תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 16:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 245 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 19 יולי 2017, 18:50 
Noam כתב:
אז אתה בסדר, סליחה

:ROSE:

מה שנועם כתב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אוראל דגני
הודעהפורסם: 19 יולי 2017, 20:32 
לא הבנתי איך הגענו למצב הזה, אי אפשר היה להשאיר אותו בקבוצה ובמקביל לנהל הליך בוררות כלשהו על הכסף הזה? בשביל מה להשאיר אותו בארץ ולא לתת לו להצטרף למחנה אימונים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2017, 20:53 
bigi37 כתב:
לא הבנתי איך הגענו למצב הזה, אי אפשר היה להשאיר אותו בקבוצה ובמקביל לנהל הליך בוררות כלשהו על הכסף הזה? בשביל מה להשאיר אותו בארץ ולא לתת לו להצטרף למחנה אימונים?

כי הם רוצים להפטר ממנו
טמטום

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2017, 21:18 
גם אם רוצים להיפטר, לא עדיף שהוא יתאמן עם הקבוצה? מה, אם לא נמצא לו קבוצה אז הוא ישב ביציע? אני באמת לא מבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2017, 21:19 
אולי זה טמטום ואולי לא, אבל זה לגיטימי. כנראה דגני פחות מבוקש ממה שהוא חשב וזה מכניס אותו קצת ללחץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2017, 21:22 
האמת היא שאני כבר די הרבה זמן סקפטי לגבי הרעיון של להשקיע חצי מיליון שקל בבלם, ואני לא לגמרי בטוח שהעמדה הזאת אמורה להיות האקס פקטור בליגה הלאומית.
אבל הבנתי שהבון טון עכשיו זה להיות בעד דגני, אז אני לא מבין את ההתנהלות המבישה של ההנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2017, 21:26 
Noam כתב:
האמת היא שאני כבר די הרבה זמן סקפטי לגבי הרעיון של להשקיע חצי מיליון שקל בבלם, ואני לא לגמרי בטוח שהעמדה הזאת אמורה להיות האקס פקטור בליגה הלאומית.
אבל הבנתי שהבון טון עכשיו זה להיות בעד דגני, אז אני לא מבין את ההתנהלות המבישה של ההנהלה.

סבבה, בוא נמכור. למה לא להוציא אותו למחנה אימונים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 יולי 2017, 21:29 
לא יודע, אני לא מתערב במערכת השיקולים של ההנהלה מול דגני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2017, 21:31 
סמל אישי של המשתמש
אני כמובן אשמח אם דגני ה***** יעזוב,
אבל ההתהנהגות של ההנהלה באמת מבחילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2017, 21:39 
Noam כתב:

אתה מבין שלא להוציא שחקן למחנה אימונים זה על אותה סקאלה של לא לתת לו להתאמן ואחר כך לא לתת לו לשחק?
חוץ מזה שמדובר בהתנהגות שאני לא מחבב, זה מטומטם ברמות. אם אף קבוצה לא תקנה אותו, אין לנו את הפריוויליגיה סתם לשלם לשחקן שלא משחק, ועוד את אחת המשכורות הגבוהות בקבוצה (אם לא הגבוהה ביותר?).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 19 יולי 2017, 21:56 
bigi37 כתב:
Noam כתב:

אתה מבין שלא להוציא שחקן למחנה אימונים זה על אותה סקאלה של לא לתת לו להתאמן ואחר כך לא לתת לו לשחק?
חוץ מזה שמדובר בהתנהגות שאני לא מחבב, זה מטומטם ברמות. אם אף קבוצה לא תקנה אותו, אין לנו את הפריוויליגיה סתם לשלם לשחקן שלא משחק, ועוד את אחת המשכורות הגבוהות בקבוצה (אם לא הגבוהה ביותר?).

על סמך מה אתה קובע שאף קבוצה לא תקנה אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2017, 22:25 
Noam כתב:

מי פה התערב? כתבו ביקורת. להביע דעה אפשר.
אם אי אפשר להביע דעה על ניהול כי לא מתערבים להנהלה, אז גם לא נביע דעה מקצועית כי לא מתערבים למאמן, וגם לא על הקהל כי לא מתערבים לאולטראס.
נשאר רק לראות הטרלות בוולטון של אנשים חסרי חוש סרקסטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2017, 22:27 
ברור שאפשר להביע דעה, אבל איך אתה יכול להביע דעה רצינית על דברים שאין לנו שום מידע עליהם?
אף אחד לא יודע מה באמת קרה שם, ומה באמת כתוב בחוזה, ולא שמע את הטענות של כל צד כלפי הצד השני (מלבד השטויות שפלט רוזן הדביל בתקשורת). איך אפשר להיות כל כך פסקן כשאין לך מושג מה העובדות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2017, 23:02 
Noam כתב:
ברור שאפשר להביע דעה, אבל איך אתה יכול להביע דעה רצינית על דברים שאין לנו שום מידע עליהם?
אף אחד לא יודע מה באמת קרה שם, ומה באמת כתוב בחוזה, ולא שמע את הטענות של כל צד כלפי הצד השני (מלבד השטויות שפלט רוזן הדביל בתקשורת). איך אפשר להיות כל כך פסקן כשאין לך מושג מה העובדות?

כי דגני נכנס להם ללב, רק לפני שנה קיללו את ההנהלה הז״ל שהחזירה אותו.
תהפוכות האוהד המובס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2017, 23:25 
Noam כתב:

יש עובדות- אנחנו מאבדים את דגני על 170 אלף שקל. זה הדבר היחיד שמעניין אותי, ולא מי צדק באיזה חוזה הופקד לבקרה ומתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2017, 23:30 
NARKOTIKA כתב:
Noam כתב:

יש עובדות- אנחנו מאבדים את דגני על 170 אלף שקל. זה הדבר היחיד שמעניין אותי, ולא מי צדק באיזה חוזה הופקד לבקרה ומתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2017, 23:30 
זאת ספקולציה, והיא מהפחות סבירות מבין הספקולציות שאני מסוגל לחשוב עליהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 20 יולי 2017, 00:23 
Noam כתב:
bigi37 כתב:
Noam כתב:

על סמך מה אתה קובע שאף קבוצה לא תקנה אותו?

כתבתי "אם". אם אף קבוצה לא תקנה אותו, אנחנו במצב רע גם אם נרצה שהוא ישחק (כי אז הוא לא עשה הכנה עם הקבוצה, וגם המוטיבציה שלו ירדה) וגם אם נרצה שלא (כי אז אנחנו סתם משלמים לו). אני גם בספק אם זה שאנחנו לא נותנים לו להתאמן יעזור לנו למכור אותו. לכן אני לא רואה שום סיבה להיכנס למצב הזה.

נכון, אנחנו לא יודעים מה בדיוק קרה, ולכן בדיוק שאלתי פה בפורום אם מישהו יודע. האם מישהו מההנהלה אמר למה דגני לא במחנה אימונים? בתקשורת פורסם שהוא הופתע, מכאן אני מסיק שהוא רצה לצאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2017, 00:34 
אז אני לא חושב שזה כזה קריטי.
אני לא יודע מה הסיבה המדויקת בגללה הוא לא יצא, יכול להיות שזה כדי לשדר לו שכדאי שיחפש קבוצה אחרת (דבר שדווקא מעלה את הסיכוי שהוא ימצא קבוצה אחרת) ויכול להיות שזאת סוג של 'שבירת כלים' סביב העימותים על החוזה. זאת פרקטיקה שלא המציאו אצלנו בקבוצה, והיא די נפוצה אצל שחקנים שבסכסוכים עם המועדונים שלהם ואצל שחקנים שמעוניינים להפטר מהם. אתה יכול לשאול באותה מידה למה יענקל'ה לא נותן למנודים התורנים להתאמן עם הקבוצה.
במישור המקצועי, אני לא חושב שהפגיעה היא כל כך רצינית כמו שאתה מתאר. גוטליב חזר לשחק שנה שעברה אחרי תקופה לא קצרה שהוא לא שיחק ולא התאמן, זה עדיין לא הפריע לו להיות מהסמנים הימניים בקבוצה מבחינת יכולת מהרגע שהוא חזר, ובליגה קצת יותר חזקה מהליגה הלאומית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2017, 07:41 
הבעיה היא לא אם הוא ימצא קבוצה אחרת, הבעיה היא כרגיל, אם כבר החלטתם למכור, הפועל לא יודעת למקסם מחיר.
בשום יקום לנדות שחקן להתאמן עם הנוער לא משפר את העמדת מוצא שלך במכירה.
גם יענקל'ה עושה טעות, אני בחיים לא אבין מה זה נותן לו כל הניפויים האלה מהסגל. אפשר לחשוב איזה נזק ייגרם אם השחקנים שלו יתאמנו עם כולם.
מעבר לזה, עדיין יש הבדל. חיפה באמת מנפה שחקנים שחלשים יחסית לסגל שלה. פה אתה מעדיף שחקן בכיר.
אם עטר היה מסתכסך איתו הוא לא היה יורד לנוער כל כך מהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 יולי 2017, 07:44 
אבל אתה לא יודע שום דבר עם מה באמת הלך שם. מה אמרו לו ומה הוא אמר וכו'. בסוף, ההסבר לדברים כאלה הוא הרבה פעמים בפרטים הקטנים

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2017, 08:11 
מה 'באמת' הלך שם,
בוא, זה לא איזה חידת עולם. כבר התפרסמו לפחות החלק העיקרי של הדברים. אנחנו תמיד מדברים פה ביחס לדברים שפרסמו, אחרת לא נדבר על כלום אף פעם.
היית שם כסף שיש בסוגיה הזאת איזה רבותא רצינית שלא פורסמה עדיין? אני לא.
הוא אמר להם שמגיע לו כסף, הם העבירו, התעצבנו ומשם זה נהיה כנראה אישי, אלא אם זה בדיוק השתלב לניסנוב עם ההפנמה שהוא לא באמת יכול להחזיק את דגני מבחינה כלכלית.
חוץ מזה כבר היה לנו לפני 3 חודשים ויכוח סביב מענק חתימה והבנו כבר מאיפה הגיע בקונפליקט. אתם נסחפים כאילו זו איזו עסקת מיליונים שאנחנו קופצים מעל הפופיק כשאנחנו מדברים עליה.

לתביעה הזאת יש 2 תוצאות:
דגני מנצח- אנחנו אוכלים זין מוציאים הרבה יותר מ170 אלף שקל.
הפועל מנצחת - אנחנו מקבלים 170 אלף שקל ומאבדים בלם ברמת ליגת על ל4 שנים קדימה.

Lose lose

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2017, 08:35 
NARKOTIKA כתב:
Noam כתב:

א. זה הרבה יותר מ170 אלף ש״ח, שכחת את השכר שלו שאין לו הרבה היגיון לליגה לאומית. כרגע לא מצליחים למכור את גוטליב, מניח שבנו על זה. מה לעשות אין לך בעלים עם כיסים, זה נורא מבאס אבל זה מה יש לכדורגל הישראלי להציע.
ב. ״בלם לארבע שנים קדימה״ היה לו חוזה (לפי ההנהלה לא בתוקף) לעונה הזאת, אף אחד לא יודע אם היה ניתן להשאיר אותו מעבר לעונה אחת בשכר שהוא היה רוצה. לפי ההיסטריה כאן עם דגני היינו מרחפים לליגת על, קשה לי להאמין שאם היה מדובר בשחקן פחות מוכר הייתם כל כל דואגים להתנהלות כלפי השחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2017, 09:05 
סמל אישי של המשתמש
ההתנהלות פה לא מעניינת אף אחד.
אותי באופן אישי מעניין רק דבר אחד - ההצלחה המקצועית של הפועל, וכרגע דגני משפר באופן משמעותי מאוד את הסיכויים שלנו להצליח. הוא בלם שיכול להמשיך איתנו לליגת העל. במקום זה, יביאו הגאונים עוד בלם סוג ז' שנצטרך לזרוק לים בעוד שנה, בדיוק כמו את כל יתר ההרכב חוץ מידין (וגם זה בספק) וינקו.
השחקן הכי טוב שלנו עומד לעזוב וזה פשוט לא מזיז לאף אחד את הביצה. מדהים
למה לא הגנתם ככה על חיים רמון כשמכר את ורמוט למכבי? מסכן, אין לו כיסים עמוקים ומכבי שילמה הכי הרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2017, 09:14 
אני קורא פה את התגובות והלכתי קצת לאיבוד, אשמח אם מישהו יעשה לי סדר.

1. האם אני מבין נכון שדגני קיבל מהפועל 170 אלף ש"ח בטענה של מענק חתימה שהיה לו עם קבוצת הראל?
2. טענה של הפועל היא שאותו חוזה של דגני עם הראל על ה 170 אלף שח לא הופקד מעולם בבקרה ולכן ניסנובים לא חייבים לשלם לו את הסכום הזה.
3. מדוע בכל יש 2 חוזים? אחד של שכר ואחד של מענק חתימה? זה לא אמור ללכת יחד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2017, 09:21 
chimpfive כתב:
NARKOTIKA כתב:
Noam כתב:

א. זה הרבה יותר מ170 אלף ש״ח, שכחת את השכר שלו שאין לו הרבה היגיון לליגה לאומית. כרגע לא מצליחים למכור את גוטליב, מניח שבנו על זה. מה לעשות אין לך בעלים עם כיסים, זה נורא מבאס אבל זה מה יש לכדורגל הישראלי להציע.
ב. ״בלם לארבע שנים קדימה״ היה לו חוזה (לפי ההנהלה לא בתוקף) לעונה הזאת, אף אחד לא יודע אם היה ניתן להשאיר אותו מעבר לעונה אחת בשכר שהוא היה רוצה. לפי ההיסטריה כאן עם דגני היינו מרחפים לליגת על, קשה לי להאמין שאם היה מדובר בשחקן פחות מוכר הייתם כל כל דואגים להתנהלות כלפי השחקן.

א. מה זה אומרת השכר שלו? הפועל לא אמרו שדגני יישאר במועדון ולקחו את זה בחשבון?
אני מאמין שגוטליב לא יישאר בהפועל וזה ברור לכולם.
ב. אני חושב שלפי ההנהלה החוזה של דגני תקף, יש ויכוח לגבי חוזה אחר שלא הופקד בבקרה.
ברור שזה משנה אם זה שחקן כמו דגני או כמו שקל, מה זה קשור לעניין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2017, 09:23 
chimpfive כתב:
NARKOTIKA כתב:
Noam כתב:

קשה לי להאמין שאם היה מדובר בשחקן פחות מוכר הייתם כל כל דואגים להתנהלות כלפי השחקן.

איזה התייפיפות, באיזה קטע היינו אמורים לדאוג באותה מידה אם זה שחקן חלש? אנחנו בית תמכוי או מועדון מקצועני?
נראה לך שזה מיוחד שאכפת לנו יותר מהתנהלות כלפי שחקנים טובים?
הקהל של ברסה היה מגיב אותו דבר לסכסוך של אדריאנו מול סכסוך של פיקה?

בכדורסל לא מעניין אותנו יותר כשרבים עם שחקן בכיר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 יולי 2017, 09:32 
סמל אישי של המשתמש
בקיצור, אם לסכם את הידוע כרגע, עושה רושם שהבעלים חושבים שהוא יקר מידי לעומת הערך שהוא נותן. צריכים כרגע כסף כי עסקת גוטליב נתקעה, ועושים מאמצים לגרום לו לוותר על הכסף ועל החוזה ולמצא קבוצה אחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2017, 10:43 
Eros Ramazzotti כתב:
ההתנהלות פה לא מעניינת אף אחד.
אותי באופן אישי מעניין רק דבר אחד - ההצלחה המקצועית של הפועל, וכרגע דגני משפר באופן משמעותי מאוד את הסיכויים שלנו להצליח. הוא בלם שיכול להמשיך איתנו לליגת העל. במקום זה, יביאו הגאונים עוד בלם סוג ז' שנצטרך לזרוק לים בעוד שנה, בדיוק כמו את כל יתר ההרכב חוץ מידין (וגם זה בספק) וינקו.
השחקן הכי טוב שלנו עומד לעזוב וזה פשוט לא מזיז לאף אחד את הביצה. מדהים
למה לא הגנתם ככה על חיים רמון כשמכר את ורמוט למכבי? מסכן, אין לו כיסים עמוקים ומכבי שילמה הכי הרבה.

הוא לא השחקן הכי טוב שלנו, אמרתי אותו דבר על ורמוט. לפחות אנחנו סגורים על זה שלא מעניין אותך ההתנהלות, כי לפי ההודעות לוחמות הצדק שלך עוד אפשר היה לחשוב שבטעות אתה דואג לזכויות השחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2017, 10:45 
NARKOTIKA כתב:
chimpfive כתב:
NARKOTIKA כתב:
Noam כתב:

קשה לי להאמין שאם היה מדובר בשחקן פחות מוכר הייתם כל כל דואגים להתנהלות כלפי השחקן.

איזה התייפיפות, באיזה קטע היינו אמורים לדאוג באותה מידה אם זה שחקן חלש? אנחנו בית תמכוי או מועדון מקצועני?
נראה לך שזה מיוחד שאכפת לנו יותר מהתנהלות כלפי שחקנים טובים?
הקהל של ברסה היה מגיב אותו דבר לסכסוך של אדריאנו מול סכסוך של פיקה?

בכדורסל לא מעניין אותנו יותר כשרבים עם שחקן בכיר?

אז מבחינה מקצועית - לא שווה את הכסף, כל עוד גוטליב לא נמכר ההנהלה עושה נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 245 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: