el dudernio כתב:
יובל כתב:
תמיר בלאט זה סרטן לכל קבוצה שהוא משחק בה. אתמול בלי וולדן הוא קיבל 27 דקות והפליא עם 0/7 משלוש - כלומר 0/7 מהשדה, בלי בושה. תרם לא מעט להפסד מביש של חולון לקבוצה שממוקמת אחרונה בליטא עם מאזן 0 מ-8, שמחזיקה את לרון דנדי בתור אחד משני הזרים הבכירים.
מעיף זריקות בלי להתחשב בקבוצה, אפס הגנה, מקבל דקות ממניעים לא מקצועיים שנעים בין יח"צ מופרך לפרוטקציות וקשרים.
לא פלא שנכשלנו איתו בתור שחקן מרכזי, ולא פלא שחולון נכשלים איתו. המהלך הכי חשוב של הקיץ היה להיפטר ממנו (למרות שזו הייתה בכלל החלטה שלו ושל ה"כוורת" שלו).
אני מאוד אוהב ומחזיק מיובל, אני פשוט רוצה להכניס דברים לפרופרציה של אנחנו בסהך הכל אוהדים.
אז רק שיהיה ברור בלאט משחק בחולון מעל ל25 דקות ( יותר מפניני ומקולמן) שני בכמות מבין הישראלים. ושני גם במדד. קולע מעל 10 נקודות בממוצע ומוסר מעל 5 אסיסטים וקולע מעל 2 שלשות למשחק בכמעט 50 אחוז.
הקבוצה שלו אגב ממש לא נכשלת, והחא אולי הקבוצה הטובה בליגה עם מאזן של 8:3 וזה אחרי שהם התחילו עם 2 הפסדים ( אחד מהם לקבוצה נטולת כישרון שבגינה נפתח האשכול).
לא הבנתי מה לעזאזל הקשר של הציטוט הזה לאשכול. שגם אוהדים טועים? שגם אני טועה? אז דבר ראשון, יכולת לעשות עבודה יותר טובה ולמצוא טעויות (שלי) הרבה יותר חד-משמעיות. דבר שני, ברור שגם אוהדים טועים. אם אתה רוצה לעשות בדיקה בעל משמעות כלשהי אז תבדוק כמה כל אחד טועה לעומת כמות הפעמים שהוא צודק. ולעשות זאת גם עבור המאמן שלנו, שרוב הדברים הטובים, שמהווים איזשהו יתרון יחסי, שהיו או ישנם בסגל, נכפו עליו (רביב, תומר, אדריאן שאפילו אותו הוא לא רצה, וג'ף כמובן), ומצד שני המהלכים שהוא אחראי עליהם נעים בין סבירים לכל היותר (מקי, מקניל, מנקו, גפני) לנוראיים (הווארד, השחרור של ג'ף, ניבינס), בתוספת מחדלים בבניית הקבוצה (היעדר קליעה, אתלטיות, היעדר זר מוביל אחד למרות תקציב שיא, ויתור תמוה על שחקנים אדירים שהיו בהישג ידנו). ומה זה אומר "אנחנו בסך הכל אוהדים"? שמאמנים מבינים יותר מאוהדים? אז לא רק שזה לא נכון, אני אגיד לך יותר מזה. תבדוק מה קרה בכל הפעמים שמאמן קיבל החלטה שנראתה לכל האוהדים בזמן אמת כהחלטה גרועה ותמוהה. כמה פעמים המאמן יצא גאון שראה מה שאף אחד לא הצליח לראות, וכמה פעמים ההחלטה התבררה כגרועה והרסנית, והמאמן לא הצליח לראות את מה שכל אוהד ראה בקלות. והתשובה היא שתמיד ההחלטה של המאמן מתבררת כגרועה וכושלת (אפילו מקרים בודדים יוצאי-דופן תתקשה מאוד למצוא).
ספציפית לגבי בלאט, הוא עשה שיפור מסוים בחלק ההתקפי בהשוואה לעונה הקודמת שלו אצלנו. בעיקר ביכולת ליצור מכדרור. בהגנה הוא עדיין בושה ועדיין אותו חור מהלך. בסך הכל, התרומה הכוללת שלו בחולון לא שונה משמעותית בהשוואה לזו שנתן בהפועל, וחולון איתו כשחקן מרכזי הייתה קבוצה רעה בתחילת העונה, שהחסרונות שלה עלו בהרבה על היתרונות. רק שאז הם הביאו את גלן רייס, שמהרגע שדרך על הפרקט הוא השחקן הכי טוב בליגה בפער עצום, וכנראה השחקן הכי טוב בליגה מזה שנים. אם לפני גלן רייס הם לא הצליחו לנצח משחק, ועם גלן רייס הם לא מצליחים להפסיד משחק, זה אומר משהו על החלק של האחרים, ובפרט בלאט, בהצלחה הנוכחית שלהם.