תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 21:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 381 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שביתה?
הודעהפורסם: 16 מאי 2018, 17:13 
סמל אישי של המשתמש
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 16,00.html
בדרך לשביתה: הישראלים לא מסכימים לשישה זרים
השחקנים המקומיים ייפגשו הערב (21:00) בהסתדרות וידונו בהצעה של המינהלת לעונה הבאה (חוק רוסי, אבל עם שישה זרים בטופס)

אם לא יקרה משהו יוצא דופן, השחקנים הישראלים צפויים להודיע הערב (21:00) על השבתת הליגה עד להודעה חדשה, כשנותרו שני מחזורים בלבד לסיום העונה הסדירה ותחילת סדרות רבע גמר הפלייאוף.
יש לציין כי הדבר האחרון שרוצים השחקנים לעשות זה לשבות, אבל ההצעה אותה קיבלו ממינהלת הליגה מקטינה באופן משמעותי לטענתם את כוחם בקבוצות.
המתווה האחרון שהוגש לשחקנים על ידי המינהלת היה לפני כשבוע ובו דובר על כך ששמונה ישראלים יירשמו בטופס המשחק עם הבדלה בין כאלה ששיחקו במחלקות הנוער או לקחו חלק בנבחרות ישראל, לבין כאלה שלא ויירשמו כזרים. הכוונה היא להבדיל בין ה"צברים" ומתאזרחים שלבשו את המדים הלאומיים, לבין מתאזרחים שהגיעו לארץ ישירות לקבוצת בוגרים. כמו כן, החוק הרוסי (שני ישראלים בחמישייה) יישאר לפחות בעונה הבאה.
במינהלת הלכו לקראת מכבי תל אביב והפועל ירושלים וכללו בהצעה אפשרות לשישה זרים בטופס. יחד עם זאת, הקבוצות שייבחרו באופציה הזאת יצטרכו לשלם קנס למינהלת שיחולק בין הקבוצות שישתפו פחות זרים. קבוצה שתרשום ארבעה זרים תקבל מענק של 250 אלף שקלים, בדומה למענק שמקבלות כיום הקבוצות שמשתפות את אותה כמות של זרים. קבוצות שישתפו חמישה זרים יקבלו מענק קטן יותר.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שביתה?
הודעהפורסם: 17 מאי 2018, 05:56 
סמל אישי של המשתמש
דרישות על סף הגזענות.
אם הדרישות שלהם ייתקבלו אז בנקס יחזור להיות זר רק בגלל שהוא לא צבר כמוהם. הם כיבסו את הדרישות המקוריות ועכשיו זה מופיע כ"ישראלי ששיחק בנוער", בכתבות הישנות יותר זה הופיע פשוט כצבר או לא.
אני חושב שמי שצריך להיות על המגרש אלו השחקנים הטובים ביותר וזהו. למישהו יש ספק שגם ללא החוק הרוסי לימונד היה על המגרש יותר מ20 דקות? בנקס? גינת? ברור שהם היו משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2018, 08:12 
סמל אישי של המשתמש
Keisar88 כתב:
דרישות על סף הגזענות.
אם הדרישות שלהם ייתקבלו אז בנקס יחזור להיות זר רק בגלל שהוא לא צבר כמוהם.

אתה יכול להראות לי בבקשה את סרט בר המצווה של אדריאן? אם כן אני מבטיח להקרין אותו בסינמטק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2018, 08:23 
סמל אישי של המשתמש
Keisar88 כתב:
דרישות על סף הגזענות.
אם הדרישות שלהם ייתקבלו אז בנקס יחזור להיות זר רק בגלל שהוא לא צבר כמוהם. הם כיבסו את הדרישות המקוריות ועכשיו זה מופיע כ"ישראלי ששיחק בנוער", בכתבות הישנות יותר זה הופיע פשוט כצבר או לא.
אני חושב שמי שצריך להיות על המגרש אלו השחקנים הטובים ביותר וזהו. למישהו יש ספק שגם ללא החוק הרוסי לימונד היה על המגרש יותר מ20 דקות? בנקס? גינת? ברור שהם היו משחקים.

אם מחר מבטלים את מגבלות הזרים כל הישראלים הופכים לשחקני ספסל שרואים פירורי דקות. שחקן כמו גינת עולה לקבוצה באיזור פי 2 מהזר היקר ביותר. אפשר למצוא בחצי מחיר מאה אמריקאים ברמתו.

ברמות השכר של שחקנים ישראלים (ויותר מכך עלות השכר הנמוכה ל זרים עקב אמנת המס עם ארה"ב) אין שום סיבה שיראו דקה אפילו, אלא אם יש מגבלה על מספק הזרים ואז הם כנראה יעלו לכמה דקות כדי לתת לזרים מנוחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2018, 09:23 
באמת שלא מבין את מי שעומד בראש כל העסק הזה.

מה הבעיה להגיע פעם אחת לפתרון כולל שכל הקבוצות משחקות באותו חוק של 4 זרים,
אם הוויכוח הוא לגבי מתאזרחים אין בעיה מי שעד היום מתאזרח יהיה ישראלי לצורך העניין
מהיום מי שרוצה להחשב ככזה צריך או לשחק בנבחרת (אבל ממש לשחק לא להיות מוזמן בכאילו) או להיות פה לפחות שנתיים שלוש בליגה.
בנוסף שילחמו במדינה לגבי חוקי המס.

3 זרים? הצעות לקנסות לקבוצות שיחתימו 6 די עם הבולשיט הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2018, 09:46 
כל הסיפור נועד להכשיר את המתאזרחים של מכבי וירושלים בעתיד ועכשיו

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2018, 09:53 
סמל אישי של המשתמש
יותר חשוב להם הזרים, שיוכלו להחתים כמ שיותר ושלא יצטרכו להושיב חלק מהם על הספסל בגלל מגבלות ישראלים. מצדן לשלם קנס 2 מיליון שקל כל שנה, מה אכפת להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2018, 13:26 
"במו"מ הם לא דורשים 3 זרים, על זה אנחנו לא מדברים. יש לנו הסכם עכשיו על ארבעה וחמישה זרים. תהיה אפשרות השנה שיהיה חוק רוסי למכבי ת"א לשחק עם 6 זרים והם ישלמו על זה קנס שיעבור לקבוצות שישחקו עם 4 זרים.
"לא נבהלנו, אנחנו מנתחים את המצב מאד פשוט. אם יהיו למכבי שני סגלים, סגל אחד בכלל לא יעניין מפני שהוא יהיה רק זרים והסגל השני יהיה חלש ומוחלש. אם זה יקרה ההכנסות של הליגה ירדו משמעותית. תהיה פגיעה מאותו ערוץ שמשדר, תהיה פגיעה מהטוטו, מהספונסרים של המנהלת ושל הקבוצות. זו תהיה מכה כלכלית קשה לליגה. אני אעשה הכל שלא תהיה שביתה, אנחנו ממשיכים לדבר ומנסים להגיע לפתרונות".

אתה שומע את פרנקל ומבין שכל הבאלגן הוא בגלל קבוצה אחת שמחזיקה את כולם בביצים.
עכשיו אני לא מבין למה רמי כהן והנהלת הפועל שותקים, מספיק עם שתיקת הכבשים הזאת, תבואו תעמדו כגורם משפיע ותגידו אנו מעוניינים ב4 זרים, עם חוק רוסי או בלעדיו.
מי שלא מעוניין שילך, הליגה תסתדר בלי מכבי שיפסיקו לאיים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2018, 14:29 
סמל אישי של המשתמש
זה מדהים הדבר הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2018, 14:59 
סמל אישי של המשתמש
בצד אחד ארגון של שחקנים מפונקים, שרוצה להבטיח דקות שלא מגיעות לו וחוזים שלא מגיעים לו, דרך דרישות גזעניות על חשבון זרים ומתאזרחים יותר טובים מהם.

ובצד השני יו"ר מנהלת מטונף שדואג רק למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2018, 15:02 
סיום הליגה עכשיו זה מעולה, ככה נוכל לחלום שהיה לנו סיכוי לאליפות בלי להתאכזב בעוד שבועיים כשנעוף לירושלים בפליאוף. :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2018, 15:08 
שמוליקיפוד כתב:
Keisar88 כתב:
דרישות על סף הגזענות.

אתה יכול להראות לי בבקשה את סרט בר המצווה של אדריאן? אם כן אני מבטיח להקרין אותו בסינמטק.

בנקס לא יהודי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2018, 15:25 
Noam כתב:
שמוליקיפוד כתב:
Keisar88 כתב:
דרישות על סף הגזענות.

בנקס לא יהודי

אתה בטוח? הוא צם ביום כיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2018, 17:02 
יובל כתב:
בצד אחד ארגון של שחקנים מפונקים, שרוצה להבטיח דקות שלא מגיעות לו וחוזים שלא מגיעים לו, דרך דרישות גזעניות על חשבון זרים ומתאזרחים יותר טובים מהם.

הדרישות הן, כמובן, לא גזעניות, בדיוק כמו שהמגבלה על מספר משתתפים מכל מדינה באולימפיאדה, או ההגבלה בכדורגל בינלאומי ששחקן צריך להיות בעל אזרחות של המדינה אותה הוא מייצג.

אם היו משתמשים בהגדרות של אופ"א: "שחקן מקומי הוא שחקן שבין גיל 15 לגיל 21 היה רשום לפחות שלוש שנים בקבוצות מקומיות." ודורשים שבכל קבוצה יהיו תמיד לפחות שני שחקנים מקומיים על המגרש, זה היה מפשט את כל העניין, ופותר את בעיית המתאזרחים המקצועיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2018, 17:31 
סמל אישי של המשתמש
מתן כתב:
יובל כתב:

הדרישות הן, כמובן, לא גזעניות, בדיוק כמו שהמגבלה על מספר משתתפים מכל מדינה באולימפיאדה, או ההגבלה בכדורגל בינלאומי ששחקן צריך להיות בעל אזרחות של המדינה אותה הוא מייצג.

אם היו משתמשים בהגדרות של אופ"א: "שחקן מקומי הוא שחקן שבין גיל 15 לגיל 21 היה רשום לפחות שלוש שנים בקבוצות מקומיות." ודורשים שבכל קבוצה יהיו תמיד לפחות שני שחקנים מקומיים על המגרש, זה היה מפשט את כל העניין, ופותר את בעיית המתאזרחים המקצועיים.

ברור. גם ועדת הקבלה שתקבע מי ישראלי כשר טהור דם ומי מתאזרח נכלולי, היא, "כמובן", לא גזענית.

וזה שאפשר להשתמש בהגדרות שכביכול לא גזעניות, לא אומר שהמניע לא גזעני. כמו שאין גזענות בשימוש בקריטריון של שירות צבאי (בהטבות לרכישת דירה למשל), למרות שבפועל הוא כלי להפליית אזרחים ערבים.
הרי העניין פה הוא לא תגמול מחלקות הנוער. העניין פה הוא הרחקת המתאזרחים ופינוי מקומות עבודה לצברים. אם צריך אז ישתמשו גם בשיטה גזענית כמו ועדות קבלה, ואם צריך אז ישתמשו בשיטה "נקייה" כמו הגדרה של שחקן שעבר במחלקות הנוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2018, 17:32 
סמל אישי של המשתמש
נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2018, 17:41 
יובל כתב:
מתן כתב:
יובל כתב:

ברור. גם ועדת הקבלה שתקבע מי ישראלי כשר טהור דם ומי מתאזרח נכלולי, היא, "כמובן", לא גזענית.

וזה שאפשר להשתמש בהגדרות שכביכול לא גזעניות, לא אומר שהמניע לא גזעני. כמו שאין גזענות בשימוש בקריטריון של שירות צבאי (בהטבות לרכישת דירה למשל), למרות שבפועל הוא כלי להפליית אזרחים ערבים.
הרי העניין פה הוא לא תגמול מחלקות הנוער. העניין פה הוא הרחקת המתאזרחים ופינוי מקומות עבודה לצברים. אם צריך אז ישתמשו גם בשיטה גזענית כמו ועדות קבלה, ואם צריך אז ישתמשו בשיטה "נקייה" כמו הגדרה של שחקן שעבר במחלקות הנוער.

אבל גם חלק מהמתאזרחים קיבלו את אזרחותם על פי מניע גזעני,חוק השבות. האם זה הגיוני שטיילור רוצ'סטי יקבל אזרחות?
הוא ניצל את החוק הגזעני הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2018, 18:23 
opheaaa כתב:
יובל כתב:
מתן כתב:
יובל כתב:

אבל גם חלק מהמתאזרחים קיבלו את אזרחותם על פי מניע גזעני,חוק השבות. האם זה הגיוני שטיילור רוצ'סטי יקבל אזרחות?

זה הגיוני כי זה החוק. זה לא יותר "לא הגיוני" מישראלי שקיבל אזרחות פולנית על סמך זה שהסבתא של הסבתא שלו גרה פעם בוורשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2018, 18:26 
purvis short כתב:
opheaaa כתב:
יובל כתב:
מתן כתב:
יובל כתב:

זה הגיוני כי זה החוק. זה לא יותר "לא הגיוני" מישראלי שקיבל אזרחות פולנית על סמך זה שהסבתא של הסבתא שלו גרה פעם בוורשה.

מה זאת אומרת זה הגיוני כי זה החוק? הרי גם עכשיו מנסים לשנות את החוק בליגה, אז אם החוק בליגה ישתנה ומתאזרחים יהפכו לזרים זה גם הגיוני כי זה החוק? זה שזה החוק ממש לא הופך את זה להגיוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2018, 23:39 
opheaaa כתב:
Noam כתב:
שמוליקיפוד כתב:
Keisar88 כתב:
דרישות על סף הגזענות.

בנקס לא יהודי

אתה בטוח? הוא צם ביום כיפור.
אני חושב שהוא צם מסקרנות ולא מטעמי דת.
כמובן שיכול להיות שיש משהו שאני מפספס, אבל את האזרחות הם קיבלו על רקע היהדות של אשתו.

Sent from my Redmi 4A using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2018, 04:31 
סמל אישי של המשתמש
gigs כתב:
"במו"מ הם לא דורשים 3 זרים, על זה אנחנו לא מדברים. יש לנו הסכם עכשיו על ארבעה וחמישה זרים. תהיה אפשרות השנה שיהיה חוק רוסי למכבי ת"א לשחק עם 6 זרים והם ישלמו על זה קנס שיעבור לקבוצות שישחקו עם 4 זרים.
"לא נבהלנו, אנחנו מנתחים את המצב מאד פשוט. אם יהיו למכבי שני סגלים, סגל אחד בכלל לא יעניין מפני שהוא יהיה רק זרים והסגל השני יהיה חלש ומוחלש. אם זה יקרה ההכנסות של הליגה ירדו משמעותית. תהיה פגיעה מאותו ערוץ שמשדר, תהיה פגיעה מהטוטו, מהספונסרים של המנהלת ושל הקבוצות. זו תהיה מכה כלכלית קשה לליגה. אני אעשה הכל שלא תהיה שביתה, אנחנו ממשיכים לדבר ומנסים להגיע לפתרונות".

אתה שומע את פרנקל ומבין שכל הבאלגן הוא בגלל קבוצה אחת שמחזיקה את כולם בביצים.
עכשיו אני לא מבין למה רמי כהן והנהלת הפועל שותקים, מספיק עם שתיקת הכבשים הזאת, תבואו תעמדו כגורם משפיע ותגידו אנו מעוניינים ב4 זרים, עם חוק רוסי או בלעדיו.
מי שלא מעוניין שילך, הליגה תסתדר בלי מכבי שיפסיקו לאיים!

זאת לא קבוצה אחת.
זה ערוץ אחד שמחזיק בזכויות השידור של הליגה מצד אחד ובקבוצה בליגה מצד שני.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2018, 15:30 
ארגון השחקנים הודיעה על שביתה החל ממחזור המשחקים 33 הקרוב

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2018, 23:46 
הייתי שמח לקבל איזה תגובה רשמית של הפועל לתל אביב לנושא, בעד או נגד , ואיזה צד?
מה קורה כרגע מבחינת הקבוצה ביום שני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2018, 01:59 
סמל אישי של המשתמש
הטענה של המנהלת מפליאה אותי (לא באמת, זה היה ברור שזה ככה, אבל זה מפליא אותי שהם אומרים את זה בכזו בהירות) - הליגה לא שווה בלי מכבי חזקה בתוכה, ושווה לשנות את החוקים בשבילה?
אז אם עונה הבאה במקרה תהיה למכבי עונה זוועתית והם ירדו ליגה, צריך לשנות את החוקים ולהקפיא את הירידות, כי שווה לשנות את החוקים כדי שמכבי תהיה בליגה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2018, 02:16 
סמל אישי של המשתמש
נראה לי שבמקרה כזה לערוץ הספורט יהיה פחות כוח בשביל להדק את האחיזה בבצים של העדלי הזה.
העניין הוא שהמפלגה לא הייתה מעזה לשחרר בכלל את האיום הזה אם לא הייתה לה זרוע שנייה שמאיימת לבטל את הליגה אם הזרוע הראשונה תממש את האיום, מה שאומר שהחטא הראשונה של מנהלת הליגה הזאת הוא הקשר עם ערוץ הספורט, ועוד לפני זה הבעלות הצולבת של ערוץ הספורט והמפלגה, דבר שמאפשר בכלל את עצם הסיטואציה הזאת.
בגלל זה חובה לפעול לביטולו של ערוץ הספורט, או לפחות לבעלות המפלגה עליו, בכל מישור חוקי.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2018, 06:04 
כישלון של כל הנוגעים בדבר
במקום לדחות את השיחות לפגרת הקיץ הבלתי-נגמרת, עכשיו משחקים בהשבתות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2018, 08:01 
סמל אישי של המשתמש
עיתוי מתסכל. בטח בעונה כזו שסוף סוף יש תחושה שאפשר להגיע רחוק.

עזבו רגע את מכבי, ערוץ הספורט ושאר הססמאות. החוק הנוכחי הוא לא טוב ודורש שינוי. יש פגרה של 4 חודשים אוטוטו, שיישבו אז וינסו להגיע להסכם, ואם לא יגיעו שלא יתחילו את העונה.
יש לזה אח ורע בספורט העולמי שסוגרים עונה בגלל אי הסכמה לגבי העונה הבאה?? הכדורסל הישראלי מעניין אוהד וחצי, יש פה יריקה לאותם אוהדים שמלווים את הקבוצות שלהם בית וחוץ, ואז שניה לפני הפליאוף הורסים ספורטיביות של עונה שלמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2018, 08:30 
אני מתבייש שתמכתי בעדלי מרכוס ורעייתו בריאליטי 'רצים לדירה'.
איזה אפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2018, 09:00 
שחקני הפועל קיבלו את המכתב שמופיע באתר של ערוץ הספורט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2018, 10:43 
שובתים עכשיו כי עכשיו יש למנהלת מה להפסיד. זה די ברור ומאוד הגיוני, ואני מקווה שהפועל לא חתומה על המכתב שמופיע באתר של רקנאטי.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 381 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: