תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 22:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 156 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ת"א-מכבי חיפה
הודעהפורסם: 19 נובמבר 2017, 23:07 
שמוליקיפוד כתב:
קאונסיל כתב:
אשכרה מוטי אסלם אמרת כדוגמה למנהל כדורסל טוב? ההוא שהחתים השנה את טפירו כמאמן ואת אלאנדו כזר? שמע לפעמים השנאה מעוורת אותך לגמרי. הזוי.
מה היית עושה אחרת מול פרנקו? השתיקו אותו אחרי מה שאמר על ג'ף. לא יכלו למנוע ממנו לדבר, זה מה יש.
עכשיו לא תעיף מאמן ולא תחתים לו שום שחקן על הראש כי הרי אנחנו יודעים שזה לא עובד. מה הפתרון? חוץ מלהרגע?

טפירו בבית. גם אלאנדו.
פרנקו חי, בועט וממשיך עם הווארד כל הדרך להתרסקות מקצועית.

גם העונה אילת יסיימו מעליך בטבלה בזמן שאתה תגרד את הפלייאוף מלמטה(אם בכלל)
מה שאמסלם עשה רמי כהן ושות' לא יעשו עד סוף החיים שלהם.

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2017, 23:11 
purvis short כתב:
הוקיץ' כתב:
el dudernio כתב:
כל הקיץ טענתם פה שבנו קבוצת הגנה לוחמת...
אני לץחייב הסבר מהמלומדים למה אנחנו קבוצת ההגנה הגרועה בליגה.

יש הרבה סיבות, אבל הבעיה העיקרית בעיני היא שפרנקו משחק הגנה עם מיליון ואחד עזרות ורוטציות ולצד זה בנה את הקבוצה הכי לא אתלטית בליגה.

ומבלי לראות את המשחק אני יודע שפרנקו מנהל את המשחק מזעזע.
מנקו האתרוג לא ירד לשניה מהפרקט ומחזיר עם 1 מ-6 מהשדה. שולמן משחק 9 דקות ומחזיר עם 0 נקודות, 0 אסיסטים ו-2 איבודים.
כמה חסר מושג אפשר להיות?

למה ששולמן לא ישחק? למה שמנקו לא ישחק? אם לא שמת לב, בחסות ההנהלה, הפועל תל אביב היא כבר לא קבוצת אוהדים. היא הקבוצה של דני פרנקו. נכון שכיף לשחק מנג'ר במחשב? הרבה יותר כיף במציאות.
אז שולמן מקבל פה משכורת. ומאט הווארד גם (האתרוג) ומנקו בחוזה כאילו הוא שחקן עם שתי אליפויות בקריירה, כי המאמן רצה. ואחמד ניבניס נחת כי המאמן רצה. ואל תדאג, כל הביזיונות האלה לא ימנעו מגאוני הניהול לתת לפרנקו להחתים גם את הזר הבא, שיהיה מן הסתם האקים ווריק, עוד פנסיונר שלא שומר, ולחכות להווארד.
למה? כי ככה. כי הוא יכול. כי אתה ואני נקנה מנויים, ופרנקו יביא את מאט הווארד, שולמן והאקים ווריק. וההנהלה תיתן לו

שולמן מקבלת משכורת מצחיקה של סוף חלון ולצטט הווארד יש ביטוח.
אבל למה בכלל להתייחס למה שיש לסמרטוט רצפה כמוך להגיד. צריך לעשות מחולל הודעות מקומונאים, אתה תקליט שבור כבר חמש שנים. ואתה באופן זהה גם נעלם אחרי נצחונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 נובמבר 2017, 23:11 
purvis short כתב:

סביר מאוד. לדעתי היום זה היה המשחק האחרון של ג'ף בהפועל (הערכה שלי. לא מבוססת)
ואני לא אתפלא אם השבוע ווריק יחתום. למה? כי המאמן רצה! מעמד המאמן!

גם אם יחתימו עוד סנטר יש לו חוזה עד 20.12 ובכל מקרה חסר לך זר. עד המחזור ה-5 היה השחקן הטוב בקבוצה. המאמן פגע לו הבטחון וגם כאן לו לשחק באופן מסורס. עדיין יכול לתרום הרבה לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הפועל ת
הודעהפורסם: 19 נובמבר 2017, 23:12 
רדנקו כתב:
segev כתב:
רדנקו כתב:
דינמו1 כתב:
purvis short [quote="el dudernio כתב:
כל הקיץ טענתם פה שבנו קבוצת הגנה לוחמת...
אני לץחייב הסבר מהמלומדים למה אנחנו קבוצת ההגנה הגרועה בליגה.

יש הרבה סיבות, אבל הבעיה העיקרית בעיני היא שפרנקו משחק הגנה עם מיליון ואחד עזרות ורוטציות ולצד זה בנה את הקבוצה הכי לא אתלטית בליגה.

ומבלי לראות את המשחק אני יודע שפרנקו מנהל את המשחק מזעזע.
מנקו האתרוג לא ירד לשניה מהפרקט ומחזיר עם 1 מ-6 מהשדה. שולמן משחק 9 דקות ומחזיר עם 0 נקודות, 0 אסיסטים ו-2 איבודים.
כמה חסר מושג אפשר להיות?

למה ששולמן לא ישחק? למה שמנקו לא ישחק? אם לא שמת לב, בחסות ההנהלה, הפועל תל אביב היא כבר לא קבוצת אוהדים. היא הקבוצה של דני פרנקו. נכון שכיף לשחק מנג'ר במחשב? הרבה יותר כיף במציאות.
אז שולמן מקבל פה משכורת. ומאט הווארד גם (האתרוג) ומנקו בחוזה כאילו הוא שחקן עם שתי אליפויות בקריירה, כי המאמן רצה. ואחמד ניבניס נחת כי המאמן רצה. ואל תדאג, כל הביזיונות האלה לא ימנעו מגאוני הניהול לתת לפרנקו להחתים גם את הזר הבא, שיהיה מן הסתם האקים ווריק, עוד פנסיונר שלא שומר, ולחכות להווארד.
למה? כי ככה. כי הוא יכול. כי אתה ואני נקנה מנויים, ופרנקו יביא את מאט הווארד, שולמן והאקים ווריק. וההנהלה תיתן לו

אבל מה אנחנו רוצים שיהיה? מי יביא את הזרים? ההנהלה? או שיביאו דמות מקצועית שתעשה את זה?
ותעשו לי טובה תפסיקו לזיין את השכל כאילו לא התחננו שפרנקו יבוא לאמן אותנו כבר שנה סבבה? לא היה פה בן אדם אחד בפורום שלא רצה אותו ואין מאמן אחר יותר טוב ממנו שיכול היה לבוא.
אז וואלה לגיטימי לבוא לתת למאמן את החופש והבחירה להרכיב קבוצה כמו שהוא חושב ואני חושב שצריך לתת לו יותר מ-2-3 משחקים רעים (מאוד רעים) זה הכל.
שוב אני לא חושב שפרנקו לא עשה טעויות אבל כולנו רצינו אותו (ובצדק הוא היה נראה כמו האופציה הכי טובה שיש) ואם ההנהלה תעשה עכשיו "זעזוע" ותעיף את פרנקו זה יראה לי כמו משהו הזוי ולא הגיוני בשום צורה, לא חושב שפרנקו מאמן גרוע באופן כללי וחושב שצריך לתת לו זמן לנסות לתקן את הטעויות עם גיבוי ולא להתחיל חרושת שמועות על מאמנים מועמדים ומעמד מעורער או דברים בסגנון כי אז בטוח שהעונה הזאת תלך לפח.
זו בדיוק הבעיה. שמתחננים למאמן "הכי טוב" להגיע ואז נותנים לו להרגיש שהוא מלך העולם ויכול לעשות מה שבא לו.
אני למשל חשבתי שזה לא טוב להביא את פרנקו. אני חשבתי שעדיף להביא מאמן שהשתן עוד לא עלה לו לראש ולא חושב שהוא מתנת האל לאוהדי הפועל ושהשמש זורחת לו מהתחת. לא חסרים כאלה והייתי מקבל את התוצאות של מהלך כזה. אני די בטוח שמאמן כזה היה מביא אותנו יותר רחוק מאשר יביא אותנו פרנקו או כל אחד דומה לו. אבל גם אם לא לא היו לי טענות אליו. אני אמנם חושב שפרנקו מאמן טוב אבל כבר נוכחנו לדעת שהמאמנים "הכי טובים שפנויים" גורמים רק נזק כי אין אף אחד מעליהם שמבין אפילו משהו קטן בכדורסל וידע לומר להם לא. לזה אני לא מסכים. את השחקן הזה לא תביא או את השחקן הזה לא תשחרר.
וכל עוד ההנהלה הזו תמשיך לנהל אותנו ולהביא מאמנים כאלה ולתת להם למרוח אותם ואותנו בכחש התוצאות לא ישתנו.

היה לך מאמן כזה שנה שעברה. אתה היית מראשוני הלוחצים להחליף אותו בדחיפות.
דמגוג עלוב. טמבל היית וטמבל תישאר. יש הבדל בין מאמן צמרת למאמן שלא אימן מעולם בליגת העל והוכיח בשנה שלפני שאין לו מושג. אבל כבר התייחסתי אליך יותר מאשר אתה שווה.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk[/quote]

סליחה מתת אל. לך תסגור עסקאות עושה רושם שאתה טוב בזה. מבטיח להצביע לך גם. בן אדם בדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 19 נובמבר 2017, 23:28 
beny כתב:
purvis short כתב:

סביר מאוד. לדעתי היום זה היה המשחק האחרון של ג'ף בהפועל (הערכה שלי. לא מבוססת)
ואני לא אתפלא אם השבוע ווריק יחתום. למה? כי המאמן רצה! מעמד המאמן!

גם אם יחתימו עוד סנטר יש לו חוזה עד 20.12 ובכל מקרה חסר לך זר. עד המחזור ה-5 היה השחקן הטוב בקבוצה. המאמן פגע לו הבטחון וגם כאן לו לשחק באופן מסורס. עדיין יכול לתרום הרבה לקבוצה.

אין לנו ויכוח על התרומה של ג'ף. אני רק טוען שזו התחושה שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2017, 23:30 
אמסלם מבין בכדורסל, את זה אי אפשר לקחת ממנו.
הוא גם חלאה שלא הייתי רוצה שיהיה חלק מהקבוצה שלי, אבל זה משהו אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2017, 23:41 
גם אלי טביב מבין בכדורגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2017, 01:18 
שעתו היפה של פורום שדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2017, 01:44 
סמל אישי של המשתמש
קבוצה שלא קולעת שלשות. אחרונים בליגה בקליעות ולפני-אחרונים באחוזים.
קבוצה עם משחק ריצה מהמחרידים שנראו במגרשי הכדורסל. כואב בעיניים לראות אותנו מנסים לרוץ. כבר היו לנו קבוצות ששיחקו בהליכה, אבל גם זה היה עדיף בהרבה מאשר הקבוצה הנוכחית שכל ניסיון לרוץ נגמר באיבוד כדור או בהחטאת ליי-אפ.
קבוצה שכל חילוף בחסימה מפרק לה את ההגנה. גארדים חלשים שלא מסוגלים לשמור בפנים וגבוהים כבדים שלא מסוגלים לשמור בחוץ.

ומה שחסר לנו זה מאט הווארד, האקים ווריק, אחמד ניבינס (אם רק היה כשיר).

קבוצה של עגלות, באמת, חוץ מבנקס וג'ף (שפרנקו ברוב חכמתו הצליח לסרס ולמחוק) קבוצה שנראית שייכת לליגת ותיקים מבחינת יכולות פיזיות. גם השחקנים הטובים שנותנים תפוקה כמו מקי, מקניל ותומר, כל כך לא אתלטיים. שלא לדבר על שולמן, מנקו, רביב במצבו הנוכחי.

ומה שחסר לנו זה עוד עגלה כמו הווארד, שחקן בן מאתיים כמו ווריק, או גופה מהלכת כמו ניבינס.

העובדה שאלה הפיתרונות של פרנקו, רק מראה את חוסר היכולות המוחלט שלו לאבחן את הבעיות של הקבוצה, ולהוציא אותה מהמצב שאליו היא נקלעה. מצב שהוא האחראי הבלעדי אליו, כמובן. קיבל את כל מה שהוא רצה. תקציב גבוה מאוד (שגדל וגדל לאורך כל הקיץ בהתאם לדרישות שלו), קיבל ישראל יקר מאוד למרות סגל ישראלי יקר ממילא, קיבל שלושה זרים שרדף אחריהם שבועות בהרבה כסף (וזר רביעי בכלום כסף שהיה יותר פרודוקטיבי משלושתם עד שפרנקו שרף אותו), קיבל יס-מנים בתור עוזרים, קיבל אוטונומיה מוחלטת בכל דבר שקשור למועדון, קיבל שקט מוחלט מההנהלה, מהתקשורת ומהאוהדים.
ובינתיים כישלון מוחלט בכל גזרה.
כישלון בכל פרמטר שבו שופטים כמה קבוצה היא "מאומנת", כמו משחק הגנה, לחימה, משחק התקפה יפה לעין. פרמטרים שהם הרבה פעמים לא אשמתו של המאמן בכלל, אבל במקרה שלנו הם נראים כל כך רע שלמאמן חייבת להיות אשמה כלשהי (והוא בהחלט אשם בטיפולים ההגנתיים הנוראיים שלנו, ובזה שהשחקנים משחקים כל כך שבלוני בהתקפה).
כישלון בהתנהלות מחוץ למגרש, עם הפארסה בניהול הסגל, החתמת ואי-החתמת זרים והעימות המביך עם ג'ף דרך התקשורת. אני חושב שהפועל תל אביב כדורסל זה מועדון הספורט היחיד בעולם שבו מאמן עושה סבוטאז' לשחקן. התרגיל הידוע מבית מדרשו של רמי הדר - דורשים לשחרר שחקן מרכזי, לא מסיבות מקצועיות חלילה אלא כי המאמן לא מסתדר איתו או שהוא לא בא לו טוב בעין או שהוא עושה בעיות באימונים. רק מה, אי אפשר לשחרר שחקן מוביל ככה סתם, בטח כשהקבוצה תלויה בו. אז מה עושים? גומרים את השחקן, מייבשים אותו, נותנים לו יחס של מצורע, במקרה של פרנקו אפילו הוא שכלל את זה עם עליהום בתקשורת עם רוח גבית מחברים שלו, ואז כשלשחקן נגמר החשק להילחם וגם לא נותן תפוקה מקצועית במשחקים, כבר אפשר לשחרר אותו בלי בעיות.
וכמובן כישלון בתוצאות. מאזן שלילי למרות פתיחת עונה די נוחה. ואם 3 מ-7 זה לא מאזן מספיק גרוע בשבילם, תסתכלו קצת הלאה על לוח המשחקים ותראו שחור בעיניים. בקצב הזה, אם את חיפה ואת גליל (בלי שני שחקנים) אנחנו לא מנצחים, אנחנו לא הולכים להיות בקצב צבירת ניצחונות של קבוצת פלייאוף.
אין, ולא יכול להיות, אף אשם אחר חוץ ממנו.

אבל מה יעשו אצלנו? מה שעושים תמיד. ימשיכו לתת למאמן כל מה שהוא רוצה, ימשיכו לתת לו לקבל כל החלטה, בלתי-סבירה ככל שתהיה, למרות שזה לא עבד עד עכשיו, ולמרות שברור שאין לו פיתרונות למצב מכאן והלאה.
כי ככה עובדים אצלנו. או שנותנים למאמן לעשות מה שהוא רוצה, עד ההתרסקות, או שמפטרים אותו. לא יודעים שום דבר אחר.

וזה הרי ברור כבר מה יקרה הלאה. כבר כתבו את זה פה.
הרי ההנהלה תבוא לפרנקו, תגיד לו "מה קורה חבר? איפה התוצאות"?
הוא יענה "אין, אי אפשר להצליח עם ג'ף אלן בקבוצה. פשוט אי אפשר. זה לא אני אשם. זה ג'ף. רק נחתוך אותו והכל ייפתר. אה כן, ותביאו לי עוד סנטר כבד. בלי עוד סנטר אי אפשר להסתדר. זה לא אני אשם. זה כי אין סנטר. ברגע שתביאו לי סנטר אמיתי, אולד-סקול, הכל ייפתר".
וההנהלה שלנו, בנוהל, לא תגיד "טוב טוב, שמענו אותך, עד עכשיו הלכנו איתך בעיניים עצומות וזה לא עבד, עכשיו תקשיב לנו קצת", תקבל החלטה שמבטיחים לג'ף את החוזה עד סוף העונה כדי להעביר מסר לפרנקו שהבית זונות נגמר, ותגיד לפרנקו שיביא במקום הווארד 3-4 אתלטי שיזריק קצת אנרגיות לקבוצה המתה הזאת או שהם יביאו אחד כזה במקומו (כן, ההנהלה יכולה לעשות את זה. היא גם ככה מודעת ומיועדת לגבי כל שחקן שנמצא בשוק, מה הסיפור של כל שחקן ומה מצב המו"מ איתו).
לא, במקום זה היא תתן לו לשחרר את ג'ף (אם השבוע או כשתהיה אופציית יציאה מהחוזה שלו עוד שלושה שבועות, זה לא משנה), להביא סנטר כבד שלא ייתן שום דבר ממה שהקבוצה צריכה ושעד שיבין מה קורה בליגה הזאת ייקח עוד חודש, וכמובן לחכות כמה זמן שיידרש לפצוע הנצחי מאט הווארד. הכל במסלול הבטוח לעוד עונה כושלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2017, 03:20 
מה שמתסכל בסיפור הזה זה שכל מה שיובל כותב היה ידוע לרובנו בערך שני משחקים לתוך העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2017, 04:54 
סמל אישי של המשתמש
בגדול,
הוא ידוע לנו כבר כמה שנים.

זה פשוט חוזר על עצמו שוב ושוב ושוב ושוב ושוב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2017, 06:44 
יובל :ROSE:
עצוב כמה שאתה צודק. כל מילה זהב.
וכלום לא ישתנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2017, 07:16 
נייט רובינסון בלי קבוצה, למיטב ידיעתי.
אולי שוב נביא אותו לפני הפלייאוף ונצליח להשתחל למקום השמיני ולתת סדרה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2017, 07:41 
כל שנה אני שומע שהפועל הולכת להיות קבוצה טובה, וכל פעם מגיעים ההפסדים המעצבנים האלה.
מתי באמת הפועל סל תהיה קבוצה טובה? :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2017, 08:14 
עצוב שהשנה אמרו שבונים קבוצה "ברוח של הפועל". שנה שעברה היו כ"כ הרבה כלים התקפיים, אבל רכות בהגנה.
השנה עדיין יש רכות בהגנה (הרבה יותר גדולה), רק שאין גם תותחים התקפיים.
פשוט בושה איך שנראינו, חיפה היו כ"כ חושך בהתחלה, פשוט פחדו לשחק, אבל אנחנו הוצאנו אותם מהמשבר. הפרחים להפועל.
לדעתי רביב חייב לתפוס את המקום של הקפטן ולהעיף לכל שחקן שתי סטירות. לא זוכר הרבה משחקים כאלה (במשך שנים, לא 2 מתוך 2 כמו פה) שנראינו עם מתן ככה.
לא בגלל שמתן שחקן גדול, אלא בגלל מה שהוא הקרין על השחקנים.
לצערי הגדול פרנקו שרף את אלן. אין תקשורת שם, אלן רוצה להרוג את כולם, וחבל חבל חבל. זה לא נראה שיהיה לזה איזשהו עתיד ביחד.
אם בתחילת השנה היה נראה שהשחקנים לפחות עם חשק לשחק, אתמול זה היה נראה שבכלל לאף אחד אין חשק, ולא אכפת לו אם ייגמר 30 או 40.
ההתעקשות לשחק עם 3 זרים - שמתוכם אחד מקי משחק עם קביים בערך, תגמור לנו הרבה משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2017, 09:08 
טוב, בכדורגל השנה אנחנו לא יכולים להוציא אותם ממשברים, אז היה צריך לאזן את זה עם הכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2017, 09:26 
עד המ!!ת הפועל כתב:
טוב, בכדורגל השנה אנחנו לא יכולים להוציא אותם ממשברים, אז היה צריך לאזן את זה עם הכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2017, 09:41 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
לא צריך להעיף את פרנקו, צריך לעשות מה שהיה צריך לעשות מלכתחילה. לגרום לו להבין שזה לא בית זונות.
אני מזמן איבדתי תקווה שזה יקרה.

:ROSE:

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2017, 09:52 
סמל אישי של המשתמש
תגידו לי בבקשה, מי שהיה שם, שלפחות הם קיבלו בוז על המשחק הזה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפועל ת"א-מכבי חיפה
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2017, 10:00 
לא רק שלא היה בוז, הגרעין המעודד עודד חזק יותר, וכך (בפעם המי יודע כמה) לשחקנים ניתנת ההרגשה שהכל בסדר, לא משנה כמה הם יסריחו את הפרקט - הם יקבלו מחיאות כפיים.
אני אישית אמרתי לפרנקו שהקבוצה נראית בושה - והוא הסכים איתי. מקווה שהוא יעשה משהו בנידון, אני את שלי עשיתי :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2017, 10:04 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מצליח להבין איך אנשים כאן החמיאו בלי הפסקה בקיץ על הסגל שבנו כאן ועכשיו כולם חכמים בדיעבד.
מי צעק שזו קבוצה בלי שלשות? מי צעק שזו קבוצה שתחטוף 100 נקודות כל משחק? מי צעק קבוצה לא אתלטית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2017, 10:12 
קודם כל, הדברים נאמרו גם בקיץ.
אני זוכר דיון ביני לבין יובל כשחיפשו את הזר הרביעי בו אמרתי שצריך שחקן סטייל גודס כי אין לנו קליעה והוא אמר שצריך שחקן אתלטי שיכול לשחק בכמה עמדות (כמובן ששנינו צדקנו, פשוט הבעיות היו רבות וגדולות מכדי ששחקן אחד יפתור אותן).
למה לא היינו בפאניקה בקיץ? מאותה סיבה שהסטוריונים לא מסוגלים להתריע לפני שקוראים אירועים גדולים אלא רק לנתח אותם בדיעבד. בניית קבוצה זה לא מתכון וכמו שברור איך כרגע זה לא יכול לעבוד, בקיץ אתה רואה גם את כל היתרונות שיש בקבוצה. תסתכל על חיפה של העונה שעברה, אני רואה שם כל כך הרבה חסרונות שלא ברור איך לעזאזל הם הגיעו לגמר וכמעט לקחו אליפות. לפעמים התמהיל עובד למרות החסרונות, אצלנו זה לא קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2017, 11:14 
סמל אישי של המשתמש
אני לא תוקף אף אחד, אבל מוזר לי איך כמעט בכל קיץ מחמיאים על הסגל שנבנה ואחרי חודשיים אומרים שזו לא קבוצה שתגיע לפלייאוף.
כולם צעקו להביא את מנקו והבנאדם נראה כמו חרא. הרבה התלהבו מההחתמה של מקניל אבל פתאום אני מבין שהוא לא קלעי, מקי לא קלעי, רביב לא קלעי, אז ממה בדיוק התלהבתם? דיברו על קבוצה עם DNA שיודעת לשמור ואין שחקנים שצריך להחביא בהגנה, אנחנו סופגים המון נקודות ומעבר לזה שסופגים זה נראה בעין בלתי מקצועית גם כאילו זה קל, קל מדי.

כל פעם המאמן שהכי רוצים כאן בפורום מגיע להפועל. קטש, רמי הדר, עכשיו פרנקו. אותו פורום שרוצה את המאמנים האלה שולח אותם הביתה אחרי חודשיים, ואחר כך אני שומע איך הם מצליחים במקומות אחרים. על קטש דובר כאן כמאמן הכי הזוי בתולדות הכדורסל. הוא באמת בנה סגל עקום. איך הוא מצליח כל כך? מה ההסבר? כל מאמן שמגיע לכאן הוא הדבר הכי נכון שאפשר היה להביא והופך מיידית למאמן הזוי, שבוי בקונספציה של עצמו, לא מגיב למתרחש על הפרקט ועוד ביטויים גנריים כאלה ואחרים. מה ההסבר? איך אצלנו הכל דפוק ובחוץ הכל בסדר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2017, 11:31 
נראה לי שאנשים פה הניחו שאין פה קבוצת התקפה מטורפת, אבל יש פה קבוצת הגנה בניגוד למה שהיה שנה שעברה.
עם מקי, ג'ף, הווארד ורביב.
בפועל - אנחנו אחרי 7 מחזורים עם ההגנה הגרועה בליגה. הכי גרועה בליגה. 86.1 נקודות ספיגה למשחק.
אם זה לא ישתפר דרמטית - נמצא את עצמנו בתחתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2017, 12:09 
השנה, בניגוד לשנה שעברה, התקרה מאוד נמוכה, שנה שעברה לא היינו קרובים ללמצות את הפוטנציאל העצום שהיה בסגל, השנה לא נראה שיש תקרה גבוהה. מקי לא יתחיל להיות קלע טוב, האווארד לא שחקן עם פוטנציאל ל20 ו10 כמו דארל והאוול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2017, 13:34 
סמל אישי של המשתמש
וצריך להגיד עוד משהו. זה שאנחנו משחקים כבר שישה מחזורים עם שלושה זרים, מעבר לעמדת הנחיתות המקצועית שאנחנו שמים את עצמנו בה מבחירה, אנחנו גם משדרים גישה רעה מאוד. גישה של "עוד משחק, פחות משחק, עוד ניצחון, פחות ניצחון, קטן עלינו. העיקר שבסוף הווארד יחזור, העיקר שנעשה הכל בדרך שלנו".
בזמן שעבור כל קבוצות הליגה חוץ מירושלים ומכבי, כל משחק זה מלחמת עולם. לגלבוע נפצע זר לחודש והם הביאו מיד זר זמני כדי לא להיות משחק אחד בנחיתות זר. והנה, ניצחו ככה שני משחקים. הרצליה שרושמת חמישה זרים אפילו לא מוכנים לעלות למשחק אחד עם ארבעה זרים, למרות שהתפוקה השולית של זר חמישי נמוכה מאוד. ואצלנו הדיון הוא אם לעלות עם שני זרים או שלושה זרים.
אז ככה זה גם נראה על המגרש. אם המאמן וההנהלה משדרים לשחקנים שהמשחקים האלה לא מספיק חשובים בשביל להעמיד ארבעה זרים (וזאת לא פציעה פתאומית, כבר שישה שבועות שהיה אפשר להביא מחליף), אז אין מה להתפלא שגם השחקנים בתורם נלחמים פחות מהמקבילים להם בקבוצות האחרות.
והכל בחסות דני פרנקו, שמצהיר באופן חד-משמעי ש"גם אם נפסיד כמה משחקים לא יקרה שום דבר אם בלונג ראן נבנה משהו טוב". וזה פועל ישיר של מה שההנהלה משדרת לו (וגם מצהירה זאת בגלוי) מהרגע שהוא חתם - שהוא untouchable. אי אפשר לגעת בו. אז אם אי אפשר לגעת בו, למה שיהיה עליו לחץ לנצח? למה שיהיה אכפת לו להפסיד בשביל לחכות לשחקן שהוא מחבב ושנחמד לו איתו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2017, 13:58 
אני מסכים איתך יובל. אבל זה לא רק פרנקו. זה היה פה גם בשנים עברו (למעט אולי אצל ארז). הגישה הזאת של "ניפגש באפריל, המשחקים עכשיו לא כאלה קריטיים". ואז נפגשים באפריל מחוץ לפלייאוף, או במקום השמיני כשלפנינו סדרה נגד ירושלים וחוזר חלילה.
וכל הגישה הזו היא לטעמי גם זלזול בקהל. שקונה מנויים, בא בטירוף, ואז מגלה שעבור המועדון זה לא כזה טירוף וש"מה חשוב זה מה שקורה באפריל".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2017, 14:05 
אותו סיפור מתחילת השבוע וגרוע מכך.
שוב משחק התקפה רע, שחקנים לא חוסמים, כשהמשחק עומד הוא תקוע וכשרצים זה נגמר באיבודים שמשאירים אותך פעורי פה למרות ש4 שניות קודם ראית את אותו איבוד בדיוק.
סלים אנחנו יכולים לקלוע כרגע רק במעבר או בריבאונד התקפה, אין לנו מה למכור בסט גיים גרגע, פרנקו צריך להתעורר מהר כי הקבוצה שלו נראית כרגע כמו בדיחה, זה בכלל לא קשור לכן מאט לא מאט.
בעיה רצינית ברמת הביצוע של התרגילים, ברמת האסטרטגיה ובתוצאות נטו שהן מביאות (כלומר הזריקות שהן מייצרות) - משחק ההתקפה של הפועל תל אביב פשוט לא טוב.

אני אמרתי שלדעתי את המשחק נגד גליל הפסדנו דרך ההתקפה האוימה שלנו למרות שכולם בחרו להיכנס דווקא בהגנה שסה''כ נראתה טוב בחצי השני ואם לא אחוזים מטורפים של גליל בחצי הראשון אנחנו מעמידים אותם על סקור סביר.
אתמול ההגנה בהחלט הייתה הרבה הרבה יותר חמורה מהמשחק נגד גליל, התפר הראשון שלנו בהגנה כל כך חדיר שבלתי אפשרי לא להגיע להתמקמות טובה בהיי פוסט ומשם לעשות מה שאתה רוצה - סווינג לבורדיון לשלשה חופשית או חיתוך של בלייזר או נעילה של באומן כי הרי שחקן אחד תמיד יהיה לבד בעקבות הכיווצי פאניקה האלה והרוטציות הרעות של פרנקו.
ואגב כמו שאומרים שמשחק ההתקפה לא נראה טוב לעין, אפשר להגיד על אותו דבר גם על ההגנה, בכלל לא קשור לטקטיקה, עכשיו אוהד ממוצע רואה את משחק ההגנה ויהיה לו קל לזהות משהו בשפת הגוף של שחקני ההגנה שלנו, הקלות והפשטות פעם אחר פעם, אני בספק אם היו לנו 3 עצירות ברצף ב2 משחקים האחרונים.

ג'ף במשחק שמבייש את היותו כשחקן כדורסל מקצוען, את זה אי אפשר להצדיק גם אם פרנקו היה מקלל אותו בראיון, תעשה נכון הפועל אם היא לא תסיים איתו את העונה וזה לא משנה בכלל כמה זול הוא.
צר לי אבל כל האנשים שאנחנו כל כך אוהבים לשנוא צודקים, אי אפשר להגיע איתו גבוה.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2017, 14:14 
בוריס, בנוגע לג'ף. סבבה, שיחתוך אותו. הכול טוב. בוא נדבר על מי פרנקו יביא במקומו. אנחנו בסוף נובמבר ואיזה זרים הוא הצליח להחתים לעמדה הזו חוץ מג'ף?
בקיץ: אף אחד. אחרי פתיחת העונה: אחמד ניבניס. אבל העיקר שאפשר להאשים את ג'ף. הוא הבעיה. לא המאמן שלא הצליח להחתים שחקנים ברמה. ג'ף אלן שעולה גרושים ואחראי לשניים משלושת הניצחונות העונה הוא הבעיה.
סבבה, מצדי פרנקו יכול היה לשחרר אותו לפני חודש. אנחנו רואים בינתיים את מי הוא מביא. את אחמד ניבניס הוא מביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2017, 15:00 
פרוויס, צריך להיות עיוור בשביל לא להבחין בבעיית חוסר ההחלטיות של פרנקו מהרגע שהוא חתם אצלנו.
אני מדבר על ג'ף בהקשר של לאורך זמן, כי כרגע לשחרר אותו זה יהיה לא חכם בגלל שלא נצליח להחתים 2 שחקנים תוך שבועיים והמצב בשוק גם ככה דליל.

אין מה לעשות כרגע צריך להסתכל קדימה שבשוק יהיה יותר מבחר לקראת סיום שלבי הבתים באירופה ולא לכעוס על החתמות עתידיות שעוד לא קרו צפויות ככל שיהיו.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 156 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: