תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 01:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: משחקי אימון
הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2017, 22:36 
משחק טוב של הפועל ברבעים הראשון והרביעי, הרבה פחות בשני ובשלישי. הזכיר מאד את המשחקים נגד גליל-גלבוע בעונה הקודמת. הם קבוצה מעצבנת שמשחקת באינטנסיביות רבה (ועם כמה ״הד קייסס״ רציניים) ואנחנו ״רכים״ מדי. ברבע האחרון העלינו מהלך, הרבה בזכות מקי ולהם אזל הדלק. מבחינת היכולות האישיות, הרבה עליות ומורדות. מאט הווארד שחקן מאד חכם, אבל לא חף מטעויות. עבד יפה עם גינת. מנקו (שיחק בעמדה 3, כמו שצריך) נראה אבוד במחצית הראשונה, אבל השתפר מאד בשניה (שולמן כנ״ל). באנקס במשחק מעצבן בשני צידי המגרש. בגדול- יש לנו סגל עמוק עם הרבה כלים, אבל עם נטייה לרפיון בחלקים גדולים של המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2017, 22:38 
סמל אישי של המשתמש
נראה לי שאצל בנקס, שולמן ומנקו יש טעויות בנתונים.
גם הקטע שלמאמן יש 3 ריבאונדים ואיבוד כדור משונה לי קצת.

כמובן שהשופט הרע היה קולנגי או איך שקוראים לו ואסתרון ומועלם ניסו לפצות על ההטייה שלו.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2017, 22:52 
סמל אישי של המשתמש
עוד מוקדם,
אבל שוב נראה שיש לנו קו קדמי מפחיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2017, 23:36 
סמל אישי של המשתמש
הווארד כל כך חכם.
שחקן שבקלות אפשר להתאהב בו. למרות שעשה היום לא מעט שטויות, לדעתי הוא היה השחקן הכי משמעותי שלנו.

כן יכול לקפוץ מעל עיתון, לא יכול לקפוץ מעל עיתון. שורה תחתונה אם אלן ידע לשמור על עצמו(הצליח לקבל גם היום בלתי ספורטיבית בנוהל) יהיה לנו קו קדמי מעל ומעבר למה שקבוצה עם תקציב בסדר גודל שלנו יכולה להעמיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2017, 23:54 
סמל אישי של המשתמש
שמוליקיפוד כתב:
כן יכול לקפוץ מעל עיתון, לא יכול לקפוץ מעל עיתון.

לקח היום ריבאונד מעל הטבעת

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2017, 00:06 
סמל אישי של המשתמש
זה לא אני קבעתי בנחרצות שהוא לא מסוגל לקפוץ.
רק מתייחס להודעה ספציפית שנורא הלחיצה אותי מהאשכול על ההחתמה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2017, 04:36 
סמל אישי של המשתמש
לאלה שהיו במשחק:

האם הקבוצה נראית שלמה או שהחוסר בזר צועק לשמיים?

ואם עדיין בולט שחסר זר, האם עדיין גארד או אולי יותר 2-3? מה חסר יותר לפי איך שהקבוצה נראית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2017, 04:57 
סמל אישי של המשתמש
זועק לשמיים.
גארד שיודע לעשות נקודות, לשמור ולא לכדרר את עצמו למוות כשהוא עם הכדור.
או במילים אחרות גרסה אגרסיבית של בנקס שיכולה לעבור את החצי בכדרור.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2017, 02:18 
סמל אישי של המשתמש
נראינו טוב אתמול. הקבוצה נראית ממש טוב יחסית לשלב הזה של העונה. בניגוד למשחקים הקודמים שבהם שיחקנו נגד קבוצות חלשות, לא מוכנות ובהרכבים חסרים מאוד, אתמול שיחקנו מול קבוצה טובה ומוכשרת, שנראתה טוב מאוד במשחקי ההכנה שלה והגיעה בסגל מלא לחלוטין. המשחק אתמול היה ברמה מאוד גבוהה יחסית למשחק אימון, ממש ברמה של משחק ליגה.
צריך לסייג את זה ולומר שקשה מאוד עד חסר משמעות להסיק מיכולת קבוצתית במשחקי האימון ליכולת האמיתית כשתתחיל הליגה. בשנה שעברה נראינו רע בהכנה ובעיקר עם יכולת אישית זוועתית של הזרים, ואיך שהתחילה הליגה נראינו טוב מאוד וקיבלנו 60-70 נקודות מארבעת הזרים כל משחק. בשתי העונות שפתחנו עם קטש נראינו טוב בהכנה כקבוצה וכשהגענו לליגה נראינו רע מאוד וכל החורים שלו (ספציפית בהתקפה) נחשפו. מיכולת אינדיבידואלית של שחקנים עוד אפשר להסיק משהו (למרות שגם פה יש מקרים שזה לא משקף) אבל קבוצתית זה כמעט לא אומר כלום. ובכל זאת. נראים טוב מאוד וזה כשאנחנו עם שלושה זרים, בלי זר שלכאורה אמור להיות זר בכיר.

לגבי הזר שעוד צריך להגיע, הייתי אומר שהוא צריך להיות בעל התכונות הבאות: יכולת לייצר לעצמו נקודות, קליעה מבחוץ ושחקן עם יכולת אתלטית ונוכחות הגנתית. דווקא החלק האתלטי וההגנתי הוא הכי חשוב בעיניי. לכאורה אנחנו אמורים להיות קבוצת הגנה טובה כי אין לנו אף שחקן שהוא חור בהגנה. אבל גם אין לנו אף שחקן שיכול לשמור כמה עמדות. הגארדים שלנו יכולים לשמור רק על גארדים, הגבוהים שלנו יכולים לשמור רק על גבוהים, וה-3 היחיד שלנו הוא מנקו שלא יכול לשמור בצורה יוצאת דופן לא על גארדים ולא על גבוהים. אנחנו לא יכולים להחליף כמעט אף פיק-אנד-רול וקשה מאוד לשמור ככה. אנחנו גם סופגים הרבה נקודות למרות שאנחנו שולטים בריבאונד ולא רצים עלינו, כלומר לא מצליחים לייצר עצירות במשחק עומד וזה מדאיג. אז לאיזו עמדה צריך להגיע זר? יכול להיות גם 1-2 שעונה על התכונות האלה וגם 2-3, אבל הרבה יותר אפשרי להביא שחקן בעמדות 2-3 שעונה על כל התכונות האלה ובעיקר בחלק ההגנתי, בעוד שעוד קומבו-גארד רוב הסיכויים לא ישפר אותנו בהגנה ואולי אפילו יחליש. אבל אני מניח שיגיע זר לעמדות 1-2 בגלל הרצון (שבעיניי הוא לא הרבה יותר מפאניקה) בעוד מוביל כדור ומנהל משחק, משהו שהוא מיותר לגמרי לדעתי ויכול אפילו לפגוע בשטף ההתקפי שלנו כשיש כבר את מקי ורביב שצריכים את הכדור ביד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2017, 08:11 
אני כולי תקווה שלא נהיה כמו הנבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: משחקי אימון
הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2017, 22:22 
כרגע זה נראה שנהיה הקבוצה היחידה שתפתח את הליגה עם 3 זרים. הרי אנחנו מבינים יותר מכולם.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 04:50 
סמל אישי של המשתמש
אני מאוד מקווה שלא נביא שחקן לא טוב או לא מתאים, רק מתוך לחץ או מתוך רצון לרצות ולהראות התנהלות תקינה.
מבחינת עומק אנחנו לגמרי מסודרים ואין לנו שום בעיה בסגל הנוכחי, כך עוד שחקן ברוטציה זה לא מה שחסר לנו. אנחנו צריכים שחקן שישדרג אותנו ולא סתם שחקן בשביל להרחיב את הרוטציה, זה לא ייתן לנו כלום.
אני חושב שאנחנו מרחק שחקן מצוין אחד מלהיות קבוצה טובה מאוד ואני ממש מקווה שנביא שחקן כזה.
מצד שני, אם נביא שחקן לא מתאים זאת יכולה להיות טעות שיכולה להיגרר במשך חודשים לפגוע בכל העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 10:47 
ברור. הרי הצרכים שלנו כל כך יחודיים והקבוצה שלנו כל כך מיוחדת בצרכים שלה, שממש בלתי אפשרי למצוא שחקן טוב ומתאים עבורנו כמו שקבוצות אחרות הצליחו למצוא.
בזכות זה שחיכינו הצלחנו למצוא את ג'ף אלן שהוא הרי הגבוה הזר הטוב בארץ והיה יכול להיות בין הטובים באירופה. הוא הרי בדיוק הגבוה שרצינו והיינו צריכים ליד מאט האוורד.
איזה מזל שחיכינו לו. הרי אם לא היינו מחכים לא היינו יכולים להביא אותו.
אם נחכה עוד הרי נמצא שחקן מושלם ומדהים. הם הרי משתחרררים מהמחנות באנביאיי ורצים לבוא לשחק אצלנו במחיר שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו.
הרי לא היה בשוק עד היום שום שחקן זר שמתאים לנו ואנחנו יכולים לשלם לו.
אנחנו יותר חכמים מכולם ובינואר יהיה זר מושלם שיקח את הקבוצה הכל כך טובה שלנו עד לאליפות.
זה לא שאנחנו חייבים אותו. הרי גם בלעדיו ננצח את כל משחקי הבית שלנו עד אז בקלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 12:12 
זה שקבוצות אחרות הביאו זרים - זה יופי. בערך שליש מהם לא יסיימו את העונה.
אני מעדיף להמתין כמה מחזורים אם צריך, לשחקן שיבוא במשבצת שאנחנו צריכים מאשר רק לצאת ידי חובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
ranjef כתב:
זה שקבוצות אחרות הביאו זרים - זה יופי. בערך שליש מהם לא יסיימו את העונה.
אני מעדיף להמתין כמה מחזורים אם צריך, לשחקן שיבוא במשבצת שאנחנו צריכים מאשר רק לצאת ידי חובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 19:23 
הפועל ניצחהאת מכבי חיפה במשחק אימון סגור 89:107

קלעים: טיי מקי 18, ג'ף אלן 16, רביב לימונד 14, מאט האוורד 13, אדריאן בנקס 12, רפי מנקו 10, אייל שולמן 9, תומר גינת 8, צוף בן משה 6, דניאל איידן 1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 19:49 
סמל אישי של המשתמש
יש עוד מידע על המשחק כאן:
http://basket.co.il/news.asp?id=16003

אז מה נשאר לנו עד פתיחת הליגה? רק גביע ווינר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 23:02 
טוב לא הייתי במשחק אז אי אפשר להגיד מה היה שם, אבל לפי הסטטטיקה אפשר לראות יישור קו מסוים של חלוקת הדקות.
ג'ף סוף סוף חצה את רף 20 הדקות ונכנס כבר רשמית לעניינים (16 נק, 5 ריבאונד, 3 חטיפות, 6/10 מהשדה), איידן קיבל 4 דקות, שולמן וצוף עדיין קיבלו יותר ממה שהם באמת שווים (15 ו10 בהתאמה) הרבה בגלל החיסרון של הזר.
רביב, בנקס ומקי עם 26-29 דק כ''א, מנקו וגינת עם 20 ו 15.

סה"כ הגיוני ש5 ימים לפני הדרבי פרנקו יעשה פחות ניסיונות של הרכבים שחלקם חברתיים (איידן 15 דק, חסון 9 דק, וכנר 7 דק), הקבוצה קלעה 10 שלשות ב 53% (לא לבנות על זה) ובכלל עם 65.3% מהשדה, אולי כדי לעשות את כל העונה סגור לקהל.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: