תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 20:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 66 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: החברים מנקו את גינת
הודעהפורסם: 18 מרץ 2018, 12:26 
סמל אישי של המשתמש
לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2018, 13:24 
purvis short כתב:
בני12 כתב:
purvis short כתב:
שני אוברייטדים. לא מתקרבים להיות שווים את הכסף שהם מקבלים. ההגנה שלהם זו בכלל חרפה. והעיקר שהם מעיפים זריקות לסל בהתקפה. כי ככה זה בהפועל תל אביב, הישראלים הם הכוכבים והזרים הם שחקנים אפורים.

מה אתה רוצה מהם היום.
גינת זרק היום 5 פעמים לסל. מנקו 6 בסך הכל.
מקניל היום פחד לזרוק לסל (אין לי מושג למה) ולא נדבר על 6 איבודים טפשיים.
בנקס החטיא שלשות חופשיות לגמרי.

אני רוצה שיתחילו לשמור ולקחת לריבאונד ולהפסיק להיות מעבר חציה בהגנה.
שיסתכלו על נמרוד לוי אתמול, שחקן שעולה, אני מעריך, פחות מהם משמעותית, ותורם הרבה יותר. שומר ולוקח ריבאונד ומשחק באחריות.

אין לי בעיה עם מה שכתבת על ההגנה שלהם, אבל, אמרת שהעיקר הוא
ציטוט:
העיקר שהם מעיפים זריקות לסל בהתקפה. כי ככה זה בהפועל תל אביב, הישראלים הם הכוכבים והזרים הם שחקנים אפורים.

ועל זה היתה תגובתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2018, 13:28 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
את גינת הייתי בועט מזמן לכל קבוצה שתרצה לקחת אותו. סמרטוט שהשתן עלה לו לראש מרוב שהתקשורת עשתה ממנו כוכב. עצלן שהדבר היחיד שמעניין אותו זה הסטטיסטיקה שלו. אפס מאמץ. אפס הקרבה. כל כלומניק עושה ממנו בדיחה והוא עסוק בשמירה על העבירות שלו לעונה הבאה.
אולי נחתים אותו לעוד שלוש עונות כדי שיהיה לנו ישראלי שמקבל תשלום מופרז לעוד עשר עונות.
מנקו לפחות רוצה ומנסה.הוא פשוט לא מסוגל. לא אשמתו שיש לנו הנהלה מטומטמת שהולכת כמו צאן לטבח אחרי כל מאמן ומבזבזת את התקציב על ישראלים שלא יביאו אותה לשום מקום.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

קשה לי להסכים עם רוב הדברים שלך, אבל החלק שכל כלומניק עושה ממנו בדיחה זה מחמאה בשבילו.

השומר הכי גרוע בליגה בלי תחרות בכלל. אולי אם רוטבארט יעלה ליגה עם קרית גת הוא כבר לא יהיה כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2018, 20:51 
אשלייה של ישראלים בכירים. חורים הגנתיים. חורים בריבאונד ההגנה. מעיפים זריקות לסל כאילו הם הכוכבים של הקבוצה.
נמאס. מקבלים הנחות בגלל שהם ישראלים. אז לא. הגיע הזמן לומר לשני החבר'ה האלה שנמאס מאיך שהם נראים על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2018, 20:53 
עזוב לומר להם, הגיע הזמן שפשוט לא יהיו על המגרש.
בעיקר מנקו. גינת עוד תרם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2018, 20:55 
מזל שיש אופציית יציאה מהחוזה של רפי מנקו. לחסוך את הכסף הזה ולהשקיע בזרים טובים. לימונד, בנקס וגינת זה שלד ישראלי מספיק חזק. אפשר להביא עוד ישראלי זול בשביל לכסות דקות מהספסל (איידן וכו').
למעשה, המצב יהיה אפילו יותר טוב כי עם סגל ישראלי מצומצם אולי בנקס סוף סוף יקבל את כל הדקות שהוא אמור לקבל (נגיד 33 דקות לערב) ולא יסבול את המשחקי רוטציה המטופשים האלה.

נערך לאחרונה על ידי א.ב בתאריך 25 מרץ 2018, 20:56, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2018, 20:56 
סמל אישי של המשתמש
רק אתגר הקליעות מהיציע זה מרגש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2018, 20:57 
סמל אישי של המשתמש
שמוליקיפוד כתב:
רק אתגר הקליעות מהיציע זה מרגש.

:ROSE:

זה לא מועדון כדורסל,
זה משרד פרסום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2018, 21:05 
סמל אישי של המשתמש
פרימדונות מסריחות

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2018, 22:51 
א.ב כתב:
מזל שיש אופציית יציאה מהחוזה של רפי מנקו. לחסוך את הכסף הזה ולהשקיע בזרים טובים. לימונד, בנקס וגינת זה שלד ישראלי מספיק חזק. אפשר להביא עוד ישראלי זול בשביל לכסות דקות מהספסל (איידן וכו').
למעשה, המצב יהיה אפילו יותר טוב כי עם סגל ישראלי מצומצם אולי בנקס סוף סוף יקבל את כל הדקות שהוא אמור לקבל (נגיד 33 דקות לערב) ולא יסבול את המשחקי רוטציה המטופשים האלה.

אין שום אופצית יציאה. לא יודע מאיפההמצאת את זה.
יש אופציה של מנקו לצאת או להמשיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2018, 23:24 
ציטוט:
הפועל תל אביב ביצעה היום (שלישי) החתמה ראשונה לקראת העונה שפתח כשצירפה לשורותיה את רפי מנקו. הפורוורד, ששייך להפועל ירושלים והצטיין בהפועל אילת בעונה החולפת, חתם על חוזה לשנתיים עם אופצית יציאה של שני הצדדים בסיום העונה הראשונה.

https://sports.walla.co.il/item/3083890

בחלק האתרים כתוב במפורש אופציה דו צדדית, באחרים באמת כתוב "חתם עם אופציית יציאה" מבלי להרחיב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2018, 06:25 
מבחינתי אפשר לממש את אופציית היציאה כבר עכשיו ולשלוח אותו לאיזה הפועל ירושלים. כבר אי אפשר לראות אותו. את הזריקות שהוא לוקח, את החור בהגנה שהוא.
ואותו דבר האדון גינת שחוגגים לו על הראש בריבאונד ושהוא חור בהגנה. אבל הוא קולע כמה נקודות אז מספרים לנו איזה שחקן נהדר הוא. חצי מבט לל והוא מעיף זריקה. כאילו הוא איזה כוכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2018, 06:36 
purvis short כתב:
מבחינתי אפשר לממש את אופציית היציאה כבר עכשיו ולשלוח אותו לאיזה הפועל ירושלים. כבר אי אפשר לראות אותו. את הזריקות שהוא לוקח, את החור בהגנה שהוא.
ואותו דבר האדון גינת שחוגגים לו על הראש בריבאונד ושהוא חור בהגנה. אבל הוא קולע כמה נקודות אז מספרים לנו איזה שחקן נהדר הוא. חצי מבט לל והוא מעיף זריקה. כאילו הוא איזה כוכב.

מסכים לגמרי לגבי מנקו, וגם כתבתי את זה לפני חודשיים בערך.
לגבי גינת, אני לא מסכים איתך שהוא זורק יותר מדי, כי הוא באחוזים לא רעים בכלל העונה לשתיים(57.3%), אבל הוא לא קולע מספיק טוב מהשלוש כדי להצדיק 1.4 זריקות מהשלוש במשחק. הבעיה העיקרית עם גינת זה שהוא שחקן הגנה גרוע, אבל לדעתי אם היה לידו זר נורמלי שיודע לשמור ולחפות עליו היה אפשר להעלים אותו קצת בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: החברים מנקו את גינת
הודעהפורסם: 26 מרץ 2018, 08:48 
מיהו שצריך לחפות עליו בהגנה? איזה כוכב שעושה 25 נקודות כל משחק ולכן חשוב שישאר למרות שהוא לא שומר? מעיף אותו בשניה הביתה.
מה שפרביס כתב נכון מאד. כל כדור שהוא מקבל הולך לסל והוא לא מסתכל על אף אחד. אתמול היתה הזדמנות שהוא קיבל כדור על השלוש כשמשמאל על השלוש עמד מקניל חופשי. לא עלה בדעתו לשניה למסור למקניל וישר הכדור הלך להחטאה נוספת שלו מהשלוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2018, 08:51 
א.ב כתב:
ציטוט:
הפועל תל אביב ביצעה היום (שלישי) החתמה ראשונה לקראת העונה שפתח כשצירפה לשורותיה את רפי מנקו. הפורוורד, ששייך להפועל ירושלים והצטיין בהפועל אילת בעונה החולפת, חתם על חוזה לשנתיים עם אופצית יציאה של שני הצדדים בסיום העונה הראשונה.

https://sports.walla.co.il/item/3083890

בחלק האתרים כתוב במפורש אופציה דו צדדית, באחרים באמת כתוב "חתם עם אופציית יציאה" מבלי להרחיב.
הלואי שאפשר לצאת מהחוזה בסוף השנה. לא שאני רואה אותנו משתמשים באופציה הזו. הרי הכי חשוב זה שחקנים ישראלים יקרים שלא תורמים בסגל.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 מרץ 2018, 02:45 
רדנקו כתב:
הלואי שאפשר לצאת מהחוזה בסוף השנה. לא שאני רואה אותנו משתמשים באופציה הזו. הרי הכי חשוב זה שחקנים ישראלים יקרים שלא תורמים בסגל.

יש סיכוי שקטש סוף סוף יעשה משהו חיובי להפועל וייקח אותו לירושלים בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2018, 05:35 
משחק התקפה אדיר של גינת. אקס פקטור מטורף. יד רכה, תנועה טובה. פשוט משחק התקפה מושלם. הגנתית הוא חייב להשתפר. לפעמים כל מה שצריך זה לעשות צעד נוסף, לשים את הגוף. אבל אין תלונות השבוע
:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2018, 07:13 
כשהוא חוזר לדברים הפשוטים שגמרו לו להצטיין בתחילת העונה - הוא שחקן אחר.
קופץ בטירוף על ריבאונד התקפה, עולה בלי פחד לזריקות חצי מרחק, אחראי. אפילו השלשות שלקח למרות אחת שהוחטאה ויכלה לגמור את המשחק - היו זריקות טובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2018, 08:39 
purvis short כתב:
משחק התקפה אדיר של גינת. אקס פקטור מטורף. יד רכה, תנועה טובה. פשוט משחק התקפה מושלם. הגנתית הוא חייב להשתפר. לפעמים כל מה שצריך זה לעשות צעד נוסף, לשים את הגוף. אבל אין תלונות השבוע
:)

מה תומר יודע לעשות כולנו ראינו, הבעיה היא שרוב העונה הוא צל של עצמו. את היכולת הזו והדריכות הזו הוא צריך להביא לכל משחק (לאו דווקא את המספרים, אבל את התרומה והנוכחות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2018, 08:52 
סמל אישי של המשתמש
הוא פשוט חייב ללמוד לשים גוף. חייב חייב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2018, 09:11 
ranjef כתב:
קופץ בטירוף על ריבאונד התקפה, עולה בלי פחד לזריקות חצי מרחק, אחראי. אפילו השלשות שלקח למרות אחת שהוחטאה ויכלה לגמור את המשחק - היו זריקות טובות.
האחת שהוחטאה היתה יכולה לגמור את המשחק והוא זרק אותה למרות שעל הפינה עמד בנקס חופשי. הוא עשה בדיוק אותו דבר במשחק בנס ציונה בדקות המכריעות כשמקניל עמד חופשי וזה אחד הדברים שעלו לנו במשחק. הגיע הזמן שהשתן יפסיק לעלות לו לראש. וכמו שאמרתי במשחק הקודם שיתחיל לשחק גם בצד השני של המגרש ולא ישמור את העברות שלו לעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2018, 09:21 
תומר נמצא בדרך (אם הוא לא כבר עכשיו) להיות ה4 הישראלי הכי טוב שיש.
כל עוד מכבי/ירושלים לא מעלות לו את השכר לשמיים אין סיבה שלא יהיה בהפועל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2018, 09:33 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
ranjef כתב:
האחת שהוחטאה היתה יכולה לגמור את המשחק והוא זרק אותה למרות שעל הפינה עמד בנקס חופשי. הוא עשה בדיוק אותו דבר במשחק בנס ציונה בדקות המכריעות כשמקניל עמד חופשי וזה אחד הדברים שעלו לנו במשחק. הגיע הזמן שהשתן יפסיק לעלות לו לראש. וכמו שאמרתי במשחק הקודם שיתחיל לשחק גם בצד השני של המגרש ולא ישמור את העברות שלו לעונה הבאה.

בחודש האחרון בנקס לא פוגע לשלוש, ודווקא גינת משתפר קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2018, 09:38 
בגדול, עדיף שתומר ימנע מלזרוק ל-3. היתרון היחסי שלו זו הזריזות וההתמצאות בצבע ובאזור הטבעת, ולשם המשחק שלו צריך ללכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2018, 09:40 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מסכים. נורא קל לזרוק שחקנים ישראלים לתפקיד רול פלייר שכזה, ש"יתרכז במה שהוא טוב". אם גינת רוצה להיות יותר מ4 נחמד לקבוצת מרכז טבלה, הוא צריך בין השאר לפתח זריקה לשלוש. ויש לנו אינטרס בזה לא פחות ממנו. בלי קליעה מבחוץ ישאירו אותו חופשי כל הזמן ויסתמו לנו את הצבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2018, 09:51 
שיפתח אותה קודם באימונים ורק אח"כ במשחקים.

נכון, אתמול נכנסה שלשה חשובה ברגע חשוב, אבל אני זוכר לפחות 3-4 משחקים מהתקופה האחרונה שבהם תומר לקח את הזריקה הזו בתזמון לא נכון והחטיא. אין לי בעיה שיקח זריקה או שתיים במשחק, אבל בגדול, בתקופה כזו, שיתרכז קודם כל בדברים שהוא עושה טוב ומהם יבנה את הבטחון והמומנטום. אנחנו צריכים את תומר חד ואגרסיבי בצבע, לא ברוח החוץ לקחת שלשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2018, 09:55 
סמל אישי של המשתמש
לטעמי לפתח שלשות באימונים זה לא מספיק. אימונים זה לא משחק, אין מה לעשות. הוא לא צריך לזרוק 7 שלשות במשחק. והוא באמת לוקח רק שלשה וחצי למשחק בממוצע. לדעתי, בסדר גמור. ורואים שיפור גם בינתיים. פתח את העונה חלש מאד משלוש, חודש אחרון כבר עומד על 4/11 (36%)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2018, 10:21 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
שיפתח אותה קודם באימונים ורק אח"כ במשחקים.

נכון, אתמול נכנסה שלשה חשובה ברגע חשוב, אבל אני זוכר לפחות 3-4 משחקים מהתקופה האחרונה שבהם תומר לקח את הזריקה הזו בתזמון לא נכון והחטיא. אין לי בעיה שיקח זריקה או שתיים במשחק, אבל בגדול, בתקופה כזו, שיתרכז קודם כל בדברים שהוא עושה טוב ומהם יבנה את הבטחון והמומנטום. אנחנו צריכים את תומר חד ואגרסיבי בצבע, לא ברוח החוץ לקחת שלשות.

נכון.

אבל זאת הייתה שלשה פנויה, ביום קליעה טוב שלו כאשר לא נשאר הרבה זמן על השעון.
אם ביום כזה הוא יפחד לזרוק הוא אף פעם לא יתפתח למשהו מעבר.

אתה צודק שלא נכון היה להגיע למצה הזה אבל זה לא תלוי רק בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2018, 11:25 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
בגדול, עדיף שתומר ימנע מלזרוק ל-3. היתרון היחסי שלו זו הזריזות וההתמצאות בצבע ובאזור הטבעת, ולשם המשחק שלו צריך ללכת.

בכדורסל היום, יכולת לקלוע משלוש היא מאסט בשביל כל שחקן בעמדות 1-4. בשביל שתומר יעשה קפיצת מדרגה, הוא יצטרך לפתח את הזריקה משלוש ובשביל זה הוא צריך לזרוק במשחקים. מבחינת אפקטיביות זה גם לא פוגע בקבוצה, אם הוא זורק 2-3 שלשות במשחק וקולע אחת כמו במשחקים האחרונים, שיזרוק בכיף. ואם זה יגרום להגנה להיצמד אליו זה גם ירווח את המשחק לשחקנים אחרים.

מנקו לעומת זאת, מנסה לפתח את המשחק שלו על חשבון הקבוצה. הוא כל משחק עושה דברים שהוא לא יודע, לא צריך לעשות, הם לא אפקטיביים והם לא מצליחים לו. להוריד כדור לריצפה או להריץ פיק-אנד-רול למרות שהוא בול-הנדלר מזעזע, לזרוק מחצי מרחק למרות שהוא קולע משם באחוזים מזעזעים. הוא צריך להגביל את המשחק שלו לשלשות בקץ'-אנד-שוט ובחיתוכים לסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2018, 12:12 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
ranjef כתב:

השלשות האלה מהנקודה הזאת היו מה שהוא צריך היה לעשות.
גם בנקס ומקניל כבר החטיאו שלשות חופשיות מהפינה (וגם זריקות יותר אהובות עליהם) ברגעי הכרעה.
טוב מאוד שיהיה לנו עוד שחקן שמוכן לקחת על עצמו אחריות, עכשיו רק שימשיך להתאמן בשביל שלרצון ולמוכנות תתלווה גם היכולת לעשות את זה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 66 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: