תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 381 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שביתה?
הודעהפורסם: 19 מאי 2018, 21:51 
מה בזיוני ברצון של ארגון השחקנים?

מישהו כאן חושב שנמרוד לוי, תמיר בלאט, יפתח זיו, כארם משעור, ואפילו עמית שמחון, טל דן ושולדברנד היו הופכים להיות שחקנים משמעותיים בליגה בלי החוק הרוסי? בזיוני שהם רוצים להגן על השחקן הישראלי במקום לייצר רכבת בלתי נגמרת של שחקנים שיהיו פה זמן קצר ויעזבו ואף אחד מאיתנו לא יזכור אותם? הרי הדור הגדול של שנות ה-90 צמח עם 2/3 זרים בכל קבוצה. עכשיו מכבי "מתפשרת" על 4 או על 5 עם חוק רוסי. באמת תודה רבה.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2018, 21:53 
שאלת תם, יש הסכם לשנה הבאה שמוסכם על כולם אז:
א. אין סיכוי שבית דין לעבודה יחזיר את השחקנים ויבטל את השביתה?
ב . למה בעצם כל הבלגאן עכשיו? למה לא בקיץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2018, 21:53 
צריך לעשות הכל כדי שספורט לא יהיה משחק של כסף בלבד. ופה בדיוק השאלה - האם אנחנו בעניין הזה כי אנחנו מזדהים עם משהו, עם בני אדם שנקשרים למועדון ומתפתחים בו, או שאנחנו רוצים שהקבוצה העשירה יותר תהיה זו שמנצחת כי כל שנה כל הסגלים בליגה מתחלפים באופן אבסולוטי והדבר היחיד שמשנה כמעט הוא השכר שמשלמים למי שמגיע.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2018, 21:55 
סמל אישי של המשתמש
זה נשמע מסובך כל העסק. אם אני מבין נכון, בשורה התחתונה המנהלת רוצה לשנות את הכללים לחלוטין (לטובת מכבי א', ב', וג'), או לשנות באופן זמני עם 6 זרים לקבוצות באירופה (לטובת מכבי א' וג') ולדון שוב בשנה הבאה. השחקנים מצדם לא מוכנים לזה ובצדק.
ואנחנו בשורה התחתונה בצד של המנהלת. וחבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2018, 22:11 
הפועל כתב:
זה נשמע מסובך כל העסק. אם אני מבין נכון, בשורה התחתונה המנהלת רוצה לשנות את הכללים לחלוטין (לטובת מכבי א', ב', וג'), או לשנות באופן זמני עם 6 זרים לקבוצות באירופה (לטובת מכבי א' וג') ולדון שוב בשנה הבאה. השחקנים מצדם לא מוכנים לזה ובצדק.
ואנחנו בשורה התחתונה בצד של המנהלת. וחבל

זה לא מסובך. אתה צודק לחלוטין וחבל שההנהלה שלנו מגמגמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שביתה?
הודעהפורסם: 19 מאי 2018, 22:34 
מסתבר שאפשר גם לנהוג אחרת
כתבה מוואלה! ספורט, גלבוע/גליל אפשרה לישראלים להתאמן: "הם בשר מבשרנו"

https://sports.walla.co.il/item/3159232 ... cialbutton

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2018, 22:37 
כמה דברים שאני לא ממש מבין בסיפור הזה:
1. ארגון השחקנים, איזה מרות יש לו על השחקנים שיחליטו לא לשבות? כמו המתאזרחים של מכבי, מה האיגוד הזה יכול לעשות להם בכלל?
2. באיזה זכות המנהלת מכתיבה לקבוצות איך להגיב לנושא? יש כאן איום באיזשהי ענישה לקבוצה שלא מיישרת קו?
3. מה פתאום הקבוצות (המעסיקים בסיפור הזה) החליטו להקדים את פתיחת השביתה ביומיים? איך זה בכלל אפשרי?
4. בכל התמונות מהפגישות של השחקנים תמיד רואים את שמעון מזרחי, הוא עדיין מועסק על ידי ערוץ הספורט , נכון? איך נותנים לו להיות חלק מהפגישות האלה אם הוא מועסק על ידי הגוף שנמצא מאחורי כל הבאלאגן הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2018, 22:58 
pelegs כתב:
יובל כתב:
על מה אתם מדברים? השחקנים לא יכולים להחליט שהם מתאמנים כרגיל ושובתים במשחקים. אם הם משביתים את המשחקים אז אין סיבה שיתאמנו ויקבלו שכר. אין סיבה שהקבוצה תיפגע כלכלית משביתת השחקנים מצד אחד (פגיעה בהכנסות ממכירת כרטיסים, מזכויות השידור ומהטוטו בגלל ביטול משחקים), ותשלם לאותם שחקנים שכר כרגיל מצד שני.

יש זכות התאגדות ושביתה בישראל, כמדומני שביתה חוקית לא פוגעת בשכר של העובד.

טעות.
https://www.kolzchut.org.il/he/%D7%96%D ... 7%AA%D7%94

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2018, 23:10 
סמל אישי של המשתמש
Kyahs כתב:
pelegs כתב:
יובל כתב:
על מה אתם מדברים? השחקנים לא יכולים להחליט שהם מתאמנים כרגיל ושובתים במשחקים. אם הם משביתים את המשחקים אז אין סיבה שיתאמנו ויקבלו שכר. אין סיבה שהקבוצה תיפגע כלכלית משביתת השחקנים מצד אחד (פגיעה בהכנסות ממכירת כרטיסים, מזכויות השידור ומהטוטו בגלל ביטול משחקים), ותשלם לאותם שחקנים שכר כרגיל מצד שני.

טעות.

מדינה רגרסיבית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2018, 23:12 
סמל אישי של המשתמש
מתנאור כתב על העמדה של ארגון השחקנים:
www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.283842.html
ציטוט:
מס, זה כל הסיפור: למה אנחנו שובתים?
19 מתאזרחים, ורובם נהנים ממעמד של ישראלים וממיסוי של זרים. אנחנו נלחמים כאן על תרבות ספורט ועל מקור הזדהות לילדים. מתן נאור, ממובילי מאבק השחקנים, בטור מיוחד

תחילת כתבה
הפתגם המפורסם אומר ששום דבר בחיים לא ודאי, מלבד המוות והמסים. אז זהו, שלא. בספורט הישראלי רק חצי מהמשפט הזה נשאר נכון. מנהלי הכדורסל לאורך שנים נהנים מהטבה שמעניקה פטור ממס עבור שכר השחקנים הזרים עד תקרה של 107 אלף דולר וממס מופחת של 25% במקום 50% שמשלם ישראלי.

הסיפור פה הוא איזון בין הטבת המס לבין מספר הזרים שכל קבוצה יכולה לרשום. השחקנים מבינים את חשיבות ההטבה, על מנת לאפשר הבאה של שחקנים איכותיים יותר, אך לא לשם ניצול ציני ורמיסה של השחקנים הישראלים. על אף כל מה שאתם שומעים בתקשורת, זאת המהות של המחלוקת בין השחקנים לבין המנהלת.

החוק הרוסי לא נכשל
במלחמת התודעה אני מרגיש שהם מנצחים: "החוק הרוסי נכשל"; "החוק הרוסי לא תרם לנבחרת"; "הדקות המובטחות בגלל החוק הרוסי גורמות לשחקן הישראלי לא לעבוד קשה"; "צריכים לפחות ארבעה זרים וזה משאיר מקום לשמונה ישראלים בכל קבוצה".

אני לא חושב שהחוק הרוסי נכשל. צמחו פה המון שחקנים בחמש השנים האחרונות, שחקנים שלא היו מקבלים את אותה ההזדמנות במציאות שמאפשרת 4 זרים על המגרש. להגיד שהחוק לא תרם לנבחרת זו אמירה שאני לא ממש מבין. אתם באמת חושבים שהנבחרת הייתה במצב טוב יותר אם היו פה יותר שחקנים זרים?

אני לא ממש מבין מה מצפים מהשחקנים שמתורגלים כל השנה כמשלימים, ופתאום זורקים אותם למים הכי עמוקים, נבחרת ישראל, על כל המשמעויות, באליפות אירופה מול שחקנים שנמצאים בפוזיציה של שחקנים מובילים ומתורגלים בסיטואציה. הנבחרת, במיוחד ב-20 השנה האחרונות, מתמודדת בגבורה רבה עם המציאות הזאת. זו תעודת כבוד ענקית למנטאליות של השחקנים הישראלים.

בלי החוק הרוסי, לא היו צומחים כאן כל כך הרבה שחקנים בחמש השנים האחרונות (מנהלת הליגה) בלי החוק הרוסי, לא היו צומחים כאן כל כך הרבה שחקנים בחמש השנים האחרונות (מנהלת הליגה)
אנחנו לא עצלנים
לגבי הדקות המובטחות ורמת ההשקעה של השחקנים - זה כבר ממש מקומם! אני לא יודע על סמך מה האמירה הזאת נאמרת, אבל לאורך הקריירה שיחקתי עם עשרות שחקנים. הרוב המכריע של השחקנים הישראלים עבד קשה. אם הייתי צריך לקטלג את ה"עצלנים" או את אלה שחיים אורח חיים לא ספורטיבי, או עוברים עבירות משמעת, אז כנראה שלא הייתי מפנה את האצבע אל הישראלים. בנוסף, גם בחוק הרוסי יש עוד ישראלים על הספסל שמאוד רוצים את הדקות על המגרש. אם מישהו לא מתפקד כמו שצריך, יהיה לו מחליף מהר מאוד.

את המשפט האחרון לגבי החישוב של כמה "מקומות עבודה" נשארים לישראלים אני ממש "אוהב". באותו ההיגיון, יש לי רעיון נוסף לייצר עוד "מקומות עבודה" מבלי להגדיל את הליגה או להפחית את כמות הזרים: אפשר להוסיף עוד שחקנים לטופס. אם יהיו 15 שחקנים בכל קבוצה אז במציאות של 5 זרים בכל קבוצה ובליגה של 12 קבוצות נשארים 120 מקומות לשחקנים ישראלים, לא רע.

הבעיה העיקרית במשפט הזה היא ההתייחסות למספר המקומות ש"נשארים" לישראלים. אני חושב שקצת איבדו פה את הדרך. צריך לזכור שהליגה בישראל אף פעם לא תהיה רווחית, אנחנו פשוט שוק קטן מדי. בהינתן העובדה הזו אני חושב שצריך לחשוב על המטרה שלשמה הליגה קיימת.

המילטון. עליו צריך לשלם מס מופחת (מנהלת הליגה) המילטון. עליו צריך לשלם מס מופחת (מנהלת הליגה)
לתת תקווה לילדים
מבחינתי אחת המטרות העיקריות, במיוחד לאור העובדה שסכומים רבים שמושקעים בליגה הם ציבוריים, היא יצירת פלטפורמה לייסוד תרבות ספורט, מקור לשאיפה והזדהות לילדים צעירים שמשחקים ושואפים להיות שחקנים. זה לא אומר שהם חייבים להפוך לשחקנים כשיגדלו, אבל עצם ההזדהות והשאיפה היא זו שתגרום להם לשחק ולנהל חיים בריאים יותר מלאי ספורט גם בבגרותם. כל זאת בתקופה שילדים רבים נצמדים למסכים ולא ממש מזיזים את עצמם. עוד טיעון שעולה כל הזמן הוא שבשאר הליגות באירופה יש יותר זרים מאשר בישראל. אולי זה נכון, אבל אי אפשר להתעלם מזה שאנחנו המדינה היחידה שמאפשרת מס מופחת לזרים שמגיעים לכאן.

אם למישהו עוד היה ספק לגבי סיבת הסכסוך אז בשבועות האחרונים קיבלנו הוכחה נוספת לכך שהכל סובב סביב עניין המיסוי. 19 מתאזרחים יש השנה בליגת העל. מהפרסומים האחרונים עולה שמרבית המתאזרחים רשומים כישראלים בטופס המשחק, אך מדווחים לרשויות המס כזרים במקרה הטוב המשלמים 25% מס או אולי אפילו כישראלים שמצהירים שהתושבות שלהם היא במדינה אחרת ובכך לא משלמים פה מס בכלל. קצת תמוה בעיני שרשות המסים מאפשרת את המצב. הם לא ידועים כגוף שמאפשר הטיות כאלה, אבל אולי גם זה מראה משהו על הכוח והלובי שיש לקבוצות על מנת לשמר את האבסורד סביב הטבות המס לזרים ולמתאזרחים.

כהן. נרשמים כישראלים, אך לפי המס הם זרים (מנהלת הליגה) כהן. נרשמים כישראלים, אך לפי המס הם זרים (מנהלת הליגה)
שחקנים שהם לוחמים
אם להיות כנה, הבטחתי לעצמי לאחר שנפרדתי מהפועל תל אביב והחלטתי לרדת לליגה השלישית, שאני גם אתנתק מהמאבק של ארגון השחקנים השנה. ידעתי מראש שההסכם מסתיים השנה, וכשדיברתי עם ניר אלון, אמרתי לו שאם אני קורא את המפה נכון אז מחכה לו שנה לא פשוטה, ושהשנה, לאור הסטטוס החדש שלי, אני לא אקח חלק פעיל כמו שלקחתי בתקופתי כשחקן בליגה הראשונה.

נשארתי מאחורי הקלעים והשמעתי את דעתי בפני ניר במספר שיחות לקראת המשא ומתן ובמהלכו. בסופו של דבר, לא הצלחתי לעצור את עצמי מלהגיע לאסיפה האחרונה של ארגון השחקנים. הכדורסל הישראלי חשוב לי מדי והרגשתי צורך להביע את דעתי מול השחקנים.

לשמחתי גיליתי חבורה של שחקנים שמצד אחד מודעים לכך שהם לא יכולים לאפשר למנהלת ולקבוצות לייצר מציאות שבה יתאפשר להם לשתף 4 זרים בו זמנית על המגרש, ומצד שני הם מוכנים להיאבק למען המטרה. בשורה התחתונה הם מבינים שצריך לייצר מציאות שבה יש לפחות שני שחקנים שמשלמים מס מלא על המגרש.הפתרון הוא כלכלי
באשר לעיתוי השביתה - בהסכם שעשינו בשעתו שמרנו לעצמנו את הזכות לשבות לקראת סיום העונה בידיעה ברורה שאין לנו כלי אחר להפעיל לחץ על הקבוצות לקבל את עמדתנו. הקבוצות הסכימו לכך. לא ברור מדוע כעת הן מנסות להתנער מההסכמות שנקבעו.

לסיכום, אציין שהפתרון בפעם הקודמת היה בסופו של דבר כלכלי. המענק של 250,000 ש"ח עבור רישום של 4 זרים בלבד יצר תיקון מסוים להטבת המס שניתנת לשחקנים הזרים ויצרה מצב שבו לאורך 5 העונות שבהן היה החוק הרוסי, הרוב המכריע של הקבוצות רשמו 4 זרים בלבד (עוד הוכחה לכך שכל הסיפור הוא מיסוי).

אני חושב שהפעם המפתח לפתרון נמצא בידי משרדי הממשלה ובראשם שרת הספורט מירי רגב, שעדיין לא שמעתי את דעתה. אם יתנו מענק משמעותי (1,500,000 ש"ח) לקבוצות שירשמו 3 זרים בלבד, אנחנו נראה פה הרבה יותר ישראלים משחקים דקות משמעותיות. אולי אפילו נגדל את הקטש, השפר, הגורדון, התורג'מן הבא.

החלק הכי יפה בתוכנית הזאת הוא שזה לא יעלה למדינה שקל אחד - כל סכום שיושקע יחזור בדמות מסים אשר משלמים הישראלים במקום כסף (בחלקו ציבורי) עבור זרים או מתאזרחים שמשלמים מס מופחת או לא משלמים מס בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2018, 05:56 
סמל אישי של המשתמש
א. זה שלפי הצעת הישראלים בנקס חוזר להיות, . זה בזיון. אין בעיה על שמירת השחקן הישראלי אבל יש דרך לעשות את זה.
ב. אם לבן אדם מגיע הקלות במס כי יש לו אזרחות כפולה מי זה אירגון השחקנים שידרוש לבטל לו את הזכאות הזאת?
ג. גם מה שמתן נעוק כתב שמשרד הספורט יתגמל על 1.5 מליון שקל קבוצות עם 3 זרים זה בזיון. מה למשרד ממשלתי והזרמת כסף לקבוצות פרטיות?

בסופו של דבר הנושא פשוט. 4 זרים ללא הקלות במס, מתאזרחים ללא הגבלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2018, 06:05 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
4 זרים ללא הקלות במס, מתאזרחים ללא הגבלה.

כל כך פשוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2018, 07:30 
Kyahs כתב:
pelegs כתב:
יובל כתב:

טעות.

חד-משמעית יכולה להיות שביתה בארגון ושעדיין עובדים יסכימו לעבוד - ע"ע להתאמן.
המעביד לא חייב לאפשר להם לעבוד אבל כן מחויב לשלם להם שכר רגיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2018, 08:12 
מילפורד כתב:
1. ארגון השחקנים, איזה מרות יש לו על השחקנים שיחליטו לא לשבות? כמו המתאזרחים של מכבי, מה האיגוד הזה יכול לעשות להם בכלל?
2. באיזה זכות המנהלת מכתיבה לקבוצות איך להגיב לנושא? יש כאן איום באיזשהי ענישה לקבוצה שלא מיישרת קו?
3. מה פתאום הקבוצות (המעסיקים בסיפור הזה) החליטו להקדים את פתיחת השביתה ביומיים? איך זה בכלל אפשרי?
4. בכל התמונות מהפגישות של השחקנים תמיד רואים את שמעון מזרחי, הוא עדיין מועסק על ידי ערוץ הספורט , נכון? איך נותנים לו להיות חלק מהפגישות האלה אם הוא מועסק על ידי הגוף שנמצא מאחורי כל הבאלאגן הזה?
ארגון השחקנים הוא ארגון עובדים (חלק מההסתדרות לדעתי) והמנהלת במקרה הזה היא ארגון המעסיקים. פשוט מאד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2018, 08:19 
העניין כאן הוא הטבת המס אל מול המעמד.
זרים - נחשבים זרים, הקבוצות לא משלמות מס
ישראלים - נחשבים ישראלים, הקבוצות משלמות מס
מתאזרחים - נחשבים ישראלים, הקבוצות לא משלמות מס.

לגבי כל מתאזרח אפשר יהיה לבחור - או שהוא נחשב ישראלי ומשלמים עליו מס מלא, או שהוא נחשב זר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2018, 08:26 
el dudernio כתב:
א. זה שלפי הצעת הישראלים בנקס חוזר להיות, . זה בזיון. אין בעיה על שמירת השחקן הישראלי אבל יש דרך לעשות את זה.
ב. אם לבן אדם מגיע הקלות במס כי יש לו אזרחות כפולה מי זה אירגון השחקנים שידרוש לבטל לו את הזכאות הזאת?
ג. גם מה שמתן נעוק כתב שמשרד הספורט יתגמל על 1.5 מליון שקל קבוצות עם 3 זרים זה בזיון. מה למשרד ממשלתי והזרמת כסף לקבוצות פרטיות?

לא ידעתי עד עכשיו שעל זה השביתה ושחקנים ישראלים עם דרכון אמריקאי מקבלים הנחה במס. אם אדריאן בנקס אזרח ישראל, אז הוא צריך לחוות מיסוי ככזה. לא משנה מהי האזרחות הכפולה או השלישית שלו. גם לי יש אזרחות אמריקאית ואף פעם לא זכיתי להנחות במס פה בארץ, אימא שלי גם לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2018, 09:04 
רדנקו כתב:
מילפורד כתב:
ארגון השחקנים הוא ארגון עובדים (חלק מההסתדרות לדעתי) והמנהלת במקרה הזה היא ארגון המעסיקים. פשוט מאד

סלח לי שאני לא בקיא בדיני עבודה כמוך (מסיבות ברורות) , אבל בתכלס לא אמרת לי כלום , מה זה אומר?
מה הכלים שעומדים בידי ארגון השחקנים אל מול שחקנים שמסרבים לשבות?
למיטב ידעתי הקבוצות צודקות בטענה לשחקנים שההחלטה לשבות כן או לא היא אישית.
ומצד שני , מה יכולה לעשות המנהלת לקבוצה שלא תיישר קו בנושא? הרי המעסיקים כן הן הקבוצות עצמן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2018, 10:45 
משחקי המחזור נדחו לחמישי
אין התנגשות עם הכדורגל :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2018, 11:00 
אז זאת היתה הפואנטה של כל זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2018, 11:14 
סמל אישי של המשתמש
LeeorJuve כתב:
el dudernio כתב:

לא ידעתי עד עכשיו שעל זה השביתה ושחקנים ישראלים עם דרכון אמריקאי מקבלים הנחה במס. אם אדריאן בנקס אזרח ישראל, אז הוא צריך לחוות מיסוי ככזה. לא משנה מהי האזרחות הכפולה או השלישית שלו. גם לי יש אזרחות אמריקאית ואף פעם לא זכיתי להנחות במס פה בארץ, אימא שלי גם לא.

חלקם מצהיר כי עיקר עיסוקיו ומקום מגורו הוא סהראב ואז הוא משלם שם מס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2018, 11:38 
מנהלת הליגה הודיעה: משחקי מחזור הליגה האחרון נידחו ליום חמישי
מחר יפגשו ארגון השחקנים עם מירי רגב

https://sports.walla.co.il/item/3159292 ... cialbutton

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2018, 11:56 
giladco כתב:
הפועל שלא מאפשרת לשחקן הישראלי להתאמן היא לא הפועל שלי.
הפועל שנותנת גב להצעת המנהלת (6 זרים בקבוצה תמורת תשלום קנס כספי), היא לא הפועל שפיללתי לה.

חשבתי שהפועל קמה מחדש כדי לתמוך בכדורסל ישראלי ולא בנסיון להוזיל עלויות. כנראה שטעיתי

לתמוך בחוק רוסי זה לתמוך בכדורסל הישראלי?
הישראלים הם הנוולים בכל הסיפור הזה איך שלא תסובב את זה.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2018, 12:03 
האדום הצורר כתב:

מישהו כאן חושב שנמרוד לוי, תמיר בלאט, יפתח זיו, כארם משעור, ואפילו עמית שמחון, טל דן ושולדברנד היו הופכים להיות שחקנים משמעותיים בליגה בלי החוק הרוסי? בזיוני שהם רוצים להגן על השחקן הישראלי במקום לייצר רכבת בלתי נגמרת של שחקנים שיהיו פה זמן קצר ויעזבו ואף אחד מאיתנו לא יזכור אותם? הרי הדור הגדול של שנות ה-90 צמח עם 2/3 זרים בכל קבוצה. עכשיו מכבי "מתפשרת" על 4 או על 5 עם חוק רוסי. באמת תודה רבה.

שמע הסיפורים האלה כל 2 זרים בקבוצה לפני 100 שנה לא רלוונטיים כלפי שום דבר.
דבר שני, החוק הרוסי הוא חוק מיושן, לא מקצועי ונוראי שפוגע בכל הגורמים ב מתעסקים בכדורסל ובראש ובראשונה בשחקן הישראלי עצמו.
שחלקם ידרוש דקות מובטחות, ואז יבואו בטענות למה אין שחקנים מובילים, אין שחקני נבחרת, ואין בגלל לגיונרים.
לראיה הוא לא משוחק באף ליגה באירופה למעט ליגות נידחות.

וזה לא משנה כמה תצטט את הטור המביך שמתן נאור רשם בספורט 5.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

נערך לאחרונה על ידי בוריס בתאריך 20 מאי 2018, 15:46, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2018, 12:51 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:
giladco כתב:
הפועל שלא מאפשרת לשחקן הישראלי להתאמן היא לא הפועל שלי.
הפועל שנותנת גב להצעת המנהלת (6 זרים בקבוצה תמורת תשלום קנס כספי), היא לא הפועל שפיללתי לה.

חשבתי שהפועל קמה מחדש כדי לתמוך בכדורסל ישראלי ולא בנסיון להוזיל עלויות. כנראה שטעיתי

לתמוך בחוק רוסי זה לתמוך בכדורסל הישראלי?
הישראלים הם הנוולים בכל הסיפור הזה איך שלא תסובב את זה.
לא יודע, ניסיתי ויוצא לי שאיך שאני לא מסובב את זה, הנוולים זה מכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2018, 14:14 
הצהרה על מרכז החיים מחייבת לחיות מעל מחצית השנה בחו"ל. איך שחקן ליגה פעיל יכול להוכיח זאת? הרי יש רישום בנתב"ג?

לא עשיתי חשבון מדויק, אבל בשנה שהמחלה הצהובה עפה מוקדם מאירופה, גם שחקניה לא עומדים בקריטריון.

ועכשיו פניה אישית לגב' מירי רגב, שרת הספורט:

במשחק יש לכלל סגל השחקנים 200 דקות, אם יורשה לכל קבוצה 4 זרים ושני מתאזרחים, ובהנחה ששחקן משחק 27 דקות בממוצע, כבר הלכו מתוכן 162, נשארו 38 דקות ל6 ישראלים, 27 דקות לשחקן המוביל והיתר שיכנסו לדקה שתיים, יעשו עברות ויגידו תודה.

אם את רוצה להכנס לפרוטוקול ולחלק גביעים וצלחות אליפות, תתעלמי מהאינטרסים הצרים של המחלה הצהובה וחברותיה ותפעלי לטובת הספורט הישראלי,לטובת הנבחרת זו שאכן מייצגת את המדינה!

אה, סליחה,כך לא תיבחרי בפריימריז!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2018, 14:29 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:
האדום הצורר כתב:

שמע הסיפורים האלה כל 2 זרים בקבוצה לפני 100 שנה לא רלוונטיים כלפי שום דבר.
דבר שני, החוק הרוסי הוא חוק מיושן, לא מקצועי ונוראי שפוגע בכל הגורמים ב מתעסקים בכדורסל ובראש ובראשונה בשחקן הישראלי עצמו.
שחלקם ידרוש דקות מובטחות, ואז יבואו בטענות למה אין שחקנים מובילים, אין שחקני נבחרת, ואין בגלל לגיונרים.
לראיה הוא לא משוחק באף ליגה באירופה למעט ליגות נידחות.

בכמה ליגות באירופה יש הנחות מס משמעותיות לזרים אמריקאים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2018, 15:59 
אם הידיעה שגם הנהלת הפועל תא, מנעה מהישראלים שלה להתאמן נכונה, אז זה ביזיון!
מקווה מאד שזה לא נכון. לא לשם כך הקמנו עמותה עצמאית, כדי להיגרר אחרי העדר.
כחבר עמותה, אני מוכן שיורידו אותנו ליגה על נושא ערכי.
כל האמור לעיל מבלי קשר לחוק רוסי כן או לא,
ל6- או 4 זרים על הפרקט, ועוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2018, 16:05 
סמל אישי של המשתמש
אדום ותיק כתב:
מקווה מאד שזה לא נכון.

זה נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2018, 18:05 
סמל אישי של המשתמש
לוסיאנו דה ברונו כתב:
אדום ותיק כתב:
מקווה מאד שזה לא נכון.

זה נכון

לא בטוח. הפועל לא מוזכרת כאחת הקבוצות שמנעו מהישראלים להתאמן:
" ארגון השחקנים מסר כי: "מכבי ת"א, מכבי אשדוד, עירוני נס ציונה והפועל אילת ניסו באופן לא חוקי לפגוע בזכות ההתארגנות של שחקני הכדורסל. ראשי המועדונים קיבלו לפני דקות מספר מכתבים מאת היועצת המשפטית של ארגון השחקנים, עו"ד דפנה שמואלביץ', בו היא מבהירה כי ההוראה שניתנה על ידם לשחקנים הישראלים לא להתאמן אינה חוקית ומהווה עבירה פלילית"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2018, 18:06 
סמל אישי של המשתמש
Keisar88 כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:
אדום ותיק כתב:
מקווה מאד שזה לא נכון.

זה נכון

לא בטוח. הפועל לא מוזכרת כאחת הקבוצות שמנעו מהישראלים להתאמן:
" ארגון השחקנים מסר כי: "מכבי ת"א, מכבי אשדוד, עירוני נס ציונה והפועל אילת ניסו באופן לא חוקי לפגוע בזכות ההתארגנות של שחקני הכדורסל. ראשי המועדונים קיבלו לפני דקות מספר מכתבים מאת היועצת המשפטית של ארגון השחקנים, עו"ד דפנה שמואלביץ', בו היא מבהירה כי ההוראה שניתנה על ידם לשחקנים הישראלים לא להתאמן אינה חוקית ומהווה עבירה פלילית"

ראיתי איפשהו תמונה מהאינסטגרם של אחד הישראלים שרביב מנקו ותומר יושבים מחוץ לאולם אתמול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 381 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: