תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 20:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: לארי דרו במו"מ מתקדם
הודעהפורסם: 26 אפריל 2018, 11:08 
חצי שנה מחפשים שחקן.
אפילו להחתים את פארגו שהגרמנים הביאו אתמול מפאקינג לבנון היה יותר טוב.

פשוט התנהלות הזויה.
אני מקווה שמרע יצא מתוק ובסוף הוא יתן פה קפיצת מדרגה אבל קשה להאמין לאור הנתונים שאנשים פה מביאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2018, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
פארגו הגיע ממה שהבנתי באיזה 70 אלף דולר לחודש. זה בכלל לא באיזור שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2018, 11:36 
לא יודע כמה הוא מרוויח , אבל פארגו שחקן גדול והזרים בלבנון הם יקרים מאוד.
לא שאני חולק על כך שההתנהלות שלנו בנושא היא מתחת לכל ביקורת, אבל פארגו לא קשור לדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2018, 11:38 
היה כתוב שהוא הוצע להפועל וזה נפל על עלות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2018, 12:05 
כל הנושא של עלות וכו והשקט מצד ההנהלה בכל הפארסה הזו מאוד מטריד.

כל שנה אותו סיפור, לפני שנה אמרו שתקום "ועדה" שתפיק לקחים, איפה זה ואיפה אנחנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2018, 12:22 
סמל אישי של המשתמש
לפי תגובות מסוימות באשכול הזה אני מניח שמצפה לנו הפתעה גדולה ואולי אפילו טובה בקרוב.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2018, 12:33 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
לא יודע כמה הוא מרוויח , אבל פארגו שחקן גדול והזרים בלבנון הם יקרים מאוד.
לא שאני חולק על כך שההתנהלות שלנו בנושא היא מתחת לכל ביקורת, אבל פארגו לא קשור לדיון.

פארגו לא רלוונטי.
היה אפשר להחתים כבר לפני שבועיים את דריוס מוריס שהוא שחקן מעולה ובטח עדיף פי מיליון על השמות המביכים שעולים עכשיו. אבל דני פרנקו הגאון פסל אותו.
את דוראנד סקוט היה אפשר להחתים לפני חודש ובזול. אבל הגאונים אצלנו לא פזלו בכלל לכיוון שלו.
את גלן רייס עדיין אפשר להחתים דרך אגב, אבל הגאונים אצלנו מגחכים על האפשרות הזאת. שאנחנו נחתים שחקן כמו גלן רייס? מה פתאום.
וזה רק קצה הקרחון, שחקנים שהמועמדות שלהם פורסמה או שחקנים מוכרים ששיחקו בארץ. היו עוד מלא שחקנים מצוינים שהיה אפשר להחתים. אבל רק אצלנו יש הנהלה אימפונטנטית ומאמן חסר מושג בשוק השחקנים שגם מונע מאגו ומכל המניעים הלא מקצועיים שיש. וככה מגיעים לסוף חלון ההעברות עם החתמה מביכה של הדנדי התורן, וסיפורים על "שוק קשה באפריל" ו-"שחקנים שברחו לנו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2018, 14:41 
פעם אחת שיבואו ויגידו את האמת, כמה חודשים מרחו אותנו כי לא היה אפשר להחתים שחקן בגלל חובות עד שפירסמו את זה באיזה אתר אז הגיבו על כך.
אח"כ אומרים שאין שוק אין כסף...

הייתי מצפה מהנהלה שהיא של האוהדים לבוא ולהגיד את האמת מאחורי כל ההתנהלות הזו במיוחד לאור מה שהיה שנה שעברה.

כאחד שלא מרבה לבקר את ההנהלה גם לי נמאס מההתנהלות הזו. :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2018, 17:26 
יש בחירות עוד 4 ימים. אני מקווה שקהל בנות היענה שלנו השכיל סוף סוף להבין שאחת הבעיות המרכזיות בשנים האחרונות היא הנהלת הקבוצה שכושלת פעם אחר פעם - בבניית הסגל, בניהול הסגל, בניהול המאמן, בניהול התקציב, ביחס לשחקנים ובמיוחד ב"הישגים" העלובים של הקבוצה.

בשנת 2016 רק 742 חברים ניצלו את זכות ההצבעה שלהם. אני גאה להיות אחד מ-37 חברים שלא בחר ברמי כהן כי השכלתי שלא להסתנוור מההחתמה של נייט ובמקום זאת לבחון את התנהלות הקבוצה מאז בחירות 2014 - התנהלות מאכזבת למדי.
בשנתיים האחרונות הקבוצה במגמת ירידה והגיע הזמן שבמקום לראות את הקבוצה שלנו זורקת לפח עונה אחר עונה - לבחור באנשים אחרים שיובילו את המועדון.

ולכל אנשי ה"אין אף אחד ראוי" - זו בדיוק הסיבה שביבי נבחר פעם אחר פעם ומוביל את המדינה הזו לאבדון. האנשים שהעמידו עצמם לבחירה רובם בעלי קורות חיים מרשימים ויכולים להוביל את המועדון בשנים הקרובות.

*זו לא תעמולת בחירות כי אני לא מכיר אף אחד מהמועמדים. זה ייאוש טוטאלי ממצב הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2018, 17:35 
סמל אישי של המשתמש
shirman כתב:
יש בחירות עוד 4 ימים. אני מקווה שקהל בנות היענה שלנו השכיל סוף סוף להבין שאחת הבעיות המרכזיות בשנים האחרונות היא הנהלת הקבוצה שכושלת פעם אחר פעם - בבניית הסגל, בניהול הסגל, בניהול המאמן, בניהול התקציב, ביחס לשחקנים ובמיוחד ב"הישגים" העלובים של הקבוצה.

בשנת 2016 רק 742 חברים ניצלו את זכות ההצבעה שלהם. אני גאה להיות אחד מ-37 חברים שלא בחר ברמי כהן כי השכלתי שלא להסתנוור מההחתמה של נייט ובמקום זאת לבחון את התנהלות הקבוצה מאז בחירות 2014 - התנהלות מאכזבת למדי.
בשנתיים האחרונות הקבוצה במגמת ירידה והגיע הזמן שבמקום לראות את הקבוצה שלנו זורקת לפח עונה אחר עונה - לבחור באנשים אחרים שיובילו את המועדון.

ולכל אנשי ה"אין אף אחד ראוי" - זו בדיוק הסיבה שביבי נבחר פעם אחר פעם ומוביל את המדינה הזו לאבדון. האנשים שהעמידו עצמם לבחירה רובם בעלי קורות חיים מרשימים ויכולים להוביל את המועדון בשנים הקרובות.

*זו לא תעמולת בחירות כי אני לא מכיר אף אחד מהמועמדים. זה ייאוש טוטאלי ממצב הקבוצה.

כל מילה.
הבעיה שהסיכוי אפילו לא קלוש, הוא לא קיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2018, 17:45 
סמל אישי של המשתמש
אין לי בעיה להודות שאם מביאים עכשיו איזה גארד מהNBA שסיים עכשיו את העונה ורוצה לשחק חודש עם החבר מהקולג'/תיכון/שכונה מט האוורד (הזדמנות לשפר את הקבוצה בדברים שלא כתובים בסטטיסטיקה?) אני אצביע להם שוב.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: לארי דרו במו"מ מתקדם
הודעהפורסם: 26 אפריל 2018, 19:12 
אמרת הרבה ולא אמרת כלום.
אני חוזר ושואל שאלה ששאלתי לפני , מי מבין המועמדים הציע עצמו כתחליף להנהלה הנוכחית (הרי מדברים פה בעיקר על רמי)?
יתרה מזאת, תעבור אחד ואחד, תבדוק ותחזור אלי אם יש אחד ברשימת המועמדים שהיה רוצה להיכנס להנהלה בלי רמי.
בקיצור, כל אלו שחושבים שדרך הפעולה היא החלפת ההנהלה, תפעלו בנושא בזמן ובמועד שבו ניתן להגיש מועמדות, עכשיו כשאין מועמד אחר שרוצה להחליף את רמי, זאת אמירה די חלשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2018, 21:47 
לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2018, 21:49 
אחד היצורים של הפייסבוק משנה שעברה דווקא התמודד הפעם, אבל משך את ההתמודדות לפני שפורסמה הרשימה הסופית.
לדעתי פספסנו כשרון ניהולי ברמת מוטי אמסלם ומעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: