תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 12:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 325 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הכנות לעונת 2018/19
הודעהפורסם: 18 יוני 2018, 23:31 
רק 26

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2018, 23:33 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
מסכים שאסור להמשיך עם מנקו גם במחיר של להביא ישראלי פחות טוב.
אם כבר הימור על ישראלי זול אני הולך על איליה אילייב מרמת גן.

ברצינות? שחקן ליגה לאומית לכל דבר. סקורר (וזה מה שהוא, סקורר בלבד) של 10 נקודות למשחק בלאומית, מתנדנד בין החמישייה לספסל.
שחקנים הרבה דומיננטיים ו/או מוכשרים בלאומית מהז'אנר לא היו קרובים להשתחל לרוטציה של ליגת העל. יניב סולומון זו הדוגמה הכי עדכנית, בדיוק באותה עמדה, היה באותה קבוצה לפני שנה שחקן העונה בלאומית, שחקן יותר מוכשר, ובקושי קיבל דקות בליגת העל העונה תחת שני מאמנים, ולא בסגל משופע ישראלים. דני רובין שהיה שחקן הרבה יותר מרשים בלאומית היה שחקן משלים שולי בליגת העל. דודו שמריז ואיגור מאיור לא הצליחו לקבל מקום ברוטציה בליגת העל. קשה לי לראות סרט שאילייב בכלל משיג חוזה בליגת הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2018, 23:35 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
יובל כתב:
רדנקו כתב:
הכל יכול להיות נכון, אם. תתעלם מזה שמנקו ברוב העונה פשוט לא תורם. ולא רק זה - בגלל פרנקו הוא גם נמצא כל המגרש למרות זאת.
אז אולי זו החלשות, אבל אני מעדיף שחקן פחות טוב על חשבונו ולהשקיע את ההפרש בזרים טובים יותר.
אין לי שום ספק שזה עדיף ומה שקרה בהרצליה לא רלבנטי לא אומר כלום. מקרה ספציפי שלהסיק ממנו לגבינו נכוו בדיוק כמו שאפשר להסיק ממקרים אחרים הפוכים.
איך שלא נסתכל על זה, לטעמי השארה של מנקו בשכרו ולאור התרומה שלו היא טעות. לא מדובר בשחקן שהראה כשרון יוצא דופן או אפסיד גדול. לכולם ברור ש השרון מוגבל, שהשחקן לא בריא ושזה פשוט בזבוז אדיר של כסף.
בדיוק מהסיבות האלה ברור לי שיממשו את האופציה עליו.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

לא כתבתי להשאיר את מנקו. הייתי שמח אם נביא שחקן טוב במקומו.
כתבתי שלא צריך להוציא 200 אלף דולר על זר כמו סק הנרי (שהוא שחקן נהדר, אבל לא גיים-צ'יינגר), ולהביא ישראלי גרוע בשקל וחצי כמו נאור שרון על משבצת הישראלי הרביעי.
ואם זה מנקו וזר ב-100 אלף או הנרי ב-200 אלף ונאור שרון, אני מעדיף את האופציה הראשונה.

א. מנקו הוא 3-4 גבוה אם יביאו זר לעמדה הזאת כמו שאתה רוצה (וגם אני) כמו אלכס יאנג הוא יראה אפילו פחות דקות (והוא ראה רק 26 דקות השנה בהם קלע קלע כ 9 נק, לקח כ 5 רב ומסר 2 אס. לא שורה סטטיסטים כזאת נוראית, בטח לעוד ישראלי ברוטציה.
ב. אתה הולך לשחק כנראה גם באירופה, אם אני זוכר נוכל לרשום לליגה 5 זרים יחד עם 4 ישראלים בכירין ואידן. זה בהחלט יוצר סגל רחב שיוכל להתמודד בכבוד בכל המסגרות. ויתן לבנקס גם להתבטא טוב יותר מהתחלה בעמדה 2.

אני חושב שעשו את מנקו פה יותר גרוע ממה שהוא. שחקן בינוני, שלא שווה את הכסף.
והחוקים מהעונה שעברה ממשיכים בעונה הקרובה, חוץ מהאפשרות לרשום שישה זרים. לא יודע למה אתה ממשיך לחזור על האופציה של חמישה זרים כשזה לא הולך לקרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2018, 23:37 
לא שווה להמר על יניב סולומון כזה, אחרי עונה ששיחק מעט, על חשבון מנקו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2018, 00:16 
יובל כתב:
הוקיץ' כתב:
מסכים שאסור להמשיך עם מנקו גם במחיר של להביא ישראלי פחות טוב.
אם כבר הימור על ישראלי זול אני הולך על איליה אילייב מרמת גן.

ברצינות? שחקן ליגה לאומית לכל דבר. סקורר (וזה מה שהוא, סקורר בלבד) של 10 נקודות למשחק בלאומית, מתנדנד בין החמישייה לספסל.
שחקנים הרבה דומיננטיים ו/או מוכשרים בלאומית מהז'אנר לא היו קרובים להשתחל לרוטציה של ליגת העל. יניב סולומון זו הדוגמה הכי עדכנית, בדיוק באותה עמדה, היה באותה קבוצה לפני שנה שחקן העונה בלאומית, שחקן יותר מוכשר, ובקושי קיבל דקות בליגת העל העונה תחת שני מאמנים, ולא בסגל משופע ישראלים. דני רובין שהיה שחקן הרבה יותר מרשים בלאומית היה שחקן משלים שולי בליגת העל. דודו שמריז ואיגור מאיור לא הצליחו לקבל מקום ברוטציה בליגת העל. קשה לי לראות סרט שאילייב בכלל משיג חוזה בליגת הראשונה.

המון עניין של סיטואציה.
יניב סולומון שחקן ליגת העל. יכול אפילו להיות שחקן טוב מאוד אם הוא יקבל את הקרדיט.
לדני רובין היה פוטנציאל להיות שחקן טוב וגם הראה ניצוצות עד שנפצע.
דודו שמריז זה סיפור אחר כי הוא קלעי מצוין (וגם נתן איזה חצי עונה די טובה בליגת העל) אבל פחות טוב מבחינה פיזית (כנ"ל מאיור).
לאילייב יש קליעה טובה (מה שהיה מקל לדוגמה על סולומון להשתלב) ונתונים פיזיים טובים. אני כבר שמעתי שיש בו עניין בליגת העל, לא יודע עד כמה זה נכון. בכל מקרה זה הימור בכלום כסף.
גם את יניב סולומון אגב, הייתי מביא אם הייתה אופציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2018, 00:30 
חשוב לציין שאנחנו נכנסים לשנה אחרונה עם החוק הרוסי, וגם שנת חוזה לרביב לימונד שהוא ישראלי יקר ואני מניח שאם ימשיך מעבר לחוזה הנוכחי זה במחירים נמוכים יותר.
המסר הוא שצריך קצת לשנות את ההסתכלות ואת הרצון לצבור נכסים ישראלים בכל מחיר.
למה לי להתחייב חוזית לכמה שנים לשחקן 'בכיר' אם בעוד שנתיים נצטרך 2 ישראלים בכירים, חיפה לקחה אליפות עם ישראלי אחד ברמה גבוהה, 2 פנסיונרים וקולמן שלקח תפקיד מינורי.

רק אם אפשר להביא שחקן כמו דוסון או שמחון שבאמת ישדרג אותנו שווה ללכת על זה, אבל להביא כל מיני הרפתקאות מהלאומית בתקווה שיפול לנו איזה תומר גינת 2,זה לא חכם.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2018, 09:14 
מיקי גורקה סיכם בנהריה ע"פ ONE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2018, 17:47 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
el dudernio כתב:
יובל כתב:
רדנקו כתב:
הכל יכול להיות נכון, אם. תתעלם מזה שמנקו ברוב העונה פשוט לא תורם. ולא רק זה - בגלל פרנקו הוא גם נמצא כל המגרש למרות זאת.
אז אולי זו החלשות, אבל אני מעדיף שחקן פחות טוב על חשבונו ולהשקיע את ההפרש בזרים טובים יותר.
אין לי שום ספק שזה עדיף ומה שקרה בהרצליה לא רלבנטי לא אומר כלום. מקרה ספציפי שלהסיק ממנו לגבינו נכוו בדיוק כמו שאפשר להסיק ממקרים אחרים הפוכים.
איך שלא נסתכל על זה, לטעמי השארה של מנקו בשכרו ולאור התרומה שלו היא טעות. לא מדובר בשחקן שהראה כשרון יוצא דופן או אפסיד גדול. לכולם ברור ש השרון מוגבל, שהשחקן לא בריא ושזה פשוט בזבוז אדיר של כסף.

כתבתי שלא צריך להוציא 200 אלף דולר על זר כמו סק הנרי (שהוא שחקן נהדר, אבל לא גיים-צ'יינגר), ולהביא ישראלי גרוע בשקל וחצי כמו נאור שרון על משבצת הישראלי הרביעי.
ואם זה מנקו וזר ב-100 אלף או הנרי ב-200 אלף ונאור שרון, אני מעדיף את האופציה הראשונה.

א. מנקו הוא 3-4 גבוה אם יביאו זר לעמדה הזאת כמו שאתה רוצה (וגם אני) כמו אלכס יאנג הוא יראה אפילו פחות דקות (והוא ראה רק 26 דקות השנה בהם קלע קלע כ 9 נק, לקח כ 5 רב ומסר 2 אס. לא שורה סטטיסטים כזאת נוראית, בטח לעוד ישראלי ברוטציה.
ב. אתה הולך לשחק כנראה גם באירופה, אם אני זוכר נוכל לרשום לליגה 5 זרים יחד עם 4 ישראלים בכירין ואידן. זה בהחלט יוצר סגל רחב שיוכל להתמודד בכבוד בכל המסגרות. ויתן לבנקס גם להתבטא טוב יותר מהתחלה בעמדה 2.

אני חושב שעשו את מנקו פה יותר גרוע ממה שהוא. שחקן בינוני, שלא שווה את הכסף.
והחוקים מהעונה שעברה ממשיכים בעונה הקרובה, חוץ מהאפשרות לרשום שישה זרים. לא יודע למה אתה ממשיך לחזור על האופציה של חמישה זרים כשזה לא הולך לקרות.

אם אני זוכר נכון 4 זרים מקבלים מענק 6 זרים קנס. אבל דיברו משהו על 5 זרים למי שמשחק באירופה. בכל מקרה אם הולכים לאירופה צריך לדעתי 5 זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2018, 23:12 
יובל כתב:
purvis short כתב:
השאלה מה זה יקר. אם הוא עולה 150-170 לדעתי זה שווה.
מנקו, סתם לצורך השוואה, זה עלות של 240-250 אלף דולר! אני מעדיף להחתים את הנרי ולוותר על מנקו (ולהביא ישראלי זול) מאשר להחתים את מנקו בסכומים העצומים האלה וללכת על הרפתקאה בזרים.

אל תשכח שעל זרים מעל 110 אלף צריך לשלם 25% מס. אז כדי שהנרי ירוויח 150 נטו צריך לשלם 200 ברוטו וכדי שהוא ירוויח 170 אלף נטו צריך לשלם 225 ברוטו.

אתה בטוח שאם עוברים את ה110 אלף אז התשלום של ה25% מס הוא על כל הסכום ולא רק על כל דולר מעבר ל110?
כי אם משלמים מס רק על כל דולר מעל לסכום של ה110 (מה שנשמע הגיוני, הרי לא סביר ששחקן שמרוויח 111 אלף דולר ירוויח בנטו פחות משחקן שמרוויח 110), אז כדי שהוא ירוויח 150 נטו צריך לשלם 163 ברוטו וכדי שהוא ירוויח 170 אלף נטו צריך לשלם 190 ברוטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2018, 01:37 
סמל אישי של המשתמש
במקרה וידאתי את זה היום.
ברגע שעוברים את הסכום שעליו מקבלים פטור (על הנייר זה 108 אלף, בפועל אפשר להגדיל את זה בכמה אלפי דולרים ועדיין לקבל פטור), משלמים 25% מהדולר הראשון.
אחרת התקרה הזאת לא הייתה כל כך משמעותית, כי אז לקבוצות לא הייתה בעיה לעבור אותה בכמה אלפים ולשלם מס על החלק השולי, וזה היה יוצא גרושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2018, 09:03 
טראוויס וואריק חתם בהפועל באר שבע, שמגששת אצל פאקינג נייט רובינסון.
וואריק החתמה טובה לדעתי, רובינסון זה חרטא שבחרטות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2018, 09:51 
יובל כתב:
במקרה וידאתי את זה היום.
ברגע שעוברים את הסכום שעליו מקבלים פטור (על הנייר זה 108 אלף, בפועל אפשר להגדיל את זה בכמה אלפי דולרים ועדיין לקבל פטור), משלמים 25% מהדולר הראשון.
אחרת התקרה הזאת לא הייתה כל כך משמעותית, כי אז לקבוצות לא הייתה בעיה לעבור אותה בכמה אלפים ולשלם מס על החלק השולי, וזה היה יוצא גרושים.

וואלה, איזה הזיה.
פטור הזוי ועוד יותר שיטה הזויה בלי מס מדורג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2018, 09:55 
סמל אישי של המשתמש
יובל, לפעמים אתה מפחיד אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2018, 11:51 
יובל כתב:
רדנקו כתב:

מסכים לחלוטין שלהוציא 200 על שחקן כמו סק הנרי זה ממש לא הדבר הנכון לעשות.
ומסכים שהוא לא כזה גיים צ'יינגר (להבדיל מבראון שלטעמי בהחלט כזה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2018, 12:55 
א.ב כתב:
יובל כתב:
במקרה וידאתי את זה היום.

וואלה, איזה הזיה.
פטור הזוי ועוד יותר שיטה הזויה בלי מס מדורג.

וגם פירצה שקוראת לגנב, פיתוי עצום לחוזה כפול = תשלום מסודר עד התקרה ואת היתר מתחת לשולחן. ואני כותב את זה כי כבר היו דברים מעולם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הכנות לעונת 2018/19
הודעהפורסם: 24 יוני 2018, 19:33 
לא ידעתי איפה לרשום...
ים מדר מהנוער שלנו חתם לארבע שנים ועשוי להשתלב בקבוצה הבוגרת כבר בעונה הבאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הכנות לעונת 2018/19
הודעהפורסם: 24 יוני 2018, 20:19 
סמל אישי של המשתמש
ראיתי אותו במשחק אחד בסדרת הגמר שהפסדנו. עשה הכל על המגרש. נכון שזה לא אינדיקציה לכלום אבל היה תענוג לראותו אותו. הוא וגיא פלטין (pallattin) בלטו לטובה.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2018, 20:31 
השחקן הכי מוכשר שיצא לי לראות במחלקות הנוער שלנו.
רכז עם סייז לא רע לעמדה וידיים מאוד ארוכות. אתלט מצוין, שליטה טובה מאוד בכדור וגם מוסר מוכשר.
הוא צמח יחסית מאוחר וכרגע הוא נראה מאוד דקיק. צריך לראות עד כמה מבנה הגוף שלו יאפשר לו להוסיף נפח.
שיהיה בהצלחה ילד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2018, 22:18 
איתי שגב סיכם במכבי ראשל"צ
זלמנסון כנראה יעשה את הדרך ההפוכה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הכנות לעונת 2018/19 - שאר הליגה
הודעהפורסם: 25 יוני 2018, 14:57 
בוריס כתב:
חבל על הזלמנסון, לא למד מניסיונם של אחרים... אלא אם אכן הם בונים קבוצה ב'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2018, 09:37 
סמל אישי של המשתמש
לפי התיאורים מכבי החתימו את מאט הווארד לעשירים, כולל הציטוט של ספאחיה "יש לו iq כדורסל מדהים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2018, 10:53 
סמל אישי של המשתמש
שילמדו לקח מאיתנו ויספרו לו את העצמות בגוף קודם, שלא יגלו באיחור שיש אחת מיותרת :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2018, 11:28 
למייקל רול יש IQ כדורסל יותר ממדהים, אז מה זה אומר שהוא מאט הווארד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2018, 16:13 
בוריס כתב:

חתם רשמית
הסגל שלהם כרגע מונה רק את שגב, חנוכי ויניב סולומון

אבי בן שימול סיים שם חוזה, הוזכר כמועמד להפועל חולון ע"פ ישראל היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הכנות לעונת 2018/19 - שאר הליגה
הודעהפורסם: 26 יוני 2018, 19:34 
סמל אישי של המשתמש
יקיר הפורום ת. בלאט מתקרב ליקירת הפורום ה. ירושלים. איזו תפנית לא סבירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2018, 19:39 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:
בוריס כתב:

חתם רשמית
הסגל שלהם כרגע מונה רק את שגב, חנוכי ויניב סולומון

אבי בן שימול סיים שם חוזה, הוזכר כמועמד להפועל חולון ע"פ ישראל היום

זה לא שהסגל שלנו כרגע מונה הרבה יותר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2018, 11:14 
סמל אישי של המשתמש
JohnnieWalker כתב:
יקיר הפורום ת. בלאט מתקרב ליקירת הפורום ה. ירושלים. איזו תפנית לא סבירה

יש לקטש פטיש רציני על בלאט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2018, 22:43 
הפועל חולון מודיע על רכש ראשון: רועי הובר ל3 שנים.

כרגע הסגל של מונה את פניני, טי ג'יי קליין, שלומי הרוש ורועי הובר.
קולמן אלכסנדר ובלאט יעזבו ע"פ הפרסומים באתרים השונים, קולמן בדרך לבאר שבע לפי השמועות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2018, 13:05 
סמל אישי של המשתמש
גיא פלטין מהנוער שלנו חתם בחולון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2018, 13:17 
לא יודע מי אחראי לזה אבל זו חתיכת פארסה ודי מכעיסה.
פלטין הוא פוטנציאל גדול, והיהלום הכי גדול שלנו לא פחות מים, עצוב מאוד שלא הצלחנו לשמר אותו.

נערך לאחרונה על ידי בוריס בתאריך 28 יוני 2018, 14:39, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 325 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: