יובל כתב:
1. ההגנה שלנו מחרידה. באמת, אני לא מבין איך אנחנו מנסים לשמור ולמה פרנקו חושב שזה יכול לעבוד. כל פיק-אנד-רול אחד השחקנים שלנו בא ל"עזרה", כלומר פשוט נעמד באמצע ועוזב את אחד הקלעים (לא משנה בכלל כמה טוב הוא קולע). מה זה הדבר הזה? כל התקפה שנייה אנחנו מקבלים ליי-אפ בגלל חוסר תיאום בהגנה או שלשה פנויה לחלוטין. היום ירושלים עשו 8/23 לשלוש ביום קליעה באמת בינוני. כמעט כל השלשות שלהם היו פנויות לגמרי. אולי באימונים זה עובד כשמשאירים שחקנים לשלשות פנויות כי השחקנים שלנו לא קולעים שלשות, אבל מול כל קבוצה עם קליעה סבירה ומעלה אנחנו נחטוף בראש.
אנחנו לא יכולים לעשות חילופים כשאנחנו משחקים רוב המשחק עם שלושה גארדים של 1.90 ומטה. כל חילוף כזה מביא למיס-מץ' מיידי ואנחנו חוטפים סל בצבע, או שאנחנו מביאים עזרה עצלה ונותנים עוד שלשה פנויה (עזרה מביאים כדי לעשות טראפ ולחטוף את הכדור או להכריח מסירה קשה. אצלנו סתם עוזבים את הקלעים ונותנים לגבוה שעה למצוא את השחקן הפנוי).
ספציפית היום גם נראינו כאילו לא היה סקאוטינג בסיסי למשחק הזה, אבל זה החלק הפחות מטריד, גם כי היה לנו משחק רק ביום רביעי וקשה להכין קבוצה למשחק ספציפי ביומיים, וגם זה באמת נראה שולי לעומת הבעיות הבסיסיות במשחק ההגנה שלנו.
2. אנחנו חייבים 3-4 במקום הווארד. אין פה שאלה בכלל.
עוד פעם ה-3-4 של היריבה מפרק אותנו לבד. דשון תומאס, יאנג, אוסטין דיי. אין לנו שום דבר לשים על שחקנים כאלה. זה היה כל כך ברור שדיי הולך לתפור אותנו היום.
הגנת החילופים שלנו נכשלת כי אנחנו משחקים עם שלושה גארדים נמוכים רוב המשחק שלא מצליחים לשמור על גבוהים.
עמדה 3 שלנו היא בור נוראי. מנקו ובנקס נראים כמו כלום.
ושוב, אנחנו חייבים 3-4 משלנו בהתקפה, כמו אלה שמפרקים אותנו משחק אחר משחק. סקורר שיהיה בצד המסיים של מהלכים. פורוורד שיקלע מבחוץ וירווח את המשחק. שחקן שקצת ייצר לעצמו כשהמשחק תקוע. שחקן שיהווה בעצמו בעיית מיס-מץ' ליריבות.
אני לא מבין איך אפשר לסבול את החור העצום בעמדה הזאת כרגע. הרי אם היה לנו חור כל כך גדול בעמדה 5 אז לא היינו מפסיקים לשמוע בכל מקום שאין לנו כלום בצבע, שאנחנו חשופים, שאי אפשר לשחק בלי גבוה. אז ניוז פלאש - אי אפשר לשחק בלי פורוורדים. במקום זאת הגבוהים שלנו (ג'ף, תומר וגם איידן בדקות שהוא משחק) נותנים תפוקה מעולה, יש לנו שליטה מוחלטת בריבאונד בכל משחק, אין לנו בכלל חוסר בדקות בעמדה 5 גם בלי הווארד וגם אין לנו חוסר באיכויות של שחקן פנים, בזמן שיש לנו בור עצום בעמדות 3-4 (בעמדה 3 לאורך כל המשחק ובעמדה 4 בדקות שתומר על הספסל) ואף אחד לא מדבר על כמה חסר לנו שחקן לעמדות האלה.
אני מרגיש כמו תקליט שבור כבר עכשיו עם הקטע הזה כי זה זועק לשמיים, ואני מקווה שאני לא אצטרך לחזור על זה עוד הרבה.
3. מקניל אכזבה גדולה נכון לעכשיו. צל של עצמו, לא בעניינים לגמרי. הוא מתקשה אפילו בכדרור, זה נראה שהוא לא בקצב או חסר ביטחון לגמרי.
הקליעה מבחוץ לא קיימת כרגע. הוא לא קלעי טהור אבל הוא קלע 39% שנה שעברה בבאמברג ושלשה וחצי למשחק ב-37% שנה לפני כן באריס.
בהגנה, למרות שיש לו יסודות טובים מאוד, הוא לא חד, תמיד מפספס בשנייה. היום עשה שלוש פעמים פאול וסל.
נכון לעכשיו אנחנו מקבלים ממנו תפוקה של זר רביעי במקרה הטוב, למרות שאנחנו בפועל משחקים עם שלושה זרים. אפשר לתת לו הנחה לעת עתה כי הוא עדיין יחסית מעט זמן עם הקבוצה, הוא שחקן מוכח שהצליח בכל מקום שדרך בו, והוא לא הבעיה מספר 1 כרגע. אני גם חושב שהוא צריך לעלות בחמישייה, זאת הדרך היחידה להכניס אותו לעניינים וגם ככה מנקו כל כך גרוע שאין מה להפסיד. אבל אם הוא לא ישתפר אז הוא עוד בעיה שצריך לפתור.
באופן כללי אנחנו מקבלים תפוקה בדיוק משלושה שחקנים - מקי, ג'ף ותומר. השאר די חושך מלבד הבלחות, בין אם משחק טוב כמו של רביב נגד נהריה שחוץ מאותו משחק נראה חושך, או פעולות בודדות של שחקנים בתוך ים של פעולות לא מוצלחות. וזה לא מספיק.
מסכים עם כל מילה (אנחנו נהיה חייבים לעשות משהו בקשר לזה).
רק רוצה לומר עוד דבר - לא רק השלשות שלהם היו חופשיות. גם רוב הזריקות שלהם לשתיים היו חופשיות לחלוטין.
היו לנו כמה דקות טובות של הגנה גם על פיק אנד רול, עד שמקניל נכנס. ומאותו רגע כל פיק אנד רול הסתיים בחילוף. פשוט בדיחה. מאותו רגע לא חזרנו לשמור.
אני חייב לומר דבר אחד לזכותו של בנקס. כשהוא שיחק במחצית הראשונה הוא היה טוב בהגנה ברוב הדקות שלו. כמובן שבהתקפה היה חושך מצרים כרגיל. אני עדיין לא מצליח להבין לאן נעלמו התרגילים בשבילו. אם לא עובדים בשבילו אפילו פעם אחת, אז למה הוא על המגרש?
ומישהו יכול להסביר לי מה בדיוק צוף חיפש על המגרש כל כך הרבה דקות?