תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 10:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 349 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: האוול
הודעהפורסם: 13 אפריל 2017, 22:38 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
ברצינות, מה קיבלנו תמורתו?

עצם ההפטרות מהאיש ומהמשכורת שלו הם רווח נטו בשבילנו.
בנוסף גם קיבלנו סכום כסף.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2017, 22:41 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
מה עם להוציא מהם את מנקו לעונה הבאה? שחקן שאין להם מה לעשות איתו?
מה עם להוציא מהם 200 אלף דולר? מקבוצה עם תקציב של 30 מיליון ובעלים עם כיס בלתי נגמר?
שזה כלום לעומת מה שאנחנו נותנים להם. העונה שלהם נראית גמורה, הסגל הישראלי שלהם לא מתפקד, ואנחנו נותנים להם את האוול בתור מתאזרח. הם טובעים ואנחנו נותנים להם את גלגל ההצלה שלנו, בלי לקבל שום דבר valuable בתמורה.
מה אנחנו בכלל מקבלים מעבר ל-60 אלף דולר בהסכם הראשוני? בשביל מה לעשות קולות של מאבק ובוררות וגישור?
וזה לא שהאוול שלהם כבר. אפשר ללכת לבוררות. והיא לא בכיס שלהם. גם אם הסיכויים הם 90-10 להם (והם לא), זה לא סיכון שהם יכולים לקחת במצבם.

ש... שקט מה קרה לך. אתה מפריע להם להגיד מילים כמו DNA ואוהדים.
יחסי ציבור של שקל וחצי.

כל מי שיושב בהנהלה אבל כל מי שיושב שם כולל רמי אחראים ישירים לבזיון ולבושה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2017, 22:45 
סמל אישי של המשתמש
זה מצחיק שאומרים פה שהוא התחיל לזייף אחרי שהוא גילה שמנסים למכור אותו בזמן שברור לכולם שניסו למכור אותו כי הוא לא נתן משחק אחד סביר בשנתיים האחרונות עד למשחק שבו הוא גילה שמנסים למכור אותו.
יש מספיק סיבות לבוא בטענות להנהלה ובראשם הפיטורים השערורייתיים של אברהמי שהניעו את כל הקריסה שאנחנו חווים עכשיו, זה לא אחת מהם (מעבר להתנהלות מסביב שהפכה אותנו לבדיחה במקום להוכיח שבנק יהב הם בסך הכל עוד מכבי, אבל אם חלילה נראה את זה לא תהיה לגיטימציה להעביר להם שחקנים).

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 אפריל 2017, 22:56 
סמל אישי של המשתמש
אז עד סוף העונה מצבת הזרים תהיה אם כך: ליונס, בנקס, טאקר, דאוסן וג׳ונס (כשדארל כנראה עוזב ויחליף את הנרקומן בנהריה).
נו, זה נראה כאילו הדר לא רצה מהתחלה את דארל והאוול והשיג את מבוקשו. בדרך לשם השפיל שחקנים, הובס במשחקים, הסתכסך עם שחקנים והקהל והפועל איבדה גובה. היה שווה? מסופקני אבל נחיה ונראה.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2017, 23:00 
סמל אישי של המשתמש
1. ג'ונס לא עוזב עדיין לשום מקום.
2. חבורת האפסים עוד לא שיחררה את דרל. נקווה שזה לא יקרה.
3. גייטס שיחק היום, עוד לא ברור מה קורה עם ההרחקה שלו.
4. גייטס אולי מעצבן, אבל נרקומן הוא לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2017, 23:11 
nati כתב:
לא רוצה לשחק?בטח לא רצה אחרי שהבין שמכרו אותו מאחרי הגב שלו.
נתנו בחינם את הגבוה הישראלי הכי טוב.

הניסיון למכור אותו היה לאחר תקופה נוראית שלו ולאחר שלא התאמץ מול קריית גת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2017, 23:14 
עם כל התסכול והבלבול צריך לזכור.
החרא פה הוא האוול לא רמי כהן ולא רמי הדר.
האוול עשתה שביתה איטלקית ואז רצו להעיף אותו, לא להפך (כמו שכבר נאמר פה כמה פעמים לאחרונה).

מלבד האוול כל המעורבים רוצים בטובת ובהצלחת הקבוצה.

יש עוד עונה ארוכה, יאללה :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2017, 23:20 
יהב מזרחי ירושלים שיחנקו איתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2017, 23:42 
מתבייש בהתנהלות של המועדון, המקצועית והעסקית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2017, 00:33 
מבלי להיכנס לשיקולים מקצועיים, עסקת האוול חובת למועדון כחצי מיליון שקלים.

משתמשים מסוימים שניסו להרים כאן מתווה של עסקאות דמיוניות, כדאי שילמדו קצת על איך שוק ההעברות בכדורסל עובד, טיפה יותר מסובך ממנג'ר.

כל ההחלטות שנלקחו הן לטובת המועדון וייצובו לקראת סיום הליגה, ואני מקווה שחברי העמותה יגיעו בהמוניהם לישיבה לאחר המשחק עם ראשל''צ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2017, 01:11 
ברגר כתב:
מבלי להיכנס לשיקולים מקצועיים, עסקת האוול חובת למועדון כחצי מיליון שקלים.

משתמשים מסוימים שניסו להרים כאן מתווה של עסקאות דמיוניות, כדאי שילמדו קצת על איך שוק ההעברות בכדורסל עובד, טיפה יותר מסובך ממנג'ר.

כל ההחלטות שנלקחו הן לטובת המועדון וייצובו לקראת סיום הליגה, ואני מקווה שחברי העמותה יגיעו בהמוניהם לישיבה לאחר המשחק עם ראשל''צ.

זה לא באמת חוסך חצי מליון שקלים... חוסך את השכר שלו העונה (כמובן החיסכון יקוזז בשכר של מי שיבוא במקומו, אם יבוא). את השכר בשנה הבאה זה לא באמת חוסך, כי כנראה שהפועל תשלם לזר אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 אפריל 2017, 02:56 
בהודעת הקבוצה דובר על גישור בנושא האוול. בגישור, בדרך כלל כל צד מוותר קצת כדי להגיע להסכמות.

הוואל קיבל הארכת חוזה בשנה נוספת.

ירושלים קיבלה שחקן ישראלי (ולא זר עם פוטנציאל אזרוח כפי שהיה ביום החוזה) עכשיו, ולא אחרי בוררות שהייתה יכולה להמתח עד תום העונה.

הפועל לכאורה קיבלה את מה שהיה מגיע לה על פי ההסכם ולא מעבר לכך. אז לשם מה ההלכה לגישור.

אלא אם ישנם תמורות נוספות שלא פורסמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2017, 04:00 
סמל אישי של המשתמש
כל התמורה הזו של 60k בלבד נראית לי משונה. יש לי הרגשה שהוסכם על "הבנות" לעונה הבאה וזה לא פורסם בשום מקום (אולי מנקו?). אחרת זה לא נראה לי הגיוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2017, 08:58 
ארבעת המופלאים כתב:
כל התמורה הזו של 60k בלבד נראית לי משונה. יש לי הרגשה שהוסכם על "הבנות" לעונה הבאה וזה לא פורסם בשום מקום (אולי מנקו?). אחרת זה לא נראה לי הגיוני.

זה הגיוני אם החוזה נחתם בשעה שהפועל היו נואשים להפרד מהאוול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2017, 09:46 
כל ההתנהלות סביב הוואל היא שערוריה! אין דרך אחרת להציג את זה.
גם אם שחקן לא רוצה לשחק/עושה שביתה איטלקית וכו'... אז דבר ראשון מושיבים אותו ביציע גם בסיכוי של להפסיד משחק (מה שבכל מקרה קרה)
לא הולכים ומנסים למכור אותו בנזיד עדשים לקבוצה שנאבקת איתך על הפליאוף.
באם לא נקבל בתמורה את רוזנפלט שהוא לדעתי עדיף בהרבה על ג'ונס בעיקר כי יכול לשחק ישראלי וכסף כל העסקה תיהיה הזויה.

ירושלים עשו מאיתנו צחוק בתקשורת ופשוט דרסו אותנו כמו שמכבי היו עושים פעם. הגיע הזמן להפסיק לעשות עסקים מהתחלה מול המועדונים האלו.

הנהלת המועדון חייבת לעשות חושבים טוב טוב לקראת שנה הבאה. לאחר העונה הקודמת שהייתה נוראית (ואל תספרו לי על משחק אחד מחצי גמר)
באו ואמרו שעושים שינוי בחשיבה, בסוף אנחנו נראים יותר גרוע גם על המגרש ובעיקר החוצה וכלפי הקהל.

יש פה משבר עמוק שצריך להתחיל מהצד המקצועי (להשאיר את רמי הדר כמאמן תיהיה טעות ראשונה) ובהמשך הסתכלות של ההנהלה כלפי עצמה וכלפי הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2017, 09:52 
יש לי חדשות בשבילכם -
אנחנו לא מסוגלים להתמודד בירושלים ובמכבי. אנחנו פשוט לא.
ועושה רושם שאנשים כאן לא למדן כלום מהתאבדויות כלכליות.
מהלחצים להחתים את ורמוט, שכטר וכו׳ ראינו מה יצא.
אז לא, ירושלים ומכבי מעלינו בשרשרת המזון של הכדורסל הישראלי. תפנימו את זה כמה שיותר מהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2017, 09:55 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
יש לי חדשות בשבילכם -
אז לא, ירושלים ומכבי מעלינו בשרשרת המזון של הכדורסל הישראלי. תפנימו את זה כמה שיותר מהר.

:ROSE:

מצד אחד רוצים לבנות מועדון יציב לטווח ארוך ומצד שני אין סבלנות.

אחרי ש- 5 שנים ברציפות נסיים במקומות 3-5 יהיה נכון לחשוב על הצמרת הגבוהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 אפריל 2017, 10:57 
רמי כהן בראיון אצל עיתונאי הבית אור שקדי מסביר את העסקה:
http://sports.walla.co.il/item/3057036

נערך לאחרונה על ידי beny בתאריך 14 אפריל 2017, 12:58, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2017, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
אם בעולמות שרשרת המזון עסקינן,
עדיין לא ראיתי חיה שרצה אל האריה כדי שזה יאכל אותה.
לא חושב שיש כאן אנשים שחשבו שאפשר להתמודד עם מכבי/ירושלים על שחקן שהן רוצות.
בטיימינג הזה ובמצב של ירושלים, היה אפשר להוציא הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2017, 12:14 
דני גולפיטק כתב:
יש לי חדשות בשבילכם -

מה זה קשור לזה שזאת עסקה גרועה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2017, 12:19 
אני שמח שיש כאן הרבה אנשי עסקים בכירים שיודעים לסגור עסקאות נהדרות.
הסכומים שמשלמים עבור שחקנים בכדורסל זה לא הסכומים שמשלמים בכדורגל. גם לא ביחס לתקציבים. לא סתם זה נקרא ״ביי אווט״ ולא ״מכירת שחקן״.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2017, 12:31 
דני גולפיטק כתב:
אני שמח שיש כאן הרבה אנשי עסקים בכירים שיודעים לסגור עסקאות נהדרות.
הסכומים שמשלמים עבור שחקנים בכדורסל זה לא הסכומים שמשלמים בכדורגל. גם לא ביחס לתקציבים. לא סתם זה נקרא ״ביי אווט״ ולא ״מכירת שחקן״.

זה שאין עסקאות מופרזות בכסף זה לא אומר שהיה אפשר להשיג יותר.
ביי אווט זה משהו שיש בחוזה של שחקן בד"כ פה המקרה שונה לגמרי. ירושלים די ניצלו את המצב שאנחנו בעצם וויתרנו על השחקן
במקום לבוא ממקום חזק ולדרוש את המקסימום האפשרי, הם לא רוצים שלום ולהתראות יש את מכבי שבטח ישמחו לקחת.
אין קשר לתקציב צריך לדעת להיות הצד החזק במקרה הזה (שילמדו קצת מאיזי שרצקי בכדורגל לדוגמא בלי קשר לסכומים).

אם נצא מכל העסקה הזו רק עם שחרור שחקן וכסף שלא מכסה אפילו את ה250 אש"ח של הזרים זה לא פחות מביזיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2017, 12:33 
סמל אישי של המשתמש
אשכול בלתי נסבל של חכמולוגים וחכמים בדיעבד.
לפני חולון אף אחד פה לא יכל לראות אותו, שחקן ששם עלינו אלפיים זין כבר חודשיים (באשמתו של רמי הדר? אולי או כנראה, אבל ההנהלה קיבלה החלטה על להביא אותו וכולם פה היו מאושרים כשזה קרה), מכריח זריקות, הולך נגד השטף של המשחק, פאסיבי בהגנה, איטי, עושה עבירות טפשיות ובעיקר מבזבז לנו את העונה.
הדבר היחיד שנשאר להתחרט עליו בסיפור זה שאיבדנו את דארל (מקווה שעוד אפשר להחזיר) שהוא ביגמן טופ 5 ועוד לפני זה העדפתי אותו על האוול, בעיקר בגלל שהוא הרבה יותר נייד ותמיד היה נראה שהוא רצה יותר. הלוואי שעם העזיבה של האוול, רמי יצמיח זוג ויקצוץ את הזין הארוך מדי שלו ויערוך שיחת דף חדש + זריקת מוטיבציה. האליפות עדיין מונחת על הרצפה ואני מקווה שאף אחד בהנהלה לא התייאש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 14 אפריל 2017, 12:35 
beny כתב:
רמי הדר בראיון אצל עיתונאי הבית אור שקדי מסביר את העסקה:
http://sports.walla.co.il/item/3057036

רמי כהן הוא זה שמסביר לא רמי הדר.
וחבל שאסיפת המועדון לא היום.

צריך להכניס שקט במועדון מהר ולייצב את השורות. מקווה מאוד שננצח את ראשון אחרת מצבנו קשה מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 אפריל 2017, 13:11 
gigs כתב:
הם לא רוצים שלום ולהתראות יש את מכבי שבטח ישמחו לקחת.

אתה באמת מאמין שלהעביר אותו למכבי גם במחיר כפול זו אופציה בהפועל ? זה אפילו לא כדורי סרק במו"מ. וגם לא בטוח שהוואל היה הולך למכבי אחרי מה שניסו לעשות לו בקיץ.

בגדול רק ירושלים היתה אופציה אמיתית. האם קיבלנו את המחיר הטוב ביותר שהיה אפשר, קשה לדעת ובעיקר כי גם הם ידעו שאין להם מתחרים. אני מאמין שאם היה מקבל אזרחות לפני ההסכם, או אחרי עוד הפסד שלהם, היה אפשר לקבל יותר. אבל זו כמובן חוכמה בדיעבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 אפריל 2017, 13:26 
סמל אישי של המשתמש
המצב נכון להיום הוא שמכבי א+ב יכולות בכל רגע לשים יד כמעט על כל שחקן שלנו. מספיק רמיזה עבה מספיק שהן מעוניינות והשכר המוצע שם גבוה פי כמה ממה שנוכל להציע. מאותו רגע העניינים מאוד פשוטים לשחקן, בטח לשכיר חרב זר.
מכבי ב' שותה היום שחקנים לכל הליגה, תוך כדי העונה.
מאותו רגע שהאוול לא מעוניין להיות בהפועל, והוא יוצא מהמשחק ב5 עבירות תוך 5 דקות, אין שום דבר שההנהלה יכולה לעשות. יש לנו את היכולת הכספית ליבש אותו? לא מאיימים עם מחסנית ריקה.
כל עוד אנחנו קבוצת אוהדים נצטרך למצוא ולהשתמש בנקודות החוזק הנלוות: מחוייבות לקהילה, אוהדים, מחוייבות לשחקן הישראלי.
אני מאחל להאוול וירושלים שלא ירוו נחת מהשידוך.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2017, 13:38 
זה מזכיר לי את האווירה בימי השיא של הרכישות של הרמן באמצעות הצעת כסף לא שלו לשחקנים שלנו.

אין מה לעשות, במציאות המגעילה בספורט של ימינו הכסף קובע הכל.
כרגע אין שחקן בעולם שאנחנו וירושלים נרצה ועדיין ישחק אצלינו (אולי חוץ מרביב, אבל זה בטח לא בקטע של כסף).

כמו שנכתב פה, היו המון טעויות בהתנהלות השנה אבל הסיפור עם האוול המזדיין זה לא אחת מהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2017, 13:49 
שלום לכולם,

בדרך כלל אינני מגיב במדיות השונות, בעיקר בגלל מחסור בזמן, אבל ראיתי לנכון להבהיר את העומד מאחורי עסקת הוואל.

1. שחרור השחקן לא נובע כלל מסיבות כלכליות. הצוות המקצועי ביקש לשחרר את השחקן כבר לפני כחודש וחצי, מסיבות מקצועיות, מסיבות של כימיה בקבוצה, מסיבות של מחוייבות וכד׳. לפני כשבועיים וחצי החלטנו כי אכן מצב הקבוצה מחייב שינוי.

2. לאחר שהוחלט לבצע את השינוי ולשחרר את השחקן, פעלנו על מנת להשיג את העסקה הטובה ביותר עבור הפועל תל אביב, מבלי לעסוק במה שטוב לצד השני. התחלנו לבדוק אופציות באירופה. ההצעות שקיבלנו נעו בין 30 ל 43 אלף דולר. החלטנו לפנות להפועל ירושלים ואכן ייצרנו עיסקה טובה יותר. מכאן התגלגלו הדברים בצורה שאינה מחמיאה לנו אך לא בהכרח היתה בשליטתנו כאשר ירושלים לא סיכמה עם השחקן בסכום שחשבה וכאשר ביקשה מאיתנו להוריד את הסכום המגיע לנו בוטלה העיסקה מבחינתנו. בשלב זה נמצאנו בעצם במו״מ כאשר ברור לכולם שבעיצומו של מו״מ קשה לדווח לקהל, הודעה בסגנון ״אנחנו אומרים לירושלים שלא נבצע עסקה, אבל בעצם רוצים רק לשפר תנאים, אל תגלו לירושלים״ ברור שדבר זה אינו אפשרי.
בסיכומו של המו״מ הגענו לעסקה לפיה אנו מקבלים 70 אלף דולר ועוד 30 אלף דולר עבור האופציה לשנה הבאה וחוסכים עוד 40 אלף דולר אשר היינו צריכים לשלם לשחקן. סך שווי העסקה עבורנו 140 אלף דולר לעומת התקציב המתוכנן (יותר מחצי מיליון ש״ח) והשיפור בעסקה בייחס לעסקה הקודמת הינו ב 20 אלף דולר מהעסקה כפי שהסכמנו לה בהתחלה (וסכום גבוה מכך בייחס למה שירושלים הסכימו לשלם בעסקה הקודמת). גם אם נוריד ממנה עלות שחקן חליפי שהוחתם, שווי העסקה מבחינתנו מעל 110 אלף דולר.

3. חשוב להבין כי כדורסל אינו כדורגל וסכומי העברה גבוהים אינם מקובלים באירופה בכלל ובישראל בפרט. כאשר אני מנסה לחשוב על עסקאות מהעבר, אני מתקשה להיזכר במשהו מהותי. אולי העברת שון ג׳יימס מהרצליה למכבי, אשר בגינה קיבלה הרצליה כ 60 אלף דולר עבור שחקן שהקבוצה הקולטת קיבלה בשכר נמוך מבחינתה. בעוד אנחנו העברנו שחקן שרצינו לשחרר, כחודש וחצי לפני תום העונה כאשר משכורתו בשנה הבאה עבור הקבוצה הקולטת הינה גבוהה (אולי אף מעבר לשוויו האמיתי) ולבטח עולה על 330 אלף דולר אשר היו באופציה שלנו, מה שמקשה על הקבוצה הקולטת לשלם וכאשר יש לנו בעצם לקוח פוטנציאלי אחד לביצוע העסקה...

תאמינו לי שירושלים נלחמו על כל דולר ולכן גם משך הזמן לביצוע העסקה. למעשה לדעתי זו לבטח אחת מעסקאות ההעברה היקרות ביותר בכדורסל הישראלי אי פעם

לסיכום, ברור לכולנו שאנו נמצאים בתקופה לא קלה מקצועית וחברתית כארגון. דווקא בתקופה זאת חשוב לי לבקש מכולם לתמוך בקבוצה להתאחד מאחוריה ולדחוף אותה קדימה. אני לא חסין מטעויות וביקורת ואחיה עם זה, אבל הקבוצה נמצאית ברגעים קריטיים ואנחנו צריכים לעמוד מאחוריה. בנוסף, חשוב שכולם יגיעו לאסיפה ב 25.04 לשמוע את ההגיון מאחורי כל החלטה וגם אם אין הסכמות, להיווכח שלא איבדנו את העקרונות ואת הדרך (אני מקווה...) גם ברגעים קשים אלה ומטרתנו היתה ונשארה בכל החלטה לייצר הפועל תל אביב טובה יותר ותחרותית יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2017, 14:26 
סמל אישי של המשתמש
תודה רמי על העדכון ממקור ראשון.

לדעתי השיקולים שלכם בהחלט נכונים בהחלטה על השיחרור של האוול.

הרווחתי עוד פיסת מידע מהדיווח שלך על כך שיש אספת חברים ב- 25 לאפריל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2017, 15:13 
רמי :HEART2:

מקווה שעובדים גם פנימה לתקן את המצב החברתי/מקצועי מול המאמן והסגל. לא יכול להיות שבטווח של חודש בערך מאז אשדוד הכל נראה אותו דבר וכלום לא משתנה בהתנהגות של הזרים.
השחקנים צריכים להבין שמה שמצופה מהם זה לבוא, לתת את הכל על הפרקט בלי פוזות וקשקושים מול השופטים/יריבים ולנצח/לפחות להיות בכיוון. זהו. ככה גם הם יקבלו את התמיכה הכי גדולה מהקהל. תהיו רציניים, אל תתעסקו בשטויות, תהיו מחויבים, תפרגנו אחד לשני במגרש ויהיה בסדר.
כולם במערכת רוצים בהצלחת הקבוצה, מקווה שהשינויים יוכיחו את עצמם לפחות מבחינת הגישה כי כרגע אף אחד לא יכול לראות אותם ולא לכעוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 349 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: