תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 13:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 325 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הכנות לעונת 2018/19 - שאר הליגה
הודעהפורסם: 28 יוני 2018, 13:32 
בוא לא נגזים.
בסופו של דבר כשמדובר בשחקני נוער בכדורסל הישראלי, כל עוד לא קוראים לך דני אבדיה יש סיכוי טוב שתסיים כשחקן ליגה לאומית.
אני אוהב את פלטין וחושב שיש לו פוטנציאל טוב, אבל פארסה? נו באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2018, 14:38 
לפלטין יש את כל הכלים להתפתח להיות שחקן ליגת העל טוב.
הוא גבוה, אתלט, ידיים ארוכות, שומר נהדר וקלעי לא רע.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2018, 14:48 
אני מסכים, אבל צריך להבין שיש לא מעט כמוהו אפילו במחזור שלו (לראיה, הוא אפילו לא זומן לסגל הסופי של נבחרת הנוער שם ים היה הרכז הראשון). אין שום דבר בנתונים שלו שאומר שהסיכויים שיהיה שחקן ליגת העל הם מאוד גבוהים.
אני מחזיק ממנו וחושב שזו פאשלה שלנו ששחקן כזה לא נשאר במערכת (במיוחד אחרי שנעשתה פה עבודה כדי מלכתחילה להביא אותו, את ים ושחקנים נוספים למחלקת הנוער), אבל ביטויים מהסוג של פארסה הייתי שומר למקרים אחרים.
זה כן מבאס ופה אני מסכים איתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2018, 14:54 
[quote="בוריס"]לא יודע מי אחראי לזה אבל זו חתיכת פארסה ודי מכעיסה.
פלטין הוא פוטנציאל גדול, והיהלום הכי גדול שלנו לא פחות מים, עצוב מאוד שלא הצלחנו לשמר אותו.[/quot

אני מסכים. שחקן שכל שכך נהניתי לראות בנוער.

לאור ההתנהלות, אשקול אם יש בכלל טעם לעשות מנוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2018, 15:24 
סמל אישי של המשתמש
אם לא יהיה חוק רוסי,
אז זה כבר באמת לא משנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2018, 10:42 
טיישון תומאס חתם רשמית בהפועל ירושלים

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2018, 10:57 
סמל אישי של המשתמש
שחקן ליגה נחמד, לא הרבה סימנים של יותר מזה. ירידת התקציב ממשיכה לתת אותותיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2018, 11:48 
ירושלים מחתימים גם את הפורוורד כריס ג'ונסון, ששיחק כמה שנים בליגת הפיתוח ובשנה שעברה נתן עונה טובה בצרפת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2018, 16:19 
כריס ג'ונסון הוא סקורר עם קליעה מצוינת והוא גם ריבאונדר לא רע בכלל.
אבל חשוב לזכור שאת העונה הטובה שהוא נתן בשנה שעברה הוא נתן בקבוצה שסיימה 14 בצרפת מתוך 18 קבוצות, וזה לא מקרה כמו וויל קלייברן שנתן בארץ גם עונה גדולה בקבוצת תחתית, פה מדובר בשחקן בן 29 שכבר פחות או יותר יודעים מה הוא שווה ולא יכול ''לפרוץ'' פתאום - שנה קודם לכן שיחק גם בדי ליג.

בכל אופן קל לראות שיש ירידה מסוימת השחקנים שבאים לירושלים, אם פעם שחקנים הגיעו אליהם כאלופי יורוקאפ (ג'רלס, אומיץ') או מהיורוליג (קינזי, תומפסון, דיי) אז כעת, לפחות עכשיו, הם מביאים מהשוק המקומי או מליגות שונות באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2018, 07:28 
לפי וואן מימשנו את האופציה על רפי מנקו, כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2018, 07:36 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:

:bang: :bang: :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2018, 07:42 
Karl Marx כתב:
הוקיץ' כתב:

:bang: :bang: :bang:
כמובן.

עכשיו נראה אם זה יעלה לנו במחיר אי אפשר שארה של בנקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2018, 07:57 
סמל אישי של המשתמש
עקומת למידה 0

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2018, 08:02 
הייתי נאיבי שבכלל היו לי ציפיות בנושא הזה. הבייבי של פרנקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2018, 09:04 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:

עוד בחדשות - השמש זרחה הבוקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2018, 09:05 
:HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2018, 09:29 
אסתכן בלינץ' וירטואלי ואשחה נגד הזרם - טוב שמימשו את האופציה על מנקו, מה שהפועל צריכה זה המשכיות בסגל, ומנקו הוא בסה"כ שחקן ישראלי סביר עד טוב.
בפורום יש לא מעט משתמשים שתמיד אוהבים את הדשא של השכן, רוצים להעיף שחקנים סבירים ומייחלים לאיזה בלייזר או סקוורר או שמחון ועושים מהם משיח - וברגע שאחד מהנ"ל מגיע, אז קולטים שבעצם אין פה שום משיח ושום עילוי אלא עוד שחקן ישראלי סביר, ואז ישר מתחילים להעביר עונה שלמה בפנטזיות על בלייזר אחר. וכנ"ל לגבי הזרים. נכון שפעם בכמה שנים נוחת פה באק ג'ונסון או נייט או שחקן גדול אחר, אבל בתקציבים שלנו אין יותר מדי מרווח אלא לזרים סבירים, לא יותר. מסקנה: די לפנטז, די להחליף את כל הסגל כל שנה מחדש... תהיו קצת יותר מציאותיים. (זהו. הולך לחבוש קסדה ונכנס למרחב המוגן עכשיו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2018, 09:37 
סמל אישי של המשתמש
לא חושב שיש סיבה ללינץ' בכל מקרה. מנקו שחקן בסדר גמור, הוא לא נפילה. סתם קצת מבאס שהוא מקבל כמה דקות יותר משחקנים שיותר מגיע להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2018, 09:47 
סמל אישי של המשתמש
אבל הענין הוא שמנקו הוא לא שחקן טוב. הוא אולי שחקן סביר מינוס שלא עומד אפילו בציפיות הכי בסיסיות ממנו כמו לשים שלשות פנויות. נכון שפה ושם הוא נותן משחק טוב, אבל את זה גם שולדברנד עשה. אז נכון, המשכיות זה חשוב ותלכיד חברתי חשוב לא פחות, אבל בהעדר סמכות מקצועית שתבהיר לאדון מנהל שאת שיקולי הדקות שלו הוא צריך לקבל על סמך תפוקה מקצועית ולא על סמך סחבקיות ואגו, מימוש האופציה זה חדשות רעות עבור בנקס ועבור הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2018, 09:49 
אם משקללים את העלות של מנקו - הוא על גבול הנפילה. כשחקן הוא סביר. עוד שחקן רגיל בליגה.
אבל הוא מקבל הרבה מאוד כסף ולוקח דקות של שחקנים אחרים.

להגיד שבתקציב שלנו אין יותר מדי מרווח אלא לזרים סבירים, ואז להביא את מנקו שאוכל חלק נכבד מהתקציב הזה... נו באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2018, 09:51 
אהרל'ה כתב:
אסתכן בלינץ' וירטואלי ואשחה נגד הזרם - טוב שמימשו את האופציה על מנקו, מה שהפועל צריכה זה המשכיות בסגל, ומנקו הוא בסה"כ שחקן ישראלי סביר עד טוב.
בפורום יש לא מעט משתמשים שתמיד אוהבים את הדשא של השכן, רוצים להעיף שחקנים סבירים ומייחלים לאיזה בלייזר או סקוורר או שמחון ועושים מהם משיח - וברגע שאחד מהנ"ל מגיע, אז קולטים שבעצם אין פה שום משיח ושום עילוי אלא עוד שחקן ישראלי סביר, ואז ישר מתחילים להעביר עונה שלמה בפנטזיות על בלייזר אחר. וכנ"ל לגבי הזרים. נכון שפעם בכמה שנים נוחת פה באק ג'ונסון או נייט או שחקן גדול אחר, אבל בתקציבים שלנו אין יותר מדי מרווח אלא לזרים סבירים, לא יותר. מסקנה: די לפנטז, די להחליף את כל הסגל כל שנה מחדש... תהיו קצת יותר מציאותיים. (זהו. הולך לחבוש קסדה ונכנס למרחב המוגן עכשיו).

מסכים לכל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2018, 10:02 
אהרל'ה כתב:

עוד פעם אתה וההמשכיות? מאז שעלינו ליגה יש באיזור ה 10 ישראלים שהשלימו לפחות 3 שנים במועדון, המשכיות זו לא הבעיה שלנו.
המשכיות היא טובה שהיא עניינית, אתה מצהיר המשכיות ומתעלם לגמרי מהעונה החלשה שמנקו נתן תמורת סכום לא מבוטל ולא קטן של כסף.

ואף אחד לא הפך אף שחקן למשיח, עמית שמחון שחקן הרבה יותר טוב ממנקו, לא בגלל שהוא הדשא של השכן, הוא טוב ממנו בכמה רמות והלוואי והיה לנו אותו במקום רפי כעת.

אז אנחנו הולכים לעוד עונה שמנקו הולך לגזול המון דקות (שרובן לא מוצדקות), חלק מהדקות על חשבונו הישיר של אדריאן (אם יישאר בכלל כי כרגע נראה שהישארות שלו לא כזו קרובה), להפגין יכולת רעה בהגנה, לתת תרומה סבירה בהתקפה וכל זאת בזמן שהוא שותה לך נתח יקר מהתקציב.
אבל אתה שמח, המשכיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2018, 10:17 
אז קבל ממני קצת לינץ' וירטואלי. זה פשוט קשקוש ואפילו טמטום לטעמי להיות בעד מימוש האופציה הזו.
מצד אחד אתה מתמסכן על רמת התקציב שלנו, ומצד שני אתה בעד להשאיר שחקן "סביר" שיעלה לך (בלי שאני יודע סכומים מדוייקים) בערך 900 אלף שקל מתוך התקציב המוגבל שלנו.
אם דיברו על זה שבשנה שעברה היה לנו תקציב של 10 מליון (ולדעתי תקציב השחקנים נמוך מזה אם כי אני לא זוכר בוודאות), אז תחשוב לעצמך אם השחקן הישראלי ה"סביר" הזה, שעמד על השלוש, זרק משם יותר מאשר זרק מהשתיים, קלע ב-30 אחוז משם, ולמרות שקקיבל כמעט 26 דקות למשחק תרם לך פחות מ-9 נקודות למשחק, שווה השארה בקבוצה.
אני כבר לא מדבר על הנזק שנגרם לנו כתוצאה מזה שברוב העונה הוא שיחק על חשבונו של בנקס המצוין, וזה שאולי זה עלול לעלות לנו בהחלטה של בנקס שלא להשאר.
אני גם לא מדבר על זה שכל מי שמבין כדורסל רואה כמה הנזק שמנקו גורם על המגרש גדול מהתרומה שלו. לא מצפה מכל אחד לראות את זה.
אבל היי - הוא שחקן טוב עד סביר ובתקציב שלנו זו החלטה טובה. וצריך המשכיות ועוד סיסמאות ריקות מתוכן שאוהדי הפועל אוהבים להשתמש בהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2018, 10:26 
לא ייאמן שבמקום להחתים את סק הנרי, הפועל הולכת להשקיע 800-900 אלף שקל ברפי מנקו. וזה בקיץ שיש מלא שחקנים ישראלים פנויים (טובים יותר ממנקו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2018, 10:42 
אם הייתי שומע שמימשו את האופציה על מנקו אחרי שהחתימו לפחות 3 זרים ברמה (לא מקי והאוורד כאלה, אלא סק הנרי סטייל או ממש + 3+ סנטר) ואת בנקס אז זה היה אחלה עד כדי מאיפה הכסף, אבל כשאנחנו עם 0 זרים, בנקס עוד לא חתם ועכשיו כבר לא ברור אם נחתים זר בעמדה 3 שאנחנו כל כך צריכים כי פרנקו והשטויות שלו, אז זו החלטה רעה.
מעבר לזה שבשוק יש כמו-מנקו בשכר של מנקו או פחות ושלא היה קורה כלום אם הייתה נגמרת האופציה של מנקו והיו מנסים להחתים אותו בהמשך בזול יותר.
חצי בהקשר לזה, מישהו מוכן להחתים אצלנו כבר את בנקס ולהודיע לפרנקו שהוא אחד משני הישראלים הבכירים שלנו ושאת רוב הדקות שלו הוא צריך לשחק ב2?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2018, 11:00 
צ'מעו. מה שמצחיק הוא שאני לא חובב גדול של מנקו, מעולם לא הייתי.
כנראה שהתפיסה שלי את הפועל פשוט שונה מהתפיסה של רוב האוהדים, וזה המקור לפערים.
בעוד רוב האוהדים הם מוכווני הישגיות, אני פחות. לי חשובה יותר הדרך ואני לא ממש מתייחס להישגים (אם יהיו - וקשה שיהיו בליגה בעלת דואופול הרסני וללא תקרת שכר ושאר חוקי פיר פליי).
כבר ציינתי שאני מעדיף עונות שחונות (לא עד כדי ירידה, אבל גם בלי פלייאוף) תוך קידום שחקנים ישראלים (ובפרט צעירים), בידול המועדון, שקט תעשייתי, ניהול שפוי, חיבור הדדי בין האוהדים לשחקנים, וכן - גם המשכיות והבנייה לאורך זמן.
כבר ציינתי שמבחינתי המאבק העיקרי בענף הוא לא על הפרקט אלא ברמה של כללי המשחק - המינהלת, חקיקה, הכספים וכו'. משם יבוא השינוי האמיתי, לא מעונה אחת טובה בה דברים התחברו במגרש בין בנקס לסק הנרי האליל שלכם.

מבחינה עניינית לגבי מנקו - חושב שיש (היה) מקום לבקש ממנו להפחית בשכר נוכח ביצועיו בעונה שעברה, אבל כאמור שמח שהוא ממשיך. חושב שכאוהדים צריך להפגין איזושהי סולידריות ותמיכה בשחקנים שלבשו אדום, גם אם הם נתנו עונה בינונית. תמיד אוהדים מתלוננים על כך שהשחקנים הם שכירי חרב, אבל היחס שאתם נותנים למנקו הוא בדיוק כזה - "עונה בינונית אז יאללה עוף מכאן". גם קצת קרדיט לפרנקו אפשר לתת, בהקשר הזה, אחרי שבעונה שעברה הוא הביא קבלות.

מסכים שהיה עדיף קודם להחתים כמה זרים, אבל כנראה היו פה שיקולי לו"ז לגבי האופציה על מנקו.
לא מתיימר להיות מבין גדול בכדורסל, כמו כמה מגאוני-העל פה, אבל להשקיע עשירית מהתקציב על שחקן סגל ישראלי די בכיר (עבר / הווה בנבחרת ישראל והכל) נשמע לי בסדר גמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2018, 11:22 
אולי מה שרציתי להגיד הוא שלא צריך לקפוץ אחרי כל הודעה שאני רושם פה.
פשוט תתייחסו אלי כאל שוטה הכפר ההזוי שממלמל את השטויות שלו, והכל יהיה בסדר. לא להתרגש יותר מדי, חברים. חופש הביטוי וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2018, 15:33 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
כבר ציינתי שאני מעדיף עונות שחונות (לא עד כדי ירידה, אבל גם בלי פלייאוף) תוך קידום שחקנים ישראלים (ובפרט צעירים), בידול המועדון, שקט תעשייתי, ניהול שפוי, חיבור הדדי בין האוהדים לשחקנים, וכן - גם המשכיות והבנייה לאורך זמן.
כבר ציינתי שמבחינתי המאבק העיקרי בענף הוא לא על הפרקט אלא ברמה של כללי המשחק - המינהלת, חקיקה, הכספים וכו'. משם יבוא השינוי האמיתי, לא מעונה אחת טובה בה דברים התחברו במגרש בין בנקס לסק הנרי האליל שלכם.

:LOL2: :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2018, 16:23 
שמוליקיפוד כתב:
ציטוט:

:LOL2: : :LOL2:

X7 :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הכנות לעונת 2018/19 - שאר הליגה
הודעהפורסם: 03 יולי 2018, 17:11 
לא מבין למה התכתובת על שחקן הפועל היא באשכול שאר הליגה

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 325 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: