red in blood כתב:
Karl Marx כתב:
red in blood כתב:
Karl Marx כתב:
red in blood כתב:
"]
מה זה השטויות האלה? למה צריך קשרים כדי לקבל תשובות בעניינים שנוגעים לעשרות אלפי אוהדים? חזרנו לימי המקורבים? מה לעזאזל קשה בלנהל את המועדון הזה ביותר שקיפות ולדבר איתנו פתוח? אפילו את פורום העמותה נראה שסגרו.
איך הגעת לקשרים ומקורבים?
רצית שקיפות? חלק גדול משקיפות זה נגישות. ידוע מי חברי ההנהלה, כל אחד יכול לפנות אליהם. גם לא ׳מקורבים׳.
לא חביבי, זה לא קשור בשיט לשקיפות. מדובר בענין שנוגע לעשרות אלפים ולא על איזה מוצר בחנות המוצרים. את התשובות לשאלות האלה לא צריכים רק אני ועוד כמה בודדים פה אלא אלפים שלא יכולים להגיע למשחקי הקבוצה. מעבר לזה, מדובר בסוגיה מתמשכת שנדרשת לה מדיניות ברורה ועקבית, וזו צריכה להיות ברורה ושקופה.
בהנחה ויש להנהלה משאבים מוגבלים, ״חביבי״, אני מעדיף שישקיעו אותם במאבק ועשייה ולא בהסברה למי שבטוח שצריך להגיש לו את כל המידע על מגש.
מבחינתי השקיפות הנדרשת היא שאני אדע שפועלים בנושא.
אני אפילו מעדיף שלא יגידו מה ואיך הם מתכוונים לפעול, זה רק יכול לפגוע. אם למישהו זה ממש חשוב, הוא מוזמן לפנות, ואם בעיני ההנהלה זה לא יזיק, הם יספרו למי ששאל.
אתה רוצה מאבק, או אתה רוצה לדעת?
כי במאבק יש צורך בניהול המאבק, והיכולת שלך לעשות את זה נפגעת קשות כשאתה צריך לפרסם את כל הקלפים והמהלכים שלך לאלפי אנשים.
בקיצור, דגם ה״דמוקרטיה״ הישראלי המצוי של שבו בשקט ותנו לנו לנהל.
איזה משאבים מבוזבזים בדיוק בתקשורת עם אוהדים (שוב: בעלי הקבוצה. אתה נוטה לשכוח את זה)? פוסט בפייסבוק או אשכול בפורום? אתה קורא את השטויות שאתה כותב לפני שאתה מפרסם אותן?
Sent from my iPhone using Tapatalk
קראת בכלל את ההודעה שלי? מתי דיברתי על משאבים? מתי אמרתי שבו בשקט?
וצר לי להגיד לך, מעבר לרומנטיזציה של הדבר, אנחנו לא הבעלים של הקבוצה. אנחנו חברים בעמותה, שהיא הבעלים של הקבוצה. ההנהלה של העמותה הוא דה-פקטו הבעלים (והם גם נושאים באחריות משפטית). לנו יש את הזכות לבחור הנהלה (ולנסות להבחר בעצמנו), ולקבל מהם מידע כמו שנקבע בתקנון העמותה. וזה קורה. ואפשר גם לשנות את התקנון. ואפשר לפי התקנון לגייס חתימות של מספיק חברים כדי לכנס אסיפה בשביל עוד תשובות. זה לא שבו בשקט, זה שיש לך כלים לפעול, יש לך כלים לקבל תשובות. אבל אין דרישה שאתה תשב ויבואו יספרו לך הכל גם במחיר של פגיעה במאבק וחשיפת כל הקלפים לציבור הרחב.[/quote]
על איזה קלפים אתה לעזאזל מדבר? לא מדובר פה בסודות מדינה ולא באיזו תוכנית גרעין. כולה דקות שידור של תחרות ספורט. ואתה יודע מה? סבבה, זורם איתך: אל תתארו לנו את תוכנית הקרב שלכם אבל תוציאו הודעה: ״אנחנו מודעים לפגיעה בעשרות אלפי אוהדי שלנו ופועלים כדי לפתור את הבעיה״. אפילו זה לא קרה.
שבוע עבר, ומדווחים פה ששחקנים לא הורשו להתאמן ושהמועדון שלנו מיישר קו עם מדיניות שנועדה לשרת את הקבוצה של המדינה: שוב, אף אחד לא מוציא הודעה רשמית, אף אחד לא טורח אפילו לקיים דיון בסוגיה כל-כך ערכית. כלום. בחרנו הנהלה ועכשיו התפקיד שלנו זה לשבת בשקט ולתת לה לקבל החלטות שיש בהן כדי לרסק את הבסיס המוסרי שלה. בושה.