villa crespo כתב:
רמי-כהן כתב:
2. לאחר שהוחלט לבצע את השינוי ולשחרר את השחקן, פעלנו על מנת להשיג את העסקה הטובה ביותר עבור הפועל תל אביב, מבלי לעסוק במה שטוב לצד השני. התחלנו ל בדוק אופציות באירופה. ההצעות שקיבלנו נעו בין 30 ל 43 אלף דולר . החלטנו לפנות להפועל ירושלים ואכן ייצרנו עיסקה טובה יותר. מכאן התגלגלו הדברים בצורה שאינה מחמיאה לנו אך לא בהכרח היתה בשליטתנו כאשר ירושלים לא סיכמה עם השחקן בסכום שחשבה וכאשר ביקשה מאיתנו להוריד את הסכום המגיע לנו בוטלה העיסקה מבחינתנו. בשלב זה נמצאנו בעצם במו״מ כאשר ברור לכולם שבעיצומו של מו״מ קשה לדווח לקהל, הודעה בסגנון ״אנחנו אומרים לירושלים שלא נבצע עסקה, אבל בעצם רוצים רק לשפר תנאים, אל תגלו לירושלים״ ברור שדבר זה אינו אפשרי.
בסיכומו של המו״מ הגענו לעסקה לפיה אנו מקבלים 70 אלף דולר ועוד 30 אלף דולר עבור האופציה לשנה הבאה וחוסכים עוד 40 אלף דולר אשר היינו צריכים לשלם לשחקן. סך שווי העסקה עבורנו 140 אלף דולר לעומת התקציב המתוכנן (יותר מחצי מיליון ש״ח) וה שיפור בעסקה בייחס לעסקה הקודמת הינו ב 20 אלף דולר מהעסקה כפי שהסכמנו לה בהתחלה (וסכום גבוה מכך בייחס למה שירושלים הסכימו לשלם בעסקה הקודמת). גם אם נוריד ממנה עלות שחקן חליפי שהוחתם, שווי העסקה מבחינתנו מעל 110 אלף דולר.
.
לפי מה שאתה אומר, סגרתם עם ירושלים בהתחלה על סכום שגבוה ב- 7000$ בלבד, מההצעה שקיבלת מאירופה.
איך יכול שאתה בוחר לחזק את סמרטוטי הרצפה האלה, שמנסים להיות מכבי ולעשות ממך ומכולנו צחוק במנהלת, וחוץ מלבקש ממך להשתחוות כשאתה רואה אותם, דרשו כבר הכל?
וכל זה כשיש לך הצעה של 7000$ פחות מאירופה, שאני מניח שגם אותה היה אפשר לשפר.
ואתה יכול לספר עד מחר שבחרתם רק מה שטוב להפועל. לחזק את הכלבים מירושלים, זה לא טוב להפועל ולא טוב לקהל של הפועל.
איך 70 אלף דולר, פלוס 30 שהיית צריך לשלם כדי לא לממש את האופציה שנה הבאה, כלומר 100 אלף דולר,
פחות 43 אלף דולר זה 7 - וואלה לא יודע איך הגעת.
וזה עוד בלי לקחת בחשבון את ההשתתפות המלאה בשכר (שאני לא יודע כמה היית מקבל בעסקה מאירופה, אבל בשבילך הלכתי על 0).
ובלי קשר, כמו שנאמר לפני, אפשר להגיד את
אותם הדברים בלי הטון המתריס והלא ענייני.
יובל, שמביא את העמדה שלך, למשל העלה ביקורת הרבה יותר קשה, אבל בצורה הרבה יותר עניינית.
"עשו ממך צחוק", "לבקש ממך להשתחוות", "אתה יכול לספר עד מחר", בלה בלה בלה.
ועוד משהו,
לחזק את הכלבים מירושלים זה לא טוב להפועל, ולא טוב לקהל של הפועל,
ההתעסקות הבלתי פוסקת הזאת ביריבה בכדורגל מוטטה אותנו.
כן אני יודע, שגם העובדה ששחקנים הגיעו אליהם ולא אלינו תרמה לתהליך, אבל הרדיפה מאז ההעברה המשמעותית האחת שבה זה היה רלוונטי,
מוטטה אותנו פי 7.