ranjef כתב:
הוא פוטר כי ניתנו לו שתי הזדמנויות בשתי עונות שונות עם סגלים שונים - והוא נכשל.
גם כשהסגל שלנו היה טוב מאוד, המשחק היה בלתי ניתן לצפייה, הפסדנו לא משחק אחד ולא שניים אחרי שהובלנו 15-20 הפרש, השחקנים לא ספרו אותו ולא
הקשיבו לו בפסקי זמן (ולא, אני לא מדבר על נייט), ובכלל השחקנים אמרו לו לא פעם איזה תרגיל לעשות, או קפצו למגרש כדי לא לקבל טכנית על חוק רוסי.
הוא שידר פאניקה בכל שנייה. המשרה בהפועל, עם האולם שלנו והמועדון שלנו - גדולה עליו כרגע. אולי בעתיד הוא יהיה בשל לזה.
אבל יש בעיה נוספת: בינתיים אני לא רואה (חוץ מהפועל) קבוצה אחרת בליגת העל לוקחת אותו כדי שיתגלח עליה.
1) לא היה לו סגל טוב מאוד. וכשהיה לו סגל טוב(בתקופה עם נייט), המשחק שלנו ממש לא היה בלתי ניתן לצפייה. תזכור גם למדוד את זה בסטנדרט של השנים האחרונות ביחס למאמנים אחרים. למשל השנה, גם אחרי ניצחונות יוצאים לרוב עם תחושה מגעילה,שלא לדבר על ההפסדים. הקבוצה השנה כ"כ משעממת שזה מייאש.
2)לא ספרו את אברהמי? אני לא חושב שזה נכון. תומר לא ספר אותו? רביב? תמיר? ומה זה עוזר לי אם מקי סופר את פרנקו וסימונס לא סופר את אברהמי? עדיין עדיף את סימונס ואברהמי.
3)כן,אברהמי לפעמים היה נראה קצת לחוץ,אבל זה רק בגלל הרצון העז להצליח עם הקבוצה. מעדיף את התשוקה שהוא משדר מהאטימות של פרנקו ומהמשחקי כוח שלו על שחקנים שלא הוא הביא,או מהקשרים המסריחים שלו עם ערוץ הספורט והמסרים שהוא מעביר דרכם.
4) נכון, לא רואה שקבוצה אחרת בליגה לקחה אותו,אבל אני כן יודע שאיתו היינו הכי קרובים לפיינל פור ורק איתו באמת הופענו לפלייאוף כמו קבוצה שרוצה לנצח את הסדרה ולא מופיעה כמו סמרטוט.
5)פרנקו טוען שאף אחד לא אמר לו שהמטרה היא פיינל פור. אברהמי הצהיר שמבחינתו הפועל חייבת להיות בפיינל פור וזאת המטרה המוצהרת. אז דווקא אברהמי הלחוץ הרבה יותר מעז לשאוף ולצפות מעצמו ומהקבוצה להישגים,לעומת פרנקו שלא מעז לשנות את הסגל ודיי מתלונן על זה שמלכתחילה יש ציפיות.
אני לא טוען אגב שפרנקו הוא בן אדם רע או מאמן גרוע, אבל ב all in all, אני מעדיף את אברהמי על כל מאמן שהיה איתנו מאז שחזרנו לליגת העל.
קשה גם להתווכח עם העובדות. כן נייט,לא נייט, רק איתו הגענו קרוב לפיינל פור. אני לא חושב שהשנה באמת נתקרב לשם, אבל מקווה שאני אתבדה.