תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 17 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: דניאל איידן חזר
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2017, 20:31 
נגמרו הספקולציות, עכשיו זה רשמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: דניאל איידן חזר
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2017, 20:36 
סמל אישי של המשתמש
ושבו בנים לגבולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2017, 20:50 
התגעגעתי :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2017, 21:47 
היה צריך לשמור קרוב קרוב ולא להעזיב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2017, 22:54 
אני מאוד אוהב את איידן, אבל יש לנו עכשיו סגל ישראלי רחב בטירוף וזה יבוא על חשבון הזרים.
הלוואי ואני טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2017, 08:43 
הוקיץ' כתב:
אני מאוד אוהב את איידן, אבל יש לנו עכשיו סגל ישראלי רחב בטירוף וזה יבוא על חשבון הזרים.
הלוואי ואני טועה.
אני מת עליו. אבל להחתים שחקן לא זול במיוחד שלא מצליח להשאר בריא אפילו חצי עונה, כשיש לך עוד 2 גבוהים ישראלים ויהיו שני זרים גבוהים, נראה לי בזבוז כסף מיותר ולא חכם. ואני מנסה להתנסח בעדינות.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2017, 09:36 
איזה עוד שני גבוהים ישראלים יש לנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2017, 13:37 
סמל אישי של המשתמש
למה אנחנו בעצם צריכים עוד שני זרים גבוהים כשכרגע חוץ ממנקו, שיכול גם לשחק 4, אין לנו אף 3?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2017, 17:29 
בנקס ישחק 3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2017, 17:44 
סמל אישי של המשתמש
אם,וזה אם ענק, הוא לא ייפצע העונה אז מדובר בהחתמה מצוינת.
שחקן נשמה ומשקיע על הפרקט, מתאים לdna של הקבוצה, ולפרופיל של הקבוצה שפרנקו הולך לבנות לנו השנה. יהיה כיף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2017, 11:12 
Noam כתב:
התגעגעתי :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2017, 17:51 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
הוקיץ' כתב:
הלוואי ואני טועה.
אני מת עליו. אבל להחתים שחקן לא זול במיוחד שלא מצליח להשאר בריא אפילו חצי עונה, כשיש לך עוד 2 גבוהים ישראלים ויהיו שני זרים גבוהים, נראה לי בזבוז כסף מיותר ולא חכם. ואני מנסה להתנסח בעדינות.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

לא החתימו אותו עכשיו. היה לו חוזה בהפועל ואחרי שהבינו שאף קבוצה לא תיקח את החוזה הזה או אפילו חלק ממנו, הודיעו שהוא יהיה חלק מהקבוצה. ברור שזה כסף מיותר וכולם היו מעדיפים שהוא ירד מהתקציב.

dorz כתב:
למה אנחנו בעצם צריכים עוד שני זרים גבוהים כשכרגע חוץ ממנקו, שיכול גם לשחק 4, אין לנו אף 3?

שאלה יפה. בגלל שאיידן לא הוחתם עכשיו אלא נכפה על פרנקו, ובגלל שאי אפשר לבנות על איידן שום דבר כי הוא לא הוכיח שהוא יכול לשחק כדורסל באופן סדיר מבלי להיפצע, לא בונים עליו והוא לא נספר בחישובי הסגל.
לא שזו לא טעות גדולה. אם הוא כבר חלק מהסגל אז צריך להשתמש בו ולא להביא עוד שחקנים על העמדה שלו כאילו הוא לא קיים. אם גם ככה מביאים שני זרים לעמדה 5 אז איידן לא ישחק אף פעם ואז בשביל מה אנחנו משלמים לו?
הרבה יותר נכון היה להחתים זר על עמדות 3-4, שמעבר לכך שמבחינת חישובי דקות ורוטציה זה היה הרבה יותר הגיוני, שחקן מתאים בעמדות היה יכול להוסיף את כל התכונות הדרושות שצריך כדי להשלים את שאר השחקנים בסגל (אתלטיות, קליעה, יכולת לשמור על כמה עמדות). תכונות שהרבה יותר קשה למלא כשמביאים שחקן פנים.

בסופו של דבר אנחנו נפתח עונה שלישית רצוף עם שלושה שחקנים בעמדה 5 (בעונה הקודמת - האוול, וויליאמס ואיידן, בעונה לפני כן - רות'בארט ושניים מבין ג'אדג'/וויליאמסון/ג'ף) על חשבון דלילות בעייתית מאוד בשאר העמדות (בשתי העונות הקודמות זה היה על חשבון קו אחורי דליל מאוד, והשנה זה יהיה בעמדות הפורוורדים). בדיוק ההפך מהמגמה בכדורסל המודרני, שבה צריך לשחק עם כמה שיותר פורוורדים ושחקנים מגוונים, בעוד שבשחקני פנים יש הרבה פחות צורך. על אחת כמה וכמה בליגת הגמדים שלנו, שגם ככה כל שחקני הפנים מגרדים את השני מטר, ולא צריך בסגל שחקנים ש"ישימו גוף" על אף אחד. אבל משום מה רק אצלנו יש את הפחד הקמאי הזה מלהיות "חשופים" בעמדה 5. חולון עם תקציב שיא בנו סגל עם מאה גארדים גמדים ועוד חמישים פורוורדים עם קליעה ו-0 שחקנים פנים. ירושלים כבר 4 שנים משחקים עם אליהו ליד סטרץ' 4 (דאנקן/גפני/פיטרסון). וזה עוד בלי לדבר על קבוצות עם תקציב יותר נמוך שמשחקות סופר סמול-בול (חיפה שיחקו בשנתיים האחרונות הרבה עם קו קדמי של בלייזר וגרייבס, נהריה שעשו צחוק מכל הליגה לפני שנתיים עם קמרון קלארק בעמדה 5 וכו' וכו').

ואז מתחילה העונה ורואים שלא צריך כל כך הרבה שחקני פנים ואין מספיק דקות לכל השחקנים האלה, ובמקביל יש דלילות בעמדות האחרות וגם בעיות מבניות שהבנייה העקומה והארכאית הזאת יוצרת (מחסור בקליעה, בשחקנים יוצרים, באתלטיות, בשחקנים שישמרו על כמה עמדות), ומתחילים לעשות שינויים תוך כדי תנועה. אין שום צורך בקו קדמי של הווארד, איידן, עוד זר 4-5 (שבתכלס זה אומר שחקן פנים, רק אולי טיפה יותר מגוון) וגינת שהוא גם 4 ורבע (שמשחק בעיקר בפנים, גם בהתקפה וגם בהגנה כשהוא מתקשה להגן בפרימטר), ומנקו שיכול לשחק בתור סטרץ' 4. לא רק שאין דקות לכל השחקנים האלה, זה קו קדמי לא מספיק טוב שלא מביא איכויות שצריכים מקו קדמי בכדורסל המודרני (יכולת לשמור על כמה עמדות, אתלטיות, ריווח בהתקפה) וזר בעמדות 3-4 היה עוזר לקו הקדמי הרבה יותר, גם בהתקפה וגם בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2017, 18:05 
סמל אישי של המשתמש
כל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2017, 08:12 
סמל אישי של המשתמש
איך לאיידן היה חוזה אחרי ששוחרר בשנה שעברה לקרית גת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2017, 09:52 
יהלום אדום כתב:
איך לאיידן היה חוזה אחרי ששוחרר בשנה שעברה לקרית גת?

היה לו חוזה לשלוש שנים, אני מניח שאחרי ש"עשה טובה" וכבר לקרית גת, ניתנה לו התחייבות לקיום המשך החוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2017, 18:15 
סמל אישי של המשתמש
זה לא נשמע חוקי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2017, 18:19 
מזל שזה לא מה שקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 17 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: