תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 17:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1710 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 57  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מעקב אחרי אדומים לשעבר ע"ש המשתמש "צור ש"
הודעהפורסם: 23 יולי 2017, 00:18 
ואני אהיה נגן סקסופון.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2017, 00:24 
בוריס כתב:
ואני אהיה נגן סקסופון.

אני לא מבין מאיפה בא הביטחון הזה שלך? או אנטי כלפיו?

האם יותם הלפרין היה שומר גדול בגיל 19(או לאורך כל הקריירה)?
למה בלאט לא יכול לתת קריירה יפה ומכובדת אם יעבדו איתו נכון, רק כי שפטת אותו לפי המשחקים שלו בגיל 18?

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2017, 05:57 
shaharot כתב:
בוריס כתב:
ואני אהיה נגן סקסופון.

למה בלאט לא יכול לתת קריירה יפה ומכובדת אם יעבדו איתו נכון, רק כי שפטת אותו לפי המשחקים שלו בגיל 18?

לא, הסיבה היא שתמיר בלאט הוא מטר שמונים, איטי, לא מסוגל לעבור חסימה גם אם החיים שלו תלויים בזה. מעבר לזה מדובר ברכז שחייב את הכדור ביד כדי להיות אפקטיבי כלומר שהוא לא יכול להיות שחקן משלים כמו שרוב הישראלים בליגה צריכים להיות. עכשיו הוא לא יכול לתפקד כרכז ראשון וכנראה גם לא יוכל לעשות את זה בגלל המגבלות האתלטיות וההגנתיות שלו שלא הולכות להשתפר ככל הנראה כי אלו דברים שנדיר ביותר שמשתנים בגיל מאוחר. בקיצור הוא מלכודת דבש כי הוא לא יכול להיות שחקן משלים כי הוא חייב את הכדור ביד ולא יכול להיות שחקן מוביל כי ההגנה שלו לא קיימת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2017, 09:31 
shaharot כתב:
בוריס כתב:
ואני אהיה נגן סקסופון.

יותם הלפרין יכל לחדור לסל. לתמיר יש קליעה משלוש ויכולת מסירה טובה.
עצרת לו את השלשות גמרת את האיום שלו ואז הוא הופך לנטל על כל קבוצה שהוא משחק בה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2017, 13:36 
שחקן שכבר בגיל 19 היה לגיטימי לחלוטין בליגת העל
כשכל מיני "כשרונות על" במשך השנים, עם פיזיות, גובה והצלחה בנוער לא הצליחו לקבל בה דקות משחק בודדות
אחוזים מעולים לשלוש, ראיית משחק מדהימה, מקום ראשון באסיסטים מבין הישראלים(ומבין אלו ששיחקו עונה שלמה)
אבל בשדים החליטו שהוא לא שחקן, אז כנראה שהוא לא שחקן

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2017, 13:40 
תנסה חוסר ברירה מלגיטימי.
לא שווה את הדקות שקיבל. קיבל אותן רק כי רביב לא היה כשיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2017, 13:56 
אני חושב שתמיר בלאט כן שחקן עם איכויות. למען האמת הוא מאוד מזכיר לי דווקא את גיא גודס. בקליעה המצויינת מבחוץ, בבגרות שיש לו בגיל צעיר. אבל גודס היה שומר מעולה (לפני הפציעות) והיה יותר גבוה ופיזי ובאופן כללי שחקן יותר טוב. אני לא חושב שאפשר לטעון שתמיר בלאט לא שחקן כדורסל טוב. הנקודה היא המעמד שלו בקבוצת כדורסל מסויימת ומי השחקנים סביבו. וגם איך הוא תופס את עצמו ככדורסלן בליגת העל.
מה שאני לא אהבתי בתמיר בהפועל זה ראשית את ההגנה שלו. אתה שומר רע? או קיי. לפחות תקריב את ה-5 עבירות שיש לך. תעשה פאול על כל שחקן שתופס עליך עמדה או מנסה לנצל את הרגליים האיטיות שלך. כמו שעושים שחקנים משלימים בקבוצות כדורסל. והוא לא עשה את זה. במובן מסויים הוא התנהל על המגרש כמו הכוכב של הקבוצה ולא כמו שחקן ספסל.
התקפית, אולי בשל הגיל הצעיר, כשתמיר על המגרש המשחק סובב סביבו. זה מעולה בנבחרת העתודה כשהוא השחקן הכי מוכשר בה, אבל זה בעייתי בקבוצת ליגת על כשיש מסביבך 3 זרים ועוד ישראלי בכיר. לא יכול להיות שליונס על המגרש וגם טאקר ובלאט מחזיק את הכדור 15 שניות. אם תמיר ישפר את העניין הזה, הוא יכול לעשות קריירה מצויינת. הוא יכול להיות שחקן של קליעה מבחוץ וקבלת החלטות טובה. אבל הוא יצטרך גם להקריב את עצמו בהגנה. כי יש לו קליעה מאוד טובה מבחוץ וזה אחד הדברים החשובים בכדורסל היום. אבל גם צריך שלידו יהיו גארדים עם סייז שיוכלו לחפות עליו וגבוה עם איום חסימה (דברים שלא היו בהפועל בעונה שעברה. היו גארדים שלא שמרו וגבוהים... שגם לא ממש שמרו ולא היוו איום חסימה)
אגב, אני חושב שמדברים מעט מדיי על ההחלטה של תמיר לעזוב, מהצד של תמיר. הוא הלך לקבוצה שיהיו בר שני זרים (לפחות) בקו האחורי, ואת הרוש וחנן קולמן. למה הוא חושב שבחולון תהיה לו סיטואציה יותר טובה מבהפועל תל אביב - אני לא יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2017, 14:17 
סמל אישי של המשתמש
מה שמבדיל את תמיר מכל דומיו הגמדים שכיכבו בגילו והפכו לשחקנים, היא שהוא איטי ואין לו גוף לשמור על כלום כמעט.
אנחנו ראינו אותו עונה שלמה ומבינים כמה זה בעוכריו. ומאחר שזה שתי תכונות שאלא אם יקרה נס לא ישתנו לעולם, אני לא רואה איך הוא הופך ליותר משחקן ליגת על נחמד. לדעתי הוא כבר מאד קרוב לתקרה המקצועית שלו.

בר טימור לא היה טוב ממנו למשל בגילו מבחינת הישגים ויכולות, אבל ראו שיש לו מהירות, והיה ברור שהוא יכול לשפר את ההגנה משמעותית. אני מאחל לו שאני טועה, אבל אני פשוט לא רואה את זה עם תמיר, ולא מבין איך מישהו חושב שזה הולך להשתנות והוא יהפוך לכוכב בליגה שלנו וכל מיני קומפלימנטים שמפזרים עליו עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2017, 20:55 
סמל אישי של המשתמש
איזו רמה נמוכה נמוכה.
משחק של ליגה חמישית.

זה היה ככה כל הטורניר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2017, 21:03 
הרמה היום הרבה יותר גבוהה משאר הטורניר.
היוונים זו הנבחרת הראשונה שבכלל משחקת כדורסל מסודר משני צידי המגרש ולא עלתה סתם כמו משחק בשכונה.
זה לא סתם שבלאט נראה כמו סופרסטאר בטורניר הזה. הרמה הייתה באמת עלובה. היום זו פעם ראשונה שהוא פוגש הגנה פיזית ואתלטית והוא נראה כמו בלאט שאנחנו מכירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2017, 21:09 
סמל אישי של המשתמש
כן.
לא צריך גארדים אמריקאים,
רק כמה יוונים שהם לא גמדים ולא זורקים זין.

בכל מקרה,
עוד סימנים מעודדים לכדורסל האירופאי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2017, 21:17 
סמל אישי של המשתמש
כמה פלאשבקים בלאט (וקטש) נותנים לי.

מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2017, 21:39 
סמל אישי של המשתמש
מרגש,
חזר לפלואטרים המגוחכים שלו.

לא כיף לשחק מול אנשים מעל מטר שמונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2017, 21:44 
סמל אישי של המשתמש
השחקן המצטיין של היוונים זה בלאט.
איזה יצור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2017, 21:45 
לא כוחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2017, 21:45 
הבעיה עם בלאט היא קודם כל הגנתית.
אנשים לא מבינים כמה השמירה שלו חלשה, ומעבר לזה שהיא חלשה היא גם נורא בעייתית.

הכל מתחיל במבנה הפיזיולוגי שלו, יש לו את כל התכונות שיש לשחקן הגנה חלש - הוא איטי, הוא נמוך, הוא כבד ולא אתלט
אין לו איזושהי מעלה פיזיולוגית להישען עליה.

וזה נגמר בדבר אחד פשוט, בתגובה שלו לחסימות וביכולת שלו לטפל בפיק אנד רול.
אם תפרקו לעומק את משחק ההגנה שלו בפיק אנד רול תראו את הבעיות שהוא מקנה למשחק ההגנה - כל חסימה מעכבת אותו בין שנייה לשנייה וחצי, שזה המון, וזה יוצר לקבוצה היריבה יתרון מספרי שקל מאוד לנצל.
קיבלנו המון סלים (לאו דווקא של השחקן שתמיר שומר) שזה רק בגלל אותו יתרון.
מאמנים יודעים את זה, ומשחקים עליו, וזה שזה לא תמיד נראה לעין לא אומר שזה לא נכון.

בנוסף, משחק ההתקפה שלו הוא נורא חד גוני, ואני חושב שגם זה מה שימנע ממנו להיות ברמות הגבוהות.
תמיר הוא קלעי שלשות בחסד, אין בכלל ספק, אבל מעבר לזה זה פשוט בדיחה שיצאה מכל פרופורציות.
ואני מדבר על דברים בסיסים - הליכה לטבעת, הליכה לקו, אחד על אחד.
כל אלה הם אלמנטים שלא קיימים במשחק שלו אפילו לא בקצת רק בגלל שמשחק ההתקפה שלו לא מכיל כניסה לצבע.

הוא קלע 13 סלים ל2 ב 850 דקות משחק העונה ב 21% (זיו בן צבי קלע 27 סלים ל 2 ב 410 דקות ב 45%, שנבין כמה מצבנו גרוע), מדובר על מספר חד ספרתי של סלים בתוך הצבע, חצי עונה הוא עמד על 5-9%.

ומעבר למספרים נטו, זה גם עניין של גישה.
כלומר תמיר משדר שלא כל כך לחוץ לו לשפר את משחק הפנים שלו.
אין מצב שהוא עבד על זה ובמשך שנתיים אין שום שיפור, ולהפך, זה רק החמיר עם הזמן.
שנתיים בהפועל לא נדמה לי שהיה לו אנד וואן אחד, הוא לא מסוגל לסיים חזק עד הטבעת מול אף שחקן בערך.

2 האלמנטים האלה יותר מדי מוקצנים אצלו לרעה וזו הסיבה שאני (והרבה נוספים) לא מחזיק ממנו וזה הכל.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2017, 21:48 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה הכי גדולה שלו, בפער,
זה האופי שלו.

לא זוכר שחקן עם אופי כזה מסריח בכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2017, 21:55 
הוא האוברייטד הכי גדול שיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2017, 21:56 
סמל אישי של המשתמש
אמנם קיוויתי שהנבחרת תנצח אבל יש משהו משמח בכך שמופע האוננות הארצי הזה על בלאט נגמר בדבר הזה שראינו הערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2017, 22:01 
תמיר בלאט קלע 10 נקודות, לקח 3 ריבאונדים, מסר 7 אסיסטים וביצע חטיפה אחת בהפסד נבחרת העתודה לנבחרת יוון הערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2017, 22:06 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
תמיר בלאט קלע 10 נקודות, לקח 3 ריבאונדים, מסר 7 אסיסטים וביצע חטיפה אחת בהפסד נבחרת העתודה לנבחרת יוון הערב.

קלע ב30% מהשדה, איבד 6 כדורים והשיג מדד 6 ב38 דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2017, 22:07 
Noam כתב:

כמה מדד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2017, 22:13 
Noam כתב:

כמה מדד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2017, 22:16 
איזה הבדל בין הפרשנות של גור שלף באולפן לבין שי האוזמן במגרש.
שלף כל כך מנותק והאוזמן מדבר מקצועית ולעניין, בעיקר לא יוצא מפרופורציות כמו שאר הפרשנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2017, 22:20 
שלף כל כך מנותק והאוזמן מדבר מקצועית ולעניין, בעיקר לא יוצא מפרופורציות כמו שאר הפרשנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2017, 22:21 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2017, 22:24 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2017, 03:26 
לגבי האופי של בלאט, אני חושב שהוא אכן בעייתי.
קודם כל בין השחקנים לבינו יש יחסים טובים, קל להתחבר אליו הוא דווקא פייטר ורוצה לנצח.

הבעיה שלו היא היחס בינו לבין הקבוצה כמכלול, אנחנו רואים ממנו שחקן שלא מודע למעמד שלו ולמקום שלו, שחקן שמשחק במוד של ''גם אם אני לא אשמור ואקח זריקות מהחצי אני אשחק 25 דק'', ובעיקר לוקח את הדקות שלו כמובן מאליו.
אנחנו רואים ישראלים כמו אור לאומי, נאור שרון, רועי הובר וגם יפתח זיו בשנה שעברה (לפני שהוא התחיל להוביל קבוצה) לוקחים אך ורק זריקות טובות, מרוויחים את הלחם שלהם בהגנה, מודעים למקומם ומעריכים את הדקות.

לבלאט יש ימים שמודעות עצמית זה דבר שלא קיים אצלו, לוקח כל מיני שלשות 2 מאחורי קו ה 3, מאבד בסיטונאות ולא חושב על להפסיק ולתת לאחרים לנסות להשפיע על המשחק כי בסופו של יום הוא לא זה שצריך להשפיע על המשחק.
הוא לא יכול להיות שחקן מוביל בהפועל ת"א, הוא קיבל 25 דקות ועבר בטענה של ''אני רוצה יותר דקות'' (מודעות עצמית) ולכן כל אלה שמטיפים בהפועל על עזיבת בלאט הם קשקשנים עם תעודות כי אני חוזר, הוא עזב בעצמו, כי הוא רוצה יותר דקות לאחר שהוא שיחק 25 דקות למשחק.

אממה, בלאט גם לא יכול להיות שחקן משלים בהפועל ת"א.
שחקן משלים צריך לדעת שהוא שחקן משלים, וצריך להתנהג כמו שחקן משלים.
בלאט רחוק מלהיות הדבר הזה שנקרא שחקן '' משלים '', לכן אני מעדיף את נאור שרון עליו כי הוא אולי לא יקלע שלשות מלהיבות אבל הוא יגיע לטבעת, ישחק בצניעות, ייתן כח בהגנה וזה מספיק, לפי דעתי שרון היה בורג חשוב בעונה של אילת.

הרומן הזה של בלאט והפועל ת"א היה חייב להיגמר, לטובת 2 הצדדים ובעיקר לטובת הפועל.
מי שלא רואה את זה עכשיו שיחכה כמה חודשים או שיחשוב שוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2017, 07:16 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:

הבעיה שלו היא היחס בינו לבין הקבוצה כמכלול, אנחנו רואים ממנו שחקן שלא מודע למעמד שלו ולמקום שלו, שחקן שמשחק במוד של ''גם אם אני לא אשמור ואקח זריקות מהחצי אני אשחק 25 דק'', ובעיקר לוקח את הדקות שלו כמובן מאליו.
אנחנו רואים ישראלים כמו אור לאומי, נאור שרון, רועי הובר וגם יפתח זיו בשנה שעברה (לפני שהוא התחיל להוביל קבוצה) לוקחים אך ורק זריקות טובות, מרוויחים את הלחם שלהם בהגנה, מודעים למקומם ומעריכים את הדקות.

בעיניי לפחות, למרות שזה מעצבן אותי באופן אישי לפעמים, אני שמח שהוא עושה "שטויות" כאלה וחבל שהוא לא עושה אותם רק יותר מתוך הקשת. אחת הסיבות שיש לנו בעיה בליגה עם ישראלים בכירים זה שכבר בגיל צעיר מנתבים שחקנים צעירים לכל מיני תפקידים משלימים, כועסים עליהם שהם לא לוקחים "זריקות טובות" וכן הלאה. את מתן נאור למשל זה הפך מגיל צעיר מאד למין סטופר הגנתי שגם זורק שלשות, למרות שלדעתי היה יכול להיות יותר מזה. בגדול לדעתי צריך לעודד את זה ששחקנים צעירים מנסים ומתנסים. הם צריכים להשתפשף על חשבון מישהו מתישהו.

במקרה הספציפי של בלאט אבל הוא כנראה באמת יהיה שחקן משלים...אלא אם ימצא דרך להתחיל לתת הגנה נורמלית פתאום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2017, 15:15 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה העיקרית של בלאט היא הדיבורים משוללי היסוד שנשפכים עליו בגלל אבא שלו, וחמור מזה שהוא מאמין להם.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1710 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 57  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: