תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 01:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 270 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דרבי בגביע
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2017, 01:30 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
פרוויס, כל ההצעות לדחיית אחד הדרבים נדחו ע"י ערוץ הספורט (=במכבי לא מוכנים לדחות).
אני לא יודע אם לא עדיף פעם אחת לשבור את הכלים, לא יודע מה יפיק לנו יותר רווח לתווך הרחוק.
אני בעיקר כל כך מבואס ומיואש מהסיטואציה..

אני הייתי בעד לשבור את הכלים, אם הייתי יודע שזה יביא משהו.
אלא אם יש אסטרטגיה משפטית כאן (והעניין של זה שהאיגוד לא מספק את החוזה יכול לרמוז על משהו כזה, לא יודע), מה שיקרה בפועל אם נשבור את הכלים זה שנפסיד טכנית, נקבל קנס גבוה, וכנראה יורדו לנו נקודות וירחיקו אותנו מהגביע לעוד איזה שנה. ואז העולם ימשיך כסדרו. לפעמים נכון לתקוף, אבל בעיתוי הנכון ואת המטרה הנכונה. אחרת סתם תתן אגרוף לקיר, ותסיים עם יד שבורה וחור בקיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2017, 07:57 
סמל אישי של המשתמש
לפעמים שווה לבצע מתקפת התאבדות כדי לשנות את מצב הלחימה הכללי. גם אם המתקפה לא תביא לניצחון במערכה בצורה מידית היא יכולה לשנות את מצב הלחימה.

הפועל תל אביב כרגע היא הנפגעת היחידה מהסיפור, זה ממש לא ישנה אם ישדרו את המשחק או לא הפועל עדין תפגע. בשביל למנוע
הישנות של הדברים ולא לאפשר לבעל הון שהוא במקרה גם בעלים של קבוצה אחרת להיות המחליט הבלעדי של מועדי המשחקים ללא התחשבות בדרישות הקבוצות ובאוהדים צריך בארץ הזאת לצאת למאבק.

זאת יריית הפתיחה של המאבק הזה והיא ירייה שפגעה במקום ולכן זה הדבר הייחידי שמענין בכדןרסל הישראלי בשבוע האחרון. לכן סעלי קבוצות אחרות תומכים ולכן ערוץ הספורט בלחץ והאיגוד והמנהלת מפעילים את כל הארסנל. אבל המאבק החל. וכמו ששינו את צצי הגמר מיד אליהו וטדי ככה הם יפסידו גם במלחמה הזאת. כמו שהם הפסידו על שיעת המשחקים חוק הצעירים, הזרים ועוד... זה בסך הכל עוד קרב אחד מיני רבים על הכדורסל בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2017, 10:12 
חברים,
מאבק ציבורי בגוף מושחת, צריך תמיכה.
לצערי, אין לנו תמיכה במאבק באיגוד ובמינהלת , לא מבעלי קבוצות אחרים, לא מהתקשורת (מהמעט שאני מקשיב לו יש ביקורת עלינו על כל ההתנהלות) ולא מציבור האוהדים הרחב.
מציבור אוהדי מכבי אין בכלל מה לצפות. משאר הציבור - מתקיים בהם כל העולם כולו שונא את הפועל. למרות התיעוב ממכבי, עדיין השנאה להפועל גדולה יותר.

כדאי שנלמד מספר אמיתות, לעניות דעתי:
א. אף אחד , פרט לאוהדי הפועל, לא יזיל דמעה אם נורחק מהגביע\יורידו אותנו ליגה\יפגעו בנו באופן אנוש. לכן לדעתי אלה שאומרים שחייבים לעשות צעד שאפילו יביא לצעדים החמורים הנ"ל טועים. זאת סתם תהייה התאבדות.
ב. המאבק צריך להיות עכשיו על :
א. קיום רק דרבי אחד השבוע.
ב. תאלצו אותנו לשדר דרך בתי משפט! תחשפו את ההסכם אם קיים, תראו התנהגות נכלולית. וכו . לא יודע אם יש מקום לצו על תנאי נגד קיום המשחק ביום ראשון.

אני אישית מכיר אוהדי הפועל שיפגעו מאי השידור וטוענים שההחלטה של ההנהלה פוגעת בעיקר בנו. האוהדים שרוצים לצפות בשידור המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2017, 11:16 
סמל אישי של המשתמש
לא צריך לנהל שום מאבק משפטי. בתחום הזה אנחנו נפסיד ואין לנו סיכוי מלכתחילה וגם הסיכוי הכי קל שכן ננצח משפטית זה יהיה עוד 200 שנה ולא רלוונטי ואף אחד לא יזכור את זה וחוץ ממילים טובות לכל המשפטנים שלנו זה לא מועיל.

צריך לשבור את הכלים, לא להילחם באיגוד לתת לערוץ הספורט ולצוות שלו להיכנס ופה נגמר ההסכם, הדגלים הענקיים להזיז ליציעים המרכזיים כולל כל דבר כזה ש"עלול" להפריע לצלמים בשתי היציעים המרכזיים, כולל דגלי פריסה תלויים מהתקרה.
צריך להוריד את ערוץ הספורט על ארבע בתוך המשחק שלהם, ההנהלה לא צריכה לעשות שום דבר וגם לא להתנגד או להתנגח אבל גם לא לעזור לערוץ הספורט כשהם יתחננו והם יתחננו וזה הצעד הראשון שאנחנו צריכים לעשות, לשבור את הכלים במגרש. אחר כך שמשפטנים ינהלו ויכוחים הזויים באיגוד.

אם מישהו פה הגיע כדי להניף גביע פעם במיליון שנה ולגנוב אליפות פעם ב40 שנה אז סבבה אין שום סיבה לא לתת להם לטחון אותנו ולשחק בכללים שלהם, אם אנחנו עדיין בעניין של לשנות את הכדורסל הישראלי ואת הבסיס של השחיתות יש לזה מחיר והמחיר מתחיל בלשבור את הכלים וממשיך מהדחה בגביע ואולי גם נקודות ליגה אבל זה יהיה שווה את זה.

להמשיך לקוות לצדק במוסדות שהמ"מ שלו זה שימון מזרחי זה כמו לעשות את ריקוד הגשם באמצע יולי.

אנחנו נחמדים מידי, אנחנו משחקים משחק שהתקשורת יש לה צד מאוד ברור וכשהיא בוחרת להתעלם אתה נעלם ודווקא במשחקים האלה אנחנו בוחרים לנהל את המלחמות שלנו.
צריך לנהל את המלחמות האלה כשיש לנו יתרון ברור, עדיף למועדון לסתום את הפה ולהגיד לערוץ הספורט "אנחנו אמרנו את שלנו, החלטתכם על קיום המשחק ביום ראשון היא כנגד הכדורסל הישראלי וכנגד הפועל תל אביב בפרט וראשי המועדון לעולם ידאגו לאינטרסים של הפועל ואוהדיה, בגלל הפגיעה הברורה בהפועל שת"פ בין מועדון הפועל תל אביב לערוץ הספורט הגיע לסיום".
ביום המשחק לסגור את יציעי כניסת התקשורת, שיכנסו כמו אחד האדם לאולם דרך היציעים שלנו שיהנו מהחוויה, מהצלמים ועד שדרניות הקו.
ההנהלה צריכה לא להיות נוכחת לעזרתם ולהתלבש כמו האוהדים ולהיכנס ליציע ולהתייחס אליהם כמו אל אוהדים ולדרוש מכל נציג של ערוץ הספורט בכל רגע להראות כרטיס או להביא אבטחה ולהוציא אותם מהאולם, כל אחד ששכח תג או אין לו כרטיס לזרוק כולל דניאל זילברשטיינים וכו' הם יהיו בשוק אבל זה ה"בונוסים" שהם חושבים שיש להם כאנשי תקשורת, נגמר וזה כולל את 8 לב אדום הוא יכול להתבכיין יפה.
במקומות המוכרים של הצלמים אפשר להעמיד אוהדים עם דגלים ענקיים אין שום חוזה או הסכם שאיזור X שייך לצלמי ערוץ הספורט וזה כולל במות השידור.
רמי כהן לא צריך להופיע בתקשורת או באולם עד הגאמפ בול, הבלאגן ינהל את עצמו.
אגב אם הם לא יצליחו באמת להוציא וידאו מתוך האולם ההשתקה שהם עשו לנו השבוע תהיה כאפס לעמות ההתבכיינות שלהם וכן גם התגובה שנקבל תהיה קיצונית אבל זה באמת שווה את זה, אנחנו נחטוף ונחטוף חזק וזה יהיה לא נעים אבל צריך גם להתפקח, 40 שנה הנהלות הפועל השונות חשבו שהם ישנו את השיטה אם הם ידברו יפה בתקשורת וינהלו קמפיינים משפטיים וכו' בסופו של דבר המשחק ביום ראשון, הגיע הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2017, 11:24 
אני מאוד בעד מחאה. חסר לי דבר אחד:
הוכחה של המסמך הכתוב שהאיגוד נתן לכך שהמשחק יהיה בשבת.
מכיוון שעד עכשיו לא הראו מסמך כזה, אני נאלץ להסיק שהוא לא קיים ואז אין בסיס לא לטענות נגד האיגוד ולא נגד ערוץ הספורט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2017, 11:29 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
מכיוון שעד עכשיו לא הראו מסמך כזה, אני נאלץ להסיק שהוא לא קיים ואז אין בסיס לא לטענות נגד האיגוד ולא נגד ערוץ הספורט

בלי זה אנחנו סתם חוליגנים מפגרים מקווה מאוד שהמסמך הזה קיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2017, 11:35 
סמל אישי של המשתמש
אדום ותיק כתב:
חברים,
לצערי, אין לנו תמיכה במאבק באיגוד ובמינהלת , לא מבעלי קבוצות אחרים, לא מהתקשורת (מהמעט שאני מקשיב לו יש ביקורת עלינו על כל ההתנהלות) ולא מציבור האוהדים הרחב.
מציבור אוהדי מכבי אין בכלל מה לצפות. משאר הציבור - מתקיים בהם כל העולם כולו שונא את הפועל. למרות התיעוב ממכבי, עדיין השנאה להפועל גדולה יותר.

א. אף אחד , פרט לאוהדי הפועל, לא יזיל דמעה אם נורחק מהגביע\יורידו אותנו ליגה\יפגעו בנו באופן אנוש. לכן לדעתי אלה שאומרים שחייבים לעשות צעד שאפילו יביא לצעדים החמורים הנ"ל טועים. זאת סתם תהייה התאבדות.
ב. תאלצו אותנו לשדר דרך בתי משפט! תחשפו את ההסכם אם קיים, תראו התנהגות נכלולית. וכו . לא יודע אם יש מקום לצו על תנאי נגד קיום המשחק ביום ראשון.

אני אישית מכיר אוהדי הפועל שיפגעו מאי השידור וטוענים שההחלטה של ההנהלה פוגעת בעיקר בנו. האוהדים שרוצים לצפות בשידור המשחק.

1. 2 דרבים בשבוע אחד בשבת לפי התחייבות האיגוד המנהל (זה לא יקרה אבל הלוזריות הזאת של להגיד אולי לפשרה זה עצם ההפסד, אין פשרות מול החלאות האלה)
2. אף פעם מעולם לא ניצחנו במשהו כזה מהותי, עם אוסישקין הגעת לבג"ץ וזה ממש עזר.
3. אוהדי הפועל בבית הם היחידים שעשויים להבין מהלך כזה כמו שרשמת למעלה אין מה לצפות מגיבוי מהתקשורת או מהרחוב שונאים אותנו וימשיכו לשנוא, דווקא אוהדי הפועל שיפגעו מאי צפייה במשחק צריכים להבין שזה מעשה בלתי נמנע שלשמו הקבוצה הזאת הוקמה מחדש זה הרבה יותר גדול מכל תואר שהוא ולכן גם הצבענו בזמנו על אי עליית ליגה דרך השולחן.
הגיע הזמן להפוך את השולחן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2017, 15:04 
אבו-דגל כתב:
אדום ותיק כתב:
חברים,

1. 2 דרבים בשבוע אחד בשבת לפי התחייבות האיגוד המנהל (זה לא יקרה אבל הלוזריות הזאת של להגיד אולי לפשרה זה עצם ההפסד, אין פשרות מול החלאות האלה)
2. אף פעם מעולם לא ניצחנו במשהו כזה מהותי, עם אוסישקין הגעת לבג"ץ וזה ממש עזר.
3. אוהדי הפועל בבית הם היחידים שעשויים להבין מהלך כזה כמו שרשמת למעלה אין מה לצפות מגיבוי מהתקשורת או מהרחוב שונאים אותנו וימשיכו לשנוא, דווקא אוהדי הפועל שיפגעו מאי צפייה במשחק צריכים להבין שזה מעשה בלתי נמנע שלשמו הקבוצה הזאת הוקמה מחדש זה הרבה יותר גדול מכל תואר שהוא ולכן גם הצבענו בזמנו על אי עליית ליגה דרך השולחן.
הגיע הזמן להפוך את השולחן.

מאוד בעד להפוך את השולחן.
כמו שאמרת, בלי הוכחה לקיום המסמך הכתוב אנחנו סתם חוליגנים מפגרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2017, 16:13 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:

אין
אין כזה מסמך. נקודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2017, 16:36 
סמל אישי של המשתמש
ככל הנראה מדובר בהודעת וואטסאפ שכתוב בה ״חחחח הכל טוב רמי אל תדאג דבר איתי מחר״
כמו במקרה האוול. המסמך הרשמי שהעסקה בוטלה הייתה הודעה וואטסאפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: דרבי בגביע
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2017, 18:11 
סמל אישי של המשתמש
יש הודעת וואטסאפ של דובר האיגוד שמודיעה שהדרבי בשבת

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2017, 18:38 
סמל אישי של המשתמש
היה אימוג׳י? אחרת זה לא רשמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2017, 18:43 
סמל אישי של המשתמש
https://www.facebook.com/IsraelBasketballAssociation

מדהים שאף אחד לא מגיב שם. מצפים מההנהלה לעמוד לבד בפרץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2017, 19:23 
סמל אישי של המשתמש
סתם משהו
אם אני לא טועה מיילים קיבלו תוקף משפטי לא מזמן

לא יודע לגבי ווטסאפ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2017, 20:24 
אפשר שמישהו ידבר מקצועית?
מישהו ראה אותם משחקים השנה חוץ מבגביע ווינר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2017, 20:35 
20 כתב:

לא נראה שהאיגוד מתכחש לכך שתמך בקיום המשחק במוצ״ש (עם או בלי ״מסמך״ מחייב), אלא שלטענתו ההחלטה הסופית איננה בידיו. לב הענין הוא אם כך השאלה מי קובע מתי מתקיימים משחקים, והאם אכן על פי רצון הגוף המשדר (= ערוץ הספורט) יישק דבר. מהודעת המועדון אמש אפשר להתרשם שהנושא לא לגמרי ברור, לפחות במה שנוגע למשחקי הגביע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2017, 20:46 
זה לגמרי החלטה של ערוץ הספורט. זה לא חדש.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2017, 20:49 
אפשר לעצור, רדנקו ראה את החוזה ומאשר שההחלטה שייכת לערוץ.

Sent from my SM-G950U using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2017, 12:56 
בקיצור התנהלות מאוד לא חכמה של ההנהלה.
עשו רעש וחיממו את האוהדים סתם.
צריך לדעת איזה מאבקים להתחיל.
מאכזב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2017, 13:26 
יופי, באמת חיכיתי שתגיעו לשלב המסקנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2017, 13:31 
ברור שאלמלא הייתה לנו הנהלה שנותנת כזה חופש מקצועי למאמן, זה לא היה קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2017, 15:41 
סמל אישי של המשתמש
מתי הקבוצה יוצאת לכיוון המשחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2017, 17:32 
אם ההנהלה מתקפלת מבלי שהאיגד מביא את ההסכם (אם קיים) ומאפשרת את שידור המשחק, זאת תהיה ההחלטה הכי גרועה שהיא לקחה. זה חשוב בעיניי לא פחות מהמשחק עצמו. מבחן גדול להנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2017, 18:04 
סמל אישי של המשתמש
אז מה היה לנו?

לא הוצג מסמך (מהאיגוד שמאשר שהמשחק ישוחק במוצש)
לא הוצג הסכם (בין האיגוד לערוץ הספורט)
יש משחק
ויש שידור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2017, 18:47 
סמל אישי של המשתמש
בואו נהיה מציאותיים, במידה ולא עוצרים את ערוץ 5 לפני שהם מגיעים ,אז כבר יהיה שידור. הרי לחסום אותם פיזית כשיגיעו לאולם זה דבר שאסור לעשות בשום פנים ואופן. זו תהיה אלימות לשמה בלי קשר אם מותר לנו או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2017, 19:11 
אם לא התקבל הסכם - אני לא מבין למה לאפשר את השידור. לקבוצה יש תמיכה רחבה של הקהל ואפילו של אוהדים של קבוצות אחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2017, 19:11 
קצת כדורסל גם, במכבי תומאס ופרחובסקי הם הזרים שלא נרשמו.
אם ג'ף היה משחק עם גפני, לפחות היה לנו יתרון בצבע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2017, 20:01 
למה עדיין יש כרטיסים?
לא זוכר דרבי כזה חם מאז שחזרנו לליגה.. להתעורר!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2017, 20:17 
סמל אישי של המשתמש
מה החמישייה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2017, 20:20 
נצפה שלט במשחק של אשדוד - אילת
שנראה כמו שלט תמיכה עבורנו
"איגוד הכדורסל של שמעון מזרחי"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 270 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: