הפועל תל אביב כדורסל כתב:
כל מי שקיבל סמס - צריך להגיע לאסוף. ממליצים להגיע מחר ולהימנע מהתורים ביום המשחק.
אז הלכתי לאסוף את המנוי בשבת כמו שביקשתם.
במעמד האיסוף שאלתי את הבחור אם צריך בכלל את המנוי החדש או שאפשר להשתמש בישן (למרות שחידשתי ביום הראשון שהיה אפשר ולא הייתי אמור לקבל מנוי חדש) והוא אמר קח את החדש, הוא טעון בוודאות.
כמובן שכשהגעתי לשער אף אחד מהמנויים לא עבר. למזלי הגעתי יחסית מוקדם אז נמנעתי מהתור ב"קופת בעיות" (שנאמר לי אחר כך שהיה ארוך בצורה חריגה). למוכר של לאן לא היה מושג מה לעשות והוא פשוט הוציא לי כרטיס.
אני כבר מרגיש טרחן להתלונן שוב על הקשקוש הזה של המנויים האלקטרונים שכל שנה מוחלפים ולא באמת עובדים כמו שצריך (וכמובן שהכל היה צפוי וידוע מראש), אבל כמוני היו עוד עשרות אם לא מאות אוהדים שנדפקו למרות שהם צריכים להיות בעדיפות הכי גבוהה.
אין לי אפילו הצעות ליעול כי ההנהלה עשתה הכל כמו שצריך וכמו שרצוי וכנראה שגם בעצמה הייתה מוכנה לבעיות, אבל לאן זאת פשוט שערוריה. אף פעם לא עשו ולא יעשו את העבודה שלהם כמו שצריך.

אני לא מבין מדוע נתקלת בבעיה. אני שנה שלישית עם אותו מנוי, לא חידשתי ביום הראשון, הרבה לאחר מכן, והכל עבד, בכלל לא עברתי דרך הקופות.