תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 23:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 235 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הווארד+מקי
הודעהפורסם: 28 מרץ 2018, 13:39 
איפה ראית ש"החלטתי" שהוא לא מתאים? כל מה שאמרתי, שלאור שיקלול שתי הדעות שנחוו על השחקן הזה כאן, תוך התייחסות ליכולות ההגנתיות שלו (על סמך המידע שנשפך על השחקן כאן) שאני מקוה ומעדיף שיש לנו מועמד מתאים יותר.

וכן, כשאני רואה ששחקן שמועמד הוא 1.78מ אז מעניין לדעת שיש לו יכולות שמפצות על היותו נמוך , גם הבנתי כבר לפני 4 הודעות שלך שמבחינתך כן יש לו את היכולות שמפצות על היותו נמוך (ועל כן שמחתי לקרוא חוות דעת נוספת).
ברור לי ששחקן בגובה 2.11מ לא חייב להיות שחקן טוב, בדיוק כמו שברור לי ששחקן 1.78מ מתחיל מנקודת מוצא חלשה יחסית וצריך להיות יותר טוב משחקן באותה עמדה בגובה 1.90מ כדי שיהיה רלוונטי.

הדיון הזה כרגע קצת פחות רלוונטי כי אנחנו לא באמת יודעים איזה אופציות אחרות מונחות על השולחן ומה ההשוואה בין השחקנים שיש על השולחן ומי הכי טוב מבין האופציות.

כנראה שברור לכולנו שהבחור הזה עדיף על מקי (וגם את זה רק הזמן יוכל להגיד סופית), האם הוא עדיף למשל על דומיניק ווטרס ששמו עלה כאן, אני לא בטוח לגבי זה כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2018, 15:05 
שחקן נמוך בליגה שלנו הוא לא בעיה זה במידה והוא קצת אתלטי,
הבעיה של הקבוצה שלנו היא אתלטיות וקליעה מבחוץ.
שני דברי םשנראים לי חשובים הרבה יותר מאשר רכז שיסדר משחק וימסור אסיסטים כמו שהוא נשמע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2018, 15:54 
סמל אישי של המשתמש
דומיניק ווטרס זה ממש לא מה שאנחנו צריכים.
יש בקבוצה הזאת כרגע שחקן וחצי ברמה גבוהה. מקניל וקצת רביב. שניהם שחקנים שצריכים את הכדור ביד, עם קליעה בינונית ומטה, שלא תורמים בלי הכדור ביד שלהם.
בשלושת המשחקים האחרונים מסרנו 22 אסיסטים. מנגד קלענו 5-6 שלשות במשחק שזה נתון פשוט עלוב. זה הספיק לנו לניצחון אחד בהארכה.
ווטרס אחלה שחקן, אבל הדבר האחרון שאנחנו צריכים זה רכז טהור שיחזיק את הכדור כל התקפה והכל יעבור דרכו. ליד רביב ומקניל זה פשוט לא יכול לעבוד. מישהו אחד לפחות בשילוב הזה ילך לאיבוד. זה יהיה אמנם שיפור לעומת מקי מהבחינה שיהיה לנו עוד שחקן תורם לרוטציה, אבל לא מעבר לכך.

קספר וור מתאים יותר התקפית, כי הוא שחקן עם קליעה ברמה גבוהה. הבעיה שהגנתית הוא נטל. אנחנו גם ככה קטנים בגודל, ואיתו נהיה עוד יותר קטנים. עם קו אחורי נמוך וקו קדמי כל כך לא אתלטי, קשה מאוד להגן. בדיוק ההפך מאיך שקבוצה צריכה להיבנות הגנתית - קו אחורי עם סייז ואתלטיות, וקו קדמי אתלטי (ולאו דווקא עם סייז).

אידאלית אנחנו צריכים גארד גבוה או סווינגמן שהוא סקורר עם קליעה, ובהגנה יכול לשמור על כמה עמדות ולהוסיף לנו סייז לקו האחורי. דוראנד סקוט (אמנם לא קליעה ברמה טובה, אבל תמיד קולע באחוזים גבוהים ויכול לשחק ללא הכדור ושחקן הגנה מצוין), סקוטי הופסון, למאר פטרסון ששוחרר מטורינו, טוני מיצ'ל (לא הגבוה, הסמול-פורוורד) שסיים עונה מצוינת בג'י-ליג והוא הדבר הכי קרוב לגלן רייס שאפשר להביא. אבל זה לא הולך לקרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2018, 15:56 
מסכים איתך יובל אבל לדעתי אין סיכוי שנביא משהו שהוא לא רכז.
סיכוי טוב שוור זה השחקן הכי טוב שנוכל להביא (שזה לא רע בכלל, כן?).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2018, 16:15 
לפי השמועות גוני יזרעלי שוחרר מחיפה.
הייתי מביא כישראלי מחליף לעמדת הגארד, גם יודע לקלוע משלוש וגם שומר לא רע.

עכשיו ראיתי שהוא כנראה לא יכול לעבור עוד לאף קבוצה כי כבר שיחק באשדוד השנה.
סיים את העונה :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2018, 17:36 
סמל אישי של המשתמש
gigs כתב:
לפי השמועות גוני יזרעלי שוחרר מחיפה.
הייתי מביא כישראלי מחליף לעמדת הגארד, גם יודע לקלוע משלוש וגם שומר לא רע.

עכשיו ראיתי שהוא כנראה לא יכול לעבור עוד לאף קבוצה כי כבר שיחק באשדוד השנה.
סיים את העונה :bang:

חחחחחחחחחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2018, 19:53 
סמל אישי של המשתמש
מסכים עם יובל.
אתה חייב סווינגמן עם קליעה שיוכל לשמור על כמה עמדות.
עם כל הכבוד למנקו כישראלי הוא לא ברמה של פניני ושמחון ונופל מכל זר שישחק שם. ולכן הוא החוליה החלשה אצלנו והחמור מכל הוא השחקן היחידי שאין לו תחליף בסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2018, 07:53 
מקי עדיין פה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2018, 08:38 
מה שהפועל צריכה זו הזרקת כישרון דחופה לסגל. אני חושב שצריך רכז סקורר. אבל כל שחקן מוכשר יעזור מאוד. שחקן כמו סקוט יאפשר לשחק בחמישייה של רביב, מקניל, וסקוט מאחורה שזה כבר שדרוג רציני מבחינה הגנתית והתקפית.
הבנייה של פרנקו היא מדהימה. סגל של 9 בכירים (בתחילת העונה היה גם שולמן כשחקן עשירי) ובלי סוף חורים. עמדה 3 - בור. אין קליעה מבחוץ. אין יכולת חסימה. שני גבוהים חלשים התקפית וחלשים בריבאונד. רוב הדברים היו ברורים עוד בקיץ והיתר היו ברורים עם שחרורו של ג'ף אלן. כשאני מדבר על להתערב למאמן - זה בדיוק בדברים האלה.
אבל העיקר שיש סגל "רחב". פעם היה מאמן שאמרו לו שהסגל שלו רחב, אז הוא אמר: הסגל שלי רדוד בעשרה שחקנים.
זה בערך מה המצב בהפועל. הקבוצה הזו פשוט עם רמת כישרון כל כך חלשה ביחס לתקציב שלה, שזה לא יאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2018, 10:20 
בוקר טוב.
29.3
הרכז שלנו זה טיי מקי (יצור). הסנטר שלנו זה הזר הכי גרוע בליגה (בניגוד למקי אותו אני לפחות מחבב אישית).
מעבר לזה- אדריאן בנקס עדיין ישראלי רביעי ברוטציה. והוא לא הולך ונהיה יותר צעיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2018, 10:48 
hapoel15 כתב:
הסנטר שלנו זה הזר הכי גרוע בליגה (בניגוד למקי אותו אני לפחות מחבב אישית).

ואת זה אתה אומר בהתבסס על מה בדיוק? הוא בסביבות המקומות ה-20 במדד וה-10 בריבאונדים מתוך כ-50 זרים. לגיטימי לחשוב שהיה עדיף סנטר אתלטי מסוגו של ג׳ף אלן ליד גפני, אבל חלאס עם המנטרות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2018, 10:56 
גבוהים זרים בליגה:
חולון - טיישון תומאס
מכבי תל אביב - פראחוסקי ובולדן
ירושלים - רונלד רוברטס
אשדוד - לי ומקאולי
אילת - טרידוול
נס ציונה - זאנה
ראשון לציון - מרפי הולוואי
גלבוע - לידיי
הרצליה - אדריאן
חיפה - באקנר
נהריה - טיירון נאש

עכשיו תגיד לי ממי מהשחקנים האלה מאט "האינטיליגנט" הווארד יותר טוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2018, 11:35 
purvis short כתב:
גבוהים זרים בליגה:
חולון - טיישון תומאס
מכבי תל אביב - פראחוסקי ובולדן
ירושלים - רונלד רוברטס
אשדוד - לי ומקאולי
אילת - טרידוול
נס ציונה - זאנה
ראשון לציון - מרפי הולוואי
גלבוע - לידיי
הרצליה - אדריאן
חיפה - באקנר
נהריה - טיירון נאש

עכשיו תגיד לי ממי מהשחקנים האלה מאט "האינטיליגנט" הווארד יותר טוב?

למרות שאני מסכים איתך בנושא האוורד, זה קצת דמגוגי לשאול מי מהם פחות טוב מהאוורד בהתחשב בזה שהרוב המוחלט של המשתמשים לא ראה אותם יותר מפעמיים העונה.
ואגב מה שבאמת מדהים במאט, זה שהוא באמת עושה דברים שלא רואים בסטטיסטיקה, הבעיה היא שאלה דברים נוראיים. הוא שומר גרוע מאוד, חוגגים עליו בריבאונד התקפה, הוא לא מייצר מצבי זריקה באמת, הוא יכול לשמור רק על סוג מאוד ספיציפי של שחקנים (אדריאן מהרצליה נניח), הוא לא מסוגל לשנות, לחסום, או להקשות על זריקות בשיט מה שגורם לטיילת בצבע שלנו יחד עם בריבאונד הגנה הנוראי, וגם אם אני מוריד גם את המשחק מול חולון שבו הוא שיחק חמש דקות, וגם את המשחק מול נס ציונה שבו הוא שיחק אחת עשרה דקות, הוא לוקח רק 6(!) זריקות למשחק. ואם כל זה לא מספיק אז הוא גם הזר היחיד שאני זוכר שהוא גם נטל התקפי וגם נטל הגנתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2018, 11:45 
אם נותנים לי להחליף בין האוורד לנאש, באקנר או מקאולי אני לא מחליף. זה בערך הדבר הכי טוב שאני יכול להגיד לזכותו.
את מקי לעומת זאת אני מחליף בכל זר אחר בליגה. הוא גרוע ברמות היסטוריות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הווארד+מקי
הודעהפורסם: 29 מרץ 2018, 11:50 
סמל אישי של המשתמש
לא יכול לראות יותר את מקי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2018, 13:42 
הוקיץ' כתב:
אם נותנים לי להחליף בין האוורד לנאש, באקנר או מקאולי אני לא מחליף. זה בערך הדבר הכי טוב שאני יכול להגיד לזכותו.

נאש שחקן טוב יותר מהווארד. באקנר אולי לא כוכב גדול ולא הייתי מחתים אותו בקיץ, אבל הוא לפחות היה נותן נוכחות בצבע, חסימה וריבאונד. וגם התקפית הוא יותר טוב מהווארד (לא שזה קשה) מקאולי הוא היחיד שנותן פייט להווארד, אבל גם הוא עושה מספרים יותר טובים.
הווארד זה הגבוה הזר הכי חלש בליגה. וזה שהוא מחזיק פה כבר 21 מחזורים זה לא מפתיע, אך מעליב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2018, 13:59 
purvis short כתב:
הוקיץ' כתב:

נאש שחקן טוב יותר מהווארד. באקנר אולי לא כוכב גדול ולא הייתי מחתים אותו בקיץ, אבל הוא לפחות היה נותן נוכחות בצבע, חסימה וריבאונד. וגם התקפית הוא יותר טוב מהווארד (לא שזה קשה) מקאולי הוא היחיד שנותן פייט להווארד, אבל גם הוא עושה מספרים יותר טובים.
הווארד זה הגבוה הזר הכי חלש בליגה. וזה שהוא מחזיק פה כבר 21 מחזורים זה לא מפתיע, אך מעליב.

אני לא מסכים. לא שבהכרח האוורד טוב מהם, אבל אני לא חושב שהם טובים או אפקטיביים ממנו. למען האמת זה לא משנה. מדובר בשלושה שחקנים מאוד חלשים שלא הייתי לוקח להפועל עוד מיליון שנה.
מקי לעומת זאת הוא תופעת טבע. הוא חלש ברמות קאונסיל בואכה וולי ג'אדג'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2018, 16:08 
האוורד יכול לשמור על אדריאן? אתה זוכר מה אדריאן עשה לנו במשחק האחרון בדרייב אין? שחט לגפני והאוורד את האמא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2018, 16:11 
סמל אישי של המשתמש
לא משנה מי ומה, זה שמקי עדיין כאן (והפעם אין גם תירוץ עלוב של סנקציה של FIBA שלא ברור אם הייתה או לא הייתה, ואין את התירוץ המתקבל יותר על הדעת שלאור נסיון העבר מחכים לשבוע שלפני דרבי בשביל להביא זר חדש עם יד טובה מבחוץ) זה בזיון שלמרבה הצער כבר היו כדוגמתו.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2018, 16:52 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
לא משנה מי ומה, זה שמקי עדיין כאן (והפעם אין גם תירוץ עלוב של סנקציה של FIBA שלא ברור אם הייתה או לא הייתה , ואין את התירוץ המתקבל יותר על הדעת שלאור נסיון העבר מחכים לשבוע שלפני דרבי בשביל להביא זר חדש עם יד טובה מבחוץ) זה בזיון שלמרבה הצער כבר היו כדוגמתו.
לפי הדף הזה:
http://www.fiba.basketball/bat/sanctions
היתה, ואולי עדיין יש, סנקציה. לא יודע עד כמה זה מעודכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2018, 17:17 
ברגר כתב:
העונש מפיב''א מאחורינו אחרי שהתקבל אישור בכתב, בימים הקרובים יוסר שמנו מהרשימה באתר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2018, 18:34 
סמל אישי של המשתמש
נו באמת, החלפה של הווארד הרבה יותר דחופה מזו של מקי. אין לנו כלום בצבע. לכל קבוצה יש פי 2 יותר הזדמנויות שניות מאיתנו. גם עם קרי בקו האחורי יהיה קשה לנצח ככה. הווארד זה אפילו לא שחקן ברמה של לאומית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2018, 18:46 
נועם שחם כתב:
האוורד יכול לשמור על אדריאן? אתה זוכר מה אדריאן עשה לנו במשחק האחרון בדרייב אין? שחט לגפני והאוורד את האמא.

דווקא זכרתי שבמשחק הגביע מולם הוא התמודד איתו די טוב, אבל יכול להיות שאני טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2018, 19:33 
Karl Marx כתב:
נו באמת, החלפה של הווארד הרבה יותר דחופה מזו של מקי. אין לנו כלום בצבע. לכל קבוצה יש פי 2 יותר הזדמנויות שניות מאיתנו. גם עם קרי בקו האחורי יהיה קשה לנצח ככה. הווארד זה אפילו לא שחקן ברמה של לאומית.

עובדתית זה לא נכון.
אנחנו מקום חמישי בליגה בריבאונדים. כלומר אנחנו קבוצת ריבאונד מעל הממוצע בליגה.
ומקי הרבה יותר גרוע. זו בכלל לא שאלה. הסטטיסטיקה מספרת את כל הסיפור במקרה הזה. האוורד שחקן רע אבל בשורה התחתונה הוא תורם פה ושם (כמו שאפשר לראות בסטטיסטיקה). מקי לעומת זאת גם לא שומר, גם לא קולע וגם תוקע לנו את המשחק עם כדררת אינסופית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2018, 00:43 
סמל אישי של המשתמש
אני לא ליד המחשב, אז אני לא יכול לבדוק, אבל אם הפועל חמישית בריב הגנה מאז שאלן עזב, אז צריך לסגור את הליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מרץ 2018, 02:16 
KingAlpaca כתב:
אני לא ליד המחשב, אז אני לא יכול לבדוק, אבל אם הפועל חמישית בריב הגנה מאז שאלן עזב, אז צריך לסגור את הליגה

הפועל מקום 7-8, בריבאונד הגנה וגם בריבאונד התקפה. אבל מקום 5 בסה"כ ריבאונד. (האנומליה לכאורה מוסברת ע"י קבוצות שמאד טובות בריבאונד הגנה כמו חולון אבל מאד גרועות בריבאונד התקפה, ומאידך, קבוצות כמו חיפה ונס ציונה שטובות מאד בריבאונד התקפה ובגרועות בריבאונד הגנה).
בתקופת ג'ף אלן (6 משחקים ראשונים לפני הבלאגן) ריבאונד ההתקפה היה טוב יותר אבל ההגנה מעט פחות.

דרך אגב, מקניל תורם בריבאונד ההגנה כמעט כמו האוורד - 2.7 מול 3.5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 30 מרץ 2018, 09:40 
beny כתב:
KingAlpaca כתב:

הפועל מקום 7-8, בריבאונד הגנה וגם בריבאונד התקפה. אבל מקום 5 בסה"כ ריבאונד. (האנומליה לכאורה מוסברת ע"י קבוצות שמאד טובות בריבאונד הגנה כמו חולון אבל מאד גרועות בריבאונד התקפה, ומאידך, קבוצות כמו חיפה ונס ציונה שטובות מאד בריבאונד התקפה ובגרועות בריבאונד הגנה).
בתקופת ג'ף אלן (6 משחקים ראשונים לפני הבלאגן) ריבאונד ההתקפה היה טוב יותר אבל ההגנה מעט פחות.

דרך אגב, מקניל תורם בריבאונד ההגנה כמעט כמו האוורד - 2.7 מול 3.5.

הבעיה היא שהנתונים פה הם אבסולוטיים, ולא יחסיים ולכן אי אפשר לגזור באמת את מצב בריבאונד ככה. לא מצאתי בשום מקום את אחוז הריבאונד שלנו בהגנה או בהתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2018, 10:27 
סמל אישי של המשתמש
עצם זה שבתקופת אלן כזר גבוה יחיד אנחנו באותו מצב בריבאונד כמו בתקופת הווארד+גפני (שני זרים גבוהים) כבר אומר משהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2018, 04:28 
סמל אישי של המשתמש
עד השחרור של ג'ף, יחס הריבאונדים שלנו היה 31.7% בריבאונד מתחת לסל של היריבה (ריבאונד התקפה שלנו), ו-72.9% בריבאונד מתחת לסל שלנו, כלומר 27.1% ליריבות שלנו (ריבאונד התקפה ליריבות שלנו).
אין לי כוח לבדוק את הנתון הזה עבור כל קבוצה, אבל ממוצע ריבאונד ההתקפה בליגה הוא 28.9%. כלומר היינו קבוצת ריבאונד התקפה וגם ריבאונד הגנה מצוינת. למרות שרק בשני משחקים, במחזור הראשון נגד חולון ובמחזור השמיני נגד ראשל"צ, שיחקנו עם שני זרים גבוהים.
מאז השחרור של ג'ף, יחס הריבאונדים שלו הוא 28.9% בריבאונד התקפה, ו-69.4% בריבאונד הגנה (כלומר 30.6% ריבאונד התקפה ליריבות שלנו). זה אומר שאנחנו קבוצת ריבאונד התקפה ממוצעת, וקבוצת ריבאונד הגנה חלשה מאוד - יכול להיות שזה מכיוון שהסנטר שלנו מוריד מספר מדהים של 3.5 ריבאונדים בהגנה למשחק.

וזה למרות שתומר ריבאונדר מצוין בעמדה 4, מנקו ריבאונדר טוב בעמדה 3, ובנוסף ברוב המשחקים (במשחקים שמנקו לא משחק בעמדה 4) אנחנו משחקים עם שני שחקני פנים לאורך כל המשחק. אלה נתונים שמחפים על החולשה של הווארד בריבאונד. אם במקום הווארד היה לנו סנטר ריבאונדר אז היינו קבוצת ריבאונד מעולה, כמו שהיינו עם ג'ף.

הנקודה ששווה להתעכב עליה היא שבכל המשחקים מאז השחרור של ג'ף לטובת הווארד אנחנו משחקים עם שני זרים בעמדות הפנים (בניגוד לחלק גדול מהקבוצות בליגה), שלרוב פותחים בחמישייה ומשחקים לא מעט דקות ביחד, ועדיין אנחנו קבוצת ריבאונד חלשה. זאת תעודת עניות עצומה לבנייה של הקבוצה. למעשה יש לנו שני זרים גבוהים שלא נותנים לנו יתרון יחסי בשום פרמטר - לא ריבאונד, לא סקורינג ולא הגנה, וברוב המשחקים מעמידים אותנו בחיסרון לפחות באחד מהפרמטרים האלה מול הקו הקדמי של היריבות (למרות שלרוב יש שם זר אחד). בתחילת העונה שעברה למשל, שיחקנו עם וויליאמס והאוול ביחד. זה אמנם יצר בעיות בריווח ובעיות בהגנה, אבל זה נתן לנו יתרונות יחסיים של סקורינג בפנים וריבאונד הכי טוב בליגה, שהאפילו על החסרונות (אחר כך הגיע רמי הדר והפך את וויליאמס למחליף של האוול עוד לפני שפירק את הסגל). ומה שעוד יותר עצוב זה שלא מדובר בכישלון או בשחקנים שלא נתנו את מה שמצופה מהם - הם נותנים בדיוק את מה שציפו מהם לתת. אצל גפני זה הגנה סבירה, איום חסימה, אתלטיות וקצת קליעה מבחוץ, ואצל הווארד זה כלום ושום דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2018, 09:29 
עכשיו בערוץ 55 שידור חי של המשחק החמישי בפלייאוף האוסטרלי, קספר וור במדי מלבורן (מס' 21 אצל השחורים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 235 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: