תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 10:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 183 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סגל 2017/18
הודעהפורסם: 28 יוני 2017, 14:51 
הלוואי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2017, 15:16 
סמל אישי של המשתמש
dorz כתב:
זכור לי לטובה דווקא. למה לא?

כי למה כן אם אפשר להיות אנטי?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2017, 15:20 
לא יודע אם קיצ'ן ספציפית, אבל הסגנון נכון בעיני.
קיצ'ן, דיאנדרה קיין, פריאיי הנרי, אלה שחקנים שמאוד טובים בכדורסל הישראלי ולדעתי גם יתאימו להפועל בפרט. גארדים עם גוף גדול, אול-אראונדרים, מנהיגים, שחקני הגנה מצוינים, יכולים לשחק בכמה עמדות.
מה שכן, זה אומר שצריך סווינגמן סקורר כמו סקוטי הופסון שהיה העונה בנהריה. המחסור באחד כזה הוא מה שגרם לאילת לעוף העונה מול קבוצה מאוד בינונית כמו ראשון לציון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 יוני 2017, 15:30 
Noam כתב:
קיצ'ן מועמד

פרנקו מאד מחזיק ממנו (היה אפשר לשמוע עד כמה בפרשנות למשחקי נהריה). רכז אמיתי, שומר טוב, לוקח גם
גם 7 ריבאונד למשחק.
אם מביאים עוד זר בעמדה 2 - 2.5, או אם בנקס יחזור לימיו הטובים יכולה להיות החתמה מצויינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2017, 15:33 
לא אוהב אותו בכלל

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 28 יוני 2017, 15:58 
Noam כתב:
קיצ'ן מועמד

הוא קולע שלשות? זכור לי כקלעי בינוני ומטה. אי אפשר בכדורסל היום לשחק עם גארד שהוא לא איום מבחוץ (ע"ע טיילור באטל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 28 יוני 2017, 16:13 
קאונסיל כתב:
Noam כתב:
קיצ'ן מועמד

הוא קולע שלשות? זכור לי כקלעי בינוני ומטה. אי אפשר בכדורסל היום לשחק עם גארד שהוא לא איום מבחוץ (ע"ע טיילור באטל).

זאת בדיוק הסיבה ללמה לא.
בהרכב של
קיצ'ן, רביב, זר, גינת, סנטר
אין לך שום איום מחוץ לקשת (תלוי כמובן גם בזר) למעט מעמדה 3, זה הרכב מאוד מוגבל מהבחינה הזאת. אני חושב שהוא שחקן לא רע בכלל, פשוט לא מתאים לשחק ליד רביב לימונד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2017, 17:02 
במקרה כזה אפשר להביא לעמדה 3 שחקן שהוא קודם כל קלעי מבחוץ. שישלים את קיצ'ן. אפשר שבעמדת הגארד המחליף יהיה שחקן עם קליעה יציבה מבחוץ (אם לא בלאט אז מישהו אחר).
אני אוהב את הרעיון להביא גארד עם סייז ומנהיגות. ברמות השכר של הפועל הם תמיד יהיו שחקנים עם חסרונות כלשהם, אפילו בולטים. אם לקיצ'ן הייתה קליעה יציבה מבחוץ הוא היה שחקן יקר מאוד. בכלל לא באזורים של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2017, 17:30 
יובל כתב:
מתן אולי הכי פחות מתאים לזה.
מעבר לכך שהוא שחקן די גמור, הנוכחות שלו במועדון היא מזיקה.
אין לו לא את הידע המקצועי ולא את האישיות בשביל להחזיק תפקיד מקצועי במועדון.
והוא בטח סחט אותנו העונה מספיק בשביל שלא נהיה חייבים לו כלום.
איפה הוא ואיפה אורי ז"ל שהיה נכס גם מבחינה מקצועית וגם מבחינה אישיותית.

לגבי בלאט, חובה שהוא יעזוב. אסון מקצועי לכל קבוצה. שחקן ההגנה הכי גרוע בליגה ביי פאר, שכל רגע שלו על המגרש גורר הרכבים הגנתיים נוראיים שלא יכולים לעשות עצירות, liability כל כך ענק שמחייב התאמות והקרבות של הקבוצה כל רגע בשבילו וגם להתאים את הסגל אליו למרות שהוא שחקן שולי. בגלל שגם אין לו את הכלים הפיזיים להפוך לשחקן הגנה פחות ממחריד, כזה הוא גם יישאר לאורך כל הקריירה, ולכן גם לא ייצא ממנו כלום. בנוסף הוא ילד זין שמשחק אך ורק בשביל עצמו ולא בשביל הקבוצה.
אפשר כמובן להמשיך איתו לעוד עונה, ולהישאר עם קבוצה שלא יכולה לשמור ולא מגיעה לשום מקום (ואז להאשים בכך את הזרים, טובים ככל שיהיו ולא-אשמים ככל שיהיו, כמיטב המסורת המתפתחת במועדון).

מזמן לא הסכמתי ככה עם כל מילה שלך

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 יוני 2017, 17:58 
למיטב זכרוני בפלייאוף קיצ'ן קלע טוב מבחוץ. חוץ מזה מי אמר שיגיע סנטר? זו היתה אחת הבעיות הגדולות שלנו השנה שעברה. אנחנו צריכים להביא 4/5 אתלטי עם קליעה מבחוץ. כמו כל הגבוהים שהצליחו השנה בליגה. גם גינת אם יעבוד על עצמו עוד יהיה איום מבחוץ. כבר השנה הוא שם שלשות והוא רק צריך לשפר את הענין הזה. אני מאד אהבתי את מה שראיתי מקיצ'ן בפלייאוף והחלק השני של העונה. ניהול משחק, לידריות, ומשחק בשביל הקבוצה הם דברים שחסרו לנו מאד והוא מספק אותם בטונות. כמובן שיהיה צריך להתאים את שאר השחקנים לחסרונות שלו אבל בהחלט יכול להיות שהיתרונות שווים את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2017, 19:35 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
למיטב זכרוני בפלייאוף קיצ'ן קלע טוב מבחוץ. חוץ מזה מי אמר שיגיע סנטר? זו היתה אחת הבעיות הגדולות שלנו השנה שעברה. אנחנו צריכים להביא 4/5 אתלטי עם קליעה מבחוץ. כמו כל הגבוהים שהצליחו השנה בליגה. גם גינת אם יעבוד על עצמו עוד יהיה איום מבחוץ. כבר השנה הוא שם שלשות והוא רק צריך לשפר את הענין הזה. אני מאד אהבתי את מה שראיתי מקיצ'ן בפלייאוף והחלק השני של העונה. ניהול משחק, לידריות, ומשחק בשביל הקבוצה הם דברים שחסרו לנו מאד והוא מספק אותם בטונות. כמובן שיהיה צריך להתאים את שאר השחקנים לחסרונות שלו אבל בהחלט יכול להיות שהיתרונות שווים את זה.

מזמן לא הסכמתי ככה עם כל מילה שלך.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2017, 01:54 
אני בעיקרון לא אוהב גבוהים שזורקים ל 3, ברוב המוחלט של המקרים בארץ זה נגמר בכישלון.
אני אשמח אם יגיע סנטר ברמה של האוול או של ווילאמס, אני לא יודע למה החלטת שזה היה אחת הבעיות שנה שעברה, שניהם יכלו לשחק יחד וזה עבד מעולה בסיבוב הראשון, למרות שזה לא כדורסל מודרני.

לפי דעתי אנחנו צריכים ביגמן שהוא שחקן מטרה שיכול לזמן עזרות ולפנות את הקלעים, פרנקו תמיד שיחק עם גבוה עם גב לסל שיודע למצוא את השחקן הפנוי (הכי מצחיק שהדוגמא הקלאסית אצלו זה עם דנטה סמית שהוא כלל לא סנטר), ובכלל שחקן גב לסל יכול לתת דברים חשובים לקבוצת כדורסל.

הגבוה השני כן צריך להיות מישהו בסגנון של אריק גריפין, מישהו שיתאפיין בעיקר על אתלטיות, ורסטיליות והגנה ואם הוא יהיה עם קליעה טובה ל 3 אני לא חושב שזה מה שיפתור את הבעיה (אם תהיה בעיה בכלל) של הקליעה אבל זה יכול להיות תוספת נחמדה.

נ.ב
קיצ'ן קלע בסדרה מול ירושלים למעלה משלשה למשחק ב 46.2% וזה יפה.
אבל אני לא חושב שזה מחפה על 10 שלשות ב 29 משחקי ליגה סדרה ב 18.7%.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2017, 06:44 
נראה לי שפורוורד בסגנון גריפין זה בדיוק מה שרדנקו כיוון אליו. פורוורד שיכול לרווח את המשחק. שיאפשר לשחק עם ארבעה שחקנים בחוץ וגבוה אחד בפנים. לידו לדעתי צריך להביא גבוה סטייל דריון אטקינס. אבל עם קצת יותר סקילס התקפיים. שחקן שגם משחק מעל הטבעת, שהוא שומר טוב. אני מעדיף את הגבוהים האתלטיים והזריזים האלה על פני שחקנים כבדים ואיטיים כמו האוול (למרות שיש להם יתרונות משלהם).
בכל מקרה, ממש לא הייתי רוצה שהעונה יהיו בהפועל שני גבוהים שהם רק שחקני פנים כמו בעונה שעברה. זה יוצר פקק בצבע. וזה יוצר בעיה הגנתית (וספציפית האוול ו-וויליאמס הם גם שומרים לא משהו ואין להם כמעט שום איום חסימה או משחק מעל הטבעת. למרות שוויליאמס בעיני יופי של שחקן ואני בכיף לוקח אותו עם חסרונותיו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 יוני 2017, 11:22 
סמל אישי של המשתמש
טאקר נשאר?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2017, 15:35 
לפי ספורט 5
יש מו"מ עם יבזורי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2017, 15:41 
עדיף שיבזורי יחתום בחיפה ונקבל את שמחון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 יוני 2017, 17:24 
סמל אישי של המשתמש
תמיר עוזב ע"פ ווינט

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 יוני 2017, 17:27 
:(

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2017, 17:33 
לטעמי טעות להיפרד מתמיר, רכז שני מעולה, מלך אסיסטים, עם קבלת החלטות טובה יחסית לגילו ופרוספקט גדול לעתיד

מקווה שלא נצטער, ויש מחליף ראוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 יוני 2017, 17:35 
שוב, אנחנו יכולים רק להצטער שהוא לא היה מוכן להשאר.
זה לא היה תלוי בנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 יוני 2017, 18:11 
סמל אישי של המשתמש
כמה הוא משלם על היציאה?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 יוני 2017, 18:20 
נדמה לי שקראתי 100 אלף שקל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2017, 18:30 
לא אומרים יש לפני...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2017, 18:49 
סמל אישי של המשתמש
אם יפתח זיו יגיע במקום בלאט זה חיזוק אדיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2017, 18:59 
טעות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2017, 19:14 
סמל אישי של המשתמש
רק לא יבזורי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 יוני 2017, 19:20 
אור שקדי פרסם היום בכתבה על נהריה:
בקבוצה רוצים לצרף גארד ישראלי בכיר, כשאחד המועמדים הוא יפתח זיו, שמחזיק בהצעה ממכבי חיפה, ונראה שיעדיף את הירוקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 יוני 2017, 19:47 
שקדי גם כותב שקולמן מועמד אלינו.

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2017, 20:20 
יפתח זיו יהיה אדיר, אבל אני אחיה יפה מאוד גם עם קולמן או סקוורר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2017, 21:26 
רכז שני מעולה לליגה? הילד הטיפש הזה חושב שהוא שווה חמישייה ושהוא לא משחק מספיק.
אני חושב שהוא משחק פי 2-2.5 ממה שהוא שווה, שיבין שהוא חתיכת אפס קודם כל בהתנהגות ובמה שהוא משדר ואז שיבין שהוא רחוק שנות אור ממה שהוא חושב שהוא.

יאללה שיעוף כבר העונש הזה, אין לי כסף כבר לעוד חבילת רסקיו שאני רואה אותו על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 183 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: