תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 20:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: רפי מנקו ואדריאן בנקס
הודעהפורסם: 12 אפריל 2018, 21:49 
סמל אישי של המשתמש
תייגו אחד שקלע 3 נקודות ב23 דקות ואחד שקלע 16 ב23 דקות ואל תספרו לפרנקו מי זה מי.

הסיפור של מנקו הרבה יותר מסריח מהחלפת זר כזה או אחר.
אין מילים לתאר את גודל השערוריה. פרנקו מבצע פשעים נגד הכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: רפי מנקו ואדריאן בנקס
הודעהפורסם: 12 אפריל 2018, 21:54 
סמל אישי של המשתמש
לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2018, 22:00 
שמוליקיפוד כתב:
תייגו אחד שקלע 3 נקודות ב23 דקות ואחד שקלע 16 ב23 דקות ואל תספרו לפרנקו מי זה מי.

הסיפור של מנקו הרבה יותר מסריח מהחלפת זר כזה או אחר.
אין מילים לתאר את גודל השערוריה. פרנקו מבצע פשעים נגד הכדורסל.

כל מילה. כל העונה. בלתי נסבל.
חלאס עם המנקו הזה :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2018, 22:14 
מאכזב אותי ברמות לא הגיוניות. באמת.
ציפיתי ממנו להרבה הרבה יותר ממה שהוא נותן.
מקווה שהוא ישתפר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2018, 22:15 
עוד משהו שההנהלה הייתה יכולה לטפל בו מזמן.
אבל "מעמד המאמן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2018, 23:19 
סמל אישי של המשתמש
מודה שלא ראיתי את צוף בן משה העונה בלאומית, אבל מהקצת שראיתי אותו בליגה העל, הוא יותר טוב ממנקו בכל אספקט של המשחק.

אני הראשון שרציתי את מנקו בהפועל, הייתי בטוח שהוא יכול להיות היורש של מתן וגם כתבתי את זה פה כמה פעמים.
אכזבה עצובה. זה לא הגיוני שהוא עדיין רואה פרקט ולא מרוויח את הדקות שלו מהספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2018, 23:43 
לא להאמין שהאדון פרנקו העדיף אותו על שמחון. פשוט לא להאמין

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2018, 01:14 
purvis short כתב:
עוד משהו שההנהלה הייתה יכולה לטפל בו מזמן.
אבל "מעמד המאמן".

החטא פה בכלל היה בקיץ.
אני לא חושב שההנהלה צריכה לקבוע למאמן איזה שחקנים להביא, ההחלטה הזו צריכה להיות של המאמן.
היא כן צריכה לשים לו גבולות ואחד הגבולות האלה הוא שאנחנו לא הולכים לשלם ביי אאוט פסיכי ( ממתי משלמים פה ביי אאוט??!) על שחקן שלא נתן עונה אחת טובה בקריירה שלו, כל זאת בזמן שיש אלטרנטיבות לא פחות טובות בחוץ (ולמען האמת גם בתוך הקבוצה).
מי יודע, אולי זה אפילו היה מנער את פרנקו מהאגו טריפ שהוא נמצא בו.

ולכל החוכמולוגים פה, זה נאמר כבר בקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2018, 02:16 
סמל אישי של המשתמש
אכן אמרת.
בצורה נחרצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2018, 09:25 
סמל אישי של המשתמש
כי בעיני פרנקו המאוס, מנקו הוא ילד ישראלי "משלנו" ש"עובד קשה" ו"חיובי" וכל יתר הקלישאות על שחקנים צברים שלא פוגעים ממטר, ובנקס לעומת זאת לא בא לו טוב בעין,
אז גם אם הוא השחקן הכי יעיל, לא ניתן לו את מלוא הקרדיט, כי רפי צריך זמן להתפתח ו"להראות מה הוא יודע" דקה לפני שהעונה נגמרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2018, 09:36 
סמל אישי של המשתמש
לא חשוב שיש בכלל קשר למוצא. מנקו זה שחקן שפרנקו הביא, בנקס לא. זה כל הסיפור. האגו של פרנקו לא מאפשר לו להודות שטעה (לא רק בנושא מנקו כמובן).
רק כדי להבהיר - זה לא נורא, אנחנו לא יורדים ליגה בגלל זה, סתם מתבוססים בבינוניות זה כהל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2018, 11:03 
שמוליקיפוד כתב:
מודה שלא ראיתי את צוף בן משה העונה בלאומית, אבל מהקצת שראיתי אותו בליגה העל, הוא יותר טוב ממנקו בכל אספקט של המשחק.

אני הראשון שרציתי את מנקו בהפועל, הייתי בטוח שהוא יכול להיות היורש של מתן וגם כתבתי את זה פה כמה פעמים.
אכזבה עצובה. זה לא הגיוני שהוא עדיין רואה פרקט ולא מרוויח את הדקות שלו מהספסל.

כואב לי פיזית מזה, אבל אני נאלץ להסכים איתך ב-100%.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2018, 22:40 
סמל אישי של המשתמש
תנו לאדריאן לנצח.
:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2018, 22:47 
שמוליקיפוד כתב:
תנו לאדריאן לנצח.

:HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2018, 23:32 
סמל אישי של המשתמש
מה שמטריד זו התחושה שפרנקו לא רואה את זה, כמו שהוא לא ראה את זה עד עכשיו, ושבמשחק הבא עדיין מנקו יקבל יותר דקות מבנקס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2018, 23:39 
סמל אישי של המשתמש
פרנקו כן רואה את זה. הוא רק מנסה להוכיח לכל העולם שהוא הצודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2018, 01:03 
סמל אישי של המשתמש
קאונסיל כתב:
שמוליקיפוד כתב:
תנו לאדריאן לנצח.

:HEART2: :HEART2:

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2018, 03:46 
סמל אישי של המשתמש
זה מאד פשוט. כשמתייחסים לבנקס כמו לשחקן זר טוב, נותנים לו בטחון כמו לשחקן זר טוב, נותנים לו דקות כמו לשחקן זר טוב - הפלא ופלא: הוא נותן תפוקה של שחקן זר טוב!
כשמתייחסים אליו כמו לשחקן ישראלי משלים - ככה הוא גם מרגיש וזה משפיע על הבטחון שלו ועל המספרים שלו.
זה כל כך ברור.
למה דברים שאנחנו רואים מהיציע - האיש המקצועי שלנו לא רואה מתוך המגרש?
ואם הוא רואה ובכל זאת עושה דברים אחרת, מסיבות שאף אחד לא יודע (גם לא המעסיקים שלו), הוא לא צריך להשאר כאן אפילו יום אחד נוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2018, 10:50 
תרגעו קצת חברים. זה שאדריאן צריך לקבל יותר דק ושהוא היה נפלא אתמול אין ויכוח. אבל למה זה חייב לבוא יחד עם ללכלך על מנקו?
מנקו זה נכס ואני מאד מקווה שהוא ישאר איתנו בשנים הקרובות. עשיתם ממנו איזה אנטי כדורסל וממש לא בצדק.
רפי מנקו אולי לא הכשרון הכי גדול לדורו. חוץ מלתת סייז, לזרוק שלשות, ולעשות חיתוכים אין לו יותר מדי בארסנל. אבל יש לו את מה שצריך כדי להצליח כי הבן אדם ספורטאי בדם. יש לו המון מוטיבציה, בטחון עצמי, שפת גוף, אינטילגנציה גבוהה (מאוד אפילו),
אגו נמוך, ווינר,קשוח מאוד, מנהיג, (היה קפטן המון בנבחרות צעירות ובנוער), חברותי. אני מאד אוהב אותו ושמח שיש לי בקבוצה גם אותו וגם את בנקס שדי משלימים אחד את השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2018, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
לא חושב שמישהו פה שונא את מנקו. אני אישית ממש לא. נראה לי בנאדם נחמד, משתלב קבוצה חברתית, ושחקן ליגה סביר. הכעס היחיד פה מופנה כלפי המאמן שלו.
פרנקו עושה דברים טובים, ודברים רעים. ומה שקורה עם מנקו אחד הדברים הרעים הבולטים - הוא פשוט לא ראוי להיות שחקן חמישיה, ולקבל יותר מרחב פעולה לטעויות ובעיקר יותר דקות מהמחליף שלו. ולא ברור מה הולך שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2018, 11:14 
סמל אישי של המשתמש
hapoel15 כתב:
תרגעו קצת חברים. זה שאדריאן צריך לקבל יותר דק ושהוא היה נפלא אתמול אין ויכוח. אבל למה זה חייב לבוא יחד עם ללכלך על מנקו?
מנקו זה נכס ואני מאד מקווה שהוא ישאר איתנו בשנים הקרובות. עשיתם ממנו איזה אנטי כדורסל וממש לא בצדק.
רפי מנקו אולי לא הכשרון הכי גדול לדורו. חוץ מלתת סייז, לזרוק שלשות, ולעשות חיתוכים אין לו יותר מדי בארסנל. אבל יש לו את מה שצריך כדי להצליח כי הבן אדם ספורטאי בדם. יש לו המון מוטיבציה, בטחון עצמי, שפת גוף, אינטילגנציה גבוהה (מאוד אפילו),
אגו נמוך, ווינר,קשוח מאוד, מנהיג, (היה קפטן המון בנבחרות צעירות ובנוער), חברותי. אני מאד אוהב אותו ושמח שיש לי בקבוצה גם אותו וגם את בנקס שדי משלימים אחד את השני.

עזוב שרוב הדברים שכתבת הם במקרה הטוב לא נכונים ובמקרה הגרוע הזויים, כתבת פה את אוסף קלישאות מהמרשימים שראיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2018, 11:20 
סמל אישי של המשתמש
אף אחד לא שונא את מנקו ואין ספק שמדובר בשחקן משקיע, מחובר, ועם פוטנציאל. אבל מה, ברור שהעובדה שהוא הפך לילד המועדף על אדון מאמן על חשבון שחקן טוב ממנו בהרבה ומבלי לספק אפילו מעט מהסחורה שהוא אמור היה לספק (רבאק, הבן-אדם מייצר איירבולים מזריקות 3 פנויות לגמרי!), יוצרת המון תסכול בקרב אוהדים וגרוע מזה: אצל השחקן שאמור וצריך לשחק.
אני בדרך-כלל לא חסיד גדול של ״מתאזרחים״, אבל בנקס הוא לא איזשהו זר שהגיע לכאן לעשות סיבוב ולהתקדם. הבן-אדם כבר שנתיים מוכיח שהוא רוצה להיות חלק מהמועדון, נותן את הכל, אוכל אינסוף חרא. די, חלאס, מה הוא עוד צריך לעשות כדי לקבל קרדיט? לשחד שופטים שידפקו למנקו עבירות? (רעיון לא רע האמת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2018, 11:24 
בלי קשר לבנקס, מנקו נותן עונה די מאכזבת.
ההגנה שלו הלכה כמה צעדים אחורה, המשחק שלו לא התקדם, עדיין שחקן חד גוני.
והאחוזים שלו ל3 יורדים ככל שהעונה מתקדמת.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2018, 12:01 
מנקו מתחילת העונה לא נותן כלום. הוא גם לא מראה שהוא מסוגל לתת כלום חוץ מאיזו שלשה מקרית פה ושם וגם זה רק כשהוא עומד לבד מיושר לסל.
הוא לא מסוגל לעבור בכדרור אפילו את פניני או האוול ולא מסוגל לעשות סל אלא אם הוא מקבל כדור לליי אפ כשהוא מחליט פעם בדור לחתוך לסל.איסה קשיחות בדיוק הוא הראה עד היום? בזה שכל שחקן שמוריד אותו לפוסט אפ עושה עליו סל או מוציא ממנו פאול? בזה שכל המשחקים לוקחים לו ריבאונדים מעל הראש? או אולי בזה שהוא מכנס את השחקנים כל שתי דקות כדי לדבר איתם? כי אם זו קשיחות אז יש לו הרבה מזה. בדברים שקשורים לכדורסל הוא לא הראה כמעט כלום העונה.
לחשוב שהעדפנו אותו על פני שמחון זה פשוט לא נתפש.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2018, 12:40 
הוא צעיר משמחון ב5 שנים ויתן קריירה יותר טובה לדעתי.
הוא יודע ליצור גם מומנטומים, מתי לקחת שלשה חשובה, מתי לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2018, 12:44 
סמל אישי של המשתמש
hapoel15 כתב:

איפה כתבתי מילה נגד מנקו? כתבתי הרבה מילים טובות בעד בנקס, והסברתי למה הוא צריך לשחק הרבה יותר - כן, ע"ח מנקו. הוא פשוט שחקן הרבה יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2018, 12:53 
בעניין מנקו..
מה הקטע הזה שהוא כל הזמן קם מהספסל והולך ללחוש לפרנקו? גם כשהוא על המגרש, נניח בזריקות עונשין של מישהו, הוא הולך ומתלחשש עם פרנקו וכאילו מסביר לו מה לעשות.
אתמול היה קטע אחד שהיה ממש נראה (לפי הבעות פנים ותנועות גוף) שהוא שינה החלטה של פרנקו.
לא שזה פסול ששחקן מביע דעתו ועוזר לשיפור, אבל במקרה של מנקו הכמות של הפעמים שזה קורה היא מאוד גדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2018, 12:55 
קשקשתא כתב:
בעניין מנקו..
מה הקטע הזה שהוא כל הזמן קם מהספסל והולך ללחוש לפרנקו? גם כשהוא על המגרש, נניח בזריקות עונשין של מישהו, הוא הולך ומתלחשש עם פרנקו וכאילו מסביר לו מה לעשות.
אתמול היה קטע אחד שהיה ממש נראה (לפי הבעות פנים ותנועות גוף) שהוא שינה החלטה של פרנקו.
לא שזה פסול ששחקן מביע דעתו ועוזר לשיפור, אבל במקרה של מנקו הכמות של הפעמים שזה קורה היא מאוד גדולה.

כי הוא מנהיג וחושב כל הזמן איך לעזור לקבוצה גם כשהוא לא על הפרקט. ואם יש לו רעיון הוא יגיד אותו כי אין מה להפסיד.
מנקו :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2018, 13:03 
כמו שאיגיבור היה הילד המועדף של טביב ככה מנקו הילד המועדף של דרנקו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2018, 14:29 
סמל אישי של המשתמש
אני מחבב את מנקו, נראה בנאדם נחמד ואחלה אישיות בקבוצה. ואם הוא היה שחקן טוב, הוא היה יכול להיות נכס גדול עבורנו בתור ישראלי שנשאר בקבוצה כמה שנים ומשחק אצלנו בשנות השיא שלו.
אבל הוא פשוט לא טוב. הוא שחקן משמעותית פחות טוב מסמולים אחרים שהם הישראלים הבכירים בקבוצות בסדר הגודל שלו או פחות. דוסון שחקן עדיף ממנו בהרבה, שמחון שחקן התקפה יותר טוב, וורקמן ושוכמן שחקני הגנה יותר טובים. הוא בקושי נותן ערך מוסף בהשוואה לפילרים זולים כמו אדם אריאל, ווריק, גולן גוט שעולים חצי או שליש ממנו.
וזה עוד לפני שמזכירים כל מיני גארדים שבליגה שלנו משחקים בעמדה 3, טובים יותר או פחות (בנקס, דגלאס, הרוש).
בשורה התחתונה, כשאתה משלם לשחקן 100 אלף דולר נטו לעונה, הוא צריך לתת ערך מוסף ולא סתם שיעביר את הדקות שלו על המגרש בלי נזק גדול מדי מצד אחד ובלי תרומה משמעותית מצד שני. ואת זה מנקו לא נותן. ובסכומים שלו אפשר להביא שחקן שכן נותן ערך מוסף כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: