תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 17:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 15 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שוק השחקנים הישראלי
הודעהפורסם: 27 יוני 2018, 09:58 
בניגוד לקיץ הקודם שהיה בעייתי, בקיץ הזה יש המון שחקנים ישראלים פנויים . עוז בלייזר, עמית שמחון, אבי בן שימול, שון דאוסן, יפתח זיו, יותם הלפרין (לא מחסידיו, ועדיין...). וכמובן בדרג פחות נוצץ: גולן גוט, אדם אריאל, ניב ברקוביץ, אלישי כדיר ועוד ועוד. הרשימה באמת ארוכה הקיץ.
לאור זאת אני חושב שיהיה מאוד מצער אם הפועל תבחר להשאיר את רפי מנקו בשכר שהוא אמור לקבל, ובהתחשב בזה שזה יגרום שוב לא להביא זר לעמדה 3. מה גם שיש שלושה סמול פורוורדים ישראלים טובים ממנו בשוק לדעתי: דאוסן, בלייזר ושמחון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שוק השחקנים הישראלי
הודעהפורסם: 27 יוני 2018, 10:02 
בלייזר לא 3, אין לו את הקליעה והכדרור לזה, הרבה יותר אפקטיבי ב4.

ואני מניח ששאר השמות מרוויחים הרבה יותר מרפי.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2018, 16:20 
ללייזר יש גם קליעה וגם כדרור טובים יותר מאלה של מנקו. ונכון. הוא לא 3 אם כי יכול להיות כזה עם עוד עבודה. והוא מגיע אחרי עונה רעה

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2018, 16:29 
סמל אישי של המשתמש
בלייזר לא שיחק שנייה אחת בעמדה 3 מאז העונה הראשון שלו בהרצליה, לפני 5 שנים. מאז הוא שיחק בעמדה 4 ואפילו לא מעט בעמדה 5. הוא לא 3 וגם לא יהיה 3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2018, 16:44 
אתה בטוח?
בלייזר עם שלשה למשחק ב33%, מנקו עם 1.4 שלשות ב 35%.
בלייזר 3 כמו שאני 3.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2018, 18:38 
סמל אישי של המשתמש
מה עם גל מקל? יפתח זיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2018, 18:51 
בלייזר לא 3 ובאופן כללי לא מחזיק ממנו. תומר טוב ממנו בהרבה.
ואני ממש לא חושב ששמחון מרוויח הרבה יותר ממנקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2018, 00:05 
כמו שאמרתי - בלייזר אחרי עונה רעה מאד שלו ושל הקבוצה שלו. וגם בעונה כזו הוא קולע משלוש בערך כמו מנקו.
תומר טוב ממנו בהרבה? איזה בדיחה. תומר אגרסיבי כמו תינוק בגיל 4. נחכה ונראה העונה איך בלייזר יראה.
גם בעונה רעה אני מחליף את מנקו ואת גינת יחד בבלייזר אחד.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2018, 00:48 
עלק בדיחה, כל מאמן בליגה הזאת לוקח את תומר לפני בלייזר. כל האגרסיביות בעולם לא עוזרת כשהיכולות שלך נמוכות והאינטליגנציה שלך ברצפה. בלייזר היה מת לחצי מהכישרון ההתקפי של תומר.
אתה מדבר על העונה הרעה שלו כאילו היה לו יום לא טוב. הוא נתן עונה חלשה מאוד בקבוצה הכי גרועה בליגה. אני מבין שזה היה מקרי לחלוטין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2018, 04:01 
אני מבין שגינת היה נותן בחיפה בעונה כזו 20 נקודות ו-25 ריבאונדים למשחק?
לא נמאס לקשקש? כל האינטליגנציה (אעלק) שיש לתומר לא שווה כלום כשכל שחקן של 1.90 לוקח ריבאונדים מעליו בלי להתאמץ כי את העצלן והבטלן שאתה כל כך מחזיק ממנו מעניינת השורה הסטטיסטית בלבד.
גם כן אינטיליגנט. בוא תביא לנו גם עוד האוורד אחד ויחד איתו ועם תומר נגיע רחוק. בטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2018, 05:29 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
לא נמאס לקשקש? כל האינטליגנציה (אעלק) שיש לתומר לא שווה כלום כשכל שחקן של 1.90 לוקח ריבאונדים מעליו בלי להתאמץ כי את העצלן והבטלן שאתה כל כך מחזיק ממנו מעניינת השורה הסטטיסטית בלבד.
גם כן אינטיליגנט. בוא תביא לנו גם עוד האוורד אחד ויחד איתו ועם תומר נגיע רחוק. בטוח.

תומר גינת, שכל שחקן של 1.90 לוקח ריבאונדים מעליו בלי להתאמץ, רשם העונה 6.0 ריבאונדים למשחק ב-23.0 דקות. 7.9 ריבאונדים פר 30 דקות.
עוז בלייזר רשם העונה 5.6 ריבאונדים למשחק ב-28.3 דקות. 5.9 ריבאונדים פר 30 דקות.

אני אפילו לא הולך לנסות להבין איך אתה כותב במשפט שלוקחים על תומר ריבאונדים כי מעניינת אותו השורה הסטטיסטית בלבד. אתה מבין שזו הסתירה הלוגית הכי ברורה שאפשר לכתוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2018, 07:22 
רדנקו לא גמרת עם השטות הזאת שאת תומר מעניינת רק השורה הסטטיסטית?
תומר ריבאונדר טוב מאוד, ושחקן יותר טוב מבלייזר, ומכל 4 ישראלי אחר למעט ג'ייק כהן ואלכסנדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2018, 08:35 
רדנקו כתב:

אתה מדבר על הריבאונד של תומר כחולשה ואז אומר שאתה מעדיף את בלייזר, ריבאונדר חלש בהרבה? תסביר לי את הלוגיקה פה.
תומר לא שומר, נכון, אבל לפחות את מה שהוא כן נותן אתה יודע שתקבל ממנו באופן קונסיסטנטי. הכי גרוע אצל בלייזר זה שהוא כאילו אמור להיות רול פלייר שנותן אתלטיות, האסל, קליעה, הגנה ואגרסיביות, אבל בפועל הוא לא נותן אף אחד מאלה באופן עקבי.
ושוב, איך אתה מסביר את העונה הנוראית של בלייזר אם הוא כזה שחקן נהדר? כמובן חוץ מהטיעון שתומר לא היה עושה 20 נקודות ו-20 ריבאונד למשחק שהוא גם היפותטי וגם לא ממש עונה על השאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2018, 08:39 
סמל אישי של המשתמש
עצם זה שבלייזר נתן עונה רעה לא כזה חשוב בפני עצמו. גם שחקנים נהדרים יכולים לתת עונות גרועות, כמו ששחקנים גרועים יכולים לתת עונות טובות וזה לא אומר בהכרח שהם באמת כאלה טובים (ע"ע רותברט). צריך להסתכל לאורך כמה שנים.

גינת אגב בסדרה מול אשדוד לטעמי השתפר בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2018, 10:19 
הפועל כתב:
עצם זה שבלייזר נתן עונה רעה לא כזה חשוב בפני עצמו. גם שחקנים נהדרים יכולים לתת עונות גרועות, כמו ששחקנים גרועים יכולים לתת עונות טובות וזה לא אומר בהכרח שהם באמת כאלה טובים (ע"ע רותברט). צריך להסתכל לאורך כמה שנים.

גינת אגב בסדרה מול אשדוד לטעמי השתפר בהגנה.

משחק רע? כן. חודש רע? כן. עונה רעה? ממש לא.
כמובן ששחקן שנותן עונה רעה יכול להיות שחקן טוב, אבל עונה רעה זה לא דבר שקורה סתם וצריך להבין למה זה קרה.
באופן כללי בלייזר בעיני תמיד היה שחקן בינוני עם כישרון מוגבל. הערך המוסף שלו תמיד היה אמור להיות בדברים המשלימים שהוא מביא (בגלל הכישרון המוגבל), אבל הוא מעולם לא נתן אותם, בטח לא באופן עקבי. לא הגנה, לא ריבאונד ולא קליעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 15 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: