תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 16:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 107 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מקניל
הודעהפורסם: 12 דצמבר 2017, 07:30 
מדברים על ג'ף, הווארד ומקי. אבל עד עכשיו ג'רל מקניל זה כישלון ענק (והוא ענק עוד יותר כשחושבים על זה שהמתינו עד תחילת העונה בשביל הטאלנט). לא אתלטי, קליעה איומה מבחוץ (21 אחוזים לשלוש) שומר בינוני ומטה, מאבד בסיטונות (3.1 כדורים למשחק), לא מייצר כמעט מצבי קליעה, לא גו טו גאי. סתם גארד בינוני שלכל קבוצה בליגה כמעט יש שחקן יותר טוב (ושבקבוצה אחרת כבר היה מועמד להחלפה)
אבל העיקר שחיכו לו וחיכו וחיכו, והלכו עם קואץ' פרנקו. בית הלחמי לא חיכה והחתים את ג'קובן בראון ודיאנג'לו הריסון, ואלפסי החתים את קורי וובסטר, וראשון לציון את סיגרס, ואשדוד את הנרי סק, אבל הן הרי לא מבינות כלום. רק הפועל תל אביב הגאונה מכולן מבינה שכדאי לחכות לאוקטובר כדי להחתים גארד חלומי, להמציא את הגלגל, ואז לגלות שהחלום הזה קולע ב21 אחוז מהשלוש.
אבל תמשיכו לתת חופש מקצועי לפרנקו. זה הרי מוכיח את עצמו עד כה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מקניל
הודעהפורסם: 12 דצמבר 2017, 08:27 
purvis short כתב:
מדברים על ג'ף, הווארד ומקי. אבל עד עכשיו ג'רל מקניל זה כישלון ענק (והוא ענק עוד יותר כשחושבים על זה שהמתינו עד תחילת העונה בשביל הטאלנט). לא אתלטי, קליעה איומה מבחוץ (21 אחוזים לשלוש) שומר בינוני ומטה, מאבד בסיטונות (3.1 כדורים למשחק), לא מייצר כמעט מצבי קליעה, לא גו טו גאי. סתם גארד בינוני שלכל קבוצה בליגה כמעט יש שחקן יותר טוב (ושבקבוצה אחרת כבר היה מועמד להחלפה)
אבל העיקר שחיכו לו וחיכו וחיכו, והלכו עם קואץ' פרנקו. בית הלחמי לא חיכה והחתים את ג'קובן בראון ודיאנג'לו הריסון, ואלפסי החתים את קורי וובסטר, וראשון לציון את סיגרס, ואשדוד את הנרי סק, אבל הן הרי לא מבינות כלום. רק הפועל תל אביב הגאונה מכולן מבינה שכדאי לחכות לאוקטובר כדי להחתים גארד חלומי, להמציא את הגלגל, ואז לגלות שהחלום הזה קולע ב21 אחוז מהשלוש.
אבל תמשיכו לתת חופש מקצועי לפרנקו. זה הרי מוכיח את עצמו עד כה .

אז מה אתה מציע ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2017, 08:56 
סמל אישי של המשתמש
שרמי כהן ושות׳ יגדלו ביצים.
אבל זה מקרה אבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2017, 09:00 
סמל אישי של המשתמש
הכי גרוע בהפועל אתמול.
כמובן שגם שיחק הכי הרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

שמוליקיפוד כתב:
אבל זה מקרה אבוד.

שוב נחליף מאמן?
אולי הבעיה היא לא המאמן ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:

לפחות לגבי מקניל צריך להיות הוגנים - יש לו רקורד מעולה, הרבה יותר טוב מהיכולת שלו עד עכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2017, 09:23 
לא קרוב ל40% ממה שציפו שהוא ייתן, לא ברמה ההגנתית ובטח ובטח ברמה ההתקפית.
פשוט נראה לא חד כזה, ולא טופ סקורר קלאסי לקבוצה בליגה הזו.
מקווה שישתפר כי אם גם הוא יהיה חלש ספק אם נגיע לפלייאוף בכלל.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2017, 09:38 
סמל אישי של המשתמש
red_o כתב:
שמוליקיפוד כתב:
אבל זה מקרה אבוד.

שוב נחליף מאמן?
אולי הבעיה היא לא המאמן ?

טחנו פה את הנושא הזה עד דק. אז אין טעם להכנס לזה שוב.
ברור שהבעייה היא לא המאמן. הבעיה היא במי שמאשר למאמן להחליף את השחקן הטוב ביותר בקבוצה פעם אחר פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2017, 11:15 
אכזבה עצומה, אבל לפחות לגביו קשה לי לבוא בטענות לגבי ההבאה שלו (כמובן שזה שחיכו לו עד אינסוף זה משהו אחר).
הוא שחקן מעולה עם רקורד מצוין. מסוג השחקנים שאתה מביא אם יש לך אופציה.
כמובן שזה לא מוריד בכלום מכמה שהוא גרוע בינתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2017, 11:17 
הוקיץ', השאלה אם אתה מביא שחקן כזה, עם הרקורד המרשים וכו' וכו', לקבוצה שאין לה קליעה מבחוץ. שאין לה בקו החוץ קלעי אחד אמין. ושגם בקו הפנים אין לה 4 שמסוגל לקלוע. אז סליחה, עם כל הבדיקות והדקדקנות והסופר דופר מקצוענות והלא להתפשר ולחכות לשחקן המתאים, בסוף הביאו את השחקן הלא מתאים. גארד בלי קליעה ובלי אתלטיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2017, 11:47 
סמל אישי של המשתמש
הוא לא הגיע בכושר פיזי וראו את זה עליו מההתחלה.
מספיק לראות כמה חטוב הוא היה עונה שעברה ואיך הוא נראה עכשיו (לי הוא נראה מלא).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2017, 11:49 
אני מציע שאת הוועד המנהל הבא ירכיבו חמישה משתמשי פורום.
בתור מנהל מקצועי אני גם רואה פה כמה מועמדים טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2017, 13:13 
purvis short כתב:
הוקיץ', השאלה אם אתה מביא שחקן כזה, עם הרקורד המרשים וכו' וכו', לקבוצה שאין לה קליעה מבחוץ. שאין לה בקו החוץ קלעי אחד אמין. ושגם בקו הפנים אין לה 4 שמסוגל לקלוע. אז סליחה, עם כל הבדיקות והדקדקנות והסופר דופר מקצוענות והלא להתפשר ולחכות לשחקן המתאים, בסוף הביאו את השחקן הלא מתאים. גארד בלי קליעה ובלי אתלטיות.

מסכים איתך ובגלל זה גם רציתי להביא בהתחלה שחקן בסגנון של גודס.
מצד שני, אם הייתי יודע שיש לי אופציה להביא את מקניל אני מביא ומקסימום מחליף את אחד הזרים האחרים כדי להביא עוד אתלטיות וקליעה מבחוץ (מה שפרנקו לא עשה).
כמובן שזה נשמע מגוחך עכשיו, אבל אי אפשר לנתח עם חוכמה בדיעבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2017, 13:15 
הוקיץ' כתב:
purvis short כתב:

מסכים איתך ובגלל זה גם רציתי להביא בהתחלה שחקן בסגנון של גודס.
מצד שני, אם הייתי יודע שיש לי אופציה להביא את מקניל אני מביא ומקסימום מחליף את אחד הזרים האחרים כדי להביא עוד אתלטיות וקליעה מבחוץ (מה שפרנקו לא עשה).
כמובן שזה נשמע מגוחך עכשיו, אבל אי אפשר לנתח עם חוכמה בדיעבד.

זהו, שזו לא חוכמה בדיעבד. זו קבוצה שחיכתה וחיכתה וחיכתה וחיכתה לשחקן המתאים. הכי מתאים. עד הרגע האחרון. ובסוף החתימה את השחקן הלא מתאים.
מה שמראה מה שוות כל ההצהרות האלה וכל ההמתנות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2017, 13:26 
סמל אישי של המשתמש
אין ספק שמקניל היה אתמול חושך, ובאופן כללי הוא לא נותן את מה שציפו ממנו (למרות שהמשחק אתמול הגיע אחרי רצף משחקים טוב שלו שבו הוא קלע 17.6 נקודות למשחק).

לגבי הקליעה, ממש אי אפשר היה לדעת שזה מה שנקבל ממנו. הוא לא קלעי טהור ותמיד נחשב לסטריק שוטר, אבל לאורך רוב הקריירה וספציפית בשתי העונות האחרונות שלו הוא קלע מחוץ לקשת באחוזים טובים. בעונה שעברה בבאמברג (ליגה גרמנית ויורוליג) הוא קלע ב-39% מהשלוש. עונה לפני כן באריס, שם הוא שיחק באותו תפקיד שייעדו לו אצלנו, הוא קלע שלשה וחצי למשחק ב-37% (גם בליגה היוונית וגם ביורוקאפ) שזה יפה מאוד, ובתכלס נתון שהיינו קונים בכיף לא רק ממנו אלא כמעט מכל גארד שהיינו מביאים. שום דבר ברזומה שלו לא היה אמור להכין אותנו למופע נגרות מתמשך כמו שהוא מציג אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2017, 13:39 
אני חושב שבאופן כללי, מקניל סובל מאד מחוסר היציבות בהיררכיה ובחמישיות. הבלאגן הזה לא עושה לו טוב. \

יש למקניל תכונות טובות, והוא יודע לייצר הרבה סלים קלים בחדירות עד הטבעת או בפוסט אפ קרוב לסל. הבעיה היא שבבלאגן ששורר בחמישייה ועם חוסר העקביות בחמישיות, הוא נראה לא ממוקד ומקבל החלטות לא טובות. בעיקר כל הנסיונות לקלוע שלשות על הפנים של שומרים גבוהים ממנו. אלו דברים שהוא לא אמור לעשות.

דווקא לפני כמה שבועות היו לו משחקים מצויינים, גם בהרצליה וגם משחק לפני כן (אילת?) ואחר כך שוב חלה נסיגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2017, 13:52 
הוא חודר מצויין לסל..
בזריקות מבחוץ - הוא חוטב את הסל, כי גם בשפת גוף שלו הוא לא מאמין שהכדור ייכנס. חסר ביטחון לחלוטין כרגע משם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2017, 14:40 
גם לי הוא נראה מאוד חלש ולא אנרגטי. אולי כדאי שיעבור לטבעונות כמו קיירי, לילארד וקרלון בראון.

בנימה יותר רצינית- את סגל הזרים שלנו היינו צריכים להתחיל משני אנשים- 5 אתלטי ו-2-3 עם קליעה. אין לי בעיה להתחיל עונה עם 3 זרים(במקרה הזה 5, 3-4 אתלטי עם קליעה כמו טאקר, ו-2)- הרי יש לנו את בנקס, לימונד, גינת, איידן, מנקו ושולמן- ומשם להשלים במקום שבו הכי צריכים. זו צריכה להיות המטרה שלנו בעונה הבאה: להתחיל משלושה זרים כמפורט לעיל, ואז משם להשלים. בלי החתמות לחץ כי נגמר הקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2017, 14:51 
סמל אישי של המשתמש
LeeorJuve כתב:
גם לי הוא נראה מאוד חלש ולא אנרגטי. אולי כדאי שיעבור לטבעונות כמו קיירי, לילארד וקרלון בראון.

בנימה יותר רצינית- את סגל הזרים שלנו היינו צריכים להתחיל משני אנשים- 5 אתלטי ו-2-3 עם קליעה. אין לי בעיה להתחיל עונה עם 3 זרים(במקרה הזה 5, 3-4 אתלטי עם קליעה כמו טאקר, ו-2)- הרי יש לנו את בנקס, לימונד, גינת, איידן, מנקו ושולמן- ומשם להשלים במקום שבו הכי צריכים. זו צריכה להיות המטרה שלנו בעונה הבאה: להתחיל משלושה זרים כמפורט לעיל, ואז משם להשלים. בלי החתמות לחץ כי נגמר הקיץ.

ארבעת הזרים שפתחו את העונה הגיעו על חוזים של יותר מ-400 אלף דולר במצטבר. יותר מרוב קבוצות הליגה. מקי, מקניל והווארד הם מהזרים היקרים בליגה ורק ג'ף הוא שחקן זול (וכמובן היה יותר פרודוקטיבי משלשותם). אין שום סיבה בעולם שנתחיל את העונה עם שלושה זרים ואין שום סיבה בעולם שלא נביא ארבעה זרים טובים. אם פעם איכות הזרים שלנו נבעה מתקציב נמוך וחלוקה מעוותת שלו שלא השאירה כסף לזרים, היום הזרים שאנחנו מחתימים הם זרים יקרים של מעל 100 אלף דולר, וכל הנפילות הן בגלל בחירות גרועות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2017, 15:04 
יובל כתב:
LeeorJuve כתב:

ארבעת הזרים שפתחו את העונה הגיעו על חוזים של יותר מ-400 אלף דולר במצטבר. יותר מרוב קבוצות הליגה. מקי, מקניל והווארד הם מהזרים היקרים בליגה ורק ג'ף הוא שחקן זול (וכמובן היה יותר פרודוקטיבי משלשותם). אין שום סיבה בעולם שנתחיל את העונה עם שלושה זרים ואין שום סיבה בעולם שלא נביא ארבעה זרים טובים. אם פעם איכות הזרים שלנו נבעה מתקציב נמוך וחלוקה מעוותת שלו שלא השאירה כסף לזרים, היום הזרים שאנחנו מחתימים הם זרים יקרים של מעל 100 אלף דולר, וכל הנפילות הן בגלל בחירות גרועות.

זה לא משנה, איכשהו תמיד יצא משהו עקום. לי הייתה תחושה שאנחנו עושים החתמות לחץ. פרנקו רצה ללכת עם המוכר והטוב, לגיטימי עבור מאמן. ההנהלה(המקצועית) צריכה לשים לכך גבול בדיוק לפני שהיא עומדת להחתים את מאט הווארד.
אין לנו תקציב בלתי מוגבל וקבוצה במצבנו צריכה לשאוף לשחקנים זרים, שניתן למתוח אותם לכמה תפקידים על המגרש. איך למצוא את השחקנים האלה? אפילו לכנס את הפעילים בפורום לדיוני קיץ.
תן לי להתחיל עונה עם דארל וויליאמס, אלאנדו טאקר וקרלון בראון- ואז משם לחזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2017, 15:32 
דארל וויליאמס היה עולה לך מקסימום כמו הווארד. סיכוי סביר שאפילו פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2017, 16:38 
סמל אישי של המשתמש
בסופו של דבר הכל קם ונופל על מי בוחר את הזרים, והיכולת שלו לזהות כישרון ולבחור את השחקנים הטובים ביותר בסכום כסף נתון.
במשך קיץ אחד בדיוק היה להפועל סקאוט שלא תלוי במאמן והיה לו אינפוט משמעותי בבניית הסגל ובחירת הזרים (במקרה הוא גם כתב פה בפורום עד לא מזמן). במקרה באותו קיץ הבאנו את הזרים הכי טובים בליגה.
בכל שאר העונות ההנהלה נתנה למאמנים סמכות בלעדית לבחור את הזרים, כאילו הם אי פעם הוכיחו הצלחה בתחום הזה או שיש להם בכלל מושג בנושא הזה. המאמנים האלה בוחרים את השחקנים שהם מכירים או שנוח להם לאמן במקום את השחקנים הכי טובים שאפשר להביא, וכך זה נראה על המגרש.
הפועל זה המועדון היחיד בליגה שבו המאמן קובע בלעדית איך ייראה הסגל ומי יהיו הזרים, והכל תחת הגישה הקלישאתית ש"חופש מוחלט למאמן" זו דרך בריאה לנהל מועדון.

נערך לאחרונה על ידי יובל בתאריך 12 דצמבר 2017, 16:53, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מקניל
הודעהפורסם: 12 דצמבר 2017, 16:42 
סמל אישי של המשתמש
פז לא בצוות של הפועל יותר?
אז למה הוא לא כותב כאן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2017, 17:16 
יובל, למרבה הצער למאמנים בעולם יש עוד משתנים בבחירת הזרים, מלבד לזהות כישרון וכסף. למשל אגו. למשל הרצון לגלות איזה שחקן, בעוד שללכת על המוכר או על שחקן מקבוצה אחרת נראה פחות "גאוני".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2017, 19:53 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
purvis short כתב:

לפחות לגבי מקניל צריך להיות הוגנים - יש לו רקורד מעולה, הרבה יותר טוב מהיכולת שלו עד עכשיו

גם בהפועל הוא מגיע עד הטבעת בקלות.
חבל שהוא לא עושה שום דבר טוב חוץ מזה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2017, 23:24 
סומך כתב:
פז לא בצוות של הפועל יותר?
אז למה הוא לא כותב כאן?

הייתי בטוח שהוא סקאוט גם העונה. אם לא - חבל.
מישהו עם קצת שכל היה עוזר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2017, 21:56 
מכיוון שפרביס לא יכתוב פה השבוע (בכל זאת הפועל נצחו) אז היום מקניל עם 21 נקודות
ו-3 שלשות ב-75%

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2017, 22:18 
סמל אישי של המשתמש
ועדיין לא היה משחק טוב שלו. סביר, לא יותר מזה. אולי על רקע משחק הליגה הארצית שהיה סביבו זה נראה מרשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2017, 22:21 
השלשה שלו גמרה את המשחק, אבל לפני זה הוא כידרר למוות שתי התקפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2017, 22:23 
גם היום הוא לא היה טוב במיוחד. חמישה איבודים מחרידים. כמעט כל מתרפצת שהוא מוביל זה איבוד. חדירות לשום מקום. היו לו כמה קליעות גדולות, אבל נכון לעכשיו זה ממש לא זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 107 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: