לירון האדום כתב:
teknoboy כתב:
אתה מתבלבל (שוב) בין "אין לכם איך לענות לי" לבין "לא הבנתי מילה ממה שכתבתם".
ושוב אתה ממשיך עם המנטרה של "התקפות אישיות".
מדהים.
ציטוט:
מילים ריקות במובן שאתה אומר שאתה "רוצה שלום" אבל בפועל זה הדבר האחרון שמעניין אותך.
כנ"ל לגבי המשך השליטה בשטחים. אתה מצהיר הצהרה חלולה שאתה נגד, ו ממשיך בהצעה שנועדה להנציח את הכיבוש הזה ("להשקיע בעזה כדי שיבינו שאנחנו בעצם בסדר ולא יזרקו עלינו טילים ועפיפונים" או משהו דומה, תקן אותי אם אני טועה).
שים לב שאת הפלסטינאים אתה בכלל לא רואה. בעולם שלך אין כיבוש (הבעיה עם זה היא בזבוז כספי ציבור) ו אין בעיה עם זה שמדכאים מיליוני אנשים כבר דורות , א בל אתה דורש מאתם אנשים שאתה מתעלם לחלוטין מהם, מהסבל שלהם ואופן כללי מהאנושיות שלהם שיכירו בכל הרגשות שלך ויכבדו את כל הדרישות שלך .
עכשיו נראה אותך:
1. מה היתה ההצעה שלי שלדעתך היא מנציחה את הכיבוש?
2. אמרתי כאן עשרות פעמים אם לא מאות, שיש כיבוש, אז למה אתה כותב שבעולם שלי אין כיבוש?
3. הכיבוש מדכא לא? ואמרתי שיש כיבוש...
4. שוב, אמירת חסרת תוכן שלא אמרתי מעולם.
עכשיו אעשה מעשה טקנו:
אתה רק "דיבורים", אומר דברים אבל מתכוון לדברים אחרים לגמריי.
אתה תומך בחמאס, תומך בפיגועים ומאחל ליהודים רבים למות.
הנה אני יכול לעשות כמוך וזה אפילו קל לי.
1. כתוב בהמשך המשפט יא מעבול - "להשקיע בעזה כדי..."
2. כי אתה מתעלם לחלוטין מקיומו. אפילו כשאתה מסביר מה רע בו, זה לא משהו שקשור לכיבוש (כמו העובדה שחצי שעה מהבית שלך חיים תחת שליטת המדינה שלך וטהצבא שאתה משרת בו מיליוני בני אדם נטולי זכויות בסיסיות
בגלל המדינה לך והצבא שלך) אלא בעיות תקציביות.
3. מה זה אומר בכלל?
4. אולי שכחת, אבל דרשת רק אתמול כתנאי מקדים למו"מ שיכירו בכל מיני דברים שאתה מרגיש שהם נכונים (זכותך על הארץ וכאלה).
5. תכלס, הייתי צריך לעשות מעשה לירון ובמקום לענות לשאול אותך שאלה שכבר שאלו אותך מאה פעם וענית עליה מאה פעם, כולל היום, וכך להתחמק מתשובה, אבל החלטתי לא לרדת לרמה שלך ולהדגים לך (שוב) את ההבדל בינינו.
6. תיכף תכתוב לי שהדיון איתי מעגלי ושאני לא עונה, אני יודע.
1. להשקיע בעזה ולפתח אותה משמע להנציח את הכיבוש?
אם הפתרון האחר הוא לפתוח את הגבולות בעזה ולא לפקח על המוצרים שנכנסים לעזה, אז מהר מאד נמצא את עצמנו במלחמה חוזרת.
2. אני לא מתעלם מקיומו, זה שאתה כותב דברים שאינם נכונים לא הופך את זה לאמת.
יש לתושבים שם זכויות, לא מלאות אבל יש להם זכויות.
הגדה דווקא לעומת עזה פורחת משגשגת ומצליחה.
3. ?
4. אולי אתה מתבלבל אבל אני לא דרשתי כלום, אמרתי מדוע הפלסטינים לא מראים רצון לקיומו של מו"מ.
קשה לעשות שלום עם מישהו שלא מכיר בך.
6. אני כותב שהדיון איתך עקר כי אתה לא מקשיב לדעות של האחרים, אתה קבוע בקונספציה מסוימת מבלי לאפשר לך בכלל להיפתח לדעות של אחרים.