יובל כתב:
LeeorJuve כתב:
גם לי הוא נראה מאוד חלש ולא אנרגטי. אולי כדאי שיעבור לטבעונות כמו קיירי, לילארד וקרלון בראון.
בנימה יותר רצינית- את סגל הזרים שלנו היינו צריכים להתחיל משני אנשים- 5 אתלטי ו-2-3 עם קליעה. אין לי בעיה להתחיל עונה עם 3 זרים(במקרה הזה 5, 3-4 אתלטי עם קליעה כמו טאקר, ו-2)- הרי יש לנו את בנקס, לימונד, גינת, איידן, מנקו ושולמן- ומשם להשלים במקום שבו הכי צריכים. זו צריכה להיות המטרה שלנו בעונה הבאה: להתחיל משלושה זרים כמפורט לעיל, ואז משם להשלים. בלי החתמות לחץ כי נגמר הקיץ.
ארבעת הזרים שפתחו את העונה הגיעו על חוזים של יותר מ-400 אלף דולר במצטבר. יותר מרוב קבוצות הליגה. מקי, מקניל והווארד הם מהזרים היקרים בליגה ורק ג'ף הוא שחקן זול (וכמובן היה יותר פרודוקטיבי משלשותם). אין שום סיבה בעולם שנתחיל את העונה עם שלושה זרים ואין שום סיבה בעולם שלא נביא ארבעה זרים טובים. אם פעם איכות הזרים שלנו נבעה מתקציב נמוך וחלוקה מעוותת שלו שלא השאירה כסף לזרים, היום הזרים שאנחנו מחתימים הם זרים יקרים של מעל 100 אלף דולר, וכל הנפילות הן בגלל בחירות גרועות.
זה לא משנה, איכשהו תמיד יצא משהו עקום. לי הייתה תחושה שאנחנו עושים החתמות לחץ. פרנקו רצה ללכת עם המוכר והטוב, לגיטימי עבור מאמן. ההנהלה(המקצועית) צריכה לשים לכך גבול בדיוק לפני שהיא עומדת להחתים את מאט הווארד.
אין לנו תקציב בלתי מוגבל וקבוצה במצבנו צריכה לשאוף לשחקנים זרים, שניתן למתוח אותם לכמה תפקידים על המגרש. איך למצוא את השחקנים האלה? אפילו לכנס את הפעילים בפורום לדיוני קיץ.
תן לי להתחיל עונה עם דארל וויליאמס, אלאנדו טאקר וקרלון בראון- ואז משם לחזק.