תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 16:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 217 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: די נחמד מה שקורה לאמריקאים
הודעהפורסם: 30 מאי 2017, 10:02 
סמל אישי של המשתמש
Guri כתב:
Officer Barbrady כתב:
אתה בהחלט צודק, אני חושב שברית אסטרטגית לא יכולה להיזרק בגלל כמה יחידות דיור בירושלים. הרי בוא נהיה ריאלים, ישראל כובשת מ-67'. הידידות הגדולה עם ארה"ב התפתחה בצל ההתנחלויות. זה לא באמת שאובמה נעלב מזה שאנחנו בונים בירושלים 300 יחידות דיור והוא רוצה להוכיח אותנו על הפשע הנתעב הזה, אלא שהוא עושה את זה מאינטרסים אחרים כגון התקרבות לאיראן וניסיון פיוס עם העולם המוסלמי. מטרה לגיטמית, אבל מצדיקה את מה שאני חושב עליו.
אני חושב שנשיא טוב לישראל הוא נשיא שעומד לצידה גם אם הוא לא מסכים איתה. הרי הממשלה שלנו נבחרה ברוב קולות, רוב העם ימני - אי אפשר להגיד שהמדיניות של נסיגה מהשטחים היא-היא המדיניות הטובה ביותר לישראל. על אף שאני בעד נסיגה מהשטחים והקמת מדינה פלשתינאית, אני בהחלט מקבל את רצון הבוחר. ואם רצון הבוחר הוא ממשלת ליכוד והתנחלויות- נשיא טוב (כמו טראמפ ובוש) ינסה לחיות עם זה ונשיא רע (כמו אובמה) יעשה הכל כדי לתקוע לנו אצבע בעין.

טכנו, אני מתכוון לפליטים שמגיעים מסוריה ועיראק. אני רק טוען שיש הקצנה במסגדים מסויימים באירופה, ושחלק מהמתפללים הם פליטים או בני פליטים. לא היו מקרים של פיגועים בשנים האחרונות ע"י סורים? אני די בטוח שהיו כמה מקרים שבהם היו מעורבים טרוריסטים סורים.

א. כמו שניסה לעשות רפורמה בביטוח הבריאות, גוואנטמו ביי, נישואים גאים ועוד רבים אחרים אין שום סיכוי שהוא פשוט לא מסכים עם המדיניות של הממשל הקודם בנוגע להתנחלויות? הכל נגמר ומתחיל בחוסיין?

ב. לפי הלוגיקה הזאת רצון הבוחר בגרמניה היה היטלר והשואה היא סבבה לגמרי. אני בכלל לא מדבר על זה שבאופן מפתיע ממשל טראמפ ממש לא מתיישב עם תורת הנשיא הטוב שאתה מציג פה.

ג. בני מהגרים, אכן- אתה מתבלבל.

א. הכל מתחיל ונגמר ממנו כי הוא הנשיא. וכן, התקרבות לעולם המוסלמי (בקדנציה הראשונה) ולאיראן (בקדנציה השניה) הייתה בהחלט חלק מהמדיניות הליברלית שלו. אי אפשר להיות ידיד טוב של ישראל כשאתה רוצה להתקרב לאיראן, אז מה עושים? נעלבים כשישראל מאשרת יחידות דיור בירושלים.

ב. זאת ממש לא אותה הלוגיקה. בנייה בשטחים, על אף שהיא שנויה במחלוקת, לא מתקרבת לרצח עם ואפילו לא לאפרטהייד. הגיוני שהממשל האמריקאי יתנגד לבניה בשטחים כפי שהוא עושה מאז 67', אבל הטון שונה. גם בוש וגם טראמפ לא תמכו בבנייה כזאת, אף אחד מהם לא יצא לתקשורת חדשות לבקרים עם הודעת גינוי חריפה. (ואף אחד מהם גם לא עיכב אספקת תחמושת לישראל בזמן מלחמה או העביר החלטה נגד ישראל במועצת הבטחון)

NARKOTIKA כתב:
נגד ההתנחלויות בגלל איראן. שמע אתה משוגע.

למה אנחנו נגד ההתנחלויות? למי אנחנו רוצים להתקרב?

ראה סעיף ב'.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2017, 10:24 
סליחה על ההפרעה לדיון אבל,

1. עובדתית מ- 1970, יש ירידה מסיבית במעשי הטרור ביבשת האירופית, לעומת עלייה מסיבית בחלקים אחרים של העולם.
2. אין לי סטטיסטיקה, ואין לי כוח להתחיל לחפש, אבל רוב מעשי הטרור בשנים האחרונות באירופה, בוצעו על ידי דור שני ושלישי למהגרים ובעיקר מארצות צפון אפריקה. הכנסת מהגרים מסוריה ועירק כעובדה לרוב, כנסיון להוכיח שההגירה העלתה את כמות מעשי הטרור, במסווה של הומניות, היא פשוט שקרית.
3. לפני שפותחים את הפה ורושמים שטויות כעובדות, עדיף לספור עד עשר או פשוט להתאפק.

למרות שרוב הכתבות שמצאתי הן בשפה הגרמנית, הצלחתי להעלות משהו גם באנגלית:
https://www.theguardian.com/world/2016/ ... in-context

יש עוד מספיק כתבות שתומכות בעובדות בסעיף א'

שיהיה לכולם יום אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2017, 10:36 
סמל אישי של המשתמש
http://www.haaretz.co.il/news/world/europe/1.3017200
ציטוט:
פיגוע בדרום גרמניה: פליט סורי פוצץ מטען מחוץ למסעדה, 12 בני אדם נפצעו

מבקש מקלט שנשא מטען ניסה להיכנס לפסטיבל בעיר אנסבך אך סורב. בקשתו למקלט נדחתה על ידי הרשויות לפני כשנה והוא עמד בפני גירוש לבולגריה. שר הפנים של בוואריה: מעריך שמדובר בפיגוע התאבדות איסלאמי

http://news.walla.co.il/item/2982048
ציטוט:
פליט סורי רצח היום (ראשון) באמצעות מצ'טה אישה ופצע שניים בעיר רויטלינגן שליד שטוטגרט. לפי המשטרה, התוקף בן ה-21 היה מעורב בעבר בתקריות אלימות אחרות, אך לפי הראיות לא מדובר באירוע טרור. הוא נעצר לאחר שפגע בעוברי אורח ליד דוכן למכירת קבבים. המדינה נמצאת בכוננות גבוהה בעקבות פיגוע הדקירה ומסע הירי במדינת בוואריה שהתרחשו בשבוע האחרון.

לפי המשטרה, לא ברור מתי הצעיר הגיע לגרמניה ולא ברור מתי התרחשו התקריות האלימות הקודמות שבהן היה מעורב. "התוקף ככל הנראה פעל לבדו, אין כרגע סכנה לאף אחד אחר", אמר הדובר לסוכנות הידיעות רויטרס.

http://www.maariv.co.il/breaking-news/Article-559929
ציטוט:
פליט סורי נעצר בעיר שמניץ שבגרמניה כשבדירתו חומרי נפץ. החשד הוא שהפליט תכנן לבצע פיגוע טרור בהשראת הפיגועים בבריסל ובפריז. כך הודיע היום משרד החוץ הגרמני.

https://www.calcalist.co.il/world/artic ... 51,00.html
ציטוט:
נהג משאית דהר אמש (יום ב') לתוך קהל בשוק חג המולד בברלין שבגרמניה, ולפי המשטרה המקומית 12 בני אדם נרצחו ו-48 נפצעו. משטרת גרמניה אישרה הבוקר כי הנהג "דרס בכוונה". על פי דיווחים בלתי מאומתים בכלי תקשורת בגרמניה, נהג המשאית הוא פליט מפקיסטן שהגיע למדינה בחודש פברואר השנה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2017, 11:04 
מספיק להסתכל על הלינק האחרון שלך, ולהבין כמה אתה בקיא בחומר הנלמד!!!

רק כאינפורמציה, זה המפגע מהפיגוע בברלין:

http://www.express.co.uk/news/world/746 ... rg-Germany

אניס אמרי, יליד מרוקו
לא פליט מפקיסטן

בלינק נוסף שהבאת מצויין מפורשות, שלא מדובר באירוע טרור, אלא באירוע אלימות רגיל.

דרך אגב, לעומתך אני מראש ציינתי שרוב מעשי הטרור נעשו על ידי טרוריסטים, שמוצאם או הוריהם מארצות צפון אפריקה.
ברור שהסטטיסטיקה מכילה גם מבקשי מקלט סורים, אבל הם אחוז מאוד נמוך בסטטיסטיקה.

אל תפריע לעובדות לבלבל אותך

שיהיה לכולם יום אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SHOCK3:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מאי 2017, 11:08 
זה בסדר, הדברים שהאחים של הפליט הסורי עשו נספרים גם בשבילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2017, 11:20 
סמל אישי של המשתמש
אתה מייחס לי טענות שלא העלתי. לא דיברתי על סטטיסטיקות או על אחוזים, שאלתי את טכנו האם הוא מתכחש לעובדה שיש טרוריסטים שהם גם פליטים. יכול להיות שהאחוז שלהם שואף ל-0, אבל זה לא אומר שאין מקרים של טרור ע"י פליטים. אז אם אירופאי (או אופטימי, כפי שטכנו טוען) רואה בראשו פיגועים רצחניים כשהוא חושב על פליטים, זה לא כזה מופרך ומנותק מהמציאות.

ולגבי אמרי, הוא אכן לא פקיסטני אבל גם לא מרוקאי. הוא תוניסאי שהגיע במסווה של פליט לאיטליה. וכאן אנחנו מגיעים לטענה האמיתית שהעלתי, שבגלי הפליטים לעיתים מסתננים גם טרוריסטים פעילים או פוטנציאלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2017, 11:27 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
אתה מייחס לי טענות שלא העלתי. לא דיברתי על סטטיסטיקות או על אחוזים, שאלתי את טכנו האם הוא מתכחש לעובדה שיש טרוריסטים שהם גם פליטים. יכול להיות שהאחוז שלהם שואף ל-0, אבל זה לא אומר שאין מקרים של טרור ע"י פליטים. אז אם אירופאי (או אופטימי, כפי שטכנו טוען) רואה בראשו פיגועים רצחניים כשהוא חושב על פליטים, זה לא כזה מופרך ומנותק מהמציאות.

פה בדיוק הטעות שלך. כדי להצדיק קישור כזה דווקא כן צריך סטטיסטיקות ואחוזים.
קח למשל את הדוגמה שלך. מסתבר שבסופו של דבר הצגת לנו שני מקרים שבהם מבקשי מקלט\פליטים היו מעורבים בטרור. מדובר על שניים מתוך כמיליון שנמצאים באירופה.
בוא נגיד בעדינות שיש שיעור גדול יותר של מעשי טרור בקרב המתנחלים (ואפילו בקרב יהודים דתיים בישראל, רק כדי להדגים עד כמה זה מופרך).
האם זה מוצדק שכשאירופי שומע את המילה "מתנחל" הוא יחשוב מיד על פרעות בערבים ועל שריפת תינוקות?

*ולגבי אופטימי, אני דווקא כתבתי שאני מניח שהוא לא רואה קשר הכרחי בין הדברים, ובתגובה חטפתי מטר קללות מהפה הכי ג'ורה במזרח התיכון (או לפחות בפורום)

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2017, 11:28 
סמל אישי של המשתמש
יש שם bad hombres. צריך להיזהר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2017, 11:39 
אתה הבאת את הלינק על הפקיסטיני, לפחות צפון אפריקה מכילה את מרוקו ותוניס, אבל לא את פקיסטן, סוריה ועירק.
אבל לא ניכנס לגאוגרפיה וסמנטיקה.

יש טרוריסטים שהגיעו כפליטים ליבשת בשנים האחרונות, כפליטים על פי ההגדרה. עובדה.
אניס אמרי היה מיועד לגירוש, ובזמן ההמתנה לגירוש, בעודו חופשי נקשר לגורמים איסלמים, וביצע את הפיגוע.
בירוקרטיה מנעה את גירושו על פי חוק. משמע הוא הגיע לאירופה, אבל באופן רשמי לא קיבל מעמד של פליט.
אבל לא ניכנס לסמנטיקה.

האחוז של הפליטים מבצעי פיגועים, הוא קטן, אבל עדיין קיים.
זה עדיין לא אומר, שזה מראה על הכלל, ושבגלל הפליטים עלו מספר הפיגועים והנפגעים ביבשת.
להפך, סטטיסטית, ואם היית נותן מבט בלינק שהבאתי, מספר הפיגועים/קורבנות/נפגעים מפעולות טרור ביבשת אירופה מ- 1970 ועד היום במגמת ירידה.

ברור שאם מגיעים מעל למליון פליטים בתקופה קצרה ליבשת, ללא פיקוח בחודשים הראשונים, אז יסתננו גם פעילים לא רצויים.
נכון להיום הסכנה הגדולה, היא לא מהפליטים, אלא מהאפשרות של חזרה הבייתה, של פעילי טרור מה"מתחזקים דתית" שנסעו להילחם במזרח התיכון עבור המדינה האיסלמית.

העובדות והסכנות הן מאוד ברורות, אז אל תיפול בפח של ההמון דורש הדם.
הסכנה של אירופה היא מבית, ולא מהפליטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2017, 11:40 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:

קח למשל את הדוגמה שלך. מסתבר שבסופו של דבר הצגת לנו שני מקרים שבהם מבקשי מקלט\פליטים היו מעורבים בטרור. מדובר על שניים מתוך כמיליון שנמצאים באירופה.
בוא נגיד בעדינות שיש שיעור גדול יותר של מעשי טרור בקרב המתנחלים (ואפילו בקרב יהודים דתיים בישראל, רק כדי להדגים עד כמה זה מופרך).
האם זה מוצדק שכשאירופי שומע את המילה "מתנחל" הוא יחשוב מיד על פרעות בערבים ועל שריפת תינוקות?

*ולגבי אופטימי, אני דווקא כתבתי שאני מניח שהוא לא רואה קשר הכרחי בין הדברים, ובתגובה חטפתי מטר קללות מהפה הכי ג'ורה במזרח התיכון (או לפחות בפורום)
מה פלשתינאי חושב כשהוא שומע את המילה מתנחל? האם הוא לא חושב ישר על שריפת מטעים והתנכלויות אלימות, למרות שסטטיסטית כנראה מדובר באחוז נמוך של מתנחלים אלימים?

ואולי ההסתכלות הנכונה היא לא מה האחוז של הטרוריסטים מתוך הפליטים (כי האחוז באמת שואף ל-0, כמו שאחוז הטרוריסטים מתוך המוסלמים שואף ל-0. זה לא מונע מהאדם המערבי הממוצע לקשר בין אסלאם לפיגועים), אלא מה האחוז של הטרוריסטים הפליטים מכלל הטרוריסטים באירופה. או מה האחוז הפליטים המזרח תיכוניים שהיו מעורבים בטרור מכלל אוכלוסיית הפליטים באירופה. שמעת פעם על פליט צפון קוריאני, סיני או איראני (רואה נועם? אני לא מכליל את כל המוסלמים) שביצע פיגוע או נעצר בחשד לתכנון של אחד כזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2017, 11:41 
סמל אישי של המשתמש
בלומי האדום כתב:
אתה הבאת את הלינק על הפקיסטיני, לפחות צפון אפריקה מכילה את מרוקו ותוניס, אבל לא את פקיסטן, סוריה ועירק.
אבל לא ניכנס לגאוגרפיה וסמנטיקה.

יש טרוריסטים שהגיעו כפליטים ליבשת בשנים האחרונות, כפליטים על פי ההגדרה. עובדה.
אניס אמרי היה מיועד לגירוש, ובזמן ההמתנה לגירוש, בעודו חופשי נקשר לגורמים איסלמים, וביצע את הפיגוע.
בירוקרטיה מנעה את גירושו על פי חוק. משמע הוא הגיע לאירופה, אבל באופן רשמי לא קיבל מעמד של פליט.
אבל לא ניגנס לסמנטיקה.

האחוז של הפליטים מבצעי פיגועים, הוא קטן, אבל עדיין קיים.
זה עדיין לא אומר, שזה מראה על הכלל, ושבגלל הפליטים עלו מספר הפיגועים והנפגעים ביבשת.
להפך, סטטיסטית, ואם היית נותן מבט בלינק שהבאתי, מספר הפיגועים/קורבנות/נפגעים מפעולות טרור ביבשת אירופה מ- 1970 ועד היום במגמת ירידה.

ברור שאם מגיעים מעל למליון פליטים בתקופה קצרה ליבשת, ללא פיקוח בחודשים הראשונים, אז יסתננו גם פעילים לא רצויים.
נכון להיום הסכנה הגדולה, היא לא מהפליטים, אלא מהאפשרות של חזרה הבייתה, של פעילי טרור מה"מתחזקים דתית" שנסעו להילחם במזרח התיכון עבור המדינה האיסלמית.

העובדות והסכנות הן מאוד ברורות, אז אל תיפול בפח של ההמון דורש הדם.
הסכנה של אירופה היא מבית, ולא מהפליטים.

חותם על כל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2017, 11:45 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:

מה פלשתינאי חושב 1. כשהוא שומע את המילה מתנחל? האם הוא לא חושב ישר על שריפת מטעים והתנכלויות אלימות, למרות שסטטיסטית כנראה מדובר באחוז נמוך של מתנחלים אלימים?

2. ואולי ההסתכלות הנכונה היא לא מה האחוז של הטרוריסטים מתוך הפליטים (כי האחוז באמת שואף ל-0, כמו שאחוז הטרוריסטים מתוך המוסלמים שואף ל-0. זה לא מונע מהאדם המערבי הממוצע לקשר בין אסלאם לפיגועים), אלא מה האחוז של הטרוריסטים הפליטים מכלל הטרוריסטים באירופה. או מה האחוז הפליטים המזרח תיכוניים שהיו מעורבים בטרור מכלל אוכלוסיית הפליטים באירופה. שמעת פעם על פליט צפון קוריאני, סיני או איראני (רואה נועם? אני לא מכליל את כל המוסלמים) שביצע פיגוע או נעצר בחשד לתכנון של אחד כזה?

1. נתחיל ממספרים - מספר המתנחלים הפורעים נאמד במאות לכל הפחות ואלפים לכל היותר. כלומר בשלושה סדרי גודל יותר מאשר מה שאתה מדבר עליו עם הפליטים באירופה. אז אולי לאותו פלסטיני אין הצדקה לחשוב שמתנחל אקראי X הוא גם טרוריסט, אבל יש לו פי אלף יותר הצדקה מאשר לך יש לחשוב שמבקש המקלט האקראי Y הוא טרוריסט (כמובן שלשניכם אין הצדקה לחשוב דבר כזה, ואתם חושבים ככה רק כי אין לכם מושג בסטטיסטיקה או במספרים באופן כללי).
2. אז זהו, שההסתכלות שאתה מציע לא מלמדת אותנו כלום על העולם והיא בגדר אנקדוטה, וההסתכלות שאני מציע אשכרה קשורה למציאות.
אם אתה לא מאמין לי אתה יותר ממוזמן לסור לאוניברסיטה הקרובה למקום מגוריך ולעשות קורס או שניים בשיטות מחקר כמותיות ו\או בהסתברות וסטטיסטיקה (המלצה שלי - תעשה את הקורס שעושים בסוציולוגיה, אותם עקרונות אבל לא מצפים ממך להתמודד עם מתמטיקה מורכבת מדי).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2017, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
אגב קראתי השבוע נתון שמאז 1967 20% מהגברים הפלשתינים היו במעצר. רק כדי לקבל פרופורציה מה נוכחות הכיבוש בחייהם לעומת נוכחות הטרור בחיי האירופים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2017, 15:25 
בלומי האדום כתב:

1. עובדתית מ- 1970, יש ירידה מסיבית במעשי הטרור ביבשת האירופית, לעומת עלייה מסיבית בחלקים אחרים של העולם.
2. אין לי סטטיסטיקה, ואין לי כוח להתחיל לחפש, אבל רוב מעשי הטרור בשנים האחרונות באירופה, בוצעו על ידי דור שני ושלישי למהגרים ובעיקר מארצות צפון אפריקה. הכנסת מהגרים מסוריה ועירק כעובדה לרוב, כנסיון להוכיח שההגירה העלתה את כמות מעשי הטרור, במסווה של הומניות, היא פשוט שקרית.
3. לפני שפותחים את הפה ורושמים שטויות כעובדות, עדיף לספור עד עשר או פשוט להתאפק.

https://www.theguardian.com/world/2016/ ... in-context

אני נשבע שרק לפני חודש העליתי פה את הגרף לגבי הטרור באירופה שחווה ירידה מסיבית מהמילניום הקודם, באמת צריך לעבור על זה שוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2017, 15:31 
סמל אישי של המשתמש
אבל חוסיין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2017, 15:39 
אני חייב להתעכב רגע על הסיפור עם העיכוב בסיוע הלוגיסטי בצוק איתן.
בעוונותיי השתתפתי בצוק איתן, ומעולם לא שמעתי על עיכוב כלשהו בהגעה של סיוע כלשהו. לא בזמן המלחמה ולא אחריה. בחשיפה החלקית שהייתה לי לאמצעי התקשורת שמעתי על תמיכה בלתי מתפשרת של ארה"ב בישראל ועל מימון חסר תקדים של חימוש לכיפת ברזל. בשטח לא נתקלתי במחסור כלשהו בציוד כלשהו ולא שמעתי על יחידות אחרות שהיה להן מחסור כזה. יותר מזה - גם אחרי המלחמה, המקום היחיד שבו שמעתי על העיכוב הזה הוא כאן בפורום, מאופיסר שחוזר על זה שוב ושוב בתור עדות לכך שחוסיין אובמה שונא את ישראל.
אופיסר, יש לך אי אילו סימוכין רשמיים לעיכוב הזה שאתה כל הזמן מדבר עליו? כתבות, נתונים, משהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2017, 15:57 
הגלמוד מלוד כתב:
בלומי האדום כתב:

https://www.theguardian.com/world/2016/ ... es-summer-מש נ'לטof-violence-in-context

אני נשבע שרק לפני חודש העליתי פה את הגרף לגבי הטרור באירופה שחווה ירידה מסיבית מהמילניום הקודם, באמת צריך לעבור על זה שוב?

מסתבר שזה לא נקלט איפה שהיה צריך, אז לפעמים צריכים לחזור שוב למקורות :SHOCK3:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2017, 16:45 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
אני חייב להתעכב רגע על הסיפור עם העיכוב בסיוע הלוגיסטי בצוק איתן.
בעוונותיי השתתפתי בצוק איתן, ומעולם לא שמעתי על עיכוב כלשהו בהגעה של סיוע כלשהו. לא בזמן המלחמה ולא אחריה. בחשיפה החלקית שהייתה לי לאמצעי התקשורת שמעתי על תמיכה בלתי מתפשרת של ארה"ב בישראל ועל מימון חסר תקדים של חימוש לכיפת ברזל. בשטח לא נתקלתי במחסור כלשהו בציוד כלשהו ולא שמעתי על יחידות אחרות שהיה להן מחסור כזה. יותר מזה - גם אחרי המלחמה, המקום היחיד שבו שמעתי על העיכוב הזה הוא כאן בפורום, מאופיסר שחוזר על זה שוב ושוב בתור עדות לכך שחוסיין אובמה שונא את ישראל.
אופיסר, יש לך אי אילו סימוכין רשמיים לעיכוב הזה שאתה כל הזמן מדבר עליו? כתבות, נתונים, משהו?

http://news.walla.co.il/item/2775535

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2017, 16:54 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:

מה פלשתינאי חושב 1. כשהוא שומע את המילה מתנחל? האם הוא לא חושב ישר על שריפת מטעים והתנכלויות אלימות, למרות שסטטיסטית כנראה מדובר באחוז נמוך של מתנחלים אלימים?

2. ואולי ההסתכלות הנכונה היא לא מה האחוז של הטרוריסטים מתוך הפליטים (כי האחוז באמת שואף ל-0, כמו שאחוז הטרוריסטים מתוך המוסלמים שואף ל-0. זה לא מונע מהאדם המערבי הממוצע לקשר בין אסלאם לפיגועים), אלא מה האחוז של הטרוריסטים הפליטים מכלל הטרוריסטים באירופה. או מה האחוז הפליטים המזרח תיכוניים שהיו מעורבים בטרור מכלל אוכלוסיית הפליטים באירופה. שמעת פעם על פליט צפון קוריאני, סיני או איראני (רואה נועם? אני לא מכליל את כל המוסלמים) שביצע פיגוע או נעצר בחשד לתכנון של אחד כזה?

1. נתחיל ממספרים - מספר המתנחלים הפורעים נאמד במאות לכל הפחות ואלפים לכל היותר. כלומר בשלושה סדרי גודל יותר מאשר מה שאתה מדבר עליו עם הפליטים באירופה. אז אולי לאותו פלסטיני אין הצדקה לחשוב שמתנחל אקראי X הוא גם טרוריסט, אבל יש לו פי אלף יותר הצדקה מאשר לך יש לחשוב שמבקש המקלט האקראי Y הוא טרוריסט (כמובן שלשניכם אין הצדקה לחשוב דבר כזה, ואתם חושבים ככה רק כי אין לכם מושג בסטטיסטיקה או במספרים באופן כללי).
2. אז זהו, שההסתכלות שאתה מציע לא מלמדת אותנו כלום על העולם והיא בגדר אנקדוטה, וההסתכלות שאני מציע אשכרה קשורה למציאות.
אם אתה לא מאמין לי אתה יותר ממוזמן לסור לאוניברסיטה הקרובה למקום מגוריך ולעשות קורס או שניים בשיטות מחקר כמותיות ו\או בהסתברות וסטטיסטיקה (המלצה שלי - תעשה את הקורס שעושים בסוציולוגיה, אותם עקרונות אבל לא מצפים ממך להתמודד עם מתמטיקה מורכבת מדי).

כתבת הרבה מילים אבל לא אמרת בעצם כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2017, 17:09 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:

אדון אופיצר המכובד.
לא יכולת לכתוב את דעתך המאוד מנומקת (וזה בכלל לא משנה אם אני מסכים איתה או לא ) בלי להזכיר את חוות דעתו של השקרן על דעותי ?
האם למה שאתה כותב יש תוקף חזק יותר כאשר אתה מזכיר את חוות דעתו של השקרן הפתולוגי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2017, 21:45 
סמל אישי של המשתמש
טוב בלומי תאחד את זה עם פוליטיקה/נחמד לאירופאים
כן: נושאי מוזיקה, קולנוע וטלויזיה
לא: נושא לכל יבשת שהטרור בה גואה

בתודה,
הרוב הדומם (שבטעות מדי פעם נכנס לזיוני שכל האלה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2017, 21:21 
Officer Barbrady כתב:
אתה בהחלט צודק, אני חושב שברית אסטרטגית לא יכולה להיזרק בגלל כמה יחידות דיור בירושלים. הרי בוא נהיה ריאלים, ישראל כובשת מ-67'. הידידות הגדולה עם ארה"ב התפתחה בצל ההתנחלויות. זה לא באמת שאובמה נעלב מזה שאנחנו בונים בירושלים 300 יחידות דיור והוא רוצה להוכיח אותנו על הפשע הנתעב הזה, אלא שהוא עושה את זה מאינטרסים אחרים כגון התקרבות לאיראן וניסיון פיוס עם העולם המוסלמי. מטרה לגיטמית, אבל מצדיקה את מה שאני חושב עליו.
אני חושב שנשיא טוב לישראל הוא נשיא שעומד לצידה גם אם הוא לא מסכים איתה. הרי הממשלה שלנו נבחרה ברוב קולות, רוב העם ימני - אי אפשר להגיד שהמדיניות של נסיגה מהשטחים היא-היא המדיניות הטובה ביותר לישראל. על אף שאני בעד נסיגה מהשטחים והקמת מדינה פלשתינאית, אני בהחלט מקבל את רצון הבוחר. ואם רצון הבוחר הוא ממשלת ליכוד והתנחלויות- נשיא טוב (כמו טראמפ ובוש) ינסה לחיות עם זה ונשיא רע (כמו אובמה) יעשה הכל כדי לתקוע לנו אצבע בעין.

הנשיא לא דואג רק לישראל, הוא גם חושב לפעמים על צדק (כך אני רוצה להניח). והצדק אומר שייפסק הכיבוש/האפרטהייד בשטחים שישראל מחזיקה מזה 50 שנה. באופן אישי, חוץ מזה שזה צודק והומני, אני חושב שזה גם טוב לישראל. לא בטוח שאובמה עשה את זה מדאגה לישראל, אבל הוא עשה דבר נכון, אם כי לא מספיק, ובודאי לא משנאת ישראל (ומספיק עם ההיתפסות הזו להפסקת הבנייה).

ומה העניין הזה עם "ממשלה שנבחרה ברוב קולות" ו"רצון הבוחר"? זה חזות הכל? גם ממשלת דרום אפריקה נבחרה ברוב קולות, וכל מדינות המערב החרימו אותה, עד שבא דה-קלרק. אני לא חושב שהמדינות שהחרימו אותה היו שונאות-דרום-אפריקה וניסו לתקוע לה אצבע בעין. אתה חושב שכן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2017, 16:20 
סמל אישי של המשתמש
http://www.haaretz.co.il/news/world/america/1.4174783
ציטוט:
חבר קונגרס רפובליקאי בכיר נורה ונפצע בווירג'יניה; היורה נעצר

הרקע לירי, שאירע במהלך אימון בייסבול בו התאספו כ-25 חברי קונגרס רפובליקאים, אינו ברור. הבכיר, מצליף הרוב בבית הנבחרים, נמצא במצב יציב. מהירי נפצעו עוד ארבעה בני אדם, בהם שני שוטרים ושני עוזרים

בסוף הם ילמדו האמריקאים האלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2017, 17:30 
סמל אישי של המשתמש
:HEART2: גם הדמוקרטים אוהבים את התיקון השני לחוקה :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2017, 18:17 
עכשיו ימנעו מנוצרים לבנים להכנס לארה"ב ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2017, 18:43 
סמל אישי של המשתמש
תומך של סנדרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2017, 18:54 
סמל אישי של המשתמש
תיקון: פעיל במטה של סנדרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2017, 18:56 
אני מגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2017, 19:33 
סמל אישי של המשתמש
סאנדרס נחשב בארה"ב שמאל או ימין ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2017, 19:37 
מרכז קיצוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 217 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: