תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 23:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 246 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: השלכת מצתים, כפכפים ושאר ירקות
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2017, 22:44 
סמל אישי של המשתמש
מעניין אם רביב לימונד יעלה ליציע וינסה לזרוק מצית הוא יצליח.
לדעתי הוא יעשה פייק ואז יכדרר את המצית עד שיגמר שעון ה24.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2017, 22:52 
red_boy כתב:
היום נזרק גם משער 2, אפשר לסגור גם אותו

:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2017, 23:15 
אין ספק שלחץ הקהל על השופטים מוכיח את עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2017, 23:24 
סמל אישי של המשתמש
הקהל שלנו פשוט מטומטם.

(וזה בלי קשר לזה שהמאבטח שם פשוט פושע חולה נפש)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 00:37 
כן המאבטח אשם המשטרה כולם אשמים רק הקהל של הפועל לא? קהל שפעמיים באותה עונה פתחו עליו גז פעמיים כבר! ואנחנו רק באוקטובר צריך לבדוק אצלו רגע מה אולי לא בסדר. לא יודע מה קרה דקה לפני שחמישה אוהדים פוצצו במכות מאבטח על הקיר במדרגות של שער 1 אבל מה שקרה אח"כ טירוף ונכון הסדרנים האלה לא באמת יודעים לנהל אירוע והיסמנקים גם לא ממש יודעים להרגיע הרי לא משנה מה הקהל עשה הכל מתועד ואפשר לעצור את האנשים הספציפיים האלה אח"כ. לא תשכנעו אותי שהקהל לא אשם בכלל שהוא תלית שכולה תכלת לא הגיוני שאני הולך למזנון ליד שער 1 עם אחותי ילדה בת 11 לקנות לה ארטיק ותוך חצי דקה המקום נראה כמו גיהנום עכשיו תשכנעו אותה שזה סבבה ללכת למשחקים שאני צריך לדאוג שהסדרנים יפתחו לי תדלת ליד שער 2 כי אחותי לא מוכנה לעבור ליד המדרגות מפחד מהגז מהקהל מהמשטרה. תסבירו לי איך אני מעולם לא הסתבכתי בללכת מכות עם משטרה\סדרנים באף מגרש בארץ? ההתנהגות הזאת היא מה שמרחיקה אוהדים ילדים ומשפחות מהמגרשים היא מה שמרחיקה ספונסרים גדולים ורוכשים. קבוצת אוהדים שמאוהבת בעצמה עד מעל לראש וקוראים לעצמם אוהדים "אמיתיים" ו"הכי הפועל שיש" רק בגלל שעיקר החיים שלהם זה ללכת לכל משחק בכל חור ולריב עם המשטרה בכל חלקי הארץ. יש מגרש שביקרנו בו ואף פעם לא הייתה לנו שם איזה תקרית עם המשטרה? עמותה לא הגיע הזמן להסתכל רגע פנימה? מי שווה לכם יותר כסף קהל שבא לעודד לא מתעסק בשטויות וקונה מנויים וכרטיסים? או קהל שבא לריב עם כולם לזרוק חפצים למגרש ודואג לכם לרדיוסים קנסות ובכללי פחות אוהדים שלא רוצים את האווירה המגעילה הזאת? סבלתי היום כמו שלא סבלתי בחיים שלי במשחק ולא בגלל היכולת של הקבוצה אלא בגלל המסביב, אבל היי אני סתם אוהד חרא שנוסע למשחקים אני לא מגניב כמוהם ולא הולך מכות עם שוטרים ואתם לא מפחדים ממני עמותה יקרה אז עליי אפשר להשתין כי למשחק רדיוס באיזה חור שלא יהיה אנחנו נגיע. עוד דוגמא לכמה שהקבוצה הזאת בקהל פוגעת בכם מה שקרה היום עם ישי הכרוז אמור להדליק נורה אדומה מהבהבת הוא צודק בזה שהוא צעק על הקהל להפסיק והוא צודק שהוא החליט להפסיק לדבר במיקרופון. מדברים שהקבוצה של הקהל נכון? אז הגיע הזמן שהיא תהיה של כל הקהל ולא של חלק קטן בקהל שמשליט טרור על ההנהלה וגורם לה לבזבז כספים על עונשים במקום על שחקנים יותר טובים.
עכשיו כולכם יכולים לקרוא לי מכביסט זבל ואיך אני מעז לדבר על הקדושים המעונים בקהל של הפועל שהם אוהדים פי אלף יותר טובים ממני!!111

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 00:52 
red_man כתב:
כן המאבטח אשם המשטרה כולם אשמים רק הקהל של הפועל לא? קהל שפעמיים באותה עונה פתחו עליו גז פעמיים כבר! ואנחנו רק באוקטובר צריך לבדוק אצלו רגע מה אולי לא בסדר. לא יודע מה קרה דקה לפני שחמישה אוהדים פוצצו במכות מאבטח על הקיר במדרגות של שער 1 אבל מה שקרה אח"כ טירוף ונכון הסדרנים האלה לא באמת יודעים לנהל אירוע והיסמנקים גם לא ממש יודעים להרגיע הרי לא משנה מה הקהל עשה הכל מתועד ואפשר לעצור את האנשים הספציפיים האלה אח"כ. לא תשכנעו אותי שהקהל לא אשם בכלל שהוא תלית שכולה תכלת לא הגיוני שאני הולך למזנון ליד שער 1 עם אחותי ילדה בת 11 לקנות לה ארטיק ותוך חצי דקה המקום נראה כמו גיהנום עכשיו תשכנעו אותה שזה סבבה ללכת למשחקים שאני צריך לדאוג שהסדרנים יפתחו לי תדלת ליד שער 2 כי אחותי לא מוכנה לעבור ליד המדרגות מפחד מהגז מהקהל מהמשטרה. תסבירו לי איך אני מעולם לא הסתבכתי בללכת מכות עם משטרה\סדרנים באף מגרש בארץ? ההתנהגות הזאת היא מה שמרחיקה אוהדים ילדים ומשפחות מהמגרשים היא מה שמרחיקה ספונסרים גדולים ורוכשים. קבוצת אוהדים שמאוהבת בעצמה עד מעל לראש וקוראים לעצמם אוהדים "אמיתיים" ו"הכי הפועל שיש" רק בגלל שעיקר החיים שלהם זה ללכת לכל משחק בכל חור ולריב עם המשטרה בכל חלקי הארץ. יש מגרש שביקרנו בו ואף פעם לא הייתה לנו שם איזה תקרית עם המשטרה? עמותה לא הגיע הזמן להסתכל רגע פנימה? מי שווה לכם יותר כסף קהל שבא לעודד לא מתעסק בשטויות וקונה מנויים וכרטיסים? או קהל שבא לריב עם כולם לזרוק חפצים למגרש ודואג לכם לרדיוסים קנסות ובכללי פחות אוהדים שלא רוצים את האווירה המגעילה הזאת? סבלתי היום כמו שלא סבלתי בחיים שלי במשחק ולא בגלל היכולת של הקבוצה אלא בגלל המסביב, אבל היי אני סתם אוהד חרא שנוסע למשחקים אני לא מגניב כמוהם ולא הולך מכות עם שוטרים ואתם לא מפחדים ממני עמותה יקרה אז עליי אפשר להשתין כי למשחק רדיוס באיזה חור שלא יהיה אנחנו נגיע. עוד דוגמא לכמה שהקבוצה הזאת בקהל פוגעת בכם מה שקרה היום עם ישי הכרוז אמור להדליק נורה אדומה מהבהבת הוא צודק בזה שהוא צעק על הקהל להפסיק והוא צודק שהוא החליט להפסיק לדבר במיקרופון. מדברים שהקבוצה של הקהל נכון? אז הגיע הזמן שהיא תהיה של כל הקהל ולא של חלק קטן בקהל שמשליט טרור על ההנהלה וגורם לה לבזבז כספים על עונשים במקום על שחקנים יותר טובים.
עכשיו כולכם יכולים לקרוא לי מכביסט זבל ואיך אני מעז לדבר על הקדושים המעונים בקהל של הפועל שהם אוהדים פי אלף יותר טובים ממני!!111

:HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 00:57 
סמל אישי של המשתמש
מאסה של הודעה שהיא כולה לזרוק את התינוק עם המים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: השלכת מצתים, כפכפים ושאר ירקות
הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 01:01 
https://he.m.wikipedia.org/wiki/%D7%AA% ... 7%9B%D7%94

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 01:15 
בטח אישה מוכה.
הרי רק האחרים אשמים, לא חס וחלילה מי שזורק מצתים או מרביץ למאבטחים.
ובטח אנשים כמוך שמעודדים אותם בכלל לא אשמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 01:26 
כמו עם שירי השואה, זה ייפסק רק ברגע שהקהל הרחב יתחיל לצאת נגד המזדיינים האלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 03:48 
סמל אישי של המשתמש
red_man כתב:

דבר ראשון, אם היית מקפיד על פיסוק ועל ירידת שורה בין פסקאות המסר שלך היה עובר יותר טוב.
דבר שני, אין לי מושג מה התחיל את העניין אבל אני יודע שכשחזרתי מהשירותים לכיוון היציע היה ריח חזק של גז במסדרון, ילדים שכבו על הרצפה ליד הקיר תופסים את הראש ובוכים (חלק כנראה בגלל הגז ואחרים בגלל הטראומה) והמשטרה שמה מצור על הכניסה לשער 2 שקרובה לשער 1, ככה שמי שרצה לחזור למקום שלו לפני תחילת המחצית השנייה היה צריך להקיף את כל היציע. באמת שלא הייתי מזיל דמעה (ראיתי מה עשיתי כאן) אם הראש של המאבטח שאחראי על זה היה תקוע על אחד התרנים מחוץ לאולם.
דבר שלישי, גם אני מעולם לא הרגזתי שוטרים במגרשי כדורגל ואולמות כדורסל, אפילו הערת התנהגות בגליון השירות הסדיר שלי אין, אני שותה רק בירות, לא מעשן ולא משחק סנוקר וזה עדיין לא מנע ממני לחטוף גז מדמיע וכמעט להידרס על ידי סוס בקרית שמונה ב3:1 ב2009 (וגם לראות מג"בניק זורק נייר בוער לתוך הצפרדע בחניון שם ומבעיר אותה, דבר שאחר כך גם בו האשימו את הקהל כמובן), ומתברר שחוסר אשמה גם לא מנע מכמה ילדים במסדרון בדרכם ליציע לשאוף קצת גז היום. אם לך לא קרה זה אומר שהיה לך מזל לא להיקלע למקום הלא נכון בזמן הלא נכון.
דבר רביעי, כשישי התחיל לצעוק על השלכת חפצים המבט שלי במקרה היה על שער 1 וצר לי אבל לא זיהיתי שום יציאה לכיוון המגרש. אחר כך היו אנשים שאמרו שזיהו יציאות מכיוון שער 2, לא בדיוק מקום מושבה של אותה קבוצת אוהדים נוראה.
דבר חמישי, לא צריך לשכנע אותי שבמקרים ספציפיים חבורת האנשים הזאת מביאה הרבה יותר נזק (בעיקר תדמיתי וגם כלכלי) מתועלת, אבל אין לי שום בעיה להודות שברוב המקרים היא (או הארגון שאליו החבורה הזאת משייכת את עצמה) מביאה תועלת. האנשים שבאים למשחקים באים לראות את הקבוצה כמובן, אבל כמה מהם לא היו מעוניינים להצטרף (לפחות ברגעי מומנטום) לעידוד שאותה חבורה מובילה? כמה אנשים היו מלווים את הקבוצה למשחקי חוץ בעפולה ודומיה אם לא הם? כמה אנשים היו עושים מנויים וקונים כרטיסים למשחקי בית אם הייתה רק האטרקציה לראות את הקבוצה הלא בדיוק אטרקטיבית לצפייה בינתיים ולא היה הפקטור של אווירת משחק של הפועל שהם גורם די מרכזי בה?

אז בכמה פורעים עלובים שזורקים חפצים למגרש צריך לטפל פרטנית, ואני מניח שיש צילומי אבטחה שמראים בדיוק מי הפרטים (ואם לא אז האחריות על זה היא כולה של חברת האבטחה ו/או המשטרה). את הקולקטיבים תעזבו, במיוחד כשלא ידוע מה דעת הקולקטיב עצמו בנוגע להתנהגויות האלה בגלל איזה קוד התנהגות מאפיוזי שבגללו כלפי חוץ אסור להם לצאת "מפקירים" או "מלשינים" או "מפוואטעבערים".

דרך אגב, הנזק הכי גדול של החבורה הזאת הוא הדבקות בפלייליסט השדוף שלה במקום להתייחס למה שקורה על המגרש אבל זה כבר נושא לדיון אחר שאת בעלי האג'נדה פה מעניין פחות.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 04:47 
סמל אישי של המשתמש
צריך להלחם באלימות המשטרתית, ובמאבטחים פושעים כמו כאן שמרססים בגז מדמיע אוהדים במקום סגור,
וצריך להלחם באוהדים שדוגלים ומקדמים אלימות וחושבים שמותר להם לעשות הכל, גם אם זה פוגע בקבוצה או באוהדים אחרים.
זה לא באמת סותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 05:07 
סמל אישי של המשתמש
כמובן.
אבל כרגיל במדינת הבלוף אנשים מעדיפים פתרונות קלים וקולקטיביים במקום פתרונות שממש מיועדים לפתור את הבעיה שאותה הם מיועדים לפתור.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 05:11 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
צריך להלחם באלימות המשטרתית, ובמאבטחים פושעים כמו כאן שמרססים בגז מדמיע אוהדים במקום סגור,
וצריך להלחם באוהדים שדוגלים ומקדמים אלימות וחושבים שמותר להם לעשות הכל, גם אם זה פוגע בקבוצה או באוהדים אחרים.
זה לא באמת סותר.

ההודעה הזאת מוכרת לי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 06:24 
red_boy כתב:
היום נזרק גם משער 2, אפשר לסגור גם אותו

:WHOME:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 07:29 
בני12 כתב:
בטח אישה מוכה.
האמת היא שספציפית אתה יותר קרוב דווקא לגבר המכה מאשר לאישה המוכה.
אבל זה בסדר, כשנסיים לטפל בקלגסי האבטחה נתפנה אליך ולחברים שלך מיציע 2 שזורקים מצתים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 07:35 
Noam כתב:
בני12 כתב:
בטח אישה מוכה.
האמת היא שספציפית אתה יותר קרוב דווקא לגבר המכה מאשר לאישה המוכה.
אבל זה בסדר, כשנסיים לטפל בקלגסי האבטחה נתפנה אליך ולחברים שלך מיציע 2 שזורקים מצתים.

:LOL2: :LOL2: :LOL2:
הנה משהו שלא חשבתי שאראה מעולם.
סחה, ציוני ארור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 07:49 
סמל אישי של המשתמש
נו, התחלנו כבר להצדיק ריסוס בגז מדמיע. אני מניח שכדורי גומי קרובים מתמיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 09:04 
ItaiH6 כתב:
red_man כתב:

דבר ראשון, אם היית מקפיד על פיסוק ועל ירידת שורה בין פסקאות המסר שלך היה עובר יותר טוב.
דבר שני, אין לי מושג מה התחיל את העניין אבל אני יודע שכשחזרתי מהשירותים לכיוון היציע היה ריח חזק של גז במסדרון, ילדים שכבו על הרצפה ליד הקיר תופסים את הראש ובוכים (חלק כנראה בגלל הגז ואחרים בגלל הטראומה) והמשטרה שמה מצור על הכניסה לשער 2 שקרובה לשער 1, ככה שמי שרצה לחזור למקום שלו לפני תחילת המחצית השנייה היה צריך להקיף את כל היציע. באמת שלא הייתי מזיל דמעה (ראיתי מה עשיתי כאן) אם הראש של המאבטח שאחראי על זה היה תקוע על אחד התרנים מחוץ לאולם.
דבר שלישי, גם אני מעולם לא הרגזתי שוטרים במגרשי כדורגל ואולמות כדורסל, אפילו הערת התנהגות בגליון השירות הסדיר שלי אין, אני שותה רק בירות, לא מעשן ולא משחק סנוקר וזה עדיין לא מנע ממני לחטוף גז מדמיע וכמעט להידרס על ידי סוס בקרית שמונה ב3:1 ב2009 (וגם לראות מג"בניק זורק נייר בוער לתוך הצפרדע בחניון שם ומבעיר אותה, דבר שאחר כך גם בו האשימו את הקהל כמובן), ומתברר שחוסר אשמה גם לא מנע מכמה ילדים במסדרון בדרכם ליציע לשאוף קצת גז היום. אם לך לא קרה זה אומר שהיה לך מזל לא להיקלע למקום הלא נכון בזמן הלא נכון.
דבר רביעי, כשישי התחיל לצעוק על השלכת חפצים המבט שלי במקרה היה על שער 1 וצר לי אבל לא זיהיתי שום יציאה לכיוון המגרש. אחר כך היו אנשים שאמרו שזיהו יציאות מכיוון שער 2, לא בדיוק מקום מושבה של אותה קבוצת אוהדים נוראה.
דבר חמישי, לא צריך לשכנע אותי שבמקרים ספציפיים חבורת האנשים הזאת מביאה הרבה יותר נזק (בעיקר תדמיתי וגם כלכלי) מתועלת, אבל אין לי שום בעיה להודות שברוב המקרים היא (או הארגון שאליו החבורה הזאת משייכת את עצמה) מביאה תועלת. האנשים שבאים למשחקים באים לראות את הקבוצה כמובן, אבל כמה מהם לא היו מעוניינים להצטרף (לפחות ברגעי מומנטום) לעידוד שאותה חבורה מובילה? כמה אנשים היו מלווים את הקבוצה למשחקי חוץ בעפולה ודומיה אם לא הם? כמה אנשים היו עושים מנויים וקונים כרטיסים למשחקי בית אם הייתה רק האטרקציה לראות את הקבוצה הלא בדיוק אטרקטיבית לצפייה בינתיים ולא היה הפקטור של אווירת משחק של הפועל שהם גורם די מרכזי בה?

אז בכמה פורעים עלובים שזורקים חפצים למגרש צריך לטפל פרטנית, ואני מניח שיש צילומי אבטחה שמראים בדיוק מי הפרטים (ואם לא אז האחריות על זה היא כולה של חברת האבטחה ו/או המשטרה). את הקולקטיבים תעזבו, במיוחד כשלא ידוע מה דעת הקולקטיב עצמו בנוגע להתנהגויות האלה בגלל איזה קוד התנהגות מאפיוזי שבגללו כלפי חוץ אסור להם לצאת "מפקירים" או "מלשינים" או "מפוואטעבערים".

דרך אגב, הנזק הכי גדול של החבורה הזאת הוא הדבקות בפלייליסט השדוף שלה במקום להתייחס למה שקורה על המגרש אבל זה כבר נושא לדיון אחר שאת בעלי האג'נדה פה מעניין פחות.

כן הסדרן בן זונה והמשטרה מטומטמת אבל קהל שפעמיים באותה עונה פתחו לו גז ביציע צריך רגע גם להסתכל על עצמו כי אולי הוא היה גם לא בסדר. מי שבוחר ללכת מכות עם סדרן שיידע שיכולות לזה השלכות שירדפו אותו גם אל מחוץ למגרש.
האולטראס יודעים להיות הקהל הכי תומך בעולם ויודע להרים תצוגות עידוד מדהימות הבעיה שיש בקהל אנשים שפוגעים בקבוצה שכולנו מחזיקים אותה בכספים שלנו,
אנחנו רק במחזור שלישי ואנחנו הולכים להפסיד כבר משהו באיזור 100 אלף שקל עכשיו תגיד לי שזה לא יכול להיות הבדל בין להביא זר סבבה פלוס לזר תותח?
ולהגיד שיש לי מזל שלא הייתי במקום הלא נכון בזמן הלא נכון אף פעם ובגלל זה לא קיבלתי מכות משוטר זה קצת מוגזם כי אני לא הולך יומיים למשחקים אלה משהו כמו 15 שנה ויש פה אוהדים שהולכים הרבה יותר שנים ומעולם לא קיבלו מכות משוטר.
ואף אחד פה לא הצדיק שימוש בגז מדמיע במגרש כדורגל או כדורסל

נערך לאחרונה על ידי red_man בתאריך 22 אוקטובר 2017, 09:08, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 09:04 
.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 09:31 
red_man, אתה צריך להפריד בין זריקות המצתים ובין האירוע עם המאבטח הקלגס.
לגבי המצתים אני לא הבעתי ולא אביע את עמדתי בפורום הזה, אבל בסקאלת החומרה זה מעשה שאפשר לתייג אותו לכל היותר כ'אידיוטי' או כ'גורם נזק לקבוצה'.
סיפור האבטחה הוא בכלל לא על אותה סקאלת חומרה, ולראיה העובדה שלמעט אוטואנטישמים ספורים שמצדיקים את האלימות, גם האופוזיציונרים הגדולים מגבים את הקהל, וגם התגובה הרשמית מטעם המועדון היא גיבוי מוחלט.
אני ספציפית לא הייתי אתמול במשחק, אבל בהתנהגות העבריינית של אנשי חברת האבטחה (שלשמחתי הרבה קראתי הבוקר שתופסק ההתקשרות עימה, ואני מקווה שזה רק הצעד הראשון) אנחנו הקורבנות ולא האשמים. כמו, להבדיל, שהעובדה שאישה נאנסת פעמיים לא הופכת אותה לאשמה, כך גם הרבה אלימות משטרתית היא חמורה יותר מקצת אלימות משטרתית.
למרבה הצער, כפי שראית אתמול, כולנו הנפגעים של האלימות הזאת. גם חברים שלי שכן היו אתמול במשחק חטפו גז. כשהם חטפו גז הם לא היו אוהדים מיציע 1, או מיציע 2, או מיציע 4. הם היו אוהדי הפועל תל אביב שרוססו בגז פלפל. חלקם אוהדים מהיציע, חלקם מתנדבים או בעלי תפקיד בקבוצה, חלקם ילדים, חלקם הורים עם ילדים. להתחיל להאשים אחד את השני ולתייג יציע כזה או יציע אחר זה בדיוק לשחק לתוך ההפרד ומשול שמנסים לעשות לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 09:35 
סמל אישי של המשתמש
זריקות הצמתים/כפכפים/מטבעות הן התנהגות בריונית, חצופה ואלימה ואני מקווה שיתפסו כל ילד דרעק שעושה את זה ויתנו לו מכות על האצבעות עם סרגל.

אופנת שחרור הגזים ביציעי הפועל היא התנהגות שערורייתית ובלתי סבירה ואני לא מבין איך יכול להיות אוהד הפועל או כל אוהד ספורט שייתן לזה הצדקה. מה זה השטויות האלה?! אתם רציניים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 09:45 
סומך כתב:

אופנת שחרור הגזים ביציעי הפועל היא התנהגות שערורייתית ובלתי סבירה ואני לא מבין איך יכול להיות אוהד הפועל או כל אוהד ספורט שייתן לזה הצדקה. מה זה השטויות האלה?! אתם רציניים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 09:47 
סמל אישי של המשתמש
חובה, חובה, חובה להפריד בין האירועים.
זריקת המצתים היא מטופש, פוגעת בקבוצה, כל מה שיאמר נכון וחובה להפסיק את זה.
ההתנהלות של חברת האבטחה זו בושה וחרפה, במשחק הזה לא הייתי אבל ברמלה הייתי ושם הכל התחיל מהתגרות של שני מאבטחים
ומשם הכל גלש למקומות לא נעימים וגם שם אידיוט אחד ריסס גז פלפל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 09:53 
שוב ריסוס גז במשחק זה חמור ועדיין קצת חשבון נפש לא הזיק לאף אחד ולהשוות את זה לאישה שנאנסת זה לא רציני.
ואם בגלל שסדרן רוצה להוציא אוהד מהיציע כי הוא עישן ביציע ובגלל זה דפקו לו מכות זה בכלל טמטום,
הכל ביציע מתועד יכלו לתת לו קנס בדואר אפילו או לעצור אותו אחכ ולא לגרור אותו מהיציע טמטום של האבטחה.
אותם ילדים ראו אוהדים מפוצצים מאבטח ומשם התחיל כל הבלאגן, לאיפה שהלכתי בגלל הבלאגן ילדים פחדו מהקהל הילדים שם לא חטפו את הגז הם ראו פח עף באוויר ונוחת על ראש של מאבטחים ושוטרים.
כולם יכלו להתנהל אחרת באירוע הזה כדי שהוא לא יקרה המשטרה, האבטחה וכן גם הקהל כדי שילדים ומשפחות ירצו להמשיך להגיע בלי פחד שהקהל יריב עם המשטרה בלי פחד לחטוף גז רק כי הם רצו ארטיק במחצית.
הדרך מכאן לכדורי גומי ביציע קצרה בחייאת אף אחד לא חושב את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 10:06 
הדרך היחידה שלגרום לזה שאוהדים לא יצטרכו לפחד מלחטוף גז היא שהאבטחה והמשטרה יפסיקו לרסס גז.
זה עד כדי כך פשוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 10:28 
Noam כתב:
הדרך היחידה שלגרום לזה שאוהדים לא יצטרכו לפחד מלחטוף גז היא שהאבטחה והמשטרה יפסיקו לרסס גז.
זה עד כדי כך פשוט.

רק לפני שבוע עודדת אלימות כדי ליצור הרתעה.
כשהמאבטחים עושים את זה הם פתאום קלגסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 10:44 
קומוניסים כתב:
סומך כתב:

אף אחד לא נותן לזה הצדקה. הפוך, צריך לסלק את המתיזים
אבל !!!
תעשו הפרדה בין הגורם לתוצאה.
מה הביא להתזת גז ? סתם ככה כי היה בא להם ?
או כי 10 אוהדים החליטו לתקוף סדרן שעשה את עבודתו ? כי הם מעל החוק ומותר להם לתקוף מישהו שלא בא להם בטוב ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 11:11 
סמל אישי של המשתמש
red_o כתב:
קומוניסים כתב:
סומך כתב:

אף אחד לא נותן לזה הצדקה. הפוך, צריך לסלק את המתיזים
אבל !!!
תעשו הפרדה בין הגורם לתוצאה.
מה הביא להתזת גז ? סתם ככה כי היה בא להם ?
או כי 10 אוהדים החליטו לתקוף סדרן שעשה את עבודתו ? כי הם מעל החוק ומותר להם לתקוף מישהו שלא בא להם בטוב ?

אין הצדקה לפעולה אלימה ותוקפנות של התזת גז ביציע מלא אנשים.
ואין דיסקליימר שיעזור להפריד. זה מעשה פסול ואסור וכל עוד אין סכנת חיים למאבטח הוא צריך לנתק מגע עם הקהל ולפעול בדרך יזומה ומבוקרת כדי להשיג את המטרה.
כל הסבר שלך נותן לעניין הזה לגיטימציה וזה גרוע מאוד.
אין לגיטימציה לפעולה כזאת. זה לא התפרעויות בשטחים פה ואנשי מקצוע מתמודדים עם אלימות יותר קשה בלי צורך לפזר גז בקרב קהל רב של מבוגרים וילדים.
ונקודתית לעניין עצמו, עכשיו כשקראתי מה בכלל התחיל את כל הסיפור זאת בכלל שערורייה! בגלל ג'וינט? ברצינות? זה עניין לקנס במקרה הטוב. מה היה דחוף להם להכנס בכוח ליציע בשביל שטות כזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2017, 11:27 
סמל אישי של המשתמש
אני מפריד בין הדברים:
גז מדמיע/פלפל - שימוש בגז מדמיע בתוך קהל של אזרחים היא מעשה שאסור שיקרה, ומאבטח שמפעיל גז הוא עבריין.
השלכת מצתים - תופעה שהולכת ורווחת בקהל של הפועל עוד מן העונה הקודמת. לא רק מצתים, אלא בכלל השלכת חפצים למגרש.
במשחק הכדורגל בנשר השבוע, היה גשם של מצתים שהושלכו על שחקני נשר, שהעזו לנצח את הפועל, ועוד לחגוג את האירוע.
גם במשחק בעפולה (נגד חדרה) שלשום, הושלכו חפצים למגרש.
אני חושב שהגיע הזמן שהנהלת המועדון תצא באופן ברור נגד התופעה הזאת.
קנס של 46 אלף ש"ח כבר קיבלנו, בקרוב עוד קנס ומשחק רדיוס של 100 ק"מ.
זה לא מספיק שהכרוז מחליט לעשות 'שביתת מחאה'.
ההנהלה צריכה לצאת באופן חד, ולא משתמע לשני פנים, נגד התופעה הזאת, כולל לקרוא למשטרה ולשלטונות החוק לעצור ולטפל במשליכי המצתים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 246 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: