תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 01:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 153 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מטנפי הפורום המקצועיים
הודעהפורסם: 06 מרץ 2018, 14:12 
נרי, אני חולק עליך לגבי רמת הכשרון במרכז המגרש ובחלק הקדמי.

ההגנה שלנו מצויינת, אם כי המגנים עדין לוקים בצד ההתקפי. ניחא.

לקס וידין הם לא מרכז שדה מספיק טוב לליגת העל. בחוד או באגפים אין לנו אף שחקן שהוא כרגע ברמת שחקן מוביל בליגת העל. יש פוטנציאל שיכול להתממש אבל אין שום יציבות או ודאות.

ולבנות על ארבעה זרים טובים זה נהדר אבל לא מחובר למציאות. בטח לא בצורה שבה התנהלו עם זרים עד היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2018, 14:14 
bruno conti כתב:
Oleg Neduda כתב:
נועם שחם כתב:
אני את דיא סבע רוצה כבר 3 עונות בהפועל אז די מצחיק שאומרים שהוא היה איזה nobody קודם. שחקן מצויין שסבל מפציעות.

ובכל מקרה נתניה זה לא הענין פה. הענין הוא בניית קבוצה לליגת העל, כזו שתתמודד לכל הפחות על מקום בפלייאוף העליון.

אם היינו רואים תצוגה כמו של אתמול בעוד איזה 3-4 משחקים, הייתי הרבה יותר אופטימי. אני חושב שבחלק הקדמי ובמרכז המגרש יש לנו כרגע חומר בינוני של מרכז טבלה/תחתית. עגייב הוא השחקן היחיד בחלק הקדמי שיש לו כשרון מעל הממוצע. ברשצקי זה אחד שחובת ההוכחה עעדין עליו.

ולגבי גנדה, בחיאת, הבנאדם מוכשר מאד אבל כל כך רחוק מהבשלות שנדרשת משחקן בליגת העל. עד היום העסק אצלו רחוק מלהתחבר וגם מגמת שיפור לא הייתה אצלו, להיפך, מתחילת העונה הוא הלך אחורה. זה לא שחקן שאתה יכול לבנות עליו כרגע יותר מדי.

נועם, אני לא חושב שיש הבדל בין החשיבה של ראשי הפועל בקיץ האחרון לבין החשיבה של נתניה או כל קבוצה אחרת (והרי סביב זה סובב הדיון). בהפועל זה פשוט עבד פחות טוב מנתניה. כולם חושבים אותו דבר, אצל חלק זה מצליח יותר ואצל חלק לא. הפועל הייתה שמחה מאוד לפגוע בשחקנים האלמוניים שלה כמו שנתניה פגעה עם מוחמד, אולסק, קובי מור ושות', אבל רצה הגורל והיא לא פגעה. זה יותר עניין של מזל מאשר שכל/מדיניות/תכנון. באמת שאני מנסה להסתכל על הרכש שעשתה נתניה ולא רואה שום דבר יוצא דופן בהתנהלות מאשר ההתנהלות של הניסנובים בקיץ ברמת המדיניות וחשיבה.

דבר נוסף - בסופו של יום אני מעריך שמהשחקנים שחתומים כבר עכשיו בהפועל, יישארו בשנה הבאה השחקנים הבאים: דודי אלון, ינקו, דגני, גוטליב, עידן כהן, ידין, לקס, ברשצקי, גנדה, עגייב וזיקרי. ביחס לתקציב שכולנו יודעים שיועמד בשנה הבאה זה בסיס בסדר גמור. הרי גם בתחילת השנה לא חשבת שאם נעלה נוכל להתמודד על אליפות נכון? אני חושב שהבסיס שיעלה בשנה הבאה הוא בסדר גמור. תוסיף עליו 4-5 זרים ושניים-שלושה ישראלים ותקווה שתפגע ברכש. אם תפגע תהיה בצמרת. אם לא תפגע תנוע בין מרכז טבלה לתחתית. אבל זה כבר יותר עניין של אילוצי תקציב מאשר תכנון ובנייה לטווח ארוך.

ההבדל המהותי בחשיבה הוא שבנתניה ידעו לבחור צוות אימון נכון עבורם שאחראי על הרכש
וחא כמו בהפועל שהבעלים החתימו כמה שחקנים על דעת עצמם.
וכל מילה שנועם כתב.

לא מסכים. דרפיץ הסתבר כמאמן מצויין, אבל בסוף הרזומה שלו לא היה מאוד מרשים - הצליח לא רע עונה אחת בבית"ר ירושלים וזהו בערך. בקיץ להפועל היו מעט מאוד אלטרנטיבות - יכלו להביא מאמן אחר שברזומה שלו מהשנים האחרונות יש קצת הצלחות ובעיקר כשלונות. גם פה וגם בנתניה זה היה הרבה יותר מזל משכל. זה לא שלרשות הפועל עמדו מיטב המאמנים בארץ ומכולם הם בחרו באיווניר. זה היה או איווניר או יוסי מזרחי או שלומי דורה או מאמן אחר לא קשור. אז בחרו באיווניר ונכשלו. זה גם לא שעם קובי רפואה היה גרנטי כלשהו (הוא הרי הצליח עונה אחת בפ"ת ונכשל בשנייה). מלבד ברק בכר, רוני לוי ואולי עוד מאמן שניים שלא היו זמינים אין באמת מאמנים שהם שונים מאוד ממוטי איוניר.

בשורה התחתונה - הפועל הייתה חייבת לעלות ליגה והיא גם תעלה כנראה - את כל השאר נצטרך לשפוט בשנה הבאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2018, 14:27 
נועם שחם כתב:

לקס וידין הם לא מרכז שדה מספיק טוב לליגת העל.

בלשון המעטה... זה מרכז שדה מזעזע לליגת העל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2018, 14:37 
בקיצור, בוא לא נסתנוור מהמשחק של אתמול, שבסה"כ היה מאד חריג ביחס למה שראינו העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2018, 15:00 
נועם שחם כתב:
נרי, אני חולק עליך לגבי רמת הכשרון במרכז המגרש ובחלק הקדמי.

ההגנה שלנו מצויינת, אם כי המגנים עדין לוקים בצד ההתקפי. ניחא.

לקס וידין הם לא מרכז שדה מספיק טוב לליגת העל. בחוד או באגפים אין לנו אף שחקן שהוא כרגע ברמת שחקן מוביל בליגת העל. יש פוטנציאל שיכול להתממש אבל אין שום יציבות או ודאות.

ולבנות על ארבעה זרים טובים זה נהדר אבל לא מחובר למציאות. בטח לא בצורה שבה התנהלו עם זרים עד היום.
אגב מה שלום ישראל ראש?
היה פצוע, נדמה לי שחזר לסגל. עשוי להיות מספיק טוב לספסל בליגת העל, לפי העבר (השנה לא כל כל שיחק)

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2018, 19:43 
סמל אישי של המשתמש
נועם אבל אני אומר בדיוק מה שאמרת אתה בהודעה האחרונה.
החלק הכישרוני שלנו הוא ההגנה, בהתקפה ומרכז מגרש תצטרך להחליף כמעט את כולם, אבל זה לגיטימי ונכון. יש לך מהקישור למעלה 6 שחקנים, אתה יכול להחתים 5 זרים והבאת כבר את זיקרי.
תוסיף לזה את עגייב, ברשצקי, לקס, בנש, ידין גנדה ושחר הירש, ואולי עוד שחקן ישראלי בכיר ( למשל דאמרי) ואתה סוגר סגל שאם הוא מתחבר אתה רץ למעלה.

אני לא יודע אם זה יקרה ואם זה יתחבר, אבל בסגל כזה יש 12 שחקנים מהשנה, אם זאת לא הכנת תשתית לא ברור לי למה בדיוק ציפתם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2018, 19:50 
אני לא מאמין שאני מגיב לדיון החסר תכלית הזה,
אבל חוץ מדגני וגוטליב צריכים להגיע לפה 8 שחקני הרכב.
אממה, שניהם כבר היו פה. כלומר מהעונה הזאת בנית כלום ושום דבר. אולי זקרי זה לזכות, וזהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2018, 03:47 
סמל אישי של המשתמש
8 שחקני הרכב? אתה בונה כאן על הרכב שיתמודד על אליפות? הלוואי, אבל זה לא ריאלי.
דגני, גוטליב, עגייב, ידין, ברשצקי, גנדה וזיקרי הם שחקנים שסביר להניח שיהיו בהרכב. תוסיף לזה שחקנים משלימים כמו לקס, בנש, הירש וינקו, 6 שחקנים זרים, וישראלי אחד או שניים, ויש לך סגל מספיק טוב לעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2018, 04:36 
סמל אישי של המשתמש
לא, הוא לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2018, 07:46 
ידין כבר לא מה שהיה וכל שנה הוא מתבגר. שנה הבאה הוא 33, בתפקיד שלו כבר 90 אחוז מהשחקנים עוברים ירידה דרסטית. לא כל אחד זה ראדי ואלברמן.
עגייב ברשצקי וגנדה זה שחקני פלייאוף תחתון.
חלאס לברוח מהמציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2018, 09:14 
הכל תלוי מה הם המטרות.
אם המטרה היא מקומות 1-4, אז בהחלט צריך חיזוק מסיבי.
אם המטרה היא אמצע טבלה ולא להסתבך בתחתית (מה שנקרא פליאוף עליון - הישג) -
להיות כמו מכבי פ"ת - אז לא צריך חיזוק מסיבי, חיזוק של 3-4 ישראלים +3-4 זרים מספיק טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2018, 09:45 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
Oleg Neduda כתב:
נועם שחם כתב:
אני את דיא סבע רוצה כבר 3 עונות בהפועל אז די מצחיק שאומרים שהוא היה איזה nobody קודם. שחקן מצויין שסבל מפציעות.

ובכל מקרה נתניה זה לא הענין פה. הענין הוא בניית קבוצה לליגת העל, כזו שתתמודד לכל הפחות על מקום בפלייאוף העליון.

אם היינו רואים תצוגה כמו של אתמול בעוד איזה 3-4 משחקים, הייתי הרבה יותר אופטימי. אני חושב שבחלק הקדמי ובמרכז המגרש יש לנו כרגע חומר בינוני של מרכז טבלה/תחתית. עגייב הוא השחקן היחיד בחלק הקדמי שיש לו כשרון מעל הממוצע. ברשצקי זה אחד שחובת ההוכחה עעדין עליו.

ולגבי גנדה, בחיאת, הבנאדם מוכשר מאד אבל כל כך רחוק מהבשלות שנדרשת משחקן בליגת העל. עד היום העסק אצלו רחוק מלהתחבר וגם מגמת שיפור לא הייתה אצלו, להיפך, מתחילת העונה הוא הלך אחורה. זה לא שחקן שאתה יכול לבנות עליו כרגע יותר מדי.

נועם, אני לא חושב שיש הבדל בין החשיבה של ראשי הפועל בקיץ האחרון לבין החשיבה של נתניה או כל קבוצה אחרת (והרי סביב זה סובב הדיון). בהפועל זה פשוט עבד פחות טוב מנתניה. כולם חושבים אותו דבר, אצל חלק זה מצליח יותר ואצל חלק לא. הפועל הייתה שמחה מאוד לפגוע בשחקנים האלמוניים שלה כמו שנתניה פגעה עם מוחמד, אולסק, קובי מור ושות', אבל רצה הגורל והיא לא פגעה. זה יותר עניין של מזל מאשר שכל/מדיניות/תכנון. באמת שאני מנסה להסתכל על הרכש שעשתה נתניה ולא רואה שום דבר יוצא דופן בהתנהלות מאשר ההתנהלות של הניסנובים בקיץ ברמת המדיניות וחשיבה.

דבר נוסף - בסופו של יום אני מעריך שמהשחקנים שחתומים כבר עכשיו בהפועל, יישארו בשנה הבאה השחקנים הבאים: דודי אלון, ינקו, דגני, גוטליב, עידן כהן, ידין, לקס, ברשצקי, גנדה, עגייב וזיקרי. ביחס לתקציב שכולנו יודעים שיועמד בשנה הבאה זה בסיס בסדר גמור. הרי גם בתחילת השנה לא חשבת שאם נעלה נוכל להתמודד על אליפות נכון? אני חושב שהבסיס שיעלה בשנה הבאה הוא בסדר גמור. תוסיף עליו 4-5 זרים ושניים-שלושה ישראלים ותקווה שתפגע ברכש. אם תפגע תהיה בצמרת. אם לא תפגע תנוע בין מרכז טבלה לתחתית. אבל זה כבר יותר עניין של אילוצי תקציב מאשר תכנון ובנייה לטווח ארוך.

ההבדל המהותי בחשיבה הוא שבנתניה ידעו לבחור צוות אימון נכון עבורם שאחראי על הרכש
וחא כמו בהפועל שהבעלים החתימו כמה שחקנים על דעת עצמם.
וכל מילה שנועם כתב.

בקיץ נראה אם משהו כזה ישתנה.
מבחינתי רפואה זכה לקרדיט לפחות לנסות לבנות אותנו בקיץ, בטח אחרי ינואר האחרון.
נראה אם יתנו לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2018, 10:46 
NARKOTIKA כתב:
ידין כבר לא מה שהיה וכל שנה הוא מתבגר. שנה הבאה הוא 33, בתפקיד שלו כבר 90 אחוז מהשחקנים עוברים ירידה דרסטית. לא כל אחד זה ראדי ואלברמן.
חלאס לברוח מהמציאות.

לגמרי. ידין מעולם לא היה גם ראדי ואלברמן, שחקן מאוד מוגבל. ברשצקי הוא שחקן ליגה שניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2018, 11:08 
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
חלאס לברוח מהמציאות.

לגמרי. ידין מעולם לא היה גם ראדי ואלברמן, שחקן מאוד מוגבל. ברשצקי הוא שחקן ליגה שניה.

ברשצקי ממש לא שחקן ליגה שנייה. נראה לי שאתם שוכחים שמדובר בילד בן 21. אם מחר תשחרר אותו הוא מוצא קבוצה בליגת העל ב3 דקות. הוא רחוק מלהיות שחקן ליגת על מוביל, אבל במצבנו אין בכלל ספק שיש לו מקום בסגל בשנה הבאה בליגת העל. כמו שדיע סבע היה שחקן בינוני בגיל 21 גם ברשצקי יכול להתפתח לשחקן טוב עוד שנתיים שלוש.

באופן כללי, נראה לי שאנשים פה פשוט לא הפנימו שהפועל תהיה בשנה הבאה תקציב של 25 מיליון ש"ח במקרה הטוב ולא תוכל להרשות לעצמה להביא שחקני ספסל טובים מברשצקי, גנדה וכדומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2018, 11:21 
לכן כל נושא הסקאוטינג ובחירת הזרים הוא קריטי.

ונרי, הטענה שלי היא בדיוק במישור הזה - סקאוטינג ובחירת זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2018, 11:50 
Oleg Neduda כתב:
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
חלאס לברוח מהמציאות.

ברשצקי ממש לא שחקן ליגה שנייה. נראה לי שאתם שוכחים שמדובר בילד בן 21. אם מחר תשחרר אותו הוא מוצא קבוצה בליגת העל ב3 דקות. הוא רחוק מלהיות שחקן ליגת על מוביל, אבל במצבנו אין בכלל ספק שיש לו מקום בסגל בשנה הבאה בליגת העל. כמו שדיע סבע היה שחקן בינוני בגיל 21 גם ברשצקי יכול להתפתח לשחקן טוב עוד שנתיים שלוש.

באופן כללי, נראה לי שאנשים פה פשוט לא הפנימו שהפועל תהיה בשנה הבאה תקציב של 25 מיליון ש"ח במקרה הטוב ולא תוכל להרשות לעצמה להביא שחקני ספסל טובים מברשצקי, גנדה וכדומה.

לא, אני מדבר ספציפית על ברשצקי (וגם על שחר הירש). לא קשור לתקציב ולא קשור לכלום. שניהם חסרי אינטלגנציה ברמה שאני כבר לא מסוגל לראות וההוצאה לפועל שלהם היא ברמה של ליגה שניה, מצטער. מאבדים כדורים בלי הכרה.
וכן, מישהו כתב שאם הפועל רוצים 1-4 אז צריך חיזוק משמעותי. אין 1-4 עד שלא יהיה בעל בית עם כסף יש הבדל גם בין 4 (שקבוצה כמו הפועל חיפה יכולה להשתחל פעם בכמה עונות) לבין 1-4 שזה אי אפשר לעושת עם התקציבים שלנו. בגלל זה כל הדיונים האלה מבאסים, כי להפועל יש תקרת זכוכית כרגע שהם לא יכולים לעבור והיא לא מספיקה עבור מטרות שאומורות להיות למועדון כמו הפועל ת"א. לצערי בכל מה שקשור להשגיות אנחנו לא רלוונטים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2018, 11:57 
ידין שחקן מאוד שונה מאלברמן וראדי, אבל בשיאו היה הקשר האחורי הכי טוב בישראל בפער.
בכל מקרה אני מסכים שידין במקרה הטוב הוא שחקן גבולי להרכב ואני הייתי מעדיף שיהיה בספסל (אשמח לוובה בראון בהרכב).
ברשצקי הוא אחלה שחקן לספסל. הוא נותן עונה רעה מאוד אבל עונה שעברה הוא היה טוב והוא בסך הכל בן 21. יהיה טמטום לוותר עליו. כנ"ל גנדה.
בסופו של דבר ינקו, גוטליב, דגני, זיקרי ועגייב צריכים להוות את הבסיס להרכב. זה בסיס בסדר גמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2018, 12:07 
סמל אישי של המשתמש
עגייב?
:facepalm:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2018, 12:51 
אנשים פה חיים בהזיות קשות, או חסרי עיניים, או לא ראו את הפועל באף משחק העונה עד האחרון
יש לנו את דגני וגוטליב שהם שחקני הרכב בליגת העל. אולי אולי גם ינקו אבל הייתי מנסה להחזיר את הרוש. עגייב על הגבול בין הרכב לספסל וגם זה רק בגלל שזו עונת מעבר וממילא תהיה תחלופה גדולה. מעבר לזה, יש כמה שחקנים שיכולים להיות לגיטימיים לסגל(עידן כהן ונחמיאס כמגנים מחליפים, לקס, אביחי(נטו כי זה הוא, לא בזכות היכולת שהוא מפגין העונה), זיקרי, ברשצקי וגנדה). מעבר לזה? חריש עמוק. אנשים פה רושמים להביא חמישה זרים לקישור וההתקפה כאילו מי ישמע כל זר שנוחת פה זה מראדונה. הסיכוי שניפול עם כולם הרבה יותר גדול מהסיכוי לפגוע עם כולם. "זר" זו לא מילת קסם לשחקן כדורגל טוב, ולשים חמישה שחקנים זרים חדשים בקישור-התקפה ולצפות שזה יעבוד זה מגוחך.
הייתי בודק אילו שחקנים מסיימים חוזה בקיץ ועושה מהלכים כמו שעשינו עם זיקרי. אם עומר באמת בעניין לחזור והסכומים הגיוניים זה הימור ששווה לקחת(מהמשחקים האחרונים שראיתי הוא נראה הרבה יותר טוב לאחרונה, על אף התצוגות המביכות של חיפה). דבר נוסף זה לבדוק מי יהיו פליטי חיפה ולנסות להביא משם איזו מציאה. יש אינספור שחקנים שכשלו שם כך שלא הייתי לוקח חוסר הצלחה אצלם כעדות לכך שהשחקן ייכשל גם אצלנו.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2018, 13:52 
סמל אישי של המשתמש
יש לנו מעט מדי שחקנים טובים, ולכן ברור שנדרש חריש עמוק. אבל לטעמי, החריש הזה צריך להתבצע בהדרגתיות ולא בבת אחת.
צריך תכנית של 3 שנים קדימה (לפחות) כשבסופה המטרה היא לחזור להיות קבוצת צמרת לגיטמית.
אסור לעשות או לצפות לזה כבר בעונה הבאה (במידה ונעלה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2018, 14:41 
Red or Dead כתב:
אנשים פה חיים בהזיות קשות, או חסרי עיניים, או לא ראו את הפועל באף משחק העונה עד האחרון
יש לנו את דגני וגוטליב שהם שחקני הרכב בליגת העל. אולי אולי גם ינקו אבל הייתי מנסה להחזיר את הרוש. עגייב על הגבול בין הרכב לספסל וגם זה רק בגלל שזו עונת מעבר וממילא תהיה תחלופה גדולה. מעבר לזה, יש כמה שחקנים שיכולים להיות לגיטימיים לסגל(עידן כהן ונחמיאס כמגנים מחליפים, לקס, אביחי(נטו כי זה הוא, לא בזכות היכולת שהוא מפגין העונה), זיקרי, ברשצקי וגנדה). מעבר לזה? חריש עמוק. אנשים פה רושמים להביא חמישה זרים לקישור וההתקפה כאילו מי ישמע כל זר שנוחת פה זה מראדונה. הסיכוי שניפול עם כולם הרבה יותר גדול מהסיכוי לפגוע עם כולם. "זר" זו לא מילת קסם לשחקן כדורגל טוב, ולשים חמישה שחקנים זרים חדשים בקישור-התקפה ולצפות שזה יעבוד זה מגוחך.
הייתי בודק אילו שחקנים מסיימים חוזה בקיץ ועושה מהלכים כמו שעשינו עם זיקרי. אם עומר באמת בעניין לחזור והסכומים הגיוניים זה הימור ששווה לקחת(מהמשחקים האחרונים שראיתי הוא נראה הרבה יותר טוב לאחרונה, על אף התצוגות המביכות של חיפה). דבר נוסף זה לבדוק מי יהיו פליטי חיפה ולנסות להביא משם איזו מציאה. יש אינספור שחקנים שכשלו שם כך שלא הייתי לוקח חוסר הצלחה אצלם כעדות לכך שהשחקן ייכשל גם אצלנו.

לא הבנתי מה אתה רוצה.

אתה בעצמך אומר שינקו, גוטליב,דגני, עידן כהן, נחמיאס (שלדעתי לא צריך להישאר), ברשצקי, עגייב, גנדה, זיקרי, לקס וידין זה בסיס סביר. זה בעצם מה שכולם כתבו פה. אז על איזה הזויות אתה מדבר? אתה אומר את אותו דבר במילים אחרות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2018, 15:17 
סמל אישי של המשתמש
???
עידן כהן לליגת העל?
רז נחמיאס?

אנשים פה השתגעו. אפילו לא שחקני ספסל לגיטימיים בליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2018, 15:24 
Oleg Neduda כתב:
Red or Dead כתב:

לא הבנתי מה אתה רוצה.

אתה בעצמך אומר שינקו, גוטליב,דגני, עידן כהן, נחמיאס (שלדעתי לא צריך להישאר), ברשצקי, עגייב, גנדה, זיקרי, לקס וידין זה בסיס סביר. זה בעצם מה שכולם כתבו פה. אז על איזה הזויות אתה מדבר? אתה אומר את אותו דבר במילים אחרות

בסיס סביר? איפה רשמתי שזה בסיס סביר?
איך אתה מסיק ששני שחקני הרכב וכמה מחליפים(שמי ישמע אם זה משנה אם זה יהיה עידן כהן או מגן ימני מחליף אחר ברמתו ומשכורתו, או אם זה יהיה ניר לקס או קשר אחורי אחר שיחמם את הספסל) זה בסיס כלשהו? בסיס סביר זה מספר שחקני הרכב שאפשר לבנות עליהם הלאה ואליהם יצורפו כמה שחקנים שישדרגו את הקבוצה. לא אסופה של ברירות מחדל שכולם ברמה של ספסל לכל היותר ועדיף שנשאיר כי הם כבר אצלנו וחבל להתעסק ולהשקיע אנרגיה בלהחליף אותם בכל מיני דומים להם שנמצאים בחוץ. מתוך ההרכב הנוכחי - שני שחקנים מתוך 11 לגיטימיים. שני הבלמים וחצי ינקו. איפה הבסיס כאן בדיוק?

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2018, 16:02 
Red or Dead כתב:
Oleg Neduda כתב:
Red or Dead כתב:

לא הבנתי מה אתה רוצה.

בסיס סביר? איפה רשמתי שזה בסיס סביר?
איך אתה מסיק ששני שחקני הרכב וכמה מחליפים(שמי ישמע אם זה משנה אם זה יהיה עידן כהן או מגן ימני מחליף אחר ברמתו ומשכורתו, או אם זה יהיה ניר לקס או קשר אחורי אחר שיחמם את הספסל) זה בסיס כלשהו? בסיס סביר זה מספר שחקני הרכב שאפשר לבנות עליהם הלאה ואליהם יצורפו כמה שחקנים שישדרגו את הקבוצה. לא אסופה של ברירות מחדל שכולם ברמה של ספסל לכל היותר ועדיף שנשאיר כי הם כבר אצלנו וחבל להתעסק ולהשקיע אנרגיה בלהחליף אותם בכל מיני דומים להם שנמצאים בחוץ. מתוך ההרכב הנוכחי - שני שחקנים מתוך 11 לגיטימיים. שני הבלמים וחצי ינקו. איפה הבסיס כאן בדיוק?

תגיד, אתה עושה צחוק? נתת רשימה של 10 שחקנים וכתבת שהם "יכולים להיות לגיטימיים לסגל". אז סליחה, אני מתנצל - לא בסיס סביר, בסיס "לגיטימי". בסדר? זה אתה כתבת לא אני. ומי פה בדיוק (אולי למעט אחד או שניים) דיבר על בסיס להרכב? ברור שיצטרכו להביא המון שחקני חיזוק.

בקיצור, כולם הזויים ואתה כותב את אותו דבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2018, 16:23 
אין לך שמץ של הבנת הנקרא אה?
זה שעידן כהן ורז נחמיאס יכולים להשאר בסגל כי מה זה משנה אם זה יהיה הם או מגנים מחליפים אלמוניים אחרים, וזה שניר לקס יכול להיות קשר אחורי רביעי בסגל במקום לשחרר אותו ולהביא איזה אלי בבייב רנדומלי, לא אומר שיש לך בסיס כלשהו לקבוצה טובה בליגת העל. הבסיס לקבוצה כזו הוא השחקנים המובילים ולא שחקני השוליים. כאלו יש לך שניים וחצי.
מה שאתה אומר זה כמו להגיד על הפועל של 2010 שיש לה אחלה בסיס בגלל ויקטור מרעי, יהודה חוטה, ניל אברבנל וגל שיש.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2018, 16:45 
מה התקציבים של ביטר, הפועל חיפה, נתניה ובני-יהודה השנה?
יש אולי איזו כתבה מסודרת בנושא הזה?

ואני חושב שלעונה הבאה חייב לנחות פה מגן תותח לצד ימין (ואם פירסמן לא ירשים עד סיום העונה אז גם לצד שמאל),
קשר 50-50 תותח ליד ידין,
עומר דמארי, ואולי עוד חלוץ.
זה המינימום כדי לשדרג את הקבוצה הזו.
כמובן שגם עוד שחקנים משלימים לסגל, ורצוי שגם יהיו מועילים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2018, 17:22 
המפתח בעונה הבאה יהיה לפגוע בחמישה זרים מצוינים. החיזוק הישראלי צריך להיות נקודתי ואיכותי: דמארי, צעירי ורן קדוש. כמובן שאם יהיו מציאות בלאומית שאפשר ללקט ויהיו חיזוק רציני, מה טוב.

ינקו
רן קדוש

עידן כהן
דגני
גוטליב
בלם זר
רז שלמה
מגן שמאלי זר
נחמיאס

ידין
לקס
קשר אחורי זר
לירוי צעירי
עגייב
ברשצקי
גנדה
טקיאר
10 זר
זיקרי

דמארי
מוליץ'
הירש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2018, 17:30 
למזלו יש לנו כבר מספר 10 ברמת ליגת על בדמותו של פדרו שחתום לעוד עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2018, 17:32 
bergkamp כתב:
המפתח בעונה הבאה יהיה לפגוע בחמישה זרים מצוינים. החיזוק הישראלי צריך להיות נקודתי ואיכותי: דמארי, צעירי ורן קדוש.

ינקו
רן קדוש

עידן כהן
דגני
גוטליב
בלם זר
רז שלמה
מגן שמאלי זר
נחמיאס

ידין
לקס
קשר אחורי זר
לירוי צעירי
עגייב
ברשצקי
גנדה
טקיאר
10 זר
זיקרי

דמארי
מוליץ'
הירש

נגיד שזורם עם הרוב...
הירש לא נראה לי ומוליץ סימן שאלה גדול מאד ובטוח שאפשר לפגוע בחלוץ זר איכותי יותר.
צעירי בסיסי מינוס,עידן כהן ריזיקה שאולי אפשר לחיות אותה הייתי מעדיף מגן זר שם.
אם יש לך דגני וגוטליב מיותר להביא בלם זר אלא אם הלכים לשחק עם שלושה בלמים...
הזרים צריכים להיות בעמדות המגינים(2) קשר אחורי,שחקן אגף/שחקן 10 תלוי בשיטת המשחק,וחלוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2018, 17:46 
הירש על תקן חלוץ רביעי בהחלט מספיק
מוליץ' מוכיח את עצמו ואין שום סיבה למהר לחתוך אותו. לא יצליח, אפשר להחליף בינואר.
דגני יכול להיות גם מגן ימני במידת הצורך וחייבים עוד בלם ראוי. לאור מצוקת הבלמים בישראל, בלם זר בגדר חובה. נתניה אגב הלכו על שני בלמים זרים והויבך שדרג אותם מאוד.
צעירי ממש לא בסיסי (וגם לא זול), קשר 50-50 טוב מאוד שנתן עונה וחצי מצוינת במכבי פ"ת עד שנפצע. בדיוק מהסוג השחקנים שצריכים כעת - רץ הרבה, נלחם, נותן מספרים לא רעים ואישיות חיובית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 153 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: