תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 03 אוגוסט 2025, 19:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3225 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 108  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תהיה מלחמה? (האשכול הרשמי ע
הודעהפורסם: 31 מרץ 2018, 23:54 
אדום נחמד כתב:
דורש לרסס למוות מפגינים שמזוהים עם ארגון מסויים.
קורא להם נאצים.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

למה אתה מכניס לי מילים לפה? לא דיברתי על "ריסוס מפגינים"
לא הזכרתי מפגינים בכלל. דיברתי על מחבלים ובכירי חמאס שהיו שם. מבחינתי זה שהם יוצאים החוצה ככה זה הניצחון האמיתי שלהם. הם בני מוות אך ישראל מאפשרת את קיומם באופן גלוי. חרפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2018, 01:00 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
איזה רמת דיונים בדיוק?
זו בה אני מביא סרטון של רצח בדם קר על ידי חיילינו הגיבורים, ואתה בתמורה מראה לי סרטון אחר ולא קשור (ועל הדרך מאשים אותי שאני מעודד פגיעה בחיילים)?
באמת, רמה נמוכה. אין ויכוח.

לא רואים מה הוא עשה קודם.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: תהיה מלחמה? (האשכול הרשמי ע"ש הסלע האדום)
הודעהפורסם: 01 אפריל 2018, 05:32 
אדום מטלי כתב:
el dudernio כתב:
א. איזה דיון רדוד. הפישונט ישמור.

ב. מטלי זה היתממות, כמו שלפליטים קןראים בארץ מהגרי עבודה / מסתננים ךא סתפ ככה גם לא סתם היא נקראת צעדת השיבה.

מה היתממות בזה? מה זה "לא סתם"?
הפלשתינים תמיד הביעו את שאיפתם לחזור למולדת שלהם. הם פתחו עכשיו בהפגנות במטרה להגביר את המודעות בעולם לשאיפה הזו.

איך זה מוסיף/משנה משהו לדיון, או לדרך האלימה-רצחנית שבה ישראל נוקטת ביחס להפגנה?

עניין השיבה רק מוכיח שהחמאס לא מחפש שלום אלא מלחמה.
כל בר דעת יודע ששיבה לא תהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2018, 08:06 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
el dudernio כתב:
א. איזה דיון רדוד. הפישונט ישמור.

ב. מטלי זה היתממות, כמו שלפליטים קןראים בארץ מהגרי עבודה / מסתננים ךא סתפ ככה גם לא סתם היא נקראת צעדת השיבה.

מה היתממות בזה? מה זה "לא סתם"?
הפלשתינים תמיד הביעו את שאיפתם לחזור למולדת שלהם. הם פתחו עכשיו בהפגנות במטרה להגביר את המודעות בעולם לשאיפה הזו.

איך זה מוסיף/משנה משהו לדיון, או לדרך האלימה-רצחנית שבה ישראל נוקטת ביחס להפגנה?

אין לזה קשר להתנהלות הצבא הישראלי, אך יש לזה קשר לתמונת המצב הכללית.

אם הפלשתינאים מביעים את רצונם לשוב לעכו ולתל אביב ומצהיאים לפחות חלקית שהם יעברו את הגדר לצורך כך במה שמכונה צעגת השיבה, מה החייל הישראלי שתפקידו לשמור על הגבול צריך להבין?

שוב זה דיון רדוד... כי בצורה פשטנית מבחינתך ומבחינת אדום נחמד אין שום הצדקה לירות באדם שמתקרב לגדר, מבחינת לירון וקומוניסם אנחנו במצב מלחמה נגד החמאס וכאשר מי מטעמו מנסה להפר את ריבונות המדינה יש לפעול נגדו כמו שפועלים בזמן מלחמה, וכל מטרת ההפגנה היא להוות כסות אזרחית לפעולות הטרור, ומנין וזהות ההרוגים לא יוצאים נגד זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2018, 08:34 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אין לזה קשר להתנהלות הצבא הישראלי, אך יש לזה קשר לתמונת המצב הכללית.

אם הפלשתינאים מביעים את רצונם לשוב לעכו ולתל אביב ומצהיאים לפחות חלקית שהם יעברו את הגדר לצורך כך במה שמכונה צעגת השיבה, מה החייל הישראלי שתפקידו לשמור על הגבול צריך להבין?

שוב זה דיון רדוד... כי בצורה פשטנית מבחינתך ומבחינת אדום נחמד אין שום הצדקה לירות באדם שמתקרב לגדר, מבחינת לירון וקומוניסם אנחנו במצב מלחמה נגד החמאס וכאשר מי מטעמו מנסה להפר את ריבונות המדינה יש לפעול נגדו כמו שפועלים בזמן מלחמה, וכל מטרת ההפגנה היא להוות כסות אזרחית לפעולות הטרור, ומנין וזהות ההרוגים לא יוצאים נגד זה.

לא יודע אם היו חוצים את הגדר, אבל לפחות ברמה ההצהרתית, הודגש שזה לא הולך לקרות. זה לגבי העובדות.
ושוב, אין הצדקה לירות למוות באדם לא חמוש. זה לא פשטני. זה טריוויאלי. אבל מילא אם היו חוצים את הגדר. נורו מפגינים הרחק מהגדר! בגבם! זה פשטני לקרוא לזה רצח?
זה מוגזם לדרוש מהצבא החזק באזור להתמודד עם אנשים לא חמושים בלי להרוג אותם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2018, 08:41 
סמל אישי של המשתמש
אני אישית שמעתי מפגינים מצהירים שזאת מטרתם.

לא ראיתי את הסרטון כי זה לא מסןג הדברים שאני עושה בשעות הפנאי, לא יודע מה היה לפני ואחרי ולכן לא שופט, מהתיאורים שלכם כאן זה נשמע לא טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2018, 08:48 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:

לא ראיתי את הסרטון כי זה לא מסןג הדברים שאני עושה בשעות הפנאי, לא יודע מה היה לפני ואחרי ולכן לא שופט, מהתיאורים שלכם כאן זה נשמע לא טוב.

המארגנים של ההפגנה הצהירו שהמטרה אינה לעבור את הגדר. אם יש מתוך עשרות אלפי אנשים כמה שרוצים, זה לא מעיד על ההפגנה כולה. ואכן, רוב מוחץ מהמפגינים לא התקרבו לגדר כלל.

ואם אתה לא רוצה לראות את הסרטון כי זה מזעזע מדי - אל. אבל אם מדברים על הדרך בא הצבא נהג במפגינים, ואתה רוצה להביע דעה, זה יהיה קצת מוזר. אני אעזור לך -
לפני היה עזתי שרץ להביא צמיג בחזרה לקבוצה. היה לו קשה, אז עזתי אחר רץ אליו ולקח את הצמיג ממנו. בזמן ששניהם רצים בחזרה לקבוצה, ממש לפני שהגיעו, נורה זה שהחזיק את הצמיג בגבו.
אחרי - הוא מת.
זה לא נשמע טוב, וזה לא נראה טוב. זה בגלל שזה לא טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2018, 08:56 
אדום נחמד כתב:
el dudernio כתב:

המארגנים של ההפגנה הצהירו שהמטרה אינה לעבור את הגדר. אם יש מתוך עשרות אלפי אנשים כמה שרוצים, זה לא מעיד על ההפגנה כולה. ואכן, רוב מוחץ מהמפגינים לא התקרבו לגדר כלל.

ואם אתה לא רוצה לראות את הסרטון כי זה מזעזע מדי - אל. אבל אם מדברים על הדרך בא הצבא נהג במפגינים, ואתה רוצה להביע דעה, זה יהיה קצת מוזר. אני אעזור לך -
לפני היה עזתי שרץ להביא צמיג בחזרה לקבוצה. היה לו קשה, אז עזתי אחר רץ אליו ולקח את הצמיג ממנו. בזמן ששניהם רצים בחזרה לקבוצה, ממש לפני שהגיעו, נורה זה שהחזיק את הצמיג בגבו.
אחרי - הוא מת.

אז עכשיו צריך לראות סרטון בשביל להגיב עליו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2018, 09:00 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
אז עכשיו צריך לראות סרטון בשביל להגיב עליו?

כמובן.
מה שלא צריך זה לראות את הסרטון בשביל לקבוע האם ראוי להפיץ אותו או לא, שזה הדבר היחיד שהתיימרתי לעשות.
קרציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2018, 09:26 
חחחח צחקתי בקול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2018, 09:26 
סמל אישי של המשתמש
בסדר, אתה עדיין בהיי מיום שישי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: תהיה מלחמה? (האשכול הרשמי ע"ש הסלע האדום)
הודעהפורסם: 01 אפריל 2018, 09:28 
אני מסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2018, 09:33 
אדום נחמד כתב:
בסדר, אתה עדיין בהיי מיום שישי

שום היי, זה אמנם היה נחמד: לפי הדיווחים הרשמיים 15 מההרוגים, בניגוד לתעמולה שלך פה הם מחבלי חמאס. ולא "מפגינים תמימים שנטבחו למוות בידי צבא הטרור הישראלי" אבל בעיניי זה מעט מידי ולא מספק. היו שם בכירי חמאס שלא חוסלו.. באסה :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2018, 10:05 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
el dudernio כתב:

אחרי - הוא מת.

א. זה לא טיעון רלוונטי כי טיעון נגד זה שגם לא 30000 אלף המפגינים נורו למוות אלא רק 16, שהחמאס מודה שחלק לא מבוטל מהם הם פעילי הזרוע הצבאית שלו. ככה שאם אתה רוצה לדון בעובדות אני לא בטוח שהן מחזקות את טעונותיך.
ב. אני לא חובב סרטי סנאף, עמך הסליחה.
ג. למה הם הגיעו עם צמיג לקרבת הגדר? למה הם התרחקו מקבוצת המפגינים? בסופו של דבר אתה רואה סרט של החמאס במסגרת מאבק מול ישראל ועל בסיסו קובע אמיתות מוחלטת. בדיוק כמו במקרה של אנתוני וארן. אתה מתבסס על מידע מוטה וקובע בעקבותיו את האמת המוחלטת ומבחינתך אין אחרת מלבדה. מהבחינה הזאת אתה לא שונה בדבר מקומוניסם.

דר"א מהכרות עם צה"ל אני חושב שהצדק הוא יותר איתך במקרה הספציפי הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: תהיה מלחמה? (האשכול הרשמי ע"ש הסלע האדום)
הודעהפורסם: 01 אפריל 2018, 10:08 
סמל אישי של המשתמש
סליחה, אבל לא הבנתי כלום ממה שכתבת, ובעיקר מה הקשר לוראן (כמה פעמים צריך לחזור על אותו דבר?).

מה זה רלוונטי למה היה לו צמיג או למה הוא התרחק מהקבוצה?
הבנאדם לא חמוש, נמצא הרחק מהגדר, ונקבל כדור בגבו.
זה לא מורכב. זה לא מבלבל.
זה די פשוט.

לטעון שהסרטון ערוך זה לא רציני.
תראה אותו ותחליט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2018, 10:17 
"מהבחינה הזאת אתה לא שונה בדבר מקומוניסם"

:SHOCK3:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2018, 10:47 
סמל אישי של המשתמש
א. לא מפתיע.
ב. מאד רלוונטי למה החיילים ראו במה שקורה שם איום, בדיוק כמו שמאוד רלוונטי מי הפיץ את הסרטון.
ג. הדבר המבדיל בין החילוני לדתי ולפי הדת בין האדם לשאר החיות הוא היגולת להטיל ספק, בכל. קמוניסים לאכמעטנולא מטיל ספק מבחינתו יש אמת אחת ומסביבה לה עובדות. אותו הדבר גם אצלך נחמד.
ד. תעזבו חג שמח, תמשיכו להם בהתקוטטויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2018, 10:48 
סמל אישי של המשתמש
אם מישהו חבר בחמאס הוא בן מוות, גם אם הוא "לא בתפקיד"?
כי אם זאת הטענה, מצבם של חיילי המילואים בישראל שונמך ל"מטרות נעות ולגיטימיות".

לא שזה מעניין את קומוניסים, הרי מה לו ולמילואים, אבל תמיד יכול להיות שהמחבל שיגיע לסביבתך, קומוניסים, לא יהיה בקשר עם מנהל הגיוס ועם קצינות הקישור, ויחשוד בך שגם אתה מילואימניק.
מה תעשה, אליהו, תשלוף לו פטור כדי לשכנע אותו שאתה לא מטרה לגיטימית?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2018, 11:00 
teknoboy כתב:

לא שזה מעניין את קומוניסים, הרי מה לו ולמילואים, אבל תמיד יכול להיות שהמחבל שיגיע לסביבתך, קומוניסים, לא יהיה בקשר עם מנהל הגיוס ועם קצינות הקישור, ויחשוד בך שגם אתה מילואימניק.

א. בעיניך הוא שונמך.
בעיני חמאס כל יהודי ישראלי הוא בן מוות.
לפני 16 שנה כשמחאס רצח בדיוק ביום הזה 30 יהודים ישראלים, רובם אנשים מבוגרים שישבו לאכול את ארוחת החג, זה לא היה כי הם מילואימניקים, הם היוו "מטרות נעות ולגיטימיות" מעצם היותם יהודים וישראלים. אולם חדר האוכל במלון פארק הפך למלא בדם וחלקי גופות אנשים מבוגרים פזורות היו בכל מקום. לפני שבועיים ציינו את יום השנה לפיגוע ההתאבדות בקו 37 בחיפה, אז חזרו תלמידי תיכון הבייתה ונרצחו על ידי מחבל חמאס מתועב. זה החמאס שאתה וחבריך כאן מגינים עליו: ארגון טרור אכזרי ולא צבא לגיטימי

לשאלתך, אם מישהו חבר בחמאס הוא בן מוות- זו שאלה טובה. אני נוטה יותר לומר שמי שחבר בחמאס + פועל פעולה אלימה כלשהיא (ייזום, תכנון, הכוונה, ביצוע) במסגרת היותו חבר בחמאס - הוא בן מוות. מי שרק מביע הזדהות כללית, אף שהיא פומבית, ראוי לעונש מאסר אך לא לעונש מוות. זו דעתי.

הסימטריה שאתה מנסה ליצור בין צה"ל לחמאס היא כל כך מטומטמת, שקופה, עלובה ונכלולית ומעידה בעיקר עליך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2018, 11:22 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
א. לא מפתיע.
ב. מאד רלוונטי למה החיילים ראו במה שקורה שם איום, בדיוק כמו שמאוד רלוונטי מי הפיץ את הסרטון.
ג. הדבר המבדיל בין החילוני לדתי ולפי הדת בין האדם לשאר החיות הוא היגולת להטיל ספק, בכל. קמוניסים לאכמעטנולא מטיל ספק מבחינתו יש אמת אחת ומסביבה לה עובדות. אותו הדבר גם אצלך נחמד.
ד. תעזבו חג שמח, תמשיכו להם בהתקוטטויות.
א. נו באמת.
ב. לא רלוונטי. בשום צורה. בנאדם שרץ הרחק מהגדר לא מהווה עליהם איום. אין שום דבר שיכול לשנות את זה.
ואכן, יצאתי מנקודת הנחה שהבחורה לא הפיצה את הסרטון. הנחה סבירה לדעתי. אבל בכל מקרה, אתה לא יכול לדעת את זה ולכן אין לך זכות להמשיך להפיץ אותו. אפשר לסגור את הנושא הזה כבר?
ג. אתה מטיל ספק שיש שמש בחוץ עכשיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2018, 11:24 
אלדוד, אתה מפתיע אותי.
אתה מתלונן על רדידות הדיון, אבל משטיח דברים בעצמך.

יש גבול בין ישראל לעזה. לתושבי עזה מותר לעשות מה שהם רוצים בשטח שלהם, כל עוד זה לא מסכן אותך. אם נסכים על הנחת היסוד הזו - יש כאן כאלה שלא מסכימים, ואיתם אין לי שיג ושיח - אפשר להתקדם ולבדוק את העובדות, נתחיל מצפיה בסרטים שצולמו במקום.
מההיכרות שלנו עם צה"ל, אנחנו יודעים מצוין שכל הזמן נעשים מעשים שלא ייעשו, שגובים חיי אדם. בין אם זה כמדיניות מכוונת או כפרטיקה דה-פקטו.
אתה זה שמיתמם כשאתה מגן על הירי הזה, שברור לך שרובו יכול היה להיחסך, בלי שום תוצאות הרות גורל לצד שלנו.
אני רוצה להזכיר שהיו ביום שיש מאות רבות של פצועים מירי חי, בנוסף על ההרוגים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2018, 11:46 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:

א. בעיניך הוא שונמך.
בלה-בלה-בלה ערימת קלישאות צפויות ומשעממות להחריד בלה-בלה-בלה ערימת קלישאות צפויות ומשעממות להחריד בלה-בלה-בלה
בלה-בלה-בלה ערימת קלישאות צפויות ומשעממות להחריד בלה-בלה-בלה ערימת קלישאות צפויות ומשעממות להחריד בלה-בלה-בלה

לשאלתך, אם מישהו חבר בחמאס הוא בן מוות- זו שאלה טובה. אני נוטה יותר לומר שמי שחבר בחמאס + פועל פעולה אלימה כלשהיא (ייזום, תכנון, הכוונה, ביצוע) במסגרת היותו חבר בחמאס - הוא בן מוות. מי שרק מביע הזדהות כללית, אף שהיא פומבית, ראוי לעונש מאסר אך לא לעונש מוות. זו דעתי.

הסימטריה שאתה מנסה ליצור בין צה"ל לחמאס היא כל כך מטומטמת, שקופה, עלובה ונכלולית ומעידה בעיקר עליך.

מבקש סליחה מכולם, שכחתי שאני לא מדבר עם מבוגר אלא עם מחולל ססמאות.

לגבי המודגש, לפני שנייה חגגת את זה שחמישה מבין ההרוגים היו אנשחי חמאס ולכן מותם מוצדק, אבל אחרי שחשבת על זה שנייה החלטת שאם רק הפגינו אז בעצם אסור היה להרוג אותם. שמת לב לזה?
(אלא אם כן אתה טוען שאותם צלפים ששכבו מאות מטרים משם היו מעין שילוב של רשות חוקרת, רשות תובעת, רשות שופטת ותליין)
ובאופן כללי לא התכוונתי לשכנע אותך שאתה מטרה לגיטימית אלא להראות לך למה הטיעון הזה לא משרת אותך (אבל שכחתי שטרם פיתחת את היכולת לראות את העולם מזווית ראייה של מישהו אחר, שזה דבר מרתק בפני עצמו).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2018, 12:04 
הגמל שלא רואה את דבשתו? זה בדיוק אתה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2018, 12:27 
אדום נחמד כתב:
אתה מדבר כאילו רובוט ירה בו, ולא חייל שראה אותו רץ, לא חמוש, בכיוון ההפוך.
מכשיר רוצחים. חלאה יודונאצית

מתי תיקח את המשפחה האנטישמית/מוסלמית שלך ותרד כבר מהארץ. איך אתה בכלל מסוגל להישאר פה בין כל הגזענים והנאו נאסים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2018, 12:38 
סמל אישי של המשתמש
metal כתב:
אדום נחמד כתב:

מתי תיקח את המשפחה האנטישמית/מוסלמית שלך ותרד כבר מהארץ. איך אתה בכלל מסוגל להישאר פה בין כל הגזענים והנאו נאסים

זה בהחלט לא קל, אבל אני עדיין אופטימי שאפשר לרפא אתכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2018, 15:33 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
אלדוד, אתה מפתיע אותי.
אתה מתלונן על רדידות הדיון, אבל משטיח דברים בעצמך.

יש גבול בין ישראל לעזה. לתושבי עזה מותר לעשות מה שהם רוצים בשטח שלהם, כל עוד זה לא מסכן אותך. אם נסכים על הנחת היסוד הזו - יש כאן כאלה שלא מסכימים, ואיתם אין לי שיג ושיח - אפשר להתקדם ולבדוק את העובדות, נתחיל מצפיה בסרטים שצולמו במקום.
מההיכרות שלנו עם צה"ל, אנחנו יודעים מצוין שכל הזמן נעשים מעשים שלא ייעשו, שגובים חיי אדם. בין אם זה כמדיניות מכוונת או כפרטיקה דה-פקטו.
אתה זה שמיתמם כשאתה מגן על הירי הזה, שברור לך שרובו יכול היה להיחסך, בלי שום תוצאות הרות גורל לצד שלנו.
אני רוצה להזכיר שהיו ביום שיש מאות רבות של פצועים מירי חי, בנוסף על ההרוגים.

מטלי, הודעתי מראש שאני מפשיט את הדיון, מראה שלמרות זאת לא הובנתי =).

כמו שכבר רשמתי כנראה שנחמד הרבה יותר קרוב למציאות מלירון בהתאם להכרותי עם צהל.

הבעייה היא בדיוק הפרשנות של מה מסכן אותך? הרי מבחינת המדינה עזה כהגדרה זה מסכן אותך ולכן צריך לקחת בחשבון את הענין הסה כאדר ניגשים לסוגיה. האם יש אמת תמידית בסכנה? לדעתי לא אבל המצב סביב הגדר הוא לא בדיוק מצב בהיר. זה לא שעזה היא מדינה וזה גבול. זה גדר שישראל הקימה על דעת עצמה כדי לשמור על אזרחיה מפני הטרור העזתי. שוב הגדרה שמדובר ביישות לא מוגדרת אשר מהווה מבחינת המדינה איום מתמיד. אין ספק שצריך לפעול ולשנות את זה. אבל אני מודה שלי אין מושג איך, ומאחר וכך אני לא חושב שאפשר לבוא בטענה צדקנית לכאן או לכאן כאשר אנחנו באים במטרה לשפר את החיים בעזה. בכלל אני חושב שכדאי שנפסיק להיות הריבון שם שמחליט מתי לשפר את החיים ומה הם צריכים או לא צריכים לעשות עם הכסף אבל אני מודה לזה שזה יבוא בחלק מהפעמים בצורת טרור.

המצב חרא. אין צודק אין נכון יש רק המוני בני אדם מסכנים, שכולם כאן כמעט ללא עוררין חושבים שהם יודעים מה טוב להם ומה הם רוצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2018, 16:04 
סמל אישי של המשתמש
אלדוד, הכל ממש נכון במה שכתבת. באמת.
ועדיין, אפשר לדבר ספציפית על ארוע כזה או אחר ואפשר גם לתת עליו את הדעת.
אדם שנמצא הרחק מהגדר, כשהכי גרוע שהוא היה יכול לעשות זה לזרוק אבן או בקבוק מעבר לגדר (ואת זה ישראל צריכה להוכיח) כשברור שגם אז הוא לא מסכן אף אחד באמת, לא ראוי לירי צלפים בגבו כשהוא כבר רחוק מהגדר ליד שאר הקבוצה.
זה פשוט לא.
ממש לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2018, 18:07 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
לירון האדום כתב:
לאפה בחינם כתב:
לירון האדום כתב:
אם נהיה רצינים, הבעיה העיקרית היא שמי שנורה זה האדם הלא נכון.
מי שמסתובב עם צמיג ליד הגדר, מסתכן בירי, נקודה.

מה?! אתה אידיוט?! להסתובב עם צמיג(!) ליד הגבול זה עילה לירי צלפים?!

כל אדם שמגיע לגדר הגבול מסתכן בירי (לאחר נוהל מעצר חשוד), על אחת כמה וכמה בזמן ההפגנות אלימות כמו אתמול.
אתמול היו אזהרות שכל מי שיתקרב לגדר מסתכן בירי.
כנראה שעוד הבנתם שהגבול הוא גבול בטחוני! לא גבול של שלום.
גם בצפון כאשר אנשים מתקרבים לגדר המערכת, מבוצע כלפיהם נוהל מעצר חשוד.
לא הבנתי את ההסבר.
בנאדם שרץ הרחק מהגדר ולא מסכן איש. למה מגיע לו למות? למה אתה ממציא פרטים שלא קיימים? יש סרטון. תתמודד.
ציטוט:

אדום נחמד כתב:
הוא לא אדיוט.
הוא חלאה.
והוא יודע את זה. בגלל זה ההתפתלויות המביכות.

מקרה אבוד

חלאה אחותך אבל זה לא חדש.
אתה בן אדם מסכן, אבל פה בפורום השדים אתה עוד חושב שאתה רוב...
לא פלא שאתה בין היחידים שעוד דן בנושאים האלו...

אתה חלאה כי אתה יודע שאתה מגן על רוצחים, אבל לא מצליח לצאת מהרובריקה הצרה שלך. בגלל שאנשים כמוך הם הרוב, מקרי הרצח חוזרים על עצמם.
אתה ושכמותך הם האסון הכי גדול שלנו.
בנאדם נרצח מול הפנים שלך ואתה מזיין תמח.
אפס

ישראל ישראלי קלאסיק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2018, 10:06 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
metal כתב:
אדום נחמד כתב:

זה בהחלט לא קל, אבל אני עדיין אופטימי שאפשר לרפא אתכם
אני לא מאמין שאפשר לרפא את החצי הנאצי של העם, ואני מאד רוצה ללכת.
אבל מה זה לקחת את המשפחה? את ההורים המבוגרים שלי ושל אשתי? את האחים והאחיות הנשואים? את הורי ואחי בני הזוג שלהם? את בני הזוג של אותם אחים ואת הוריהם? איפושהו צריך לפרק משפחות.
המשפחה פה. ואני אוהב את המשפחה שלי יותר משאני נגעל מהנאצים היהודים.
לשמחתי ישראל מדינה זניחה בעולמנו, ובמקום ריפוי אני בונה על פתרון כפוי שיגיע מהמדינות הדמוקרטיות הגדולות. מקרי הרצח על ידי צה"ל בגבול עזה מקדמים אפשרות כזו.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2018, 11:41 
ולי אתם כותבים מטורלל :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3225 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 108  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: