תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כישרון
הודעהפורסם: 05 ינואר 2018, 13:07 
מעניין אותי אם הוא היה מקבל כזה קרדיט מופרך בחולון לולא היה נופל להם לידיים השחקן הכי טוב שהיה כאן בליגה בשנים האחרונות וגורם לרצף ניצחונות שמביא שקט וביטחון לכולם.

תמיר ממשיך באותה מגמה, הגנה שערוייתית בכל דקת משחק נתונה, סירוס מוצהר של כל אלמנט התקפי שהוא לא שלשה (מדהים איך אנשים לא מצליחים ללמוד את זה ולהפנות אותו לתוך הצבע), ממשיך לשדר שפת גוף של ילד מבחיל שחושב שמותר לו לעשות הכל.

בסופו של יום הוא שחקן שתמיד ימדד אם השלשות שלו יכנסו או לא - וזה אומר עליו הכל.
כל כך שמח שהוא לא בהפועל עכשיו, ומנסה להבין איך אפשר לחשוב אחרת.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2018, 14:13 
אגב איפה כל המשתמשים שטענו שהבעיות שלנו הן הגנתיות, מה שכמובן היה קשקוש מוחלט.
הקבוצה הזו לעולם לא תהיה קבוצת הגנה בהגדרה, היא תוכל לתת הופעות הגנתיות טובות לעיתים, ולמעשה ההגנה שלנו מתחילת העונה הייתה ברמת ליגה סבירה בהחלט. מדי פעם היו ירידות ועליות כמו לכל קבוצה אבל כרגע אנחנו בערך במרכז הטבלה של ספיגות הנקודות.
פשוט מרוב שאנחנו רגילים לירות קלישאות של אין מחויבות ואין הגנה ואין לחימה, שזה בערך הדברים האחרונים שחסרים לקבוצה הזו שפשוט שרויה תחת מגבלות התקפיות ברורות בעיקר בפאן היכולת האישית.

ספרו לחולון שסופגת כבר 7 משחקים משהו כמו 85 נקודות למשחק שאין לה הגנה, ולא צריך גלן רייס בשביל זה, מספיק ליצור סגל זרים עם לפחות 2 זרים עם כישרון התקפי בלבל גבוה (כמו לויד, לאורי, וובסטר או קרופורד).
ברגע שיש לך 3 זרים שהם שרמת הכישרון ההתקפי שלהם הוא בין בינוני למביך אנחנו לא נוכל לייצר יתרון יחסי יציב מול קבוצות הליגה לאורך זמן, ובטח עכשיו אחרי הדרבי יש איזושהי חיוביות בגזרה הזו אבל אני מזכיר שאנחנו במאזן 6-5 אחרי שאירחנו 7 משחקים ולפנינו סיבוב עם 7 משחקי חוץ.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2018, 16:59 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:
הקבוצה הזו לעולם לא תהיה קבוצת הגנה בהגדרה, היא תוכל לתת הופעות הגנתיות טובות לעיתים, ולמעשה ההגנה שלנו מתחילת העונה הייתה ברמת ליגה סבירה בהחלט. מדי פעם היו ירידות ועליות כמו לכל קבוצה אבל כרגע אנחנו בערך במרכז הטבלה של ספיגות הנקודות.
פשוט מרוב שאנחנו רגילים לירות קלישאות של אין מחויבות ואין הגנה ואין לחימה, שזה בערך הדברים האחרונים שחסרים לקבוצה הזו שפשוט שרויה תחת מגבלות התקפיות ברורות בעיקר בפאן היכולת האישית.

ספרו לחולון שסופגת כבר 7 משחקים משהו כמו 85 נקודות למשחק שאין לה הגנה, ולא צריך גלן רייס בשביל זה, מספיק ליצור סגל זרים עם לפחות 2 זרים עם כישרון התקפי בלבל גבוה (כמו לויד, לאורי, וובסטר או קרופורד).
ברגע שיש לך 3 זרים שהם שרמת הכישרון ההתקפי שלהם הוא בין בינוני למביך אנחנו לא נוכל לייצר יתרון יחסי יציב מול קבוצות הליגה לאורך זמן, ובטח עכשיו אחרי הדרבי יש איזושהי חיוביות בגזרה הזו אבל אני מזכיר שאנחנו במאזן 6-5 אחרי שאירחנו 7 משחקים ולפנינו סיבוב עם 7 משחקי חוץ.

ו... אתה עדין 1 מ 5 הקבוצות היחידות שסיימו את הסיבוב במאזן חיובי. כן נכון ללא הפסדים מעצבנים יכלת להיות צמוד לחולון וירושלים, אבל בואו ניקח הכל הפרופרציות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2018, 17:10 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
יובל כתב:
תמיר בלאט זה סרטן לכל קבוצה שהוא משחק בה. אתמול בלי וולדן הוא קיבל 27 דקות והפליא עם 0/7 משלוש - כלומר 0/7 מהשדה, בלי בושה. תרם לא מעט להפסד מביש של חולון לקבוצה שממוקמת אחרונה בליטא עם מאזן 0 מ-8, שמחזיקה את לרון דנדי בתור אחד משני הזרים הבכירים.
מעיף זריקות בלי להתחשב בקבוצה, אפס הגנה, מקבל דקות ממניעים לא מקצועיים שנעים בין יח"צ מופרך לפרוטקציות וקשרים.
לא פלא שנכשלנו איתו בתור שחקן מרכזי, ולא פלא שחולון נכשלים איתו. המהלך הכי חשוב של הקיץ היה להיפטר ממנו (למרות שזו הייתה בכלל החלטה שלו ושל ה"כוורת" שלו).

אני מאוד אוהב ומחזיק מיובל, אני פשוט רוצה להכניס דברים לפרופרציה של אנחנו בסהך הכל אוהדים.
אז רק שיהיה ברור בלאט משחק בחולון מעל ל25 דקות ( יותר מפניני ומקולמן) שני בכמות מבין הישראלים. ושני גם במדד. קולע מעל 10 נקודות בממוצע ומוסר מעל 5 אסיסטים וקולע מעל 2 שלשות למשחק בכמעט 50 אחוז.

הקבוצה שלו אגב ממש לא נכשלת, והחא אולי הקבוצה הטובה בליגה עם מאזן של 8:3 וזה אחרי שהם התחילו עם 2 הפסדים ( אחד מהם לקבוצה נטולת כישרון שבגינה נפתח האשכול).

לא הבנתי מה לעזאזל הקשר של הציטוט הזה לאשכול. שגם אוהדים טועים? שגם אני טועה? אז דבר ראשון, יכולת לעשות עבודה יותר טובה ולמצוא טעויות (שלי) הרבה יותר חד-משמעיות. דבר שני, ברור שגם אוהדים טועים. אם אתה רוצה לעשות בדיקה בעל משמעות כלשהי אז תבדוק כמה כל אחד טועה לעומת כמות הפעמים שהוא צודק. ולעשות זאת גם עבור המאמן שלנו, שרוב הדברים הטובים, שמהווים איזשהו יתרון יחסי, שהיו או ישנם בסגל, נכפו עליו (רביב, תומר, אדריאן שאפילו אותו הוא לא רצה, וג'ף כמובן), ומצד שני המהלכים שהוא אחראי עליהם נעים בין סבירים לכל היותר (מקי, מקניל, מנקו, גפני) לנוראיים (הווארד, השחרור של ג'ף, ניבינס), בתוספת מחדלים בבניית הקבוצה (היעדר קליעה, אתלטיות, היעדר זר מוביל אחד למרות תקציב שיא, ויתור תמוה על שחקנים אדירים שהיו בהישג ידנו). ומה זה אומר "אנחנו בסך הכל אוהדים"? שמאמנים מבינים יותר מאוהדים? אז לא רק שזה לא נכון, אני אגיד לך יותר מזה. תבדוק מה קרה בכל הפעמים שמאמן קיבל החלטה שנראתה לכל האוהדים בזמן אמת כהחלטה גרועה ותמוהה. כמה פעמים המאמן יצא גאון שראה מה שאף אחד לא הצליח לראות, וכמה פעמים ההחלטה התבררה כגרועה והרסנית, והמאמן לא הצליח לראות את מה שכל אוהד ראה בקלות. והתשובה היא שתמיד ההחלטה של המאמן מתבררת כגרועה וכושלת (אפילו מקרים בודדים יוצאי-דופן תתקשה מאוד למצוא).

ספציפית לגבי בלאט, הוא עשה שיפור מסוים בחלק ההתקפי בהשוואה לעונה הקודמת שלו אצלנו. בעיקר ביכולת ליצור מכדרור. בהגנה הוא עדיין בושה ועדיין אותו חור מהלך. בסך הכל, התרומה הכוללת שלו בחולון לא שונה משמעותית בהשוואה לזו שנתן בהפועל, וחולון איתו כשחקן מרכזי הייתה קבוצה רעה בתחילת העונה, שהחסרונות שלה עלו בהרבה על היתרונות. רק שאז הם הביאו את גלן רייס, שמהרגע שדרך על הפרקט הוא השחקן הכי טוב בליגה בפער עצום, וכנראה השחקן הכי טוב בליגה מזה שנים. אם לפני גלן רייס הם לא הצליחו לנצח משחק, ועם גלן רייס הם לא מצליחים להפסיד משחק, זה אומר משהו על החלק של האחרים, ובפרט בלאט, בהצלחה הנוכחית שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2018, 18:19 
סמל אישי של המשתמש
כל מילה של יובל על בלאט. הוא שחקן בינוני מינוס שניזון מהשחקנים המעולים סביבו והספייסינג שהם מייצרים. שחקן סביר שהוא חור בהגנה עם סט שוט ברמה טובה (שזה לא מעט ביחס לקלעים הישראלים הנגרים של הליגה). שים אותו בהפועל של היום והוא לא מגיע לזריקה נורמלית אחת בגלל חוסר הספייסינג במשחק של הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2018, 18:38 
סמל אישי של המשתמש
שיש לך 7 שחנים עם דאבל פיגרס בממוצע ( כולל מנקו ובנקס שהם עם 9.6 ו 9.7 בהתאמה) כאשר כל אחד מהם כבר עשה משחק של 16 נקודות ומעלה.
כישרון התקפי יש מספיק רק צריכים לעבוד כדי להביא אותו ליידי ביטוי, כנ"ל כישרון הגנתי כמו שראינו בדרבי האחרון.

לגבי בלאט הנה שוב אנחנו מספרים לעצמנו סיפורים איך שחקן ישראלי מוביל בקבוצת צמרת הוא כלומניק וטוב שהוא עזב. אני בגדול חושב כמוכם אבל קצת צניעות לא הרגה איש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2018, 19:07 
el dudernio כתב:
בוריס כתב:

ו... אתה עדין 1 מ 5 הקבוצות היחידות שסיימו את הסיבוב במאזן חיובי. כן נכון ללא הפסדים מעצבנים יכלת להיות צמוד לחולון וירושלים, אבל בואו ניקח הכל הפרופרציות.

אתה גונב דעת.
אתה מתעלם מהעובדה שאירחנו 7 משחקים, וברוב המוחלט של הזמן הצגנו יכולת רעה (המשחק נגד חיפה, החצי הראשון נגד נהריה וגליל, המפלה באשדוד) זה חלקים גדולים שהצגנו אנטי כדורסל.

ובקרוב יהיה לך להגיע לארנה, בגין, רוממה, ראשון וחולון - קשה לי להאמין שנסיים את הסיבוב השני במאזן טוב יותר מ5-6 שלילי לכל הפחות עם היכולת הזו והסגל המשעמם הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2018, 20:21 
סמל אישי של המשתמש
אני אישית ממש לא חושב שבלאט הוא כלומניק, וגם כשהיה בהפועל בגדול מאד התפעלתי איך הוא מוציא מעצמו הרבה יותר מהנתונים הפיזיים העלובים שלו. אבל אני גם לא חושב שהוא שחקן חמישיה בקבוצת צמרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2018, 10:46 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:
el dudernio כתב:
בוריס כתב:

אתה גונב דעת.
אתה מתעלם מהעובדה שאירחנו 7 משחקים, וברוב המוחלט של הזמן הצגנו יכולת רעה (המשחק נגד חיפה, החצי הראשון נגד נהריה וגליל, המפלה באשדוד) זה חלקים גדולים שהצגנו אנטי כדורסל.

ובקרוב יהיה לך להגיע לארנה, בגין, רוממה, ראשון וחולון - קשה לי להאמין שנסיים את הסיבוב השני במאזן טוב יותר מ5-6 שלילי לכל הפחות עם היכולת הזו והסגל המשעמם הזה.

וגם לחולון ( ללא רייס) וגם למכבי אתה הנחלת את אחד מההפסדים הבודדים.

עכשיו אני לא טוען שאנחנו מעולים ומשחקים כדורסל מופלא.
אבל אם ניצחת את מכבי ויש לך 7 שחקנים שקולעים כל משחק כמעט בדאבל פיגרס ובנוסף אתה אחת מהקבוצות הבודדות שסימו סיבוב עם מאזן חיובי. אולי כדאי שנפסיק עם הדכאונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2018, 09:59 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
אני אישית ממש לא חושב שבלאט הוא כלומניק, וגם כשהיה בהפועל בגדול מאד התפעלתי איך הוא מוציא מעצמו הרבה יותר מהנתונים הפיזיים העלובים שלו. אבל אני גם לא חושב שהוא שחקן חמישיה בקבוצת צמרת.

והנה אתמול היתה דוגמה מצוינת ליכולת של בלאט, ומה היא שווה באמת כשלא נותנים לוהנחות וחוסמים לו בעקביות את השלשות, שזה הכלי ההתקפי היחיד שיש לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2018, 10:28 
וגם היתה עוד דוגמא כמה כשרון זה חשוב. חולון היו במשחק נורא ואיום עם וולדן ורייס בחצי תפוקה ועדיין הם ניצחו, כי יש עדיין יש להם מספיק כישרון בסגל לחפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2018, 10:31 
סמל אישי של המשתמש
למה חצי תפוקה? נתנו תפוקה רגילה שלהם בגדול. נתנו להם פייט נהדר רוב המשחק.
ופרנקו אגב ראוי לקרדיט על הלחץ לבלאט. כמה שזה מובן מאליו, המון מאמנים מזלזלים בזה, וככה בלאט מגיע ל10 נק' במשחק רק משלשות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2018, 10:34 
הפועל כתב:
ופרנקו אגב ראוי לקרדיט על הלחץ לבלאט. כמה שזה מובן מאליו, המון מאמנים מזלזלים בזה, וככה בלאט מגיע ל10 נק' במשחק רק משלשות

היו מושבתים חלק מהזמן ורייס היה די מזעזע עד המאני טיים ולמה לנו אין איזה טו הולוואי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2018, 10:37 
ולגבי בלאט, בסוף חטפנו את השלשות שלו מחנן קולמן אז מה עשינו בזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2018, 18:18 
zink כתב:
ולגבי בלאט, בסוף חטפנו את השלשות שלו מחנן קולמן אז מה עשינו בזה
אלה לא באמת השלשות שלו. אלה שלשות של רכות ובלבול. הראשונה באשמתו הישירה של מנקו והשניה בגלל ירידה מבוהלת ולא מסודרת שלנו להגנה.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2018, 00:00 
אני קצת מודאג מהמקום שהקבוצה הזו הולכת, אנחנו די משחקים לתוך תבנית קבועה וזה מביא לנו כל כך הרבה יתרונות במשחק נתון והרבה דברים בריאים - אנחנו מוסרים הרבה אסיסטים, הרבה שחקנים מוסרים (5 שחקנים אתמול עם לפחות 3), חלוקת הנקודות יפה, אנחנו לא מאבדים הרבה (מדי פעם מאבדים המון כמו כל קבוצה אבל יש יציבות בתחום הזה), רוב הזמן אנחנו מגיעים לזריקות טובות וזה יפה.

העניין הוא שאני חושב שבהפועל יש איזושהי הקצנה של כל הסחמה הזו שכתבתי למעלה, כלומר התבנית היא התבנית והכל טוב ויפה אבל הקבוצה הזו לא מקבלת משהו שמתקשר ליכולת אישית, או לאינסטינק אופנס של שחקן כזה או אחר.
(העובדה שזה מתבטא בעיקר בסופי שעון שאין לאן ללכת זו הבעיה האחרונה אולי).
כי כשמסתכלים בפועל לקבוצה הזו אין שחקן (ברמה האינדיבידואלית) עם משחק גב לסל (לא גבוהים ולא פוורוורדים), אין שחקן עם יכולת קליעה ל3 ברמה גבוהה, ואין שחקן אחד על אחד (דבר שלפעמים יכול להכריע משחקים על תואר).

אני פשוט חושב שאפשר ליצור קבוצה מצוינת שעושה את כל הדברים הנ''ל גם בלי ש3 מתוך ה4 זרים שלך יהיו שחקני התקפה מוגבלים שלא יכולים לייצר לעצמם כלום בערך, כרגע זה נראה טוב ללא ספק, אבל אני לא יודע מה יהיה עם זה בעתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2018, 09:03 
לקבוצה הזו יש הרבה כישרון, כל 8 השחקנים הראשונים ברוטציה הם בעלי כישרון ברמות הגבוהות של הליגה שלנו.
נכון אין לנו שחקן מעל הליגה (כמו שיש בחולון,מכבי, ירושלים) מנגד אין לנו בשמונה שחקנים שהם חלשים או בינוניים אפילו.
כל אחד מהם לדעתי יכול לפתוח כמעט בכל קבוצה ממקום 4 ומטה בליגה שלנו באופן מסוים.

נכון יש שיגידו שמה שחסר זה שחקן שובר שיוויון, אבל אני אישית מעדיף איזון בשלב זה
בד"כ שחקן שובר שוויון בתקציב שיש לנו או שיבוא על חשבון שחקנים 7-8 ברוטציה ואז אין ספסל או שיהיה
כזה שיכול להרים אותך אבל גם לפרק את חדר ההלבשה.

לכן כרגע הסגל לדעתי מאוזן וטוב ואסור לגעת בו כל עוד הקבוצה רצה טוב כמו ב4 משחקים האחרונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: כישרון
הודעהפורסם: 16 ינואר 2018, 10:00 
סמל אישי של המשתמש
gigs כתב:
לקבוצה הזו יש הרבה כישרון, כל 8 השחקנים הראשונים ברוטציה הם בעלי כישרון ברמות הגבוהות של הליגה שלנו.
נכון אין לנו שחקן מעל הליגה (כמו שיש בחולון,מכבי, ירושלים) מנגד אין לנו בשמונה שחקנים שהם חלשים או בינוניים אפילו.

בד"כ שחקן שובר שוויון בתקציב שיש לנו או שיבוא על חשבון שחקנים 7-8 ברוטציה ואז אין ספסל או שיהיה

לכן כרגע הסגל לדעתי מאוזן וטוב ואסור לגעת בו כל עוד הקבוצה רצה טוב כמו ב4 משחקים האחרונים.

לאילו 8 שחקנים ברמה גבוהה אתה מתכוון?

Sent from my iPhone using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2018, 10:23 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
הפועל כתב:

היו מושבתים חלק מהזמן ורייס היה די מזעזע עד המאני טיים ולמה לנו אין איזה טו הולוואי

מושבתים, מזעזעים...שורה תחתונה הגיעו לממוצעים שלהם פחות או יותר.ולנו יש פלאפל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2018, 10:54 
gigs כתב:

קודם כל זה ממש לא נכון, שאני מדבר על כישרון אני מדבר על התקפה ואתה עכשיו מיתממם.
הווארד ומקי הם שחקנים הם בעלי כישרון ברמות הכי גבוהות של הליגה? איזה ליגה אתה רואה?
כבוד מה שהם כן יודעים לעשות במקומו מונח, אבל שניהם מצורפים לגפני שגם הוא בעצמו סה"כ שחקן שהוא משלים, ברמה גבוהה, אבל משלים.

ולגבי החלק השני - על זה בדיוק אני מדבר!
הקצנה חסרת פרופורציות, שחקן שהוא שובר שוויון אמור לגזול מקום לשחקנים 7-8 ברוטציה?? אולי לשחקנים 9-10 אבל 7-8? שחקנים 7-8 הם 2 מתוך 3 החילופים היחידים שיש לנו בערך.
לחולון יש 3 סופרסטארים ועדיין הם מצליחים לשלב ברוטציה 8-10 שחקנים וכל אחד עושה את תפקידו.
והם משחקים קבוצתי מאוד ותמיד יש להם שחקן שונה שנותן את הערך המוסף.

8 שחקנים שווים פחות או יותר זה נחמד אבל שוב, שורה תחתונה, אין לנו אף שחקן שעושה אפילו אחד מ3 התכונות האלה ברמה גבוהה (וחלקם בכלל לא) ואני מדבר כמובן על גב לסל (לא קיים בקבוצה הזו בכלל), אחד על אחד וקליעה ל3 (קיים בקושי).
אני אוהב איך שאנחנו נראים אבל אצלי לפחות יש כוכבית גדולה ש3 מתוך 4 הזרים שלנו (ליגה שבה כל זר כמעט הוא עוגן לקבוצה) הם שחקני התקפה סופר מוגבלים שלא יכולים לייצר לעצמם כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2018, 13:08 
בוריס כתב:
gigs כתב:

קודם כל זה ממש לא נכון, שאני מדבר על כישרון אני מדבר על התקפה ואתה עכשיו מיתממם.
הווארד ומקי הם שחקנים הם בעלי כישרון ברמות הכי גבוהות של הליגה? איזה ליגה אתה רואה?
כבוד מה שהם כן יודעים לעשות במקומו מונח, אבל שניהם מצורפים לגפני שגם הוא בעצמו סה"כ שחקן שהוא משלים, ברמה גבוהה, אבל משלים.

ולגבי החלק השני - על זה בדיוק אני מדבר!
הקצנה חסרת פרופורציות, שחקן שהוא שובר שוויון אמור לגזול מקום לשחקנים 7-8 ברוטציה?? אולי לשחקנים 9-10 אבל 7-8? שחקנים 7-8 הם 2 מתוך 3 החילופים היחידים שיש לנו בערך.
לחולון יש 3 סופרסטארים ועדיין הם מצליחים לשלב ברוטציה 8-10 שחקנים וכל אחד עושה את תפקידו.
והם משחקים קבוצתי מאוד ותמיד יש להם שחקן שונה שנותן את הערך המוסף.

8 שחקנים שווים פחות או יותר זה נחמד אבל שוב, שורה תחתונה, אין לנו אף שחקן שעושה אפילו אחד מ3 התכונות האלה ברמה גבוהה (וחלקם בכלל לא) ואני מדבר כמובן על גב לסל (לא קיים בקבוצה הזו בכלל), אחד על אחד וקליעה ל3 (קיים בקושי).
אני אוהב איך שאנחנו נראים אבל אצלי לפחות יש כוכבית גדולה ש3 מתוך 4 הזרים שלנו (ליגה שבה כל זר כמעט הוא עוגן לקבוצה) הם שחקני התקפה סופר מוגבלים שלא יכולים לייצר לעצמם כלום.

תפסיקו להשוות אותנו לחולון שיש להם תקציב של עוד 2/3 מיליון עלינו השנה.
שנה הבאה בתקווה שנסיים בצמרת ונשחק באירופה אז נוכל להגדיל את התקציב וגם להביא אולי שחקן או שניים שוברי שיווין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2018, 19:13 
לא השוותי לחולון, רק נתתי דוגמא לכך ששחקנים בעלי יכולת אישית גבוהה לא בהכרח פוגעים ביכולת של קבוצה לתפקד כקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: