תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 19:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בחירות
הודעהפורסם: 30 אפריל 2018, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
היום בחירות להנהלת עמותת הפועל אוסישקין והפוסט הזה מתבשל כבר תקופה ארוכה. מוזר קצת לכתוב פוסט כזה, כשהמידע שיש לי על תפקוד ההנהלה מבוסס בסך הכל על שברירי מידע, תחושות אישיות ורשמים משניים או שלושה ביקורים שלי בארץ בשנה. מצד שני, העדר המידע הוא גם חלק מהבעיה, והטריגר שבסופו של דבר הביא לפוסט הזה הוא הטקסט מצ״ב של אביעד, שכן היה בהנהלת הקבוצה ויודע איך זה נראה מבפנים:

https://hapoeltablog.wordpress.com/2018/04/28/%D7%91%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%90%D7%95%D7%A1%D7%99%D7%A9%D7%A7%D7%99%D7%9F/

1. התרבות הפוליטית בישראל היא כזו, שאפילו שמאלנים ליברלים מאמנים שדמוקרטיה היא איזשהי מפלצת שמתעוררת פעם בכמה שנים רק למטרץ בחירות. בין לבין, תשמעו לא פעם את הססמא: ״בחרתם בנו? עכשיו שבו בשקט ותנו לעבוד״, בצורותיה השונות. אלא שדמוקרטיה היא מהות ולא כלי, והיא יצור חי שחייב לזוז ולהשתנות באופן תמידי.

2. אני לא מכיר את רמי כהן באופן אישי. בכל פעם שאני שומע אותו מדבר, אני גאה שזה האיש שמוביל את הקבוצה שלי. הוא לכל הדעות אדם נהדר עם כוונות טהורות, והוא ללא ספק הגורם המרכזי לכך שהפועל תל-אביב חזרה למקומה הטבעי בליגת העל. אבל: כבר תקופה ארוכה שברור לכל העולם שאת הפועל תל-אביב מנהלים שני אנשים בלבד: אחד נבחר (רמי כהן) והשני לא (ידידיה רפופורט). כל האחרים הם קישוטים אדמיניסטרטיביים.

3. אני מאלה שרואים בכל התחיה של הפועל בכדורסל נס של ממש. אני אסיר תודה לכל רגע שאני יכול לשבת בבית ולראות את הקבוצה הזו משחקת בליגה הראשונה, ממרחק של 3000 ק״מ. אף-פעם לא חיבבתי כדורסל יתר על המידה עד לתקומה של הפועל במתכונת החדשה. אבל... אפילו לי ולדומיי יש הרגשה שמשהו לא עובד כמו שרצינו שיעבוד. שנה אחר שנה מתרחשים במועדון הזה דברים שערורייתים שכמעט כל אוהד עם זוג עיניים מסוגל לחזות אותה ולהצביע עליהם. ההרגשה הכללית היא שלאוהדים - כביכול הבעלים של הקבוצה - אין שום יכולת להשפיע על מאורעות שמחבלים בקבוצה, גם כשהם ברורים כשמש. לכנס פה ושם אספות זה נחמד, לקיים בחירות זה חשוב, אבל חסרה מאוד מעורבות רציפה של אוהדים בהחלטות שגורלן של עונות שלמות תלויות בהן. מעבר זה: ההרגשה היא שההנהלה הנוכחית עושה הכל כדי למנוע מעורבות כזו.

4. אחד מהמחלות הגדולות של הספורט בישראל היא העדר השקיפות. במועדון בבעלות אוהדים, אפשר היה לקוות שזה הדבר הראשון שישתנה. אלא שהאמת היא שדבר לא השתנה. מעבר לתמונת התקציב פעם בשנה, אין שום שקיפות בנוגע למצבה הכלכלי של הקבוצה, מדוע זרים איכותיים נוחתים בקבוצות נחותות ואנחנו נלחמים על שאריות בינוניות, למה פעם אחר פעם אגו וגחמות של מאמן מחרבים לקבוצה את העונה, ועוד ועוד שאלות. בעיני זו לא פחות משערורייה שלחברי העמותה אין שמץ של מושג על הנעשה בהנהלת הקבוצה מעבר לשמועות, הדלפות וקטעי עיתונות.

5. הפועל תל-אביב בכדורסל קמה מכוחה של קהילה. כיום, אין שום תחושה של קהילה במשחקים של הקבוצה. הכל קר ומנוכר. בטקסט המצ״ב נוגע אביעד בהבדל שבין ניהול מועדון לבין ניהול עמותה. אני חושב שבגדול - המועדון הגיע להשגים כבירים במתכונתו החדשה. לעומתו, ניהול העמותה נכשל בגדול: אין כמעט מעורבות של הקהילה ביומיום של העמותה, אוהדים מורחקים ממידע ומקבלת החלטות, והתוצאה היא מיעוט זעום של מועמדים שרצים להנהלה ופרישה של חברי הנהלה שחשבו שיכלו לשנות משהו. יש מנגנון כוח שדואג לנטרל את המעורבות של הקהילה/עמותה בנעשה במועדון, ואת המנגנון הזה צריך לנטרל. את משחקי הקבוצה הבוגרת צריך לנצל כדי לחזק את הקהילה ולהפיק אותם כהפנינג, הרבה מעבר למשחק כדורסל מקצועני. העמותה צריכה להקצות תקציב לעיתון אוהדים וליוזמות שמחברות בין חברי הקהילה. כל זה לצערי לא קורה והאווירה במשחקים היא מלאכותית, כמעט כמו העידוד האוטומטי.

6. הנקודה האחרונה שאביעד מעלה בטקסט שלו היא מדאיגה. בשום סיטואציה אסור לנו להסכים עם תוכנית עבודה שמטרתה היא בעצם חיסול העמותה והכנת הקרקע לכניסה של משקיע. אסור לנו להגיע למצב שבו אנחנו שוב תלויים בגחמות של איש אחד. הפועל תל-אביב בתצורתה הנוכחית יכולה להתמודד על כל התארים אם תשכיל לקבל החלטות מקצועיות נכונות ובראש ובראשונה להגביל את סמכותו של המאמן. אנחנו רואים איך מדי שנה קבוצות ללא קהל, ללא אולם ראוי ועם תקציב דומה לשלנו מתמודדות על תארים. אנחנו כבר נמצאים שם, במרחק נגיעה או זר זה או אחר. מבט חטוף על הזרים הנהדרים שהקבוצה הזו נתנה למאמנים מוטרפי אגו לשחרר בשנתיים האחרונות מלמד איפה היינו יכולים להיות אם ההנהלה הזו היתה עושה את התפקיד שלה כראוי: לנהל את המועדון. זה הכל, זה השינוי שכל-כך נחוץ כדי לעלות עוד מדרגה, ובשביל השינוי הזה צריך לוודא שהקול של כולנו יושמע ולא יושתק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בחירות
הודעהפורסם: 30 אפריל 2018, 11:54 
יפה כתבת.
אני חולק על הקביעה של אביעד לפיה אין תחליף לרמי כהן. אני אחזור ואומר שזו אחת הרעות החולות של החברה בישראל שיש איזושהי תפיסה לפיה לאנשים אין תחליף. זה שקר.
מועדון הפועל תל אביב גדול יותר מכל אדם. הוא מערכת, הוא מותג. יכול להיות שהמועדון יחווה קשיים כאשר הסמכות הניהולית העליונה (ואולי היחידה מצד האוהדים) בכמעט עשור האחרון תפנה את מקומה- אבל המועדון יידע להתעלות כי בסוף בין קהל אוהדי הקבוצה יש מספיק אנשים מוכשרים וטובים וגם כמה מנהלים טובים שידעו להמשיך מהנקודה שבה רמי עצר.

יש בעיות ויש תחושה חזקה שצריך שינוי. ואת השינוי הזה מביאים בקלפי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2018, 12:01 
אני אכתוב מאוחר יותר משהו קצת יותר מפורט, אבל בינתיים אני רק אגיד שהסעיף האחרון בהודעה הוא יותר מסוכן מכל נושא מקצועי כזה או אחר.
השליטה בקבוצה תהיה חייבת לעבור לידיים פרטיות (לפחות מרביתה). כל עוד זה לא המצב אנחנו נדונים להמשיך להיות קבוצת מרכז טבלה שמדי פעם מצליחה ומדי פעם לא, גם אם הניהול המקצועי יהיה הכי טוב שיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2018, 12:07 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
אני אכתוב מאוחר יותר משהו קצת יותר מפורט, אבל בינתיים אני רק אגיד שהסעיף האחרון בהודעה הוא יותר מסוכן מכל נושא מקצועי כזה או אחר.
השליטה בקבוצה תהיה חייבת לעבור לידיים פרטיות (לפחות מרביתה). כל עוד זה לא המצב אנחנו נדונים להמשיך להיות קבוצת מרכז טבלה שמדי פעם מצליחה ומדי פעם לא, גם אם הניהול המקצועי יהיה הכי טוב שיש.

מדהים איך חסידי הבעלות הפרטית פשוט לא מסוגלים ללמוד מהעבר ולא מסוגלים להתמודד עם אמיתות פשוטות, שקבוצות עם תקציב דומה לשלנו ובלי קהל ואולם ומסורת מגיעות להשגים. כמו שכתבתי: ההשגים הם בהשג יד. על מנת להגיע אליהם לא צריך שום בעל הון שיהפוך אותנו לצעצוע שלו, אלא בסך הכל ניהול טוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2018, 12:22 
סמל אישי של המשתמש
אז בוא נביא את המנהלים הכי טובים בעולם ולא צריך להשקיע כסף בשחקנים.
פעם ב-20 שנה ניקח אליפות (כמו הקבוצות האלה שאתה כל כך מקנא בהן) ונאונן מול היוטיוב. איזה הישגים נמצאים בהישג יד? על מה אתה מדבר? יש מחקרים על גבי מחקרים שמוכיחים קשר מובהק בין תקציב שחקנים לבין הצלחה. אתה באמת מערער על זה?
חלאס עם הסיסמאות הדפוקות האלה. רק אוהדי הפועל חיים בסרט (המסוכן) הזה ובגלל זה אנחנו נראים כמו שאנחנו נראים, גם בכדורגל וגם בכדורסל. שני מועדונים שבהם ההצלחה המקצועית היא שולית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2018, 12:47 
ניסיתי להצביע פעמיים, שום קוד לא הגיע לנייד שלי, משכך איני יכול להצביע.

אין בדעתי לכתוב מייל לעמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2018, 12:48 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
פעם ב-20 שנה ניקח אליפות (כמו הקבוצות האלה שאתה כל כך מקנא בהן) ונאונן מול היוטיוב. איזה הישגים נמצאים בהישג יד? על מה אתה מדבר? יש מחקרים על גבי מחקרים שמוכיחים קשר מובהק בין תקציב שחקנים לבין הצלחה. אתה באמת מערער על זה?
חלאס עם הסיסמאות הדפוקות האלה. רק אוהדי הפועל חיים בסרט (המסוכן) הזה ובגלל זה אנחנו נראים כמו שאנחנו נראים, גם בכדורגל וגם בכדורסל. שני מועדונים שבהם ההצלחה המקצועית היא שולית.

לאוהדים כמוך מגיע שאול או טביב.
להפועל יש מספיק כלים כדי להתמודד על תואר בכל שנה, גם כלים כלכליים. בכל שנה יש קבוצה נחותה מאיתנו בכל פרמטר שעושה את זה. תמשיך לסגוד לאיזה עגל זהב שיאיים לזרוק אותנו כמו צעצוע משומש בכל פעם שמישהו יעז לאחל למזרחי להתאבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2018, 12:58 
סמל אישי של המשתמש
Karl Marx כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

להפועל יש מספיק כלים כדי להתמודד על תואר בכל שנה, גם כלים כלכליים. בכל שנה יש קבוצה נחותה מאיתנו בכל פרמטר שעושה את זה. תמשיך לסגוד לאיזה עגל זהב שיאיים לזרוק אותנו כמו צעצוע משומש בכל פעם שמישהו יעז לאחל למזרחי להתאבד.

נכון, שאול וטביב הם הבעלים היחידים עלי אדמות וכל מי שחושב אחרת זה מה שמגיע לו. אתה כזה מטומטם, אין לתאר.
אתה יודע מה הכי מצחיק בשטויות שאתה פולט? שכבר היום אתה תלוי בגחמות של אנשים, שבזכותם אתה בכלל מעלה בדעתך שיש לנו סיכוי לקחת תואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2018, 13:09 
סמל אישי של המשתמש
Karl Marx כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

מתברר שאין לנו את הכלים הכלכליים.
אחרת מקי כבר מזמן לא היה פה.
אז ברור שאפשר לקחת אליפות גם כשמקי הוא אחד מארבעת הזרים אבל זה הרבה יותר קשה מאשר עם סיגרס/וובסטר/לנגפורד/פארגו.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2018, 13:28 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
Karl Marx כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

אז ברור שאפשר לקחת אליפות גם כשמקי הוא אחד מארבעת הזרים אבל זה הרבה יותר קשה מאשר עם סיגרס/וובסטר/לנגפורד/פארגו.

כן אה? ולכן זרים מעולים נוחתים בקבוצות עם תקציבים נחותים משלנו. ולכן זרים מעולים שכן במקרה נוחתים אצלנו משוחררים באמצע העונה. אין ספק - הכל קשור לתקציב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2018, 13:38 
אבא של קידר כתב:

מערכת הבחירות מתנהלת באמצעות מערכת איתה עבדנו גם בבחירות הקודמות. יכול להיות שמאיזושהי סיבה אחד הפרטים האישיים שלך לא הוזנו נכון למערכת. מתנדבי ועדת הבחירות נמצאים מהבוקר בזמינות מלאה ונותנים מענה לכל פנייה. כל מי שפונה מקבל מענה מהיר ככל האפשר. מהודעתך עולה נימת ביקורת, ואנו לא מבינים על מה. במערכת בחירות שמונה מספר יחסית גדול של אנשים סביר שיהיו מספר תקלות, והן כאמור נפתרות במהירות וביעילות על ידי ועדת הבחירות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2018, 13:49 
Karl Marx כתב:
הוקיץ' כתב:

מדהים איך חסידי הבעלות הפרטית פשוט לא מסוגלים ללמוד מהעבר ולא מסוגלים להתמודד עם אמיתות פשוטות, שקבוצות עם תקציב דומה לשלנו ובלי קהל ואולם ומסורת מגיעות להשגים. כמו שכתבתי: ההשגים הם בהשג יד. על מנת להגיע אליהם לא צריך שום בעל הון שיהפוך אותנו לצעצוע שלו, אלא בסך הכל ניהול טוב יותר.

א. נכון, כל שנה קבוצה מרמת התקציב שלנו מגיעה למצב שהיא מאיימת על תארים. אממה, כל שנה זו קבוצה אחרת. למה? כי קשה עד בלתי אפשרי לבנות עונה אחר עונה קבוצה שתהיה לא פחות טובה מקבוצה שהתקציב שלה גדול פי 10 משלך.
ב. ונניח שזה אפשרי בגלל הפיינל פור המצחיק הזה, מה תעשה כשיחזירו את הסדרות?
ג. ונניח שלא יחזירו את הסדרות, זה באמת מה שאתה מאחל לעצמך? קבוצת ליגה בינונית בלי שום סיכוי לאיים ברצינות על מכבי או אפילו ירושלים? זאת הפועל תל אביב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2018, 14:03 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
Karl Marx כתב:
הוקיץ' כתב:

א. נכון, כל שנה קבוצה מרמת התקציב שלנו מגיעה למצב שהיא מאיימת על תארים. אממה, כל שנה זו קבוצה אחרת. למה? כי קשה עד בלתי אפשרי לבנות עונה אחר עונה קבוצה שתהיה לא פחות טובה מקבוצה שהתקציב שלה גדול פי 10 משלך.
ב. ונניח שזה אפשרי בגלל הפיינל פור המצחיק הזה, מה תעשה כשיחזירו את הסדרות?
ג. ונניח שלא יחזירו את הסדרות, זה באמת מה שאתה מאחל לעצמך? קבוצת ליגה בינונית בלי שום סיכוי לאיים ברצינות על מכבי או אפילו ירושלים? זאת הפועל תל אביב?

אבל זה לא המצב כרגע. כרגע עובדתית, אתה יכול לאיים על תארים גם עם תקציב מוגבל כמו שלנו, ועם התנהלות נבונה יותר גם לקחת אותם. ההרגשה היא שאנחנו לא מנצלים במאום את היתרונות היחסיים שלנו על שאר הקבוצות ברמת התקציב שלנו (קהל, אולם, מסורת, קהל חוץ וכו׳).

בכל מקרה, זה לא העיקר בהודעה הפותחת. הדביל המתלהם רמזוטי טוען שכבר היום אנחנו תלויים בגחמות של איש אחד. אני אומר, אולי, אבל לפחות במצב הדברים הנוכחי אנחנו גם יכולים לשנות את זה. עם בעל הון בקודקוד אנחנו פאסיביים לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2018, 14:24 
סמל אישי של המשתמש
שמע, בנאדם, אתה מנותק מהמציאות. בלי בעלי הון אנחנו מתמודדים נגד הירידה במקרה הטוב.
אני לא רוצה קבוצה שתתמודד נגד חולון והפועל אילת ותבליח עם צלחת פעם ב20 שנה (ופעם ב50 שנה כשיחזרו הסדרות).
אני רוצה קבוצה שתקח 3 אליפויות ברצף ושתשחק ביורוליג. זה הייעוד היחידי של הפועל ת"א עבורי. אם זה אומר שצריך להכניס בעלות פרטית - אין לי שום בעיה. זה מה שעושות כל הקבוצות בעולם. מצטער שאני לא מהפכן מרגש כמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2018, 15:14 
סמל אישי של המשתמש
Karl Marx כתב:
ItaiH6 כתב:
Karl Marx כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

כן אה? ולכן זרים מעולים נוחתים בקבוצות עם תקציבים נחותים משלנו. ולכן זרים מעולים שכן במקרה נוחתים אצלנו משוחררים באמצע העונה. אין ספק - הכל קשור לתקציב.

אחת משלוש (ואולי יותר) אופציות נכונה:
1) בזבזו את כל תקציב השחקנים על הסגל המקורי (כולל גפני) - דבר שלא קרה באף עונה קודמת ולכן למרות שהבאנו ארבעה זרים יקרים לא נראה לי שקרה גם עכשיו.
2) בגלל התביעות של באטל ואוואנס נאלצנו להוציא את הרזרבה שנועדה לחילוף זרים על תשלום חובות עבר וקנסות מתוך החלטה לא להעמיק את הגרעון.
3) התקציב השנה הוא לא תקציב שיא כמו שסיפרו לנו - עם הכניסה של החותן של בנקס לקבוצה וצירוף עוד ספונסרים גם בזה קשה לי להאמין.

לא משנה מה מהאופציות האלה (שכולן ככולן ספקולציות פרטיות שלי) נכונה אם בכלל, העובדה היא שלא היה כסף להחליף את מקי עד עכשיו ושעכשיו לא מצאו מישהו פנוי שהסכים לבוא או מישהו שהסכים לבוא והקבוצה שלו הסכימה לשחרר אותו.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2018, 15:15 
סמל אישי של המשתמש
דילמה ענקית למי להצביע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2018, 15:21 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:

מדויק. אני כן חושב שאנחנו יכולים לשבור את מעגל הבינוניות שלנו גם בלי איזה אורי אלון. בסופו של דבר הצלחה כמו של חולון השנה לא הושגה עם אורי אלון, אלא עם השקעה יותר גדולה של שלמה אייזיק, סדר גודל של מיליון דולר. זה לא בשמיים עבור מועדון כמו שלנו, זה צריך להיות הצעד הבא.

ובהקשר הזה בעיניי הבעלות החלקית של העמותה היא לא בהכרח מכשול, היא יכולה (ואמורה) להיות יתרון. בדמות דמי חבר, בדמות מעורבות חברים מן השורה, בדמות אטרקטיביות למפרסמים, קרנות, תרומות, הרחבת מעגלי האהדה לאנשים נייטרלים או אוהדים פסיביים שיתחברו לרעיון ולמודל. זה בדיוק מה שיכול לתת לנו את האקסטרה הזה, ובאופן קבוע. אם נבנה את זה נכון.
היום זה לא מספיק קורה. אבל לדעתי האישית זה יכול לקרות. זה פשוט עניין של החלטה וסדר עדיפויות.
אבל כשאנחנו (כקהל והנהלה) רק חושבים לטווח הקצר, איך שורדים מהיום להיום, ואיך מביאים עוד 20 אלף דולר לזר כזה או אחר זה לא יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2018, 16:04 
הפועל כתב:
הוקיץ' כתב:

מדויק. אני כן חושב שאנחנו יכולים לשבור את מעגל הבינוניות שלנו גם בלי איזה אורי אלון. .

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2018, 16:11 
לגבי נושא הבעלות על המועדון דעתי היא שמקומה של העמותה הינו חשוב ואין להפסיד את ה"רוב" במועדון,
אך חשוב ולדעתי צריכים הנבחרים במועדון לעסוק על בסיס יומי לחפש שותף אמיתי למועדון, שותף שיכול להיות מאדם פרטי עד חברה פרטית (ספונסר אמיתי) שיהיה מוכן
לקחת 49% ולהיות שותף מלא גם בהחלטות המקצועיות ובעיקר בעזרה כלכלית.

המצב היום שיש בין 3-5 אנשיים פרטיים אשר שמו סכום מביך!! (לדעתי האישית ואני מודע לכל אחד שידו משגת ושם משהו בכלל) על מנת לרכוש אחוזים בקבוצה.
ולאותם אנשים יש נציג אשר על פי שמועות חזק מאוד בהחלטות המקצועיות בעיקר, מצב זה אינו בריא למועדון כלל במיוחד לאור זאת שאנשים אלו
אינם שמים סכומים משמעותיים ואינם מגדילים את התקציב (הם כן סוגרים גרעונות מידי פעם זה נכון אבל לא מספיק לדעתי) לרמה שיכולה לשנות את המועדון
מכזה שנמצא איפשהו באמצע הטבלה עם חלום לעשות משהו, למועדון שיכול לעשות קפיצת מדרגה ולהיות המעודון השלישי ביכולות התקציביות שלו בארץ.
(אני לא חושב וחולם שיש לנו סיכוי או צורך להגיע לתקציבים של מכבי וירושלים).

מקווה שבסוף הבחירות אותם אנשים שבחרתי (שרובם כבר נמצאים היום בעמדות ניהול בעמותה) יקבלו החלטות ויבינו שצריך לבצע שינוי מהותי במועדון
הן מבחינה מקצועית והן מבחינה ניהולית והסתכלות קדימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2018, 16:22 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
הפועל כתב:
הוקיץ' כתב:

מדויק. אני כן חושב שאנחנו יכולים לשבור את מעגל הבינוניות שלנו גם בלי איזה אורי אלון. .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2018, 16:37 
סמל אישי של המשתמש
מה עם פרח לחלק השני שכתבתי? :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2018, 19:18 
הוקיץ' כתב:

בול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בחירות
הודעהפורסם: 30 אפריל 2018, 20:13 
יש מדגם ב-22:00?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2018, 22:08 
סמל אישי של המשתמש
לא יהיה רוכש כי אף אחד לא מחפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2018, 00:02 
סמל אישי של המשתמש
למה שיחפשו רוכש כשתקנון העמותה קובע שהקבוצה לא יכולה לעבור לרוכש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2018, 08:36 
לא יהיה כלום כי אין כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2018, 09:52 
נס ציונה, שלא צריכה זר נוסף, החתימה זר "ליתר בטחון".
ואצלנו השוק קשה.
הנהלה בושה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2018, 13:40 
הפועל תל אביב כדורסל כתב:
אבא של קידר כתב:

מערכת הבחירות מתנהלת באמצעות מערכת איתה עבדנו גם בבחירות הקודמות. יכול להיות שמאיזושהי סיבה אחד הפרטים האישיים שלך לא הוזנו נכון למערכת. מתנדבי ועדת הבחירות נמצאים מהבוקר בזמינות מלאה ונותנים מענה לכל פנייה. כל מי שפונה מקבל מענה מהיר ככל האפשר. מהודעתך עולה נימת ביקורת, ואנו לא מבינים על מה. במערכת בחירות שמונה מספר יחסית גדול של אנשים סביר שיהיו מספר תקלות, והן כאמור נפתרות במהירות וביעילות על ידי ועדת הבחירות

גם אני נכון לעכשיו לא קיבלתי קוד, חסר בדף הכניסה איזשהי אופצייה ללחוץ על שליחה חוזרת/שליחה אוטומטית של הודעה למערכת שלא קיבלתי קוד.
בנוסף , חסר איזה טלפון/מייל לפנות אליו במצב הזה...

לא חושב שזה יתוקן כבר לבחירות האלה אבל נא לרשום לועדת הבחירות להכניס את זה ללקחים שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2018, 13:50 
זה המייל שכתוב לפנות אליו
hapoel.elections2018@gmail.com

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2018, 15:06 
סמל אישי של המשתמש
פניתי, ואף קיבלתי עזרה.
לא מבין את האנשים שבשם העיקרון מסרבים לפנות לקבלת עזרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: