 2 בעונה) אבל ביחס לשאר השוק הוא אחלה רול פלייר אם יגיע במחיר שפוי.

סטו דאגלס לפחות מסוגל לשים שלשה מדי פעם. קולמן סוס מת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2018, 17:20 
יש הרבה שמות יותר טובים, כמובן, אם לא זורקים כסף גדול על רפי מנקו.
אפילו לקחת את הכסף של בנקס פלוס מנקו ולהביא את בר טימור זו החלטה יותר הגיונית מאשר ללכת על מנקו וקולמן (ולא שאני חושב שבר טימור שווה את החוזה שיש לו בירושלים). או אפילו להביא את עמית שמחון, לדעתי הסכומים שהוא מקבל מופרזים, אבל לפחות הוא נותן תפוקה.
להביא את אבי בן שימול היה יותר הגיוני. למרות שגם לו וגם לרביב אין קליעה. אפשר היה להביא לידם בעמדות 2-3 זרים עם קליעה. בקיץ שבו היו בשוק המון ישראלים טובים, הפועל הצליחה גם לאבד את הישראלי הכי טוב שלה, וגם לסגור את רפי מנקו בחוזה גדול. ועכשיו חזרנו לעמדה הכה מוכרת ואהובה על המועדון. עמדת "השוק קשה... אין שחקנים".
מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2018, 17:35 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:
יש לך שם יותר טוב ?

אפשר אולי לנסות לחפש איזה יהודי או משהו, בכל אופן , קולמן שומר טוב וקולע את השלשות הפנויות למרות שהרגליים שלו לא בשיאן, והוא בקושי נכנס לצבע (16 זריקות ל 2 בעונה) אבל ביחס לשאר השוק הוא אחלה רול פלייר אם יגיע במחיר שפוי

אתה עושה צחוק? כל שם הוא שם יותר טוב מסוס מת כמו חנן קולמן. שומר טוב? הצחקת אותי. בגילו ובמצבו הוא לא מסוגל לשמור על קונוס. עוד שחקן עם טייטל של "שחקן הגנה", טייטל שהיה רלוונטי לפני חמש שנים כשבפועל הוא כבר לא מסוגל לשמור על שום דבר. בדיוק כמו מקי וגפני. בקיצור, החתמת פרנקו קלאסית. להחתים גוויה כמו קולמן זה פשוט לזרוק כסף לפח. זה יהיה בזבוז תקציבי לא פחות גדול מאשר ההחתמה של מתן נאור בעונת הפרישה שלו, עשרות אלפי דולרים על שחקן שלא מסוגל לדרוך על המגרש בלי לשים את הקבוצה בנחיתות.

הסגל הישראלי שלנו כרגע חלש מאוד. רביב עוד חודש בן 34, ומי שלא רואה את הירידה ביכולת שהתחילה כבר ו-in all likelihood תימשך ביתר שאת בעונה הקרובה הוא עיוור. מנקו וגינת לעומת זאת פחות או יותר הגיעו לתקרה שלהם ואין מה לצפות לשדרוג ביכולת שלהם מהעונה שעברה. לדעתי רוב הסיכויים שבעונה הבאה נקבל משלושתם במצטבר תרומה פחותה מאשר בעונה האחרונה. ואם לא שמת לב, כרגע איבדנו את הישראלי הכי טוב שלנו, שחקן שגם בתפקיד המצומצם שפרנקו נתן לו היה יכול להשפיע על המשחק בצורה שאף ישראלי אחר שלנו לא יכול. להחתים במקומו כלום כמו קולמן זה להפוך את הסגל הישראלי שלנו מאחד מהשניים-שלושה החזקים בליגה לאחד החלשים בליגה. ומי שחושב שאי-ההחתמה של בנקס תגרור הבאה של זרים טובים יותר חי בסרט. חנן קולמן זה גם הרבה מאוד כסף שילך לפח. והרי גם בשנה שעברה הבאנו זרים בינוניים בהרבה כסף, ואין שום סיבה שהעונה זה יהיה שונה - למישהו יש ספק שתקציב הזרים יתבזבז קודם כל על גפני שכבר לא שומר על עציץ לעונת פרישה (אף קבוצה לא תציע לו את הסכומים שאנחנו משלמים לו, ובצדק גמור כמובן)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2018, 17:49 
כן, אוהב את הדיבור של "עכשיו נביא זרים טובים". כאילו הבעיה בעונה שעברה בזרים היה התקציב. הרי תקציב הזרים היה גבוה ביחס לקבוצות אחרות. הבעיה שבתקציב הגבוה הזה פרנקו הביא את מאט הווארד ואת טיי מקי והתעקש עליהם עונה שלמה. מאיפה האופטימיות שהעונה הוא יביא ארבעה תותחים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2018, 17:51 
סמל אישי של המשתמש
וכמובן שכמו שכתבו פה, היה אפשר לעשות הרבה יותר אם לא היו משלמים 130 אלף דולר נטו למנקו.
היה אפשר לקחת את הכסף של מנקו ובנקס ולשים אותו על דוסון (ששווה כל דולר) ובעודף להמר על ישראלי זול. זה עדיף בהרבה על לשלם הרבה כסף לישראלי בינוני כמו מנקו, הרבה כסף לסוס מת כמו קולמן, ובמצטבר לקבל מהם פחות מדוסון אחד ולשלם להם יותר.
היה אפשר להמר על יפתח זיו, שחקן עם אפסייד אמיתי שיכול לפרוץ ולהיות כוכב.
היה אפשר להחתים מתאזרח זול כמו דיוויד כהן שאילת החתימו, ולהשאיר מספיק כסף בקופה לאלטרנטיבה במקרה שבנקס לא חותם.
אבל לא, היו חייבים לבזבז את כל הכסף על מנקו כדי להרגיע ולרצות את אדון מאמן.

וכמובן שגם עכשיו יש אופציות הרבה יותר טובות מחנן קולמן. יובל נעימי למשל, שנתן שתי עונות מצוינות בליגה השנייה באיטליה (עם מספרים של זר בינוני לליגה שלנו). מבחינה הגנתית למרות התוויות שמודבקות להם אין ממש הבדל בין קולמן במצבו הנוכחי לנעימי, רק שנעימי לפחות שחקן התקפה מצוינת עם קליעה ברמה גבוהה, שסוגר את עמדה 1 ויכול להביא שני זרים לעמדות 2-3 שיחפו מבחינה הגנתית ואתלטית. אבל מה הסיכוי שפרנקו יביא פעם מישהו שקצת מריח כמו "שחקן של מספרים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2018, 18:02 
א. הסגל הישראלי שלנו עדיין טוב יותר מהרוב המוחלט של הקבוצות, מזכיר לך שהישראלי ה3 ו4 של חולון זה הרוש והובר.
נהריה עם יפתח, יבזורי ואיגור, ראשל"צ עם אריאל, שגב ובלייזר ואת השאר אתה מכיר.
הסגל הישראלי יכול בקלות לקלוע העונה 30 בממוצע.

ב. כמובן שזה תלוי בזרים שנביא, הכישלון בזרים בשנה שעברה לא היה בגלל תקציב אבל זה לא אומר שזה לא משמעותי שתקציב הזרים עלה.
ופרוויס, את הטענות שלך לזרים של השנה תשמור לאחרי שהם יחתמו, לטובת הלוגיקה.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2018, 18:09 
כן אבל לזכות ההנהלה יאמר שזו חכמה בדיעבד, ב 5.7 בנקס עדיין לא השיב על ההצעה שלו וזה היה היום של הדד ליין של רפי.

הכי קל זה להגיד היה אפשר להביא את זה ואת הזה, שורה תחתונה הכל דיבורים לאוויר, מי מבטיח לך שדוסון ירצה לבוא אליך? ומה אתה מציע לעשות אם דוסון לא היה בא אליך?
היינו נשארים בלי שניהם ודוסון עד עכשיו בליגת הקיץ, היית מחכה עד עכשיו עם 2 ישראלים רק בשביל שאולי דוסון יחתום?

אולי אם בנקס (שאני לא כועס על ההחלטה שלקח) היה מודיע בתחילת הקיץ בצורה מכובדת שלא בזין שלו להמשיך במקום למשוך אותנו בלי תשובה, אולי היה לנו זמן לעשות חישובים וחשיבות, אולי מי יודע גם לדבר עם שמחון שחתם בחולון בעלות שכמעט כמו העלות של שניהם יחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2018, 18:14 
סמל אישי של המשתמש
ברור, מה היינו עושים אם לא היינו מממשים את האופציה על מנקו ב-130 אלף דולר. הרי אי אפשר להביא ישראלים יותר טובים בכסף הזה, או ישראלים לא באותה רמה בפחות כסף. הוא הרי היה מקבל חוזה כזה למחרת מקבוצה אחרת ולא נשאר תקוע עד היום.

אם לא הייתה לנו אופציה על מנקו עד ה-5.7, ועדיין היינו מחתימים אותו על 130 אלף דולר באותה נקודת זמן, מישהו היה חושב שזו החתמה טובה? שזה ניצול טוב של התקציב? אז למה לממש את האופציה זו החלטה סבירה ומתבקשת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: האם אדריאן בנקס הוחתם לעונה הבאה?
הודעהפורסם: 17 יולי 2018, 18:22 
סמל אישי של המשתמש
שוכמן פנוי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2018, 18:24 
סמל אישי של המשתמש
לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2018, 18:31 
יובל כתב:
ברור, מה היינו עושים אם לא היינו מממשים את האופציה על מנקו ב-130 אלף דולר. הרי אי אפשר להביא ישראלים יותר טובים בכסף הזה, או ישראלים לא באותה רמה בפחות כסף. הוא הרי היה מקבל חוזה כזה למחרת מקבוצה אחרת ולא נשאר תקוע עד היום.

אם לא הייתה לנו אופציה על מנקו עד ה-5.7, ועדיין היינו מחתימים אותו על 130 אלף דולר באותה נקודת זמן, מישהו היה חושב שזו החתמה טובה? שזה ניצול טוב של התקציב? אז למה לממש את האופציה זו החלטה סבירה ומתבקשת?

כן אבל אתה שוב אומר את אותם דברים, אני גם לא מעריץ של רפי.
אבל אתה יכול למנות לי אולי אולי 2-3 ישראלים טובים מרפי שהיו פנויים בקיץ.

שוכמן תחת חוזה שדורש ביי אוואט, זלמנסון לא היה מגיע אליך בחיים כי מכבי מעורבת בזה.
היחידים בערך זה שמחון, דוסון ויפתח זיו כשעל האחרון אפשרי להתווכח.
כל השאר גנבים שלקחו פחות או יותר כמו רפי מהקבוצות שלהם.

עכשיו הנושא הוא לא מנקו, אלא בנקס, בכסף של רפי בדיוק לא היה אפשר להביא לא את דוסון ולא את שמחון בחייאת. אדריאן היה חלק בלתי נפרד מהתקציב כי חיכו לו.

עכשיו אחרי שאדריאן עזב כולם מתנהגים כאילו הוא עזב לפני חודשיים והמחליף שהבאנו זה מנקו אבל זה לא ככה, עד לפני שבוע עוד היו כתבות שמחכים לו ושהוא לא עונה.
וזה יכל להיות אחרת אם בנקס היה מודיע בצורה מסודרת שהוא לא ממשיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2018, 18:37 
יובל כתב:

זה בדיוק מה שכתבתי מזמן.
מי כבר היה קופץ על מנקו במחיר ההזוי שאנחנו משלמים לו שכל כך רצנו לממש את האופציה איתו? אף קבוצה. זה בטוח לגמרי.
ואז יכול להיות שהיינו מחתימים את בנקס ואולי לא. מה שבטוח זה שהיה סיכוי טוב בהרבה לעשות את זה בלי שמנקו חתום.הרי כל בר דעת מבין שבנקס חיכה לראות מה קורה עם מנקו.
רק ההנהלה שלנו לא ראתה את זה. או שאולי לא רצתה לראות. אולי למישהו היה נוח שבנקס ילך יחד עם חמו.
אבל עכשיו יש תירוץ מצוין - נתנו לו הצעה והוא לא חתם. אנחנו לא אשמים.
אולי הגיע הזמן שמישהו ינסה להסתכל במראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2018, 18:41 
סמל אישי של המשתמש
אלא אם יש רוכש בלתי ידוע שמוכן לשים יותר כסף מקולברן, אני לא רואה שום מצב שנרצה שמישהו ששם כסף בקבוצה ועוד כנראה מממן חלקית את אחד השחקנים הטובים בליגה יעזוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2018, 18:47 
שורה תחתונה:
היו לנו ביד שני הזרים\המתאזרחים\הישראלים הכי טובים, בשתי עמדות מפתח, ובגלל משחקי אגו אין לנו אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2018, 18:48 
רדנקו כתב:
יובל כתב:

זה בדיוק מה שכתבתי מזמן.
מי כבר היה קופץ על מנקו במחיר ההזוי שאנחנו משלמים לו שכל כך רצנו לממש את האופציה איתו? אף קבוצה. זה בטוח לגמרי.
ואז יכול להיות שהיינו מחתימים את בנקס ואולי לא. מה שבטוח זה שהיה סיכוי טוב בהרבה לעשות את זה בלי שמנקו חתום.הרי כל בר דעת מבין שבנקס חיכה לראות מה קורה עם מנקו.
רק ההנהלה שלנו לא ראתה את זה. או שאולי לא רצתה לראות. אולי למישהו היה נוח שבנקס ילך יחד עם חמו.

אם לא היית מממש את האופציה על רפי עכשיו היינו בלעדיו ובלי בנקס, והיינו תלויים בהאם בזין של שון דוסון לחתום או לא כדי לא להעמיד את סגל ישראלי חלש מאוד.

כל שאר השחקנים הטובים חתמו הקבוצות הרבה לפני שנודע לנו בוודאות שאדריאן לא ממשיך. (זלמנסון ושוכמן לא רלוונטיים, שמחון ויפתח חתמו בקבוצות שלהם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2018, 18:57 
או שהיו מחתימים את עמית שמחון. או את בן שימול. או אולי את ווילי וורקמן. או את יפתח זיו. או את בנקס. אל תדאג, לא היית נתקע.
עכשיו אתה תקוע, כי גם איבדת את הישראלי הכי טוב שלך וגם כבר השקעת 120-130 אלף דולר ברפי מנקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2018, 19:37 
זה עניין של סיכוי-סיכון.
הלכו עם ההחתמה של רפי מנקו על צעד זהיר, הרי אנחנו יודעים שאם לא היו מחתימים אותו, הוא היה חותם באיזה נס ציונה וגם בנקס לא היה חותם, אז הפורום בכלל היה עולה באש, כי השלוש היחיד הישראלי הרלוונטי זה קולמן.

ממש לא מאשים את ההנהלה בצעד שבחרה, ביחס למצב הנוכחי. מה שהיה במהלך השנה שעברה, זו הבעיה.

אבל גם בנקס, במקום להגיד אני ממשיך/לא ממשיך/לא ממשיך אם מנקו ממשיך, בחר לראות מה האופציות העומדות לרשותו, זו ההחלטה והוא רצה לקבל אותה כנראה באופן השקול ביותר, אבל עדיין זה גם חלק מהעניין.

הטעיויות שנעשו הרבה לפני כן הובילו אותנו למצב (בנקס, שמחון), ממש לא ההחלטה האחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2018, 19:51 
purvis short כתב:
או שהיו מחתימים את עמית שמחון. או את בן שימול. או אולי את ווילי וורקמן. או את יפתח זיו. או את בנקס. אל תדאג, לא היית נתקע.
עכשיו אתה תקוע, כי גם איבדת את הישראלי הכי טוב שלך וגם כבר השקעת 120-130 אלף דולר ברפי מנקו.

בן שימול חתם באילת פחות או יותר בסכומים של מנקו ועוד לרפי היה ביי אוואט של איזה 40 אלף, ווילי וורקמן תחת חוזה, שמחון חתם בחולון בשעה שבנקס עוד היה רלוונטי אלינו ולא יכולנו לגעת בו כי הוא עולה כמו שניהם אם תחשיב גם את הביי אוואט.
בקיצור שום דבר לא מחזיק מים, הכל הצעות שקל לזרוק.
בסוף בתכלס יש סדר כרונולוגי לאירועים ובהתחשב שאף אחד לא ידע מה קורה עם בנקס בחרו לממש את האופציה של רפי.
ושוב, כל זה לא היה קורה אם אדריאן היה מודיע שהוא לא ממשיך יום אחרי הדרבי שהפסדנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2018, 19:55 
LFC כתב:
זה עניין של סיכוי-סיכון.
הלכו עם ההחתמה של רפי מנקו על צעד זהיר, הרי אנחנו יודעים שאם לא היו מחתימים אותו, הוא היה חותם באיזה נס ציונה וגם בנקס לא היה חותם, אז הפורום בכלל היה עולה באש, כי השלוש היחיד הישראלי הרלוונטי זה קולמן.

ממש לא מאשים את ההנהלה בצעד שבחרה, ביחס למצב הנוכחי. מה שהיה במהלך השנה שעברה, זו הבעיה.

אבל גם בנקס, במקום להגיד אני ממשיך/לא ממשיך/לא ממשיך אם מנקו ממשיך, בחר לראות מה האופציות העומדות לרשותו, זו ההחלטה והוא רצה לקבל אותה כנראה באופן השקול ביותר, אבל עדיין זה גם חלק מהעניין.

הטעיויות שנעשו הרבה לפני כן הובילו אותנו למצב (בנקס, שמחון), ממש לא ההחלטה האחרונה.

יש איזה חוק שחייב להיות 3 ישראלי?
אז היינו נתקעים בלי מנקו ובנקס והיו מביאים ישראלי בעמדה אחרת ושמים זר בעמדה 3.
בשורה התחתונה היית יכול להביא שחקנים עם Value per Money הרבה יותר טוב ממנקו, שהוא שחקן יקר עם יכולת בינונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2018, 20:02 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:
ItaiH6 כתב:
לא

אז שיחתום?

הלואי

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2018, 20:29 
א.ב כתב:
LFC כתב:
זה עניין של סיכוי-סיכון.

בשורה התחתונה היית יכול להביא שחקנים עם Value per Money הרבה יותר טוב ממנקו, שהוא שחקן יקר עם יכולת בינונית.

לא עניין של חוק, אני רוצה לדעת מה היית אתה כהנהלה, עושה ב-5.7?
לא מחתים את מנקו ומקווה לטוב מגזרת בנקס/דוסון?
מכיר ישראלי אחר שיכול לתת לך תפוקה סבירה בעמדה אחרת רלוונטית?

בגלל שהטעויות כבר נעשו, אני כמוהם הייתי מנסה למזער נזקים ולהחתים את מנקו, נכון הוא כנראה לא ייבחר בדראפט ואפילו לא יהיה השחקן המצטיין הישראלי בליגה, אבל בכל זאת שחקן שנותן תפוקה בסיסית.

הבעיה היא שכמו שזה נראה, פרנקו אחראי על הרכש ואנחנו מתעוררים מאוחר גם בקדם העונה וגם במהלך העונה.
אם היה אפשר שהוא רק יאמן ואת השחקנים יבחר מישהו אחר... אבל לא בפלטפורמה הזו שנקראת הפועל תל אביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2018, 20:36 
בכל מקרה לא הייתי נשאר עם מנקו בסכומים האלה.
בנקס, דוסון, וורקמן, בן שימול, יפתח זיו, אולי מנקו עצמו רק בסכום סביר.
אולי הולך על סגל ישראלי מצומצם יותר, מהמר על 4 זרים בשכר מקסימום (כמה זה, 108 אלף?) ככה שנצטרך פחות דקות לישראלים.
אני מסכים שזה היה כרוך בסיכון אבל לשלם סכומים כאלה למנקו, במיוחד כשאנחנו בגרעון וצריכים לחשוב איך להשקיע כל שקל, זאת לדעתי טעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2018, 21:23 
הייתה נאיביות גדולה והיו בטוחים שבנקס יחתום, אחרת אין לי הסבר אחר למה לא החתימו אף אחד עד אז.
ועדיין בדד-ליין של מנקו, במצב הזה, אני הייתי הולך עליו, כי לשחרר אותו זה התפשרות על סגל ישראלי אולי הכי גרוע בליגה, בלעדיו ובלי בנקס ובהיצע שנותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2018, 21:27 
סמל אישי של המשתמש
״הדד-ליין של רפי״. כמו השטויות שנשפכות פה. כאילו שעשרות קבוצות עומדות בתור כדי להתחים שחקן ישראלי ב-130 אלף דולר שבכל משחק מרהיב עם איירבול משלשה פנויה.
אין אין, זה פשוט בלתי נתפס שאיבדנו את בנקס. העיקר מקשקשים פה על הצורך בהמשכיות, אבל כמובן, חלילה שזו תהיה המשכיות של שחקן שאשכרה מועיל.
והנה, עוד בזיון ניהולי ענק. במקום לבוא לאדון פרנקו ולהסביר לו שהישראלי הבכיר שלנו מפסיק לבזבז את הקריירה שלו על הספסל בזמן שהגולדן בוי של אדון מאמן עסוק בלנפק איירבולים, שוב נותנים לאגו לנצח לנו את הקבוצה. פעם אחר פעם לשמוע את רמי כהן מדבר על הפקת לקחים ועל התקדמות, ובום - חוזרים לאותו הדפוס. נשבר הזין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2018, 21:46 
בוריס כתב:
רדנקו כתב:
יובל כתב:

זה בדיוק מה שכתבתי מזמן.

אם לא היית מממש את האופציה על רפי עכשיו היינו בלעדיו ובלי בנקס, והיינו תלויים בהאם בזין של שון דוסון לחתום או לא כדי לא להעמיד את סגל ישראלי חלש מאוד.

כל שאר השחקנים הטובים חתמו הקבוצות הרבה לפני שנודע לנו בוודאות שאדריאן לא ממשיך. (זלמנסון ושוכמן לא רלוונטיים, שמחון ויפתח חתמו בקבוצות שלהם).
אוי ואבוי. איזה פחד. היינו נשארים בלי מנקו. גם היום אני מוותר עליו ועושה שימוש יותר טוב בכסף בלי להסס לשניה. אפשר לחשוב. איזה קשקוש.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2018, 21:47 
Karl Marx כתב:
״הדד-ליין של רפי״. כמו השטויות שנשפכות פה. כאילו שעשרות קבוצות עומדות בתור כדי להתחים שחקן ישראלי ב-130 אלף דולר שבכל משחק מרהיב עם איירבול משלשה פנויה.
אין אין, זה פשוט בלתי נתפס שאיבדנו את בנקס. העיקר מקשקשים פה על הצורך בהמשכיות, אבל כמובן, חלילה שזו תהיה המשכיות של שחקן שאשכרה מועיל.
והנה, עוד בזיון ניהולי ענק. במקום לבוא לאדון פרנקו ולהסביר לו שהישראלי הבכיר שלנו מפסיק לבזבז את הקריירה שלו על הספסל בזמן שהגולדן בוי של אדון מאמן עסוק בלנפק איירבולים, שוב נותנים לאגו לנצח לנו את הקבוצה. פעם אחר פעם לשמוע את רמי כהן מדבר על הפקת לקחים ועל התקדמות, ובום - חוזרים לאותו הדפוס. נשבר הזין.
כל מילה.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2018, 21:49 
LFC כתב:
א.ב כתב:
LFC כתב:
זה עניין של סיכוי-סיכון.

לא עניין של חוק, אני רוצה לדעת מה היית אתה כהנהלה, עושה ב-5.7?
לא מחתים את מנקו ומקווה לטוב מגזרת בנקס/דוסון?
מכיר ישראלי אחר שיכול לתת לך תפוקה סבירה בעמדה אחרת רלוונטית?

בגלל שהטעויות כבר נעשו, אני כמוהם הייתי מנסה למזער נזקים ולהחתים את מנקו, נכון הוא כנראה לא ייבחר בדראפט ואפילו לא יהיה השחקן המצטיין הישראלי בליגה, אבל בכל זאת שחקן שנותן תפוקה בסיסית.

הבעיה היא שכמו שזה נראה, פרנקו אחראי על הרכש ואנחנו מתעוררים מאוחר גם בקדם העונה וגם במהלך העונה.
אם היה אפשר שהוא רק יאמן ואת השחקנים יבחר מישהו אחר... אבל לא בפלטפורמה הזו שנקראת הפועל תל אביב
בולשיט בפעם האלף. רק אידיוט חושב שמנקו זה שחקן שצריך להחתים כדי לא להשאר בלי שחקן ישראלי "בכיר". זה כל הקטע. שהוא לא בכיר ולא מספק סחורה של בכיר או קרוב לזה. זה שחקן שלא היה צריך להשאיר. נקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2018, 22:04 
ושוב, אני שואל מה הלאטרנטיבה בנקודת הזמן הזו?
להגיד זר תותח זה אחלה, אבל זו רק כותרת חסרת תוכן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 194 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: