תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 10:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שינוי במבנה הארגוני של הקבוצה
הודעהפורסם: 10 אפריל 2017, 06:15 
סמל אישי של המשתמש
לטעמי צריכים לקרות מספר דברים
1.החזרת השריון לשחקן עבר. כמו שבדירקטוריון של חברה יש אנשיפ שמגיעים מהתחום העסקי פה יש לנו אחלה אנשים אבל כנראה שצריך לפחות אחד ששרף פרקט בחייו.
2.ידידיה חייב לעוף מהפרקט.לא רק במובן הסמלי אלא גם בהתערבות היומיומית שלו. ההתערבות שלו צריכה להיות מוגדרת( לדוגמא היות דח"צ בהנהלה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שינוי במבנה הארגוני של הקבוצה
הודעהפורסם: 10 אפריל 2017, 06:27 
לא מסכים עם שתי הנקודות.
אבל גם זו לא הנקודה. זה ללכת לפתרונות קלים מדיי שהם גם לא נכונים וגם לפגוע באנשים שתורמים המון ועושים לילות כימים כדי שהפועל תצליח (והם לא הבעיה)

שוב, לטעמי צריכה להיות חשיבה מעמיקה על המבנה של הפועל, איך המועדון הזה צריך להיראות ולהתנהל, ואיך יוצרים מערכת שעובדת נכון מצליחה לבנות קבוצה שממצה את הפוטנציאל שלה ויודעת לצלוח משברים ולקבל החלטות נכונות. זה המפתח, ולא עניין פרסונלי כזה או אחר. תמיד קל להיכנס לפינות האלה של "להחליף את פלוני באלמוני" (ואני חוטא בזה גם). אבל עובדתית - זה לא נכון ולא מוביל לשום מקום. עובדתית עברו פה מאמנים טובים שמצליחים במקומות אחרים (כמובן שאפשר לומר שקטש מתאים למועדונים כמו אילת וכו' וכו'. אבל אני לא מקבל את זה - שוב, זה קל מדיי. גם רמי הדר הצליח בחיפה, ועם סגל שהוא בכלל לא בנה).
הנקודה היא להסתכל יותר לעומק, לנסות לראות איך בונים מערכת עם בסיס טוב יותר, עם קבלת החלטות טובה יותר, עם ניהול ברמה גבוהה, שיודעת לצלוח סוגיות כמו האוול, שתדע לקבל החלטות נכונות לקראת העונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2017, 08:52 
סמל אישי של המשתמש
בוא נגיד שאתה ממשיך להגיד כלום ולזרוק סיסמאות ואחרי הקמפיין שלך נגד אברהמי אני לא חושב שאתה יכול להגיד שיש לך עצות טובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2017, 08:54 
purvis short כתב:
לא מסכים עם שתי הנקודות.
אבל גם זו לא הנקודה. זה ללכת לפתרונות קלים מדיי שהם גם לא נכונים וגם לפגוע באנשים שתורמים המון ועושים לילות כימים כדי שהפועל תצליח (והם לא הבעיה)

שוב, לטעמי צריכה להיות חשיבה מעמיקה על המבנה של הפועל, איך המועדון הזה צריך להיראות ולהתנהל, ואיך יוצרים מערכת שעובדת נכון מצליחה לבנות קבוצה שממצה את הפוטנציאל שלה ויודעת לצלוח משברים ולקבל החלטות נכונות. זה המפתח, ולא עניין פרסונלי כזה או אחר. תמיד קל להיכנס לפינות האלה של "להחליף את פלוני באלמוני" (ואני חוטא בזה גם). אבל עובדתית - זה לא נכון ולא מוביל לשום מקום. עובדתית עברו פה מאמנים טובים שמצליחים במקומות אחרים (כמובן שאפשר לומר שקטש מתאים למועדונים כמו אילת וכו' וכו'. אבל אני לא מקבל את זה - שוב, זה קל מדיי. גם רמי הדר הצליח בחיפה, ועם סגל שהוא בכלל לא בנה).
הנקודה היא להסתכל יותר לעומק, לנסות לראות איך בונים מערכת עם בסיס טוב יותר, עם קבלת החלטות טובה יותר, עם ניהול ברמה גבוהה, שיודעת לצלוח סוגיות כמו האוול, שתדע לקבל החלטות נכונות לקראת העונה הבאה.

:COMMY: מסכים לכל מילה של פרויס!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2017, 09:34 
סמל אישי של המשתמש
אני זוכר את פרוויס בעונה שעברה כותב שוב ושוב על מנהל מקצועי ועל גארד יוצר.
אז הנה, יש מנהל מקצועי ויש גארד יוצר, והקבוצה כושלת.
ההנהלה השנה קיבלה שורה של החלטות, שלמעט אחת מהן (להשאיר את שרון אברהמי לעונה נוספת), כולן היו טובות (בעיניי) לשעתן.
אני ספק אם מישהו כאן, לו היה במקומם, היה מתנהל אחרת.
החתימו זרים מוכרים ומוכחים, הביאו את תומר גינת, הביאו את ליונס, כוכב אמיתי שהביא כאן אליפות.
על הנייר, יצרו קבוצה לרמות הגבוהות ביותר בארץ. אפילו את שרון אברהמי החליפו, כשהרגישו שהוא איבד את הקבוצה והקהל גם יחד.
ופתאום מתברר שרמי הדר, שהערצנו אותו כשהיה בחיפה, וערגנו שיגיע אלינו, הוא מאמן בעייתי, שמסתכסך עם הזרים, וגם יש לו קול מצחיק.
וגם הנכס העיקרי שהיה לנו בתקופת אברהמי (בנוסף לטאקר, כמובן) - דארל וויליאמס, מנוטרל ובדרך לנהריה.
אז על הנייר, קיבלו כמעט את כל ההחלטות הנכונות, וגם ההחלטה לגבי המשך הכהונה של אברהמי (שכאמור, חשבתי שהיא מוטעית), היתה במתחם הסבירות.
קורה שלפעמים דברים לא מתחברים. קורה לפעמים שכל הכוונות הטובות מובילות לגיהנום. למזלנו, הקבוצה לא בסכנת ירידה העונה, ואפשר לחשב מסלול מחדש לקראת העונה הבאה.
העונה הזאת, כנראה שצריך להשלים עם זה, די אבודה. אומרים ש'האליפות על הרצפה', אבל יש קבוצות שנראות טוב בהרבה מאיתנו, וכנראה שהן ירימו אותה. כולל מכבי, שעדיין מוקדם להספיד אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2017, 10:17 
מסכים עם כל מילה של YOS.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2017, 10:32 
דובראש כתב:
בוא נגיד שאתה ממשיך להגיד כלום ולזרוק סיסמאות ואחרי הקמפיין שלך נגד אברהמי אני לא חושב שאתה יכול להגיד שיש לך עצות טובות.

אתה מדבר שטויות.
אין סיכוי שהג'יהאדו-מכביסט הזה לא צודק!
הוא בסופו של יום מבין הכי טוב בהכל.
והוא חלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2017, 10:33 
סמל אישי של המשתמש
אבא של קידר כתב:
מסכים עם כל מילה של YOS.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2017, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
דובראש כתב:

רק שההודעה הזאת היא מאין הבעת חרטא על ההתנהגות במקרה אברהמי. הכרה בכך שזאת לא הדרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2017, 10:48 
סמל אישי של המשתמש
אהרל'ה כתב:
דובראש כתב:

אתה מדבר שטויות.
והוא חלאה.

אתה חתיכת משתמש חוצפן ומיותר.
עד שמוסיפים משתמש לפורום, זה הדרעק שמביאים לפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2017, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
הדבר הראשון שחשוב לדעת זה מה דרך קבלת ההחלטות במועדון הזה.
הדבר השני שחשוב לעשות זה לשנות את הדרך הזאת לדרך נורמלית.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2017, 11:56 
KingAlpaca כתב:
אהרל'ה כתב:
דובראש כתב:

אתה מדבר שטויות.
והוא חלאה.

אני קורא פה מספיק זמן כדי לעמוד מאחורי הדברים שלי.
גם אתה לא טלית שכולה תכלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2017, 12:48 
דובראש כתב:

ואם אברהמי היה נשאר אז הכול היה נראה אחרת? אתה באמת מאמין בזה? אתה באמת מאמין שהכול השתבש בגלל שהחליפו את שרון אברהמי?
לדעתי זו בדיוק הנקודה שבה אנחנו שוגים (ואנחנו זה כמובן גם אני). כאילו מחפשים כל הזמן את הקוסם שיעשה את הקסם והכול ילך כמו שצריך. אבל אחרי כמה עונות רצופות שנגמרות פחות או יותר אותו הדבר (ומבחינתי מפחי הנפש העונה הם לא הרבה יותר גדולים מההתבזות בחצי גמר הגביע עם ארז אדלשטיין למשל) אז אולי צריך לעצור רגע ולחשוב. איך המועדון הזה צריך להתנהל, מה הוא רוצה מעצמו, איך עוזרים ומקלים על הקברניטים, איזה מבנה מקצועי רוצים? איזה קבוצה בכלל רוצים? מה הכדורסל ששואפים לשחק? איך זה משתלב עם מחלקת הנוער?
אני חושב שזה קל מאוד ללכת למקומות של להחתים את המאמן ההוא ולזרוק את המאמן הזה. ואני בעצמי הלכתי לא אחת למקומות האלה. אבל וואלה, היו פה ארז אדלשטיין ועודד קטש (שלדעתי להגיד שהוא יכול להצליח באילת ולא בהפועל זה לעשות לעצמנו את החיים קלים) ורמי הדר (זהירות, סוגריים ארוכים: לגבי הדר: 1 - הוא הצליח יפה שנתיים בחיפה עם סגל שלא הוא בנה. ולמרות זאת לא היו פיצוצים סטייל דארל וויליאמס והדברים עבדו בסך הכול יפה. זה אומר משהו, לא? 2 - בעונה הראשונה של הדר בחיפה הוא הפסיד לאילת אחרי שהוביל 10 הפרש דקה וחצי לסוף. כולם היו משוכנעים שהוא יפוטר אחרי המשחק. אבל לא. ג'ף רוזן נתן גב, עשו שינויים וחיפה סיימה את העונה יפה מאוד. 3 - גם עופר רחימי העונה פתח בחיפה רע מאוד, אבל איכשהו המערכת ייצבה את העסק והנה הם, עם 11 ניצחונות מ-16 משחקים אחרונים) וזה לא עובד. אז לדעתי צריך להסתכל על הדברים בצורה יותר רחבה ויותר לעומק.
ובניגוד למה שכתבת - כרגע יש לי הרבה שאלות, שצריך לחשוב עליהן. אני לא אומר לעשות איקס או וואי. אני אומר שכיוון שליגה לא נרד ואת המטרות כבר לא נגשים - אפשר לנצל את התקופה הזו גם כדי לחשוב קצת בצורה יותר מעמיקה על העתיד. זה הכול. אפשר להיכנס שוב ללופ של להחליף את המאמן (ואגב, יכול להיות שזה מה שיצטרכו לעשות בסיום העונה. לא פוסל את זה בכלל), אבל לדעתי בלי חשיבה יותר מעמיקה - דברים מהותיים לא ישתנו.
זו דעתי. זכותך לא לקבל אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2017, 12:49 
ואגב, אני מסכים בהחלט גם עם רוח הדברים של יוס. בספורט לפעמים אתה יכול לעשות דברים נכונים והתוצאות עדיין יהיו רעות. וזה משהו שגם צריך לקחת בחשבון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2017, 13:00 
נו, ימות המשיח. פרוויס, שצעק מעל כל עץ רענן לפטר לפטר לפטר, מחמיא לגף רוזן על הסבלנות עם רמי הדר ועם רחימי. והוא לא שם לב שהוא סותר את עצמו בפעם האלף.
אגב, אתה צועק שלעוף ברבע הגמר זה מפח נפש, אתה מודע לזה שזה בדיוק מה שרמי הדר עשה עם חיפה? רק ששם אתה מציין שזה נקרא ״סיים את העונה יפה מאוד״.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 אפריל 2017, 13:06 
יש כאן כמה כותבים שהמעט שראוי שיעשו הוא לשתוק קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2017, 13:44 
פרוויס, למה את שרון צעקת לפטר במחזור 4 אבל באשכול הזה החמאת לגף רוזן על הסבלנות כלפי רמי הדר ועופר רחימי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2017, 13:45 
segev כתב:
נו, ימות המשיח. פרוויס, שצעק מעל כל עץ רענן לפטר לפטר לפטר, מחמיא לגף רוזן על הסבלנות עם רמי הדר ועם רחימי. והוא לא שם לב שהוא סותר את עצמו בפעם האלף.
אגב, אתה צועק שלעוף ברבע הגמר זה מפח נפש, אתה מודע לזה שזה בדיוק מה שרמי הדר עשה עם חיפה? רק ששם אתה מציין שזה נקרא ״סיים את העונה יפה מאוד״.

עדיין הוא סיים את העונה במקום השישי שזה לא בדיוק שישי אלא חלק מבית מחומש של מקומות 3-7, אם קבוצה אחרת הייתה בבית הזה הוא היה יכול להיות מקום 3-4 ולקבל ביתיות.
בסדרה הוא קיבל את אילת הקבוצה הכי חמה באותה נקודת זמן, בלי ביתיות והפסיד לה במשחק חמישי.
אל תשכח שהעונה הזו של חיפה הייתה נורא קשה, פרשת הסמים של ג'ף וסטיט ז"ל אילצה את חיפה לשחק את כל החצי השני של העונה עם 3 זרים בלבד, ולהתחיל לבנות סגל חדש באמצע שנה (גרייבס, קולמן, אריאלי) ואם במקום הנינג הם היו מביאים גארד הם אולי היו עוברים גם.
עשה גם חצי גמר גביע אם אני לא טועה.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2017, 13:52 
סמל אישי של המשתמש
גי רו כתב:
חלק מהדברים שחסרים באגודה הזו, אולי גם בענף שאני בא ממנו, אלה עקביות, התמדה וסבלנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2017, 14:37 
בוריס כתב:
segev כתב:

עדיין הוא סיים את העונה במקום השישי שזה לא בדיוק שישי אלא חלק מבית מחומש של מקומות 3-7, אם קבוצה אחרת הייתה בבית הזה הוא היה יכול להיות מקום 3-4 ולקבל ביתיות.
בסדרה הוא קיבל את אילת הקבוצה הכי חמה באותה נקודת זמן, בלי ביתיות והפסיד לה במשחק חמישי.
אל תשכח שהעונה הזו של חיפה הייתה נורא קשה, פרשת הסמים של ג'ף וסטיט ז"ל אילצה את חיפה לשחק את כל החצי השני של העונה עם 3 זרים בלבד, ולהתחיל לבנות סגל חדש באמצע שנה (גרייבס, קולמן, אריאלי) ואם במקום הנינג הם היו מביאים גארד הם אולי היו עוברים גם.
עשה גם חצי גמר גביע אם אני לא טועה.

וגם הפסיד עם יתרון ביתיות לראשון (שאם העונה ההיא היא הצלחה בחיפה, אז העונה עם ארז וקרלון היא הצלחה אצלנו).
בחצי גמר גביע סיפק מופע לוזריות פסיכי עם החלטות מפגרות במאני טיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 אפריל 2017, 14:50 
סמל אישי של המשתמש
מסתבר שאברהמי הפך לגורו, כדאי למנות אותו להיות מנהל/בעלים על של הקבוצה.
אם רק לא היינו מפטרים את שרון הכל היה דבש, השמיים היו אדומים, והשחקנים היו נבחרים בדראפט.
זה היה קורה בטוח כי זה נכתב בפורום של דבילים.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2017, 20:15 
סמל אישי של המשתמש
גביזון, אתה מככב השבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 11 אפריל 2017, 08:03 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
אם רק לא היינו מפטרים את שרון הכל היה דבש, השמיים היו אדומים, והשחקנים היו נבחרים בדראפט.

בוא נגיד שהאגנדה שלך ושל חבריך לא התבררה כנכונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 11 אפריל 2017, 08:26 
דובראש כתב:
גביזון כתב:

שוב, אלה סתם קינטורים. תהיה מדויק: רמי הדר נכשל עד כה. על זה אין ויכוח. האם אם אברהמי מצב הקבוצה היה יותר טוב? מפה אלה ספקולציות. אתה רשאי לחשוב שהפועל הייתה מנצחת את רישון בחוץ (אחרי הפסד ביתי לחיפה שבה ברוב המשחק היא נראתה כבויה לגמרי ושיחקה כדורסל שהזכיר מאוד את המשחק מול נהריה) ואת אילת בבית (מול קטש, אילת קבוצה מצויינת ותיזכר איך נראו המפגשים בין שרון לקטש בעונה שעברה). וזה בסדר גמור. אולי זה גם היה קורה. אבל אולי גם לא.
ואני טוען שזו לא הנקודה. לא צריך להיות ויכוח על זה שהדר נכשל עד כה. לא רואה איך אפשר לטעון אחרת.
אבל בוא תתייחס למשהו אחר: למה הדברים שקורים עכשיו בהפועל לא קרו לו בחיפה? האם בחיפה גם הוא היה יכול לדחוק החוצה שחקן כמו דארל וויליאמס? האם בחיפה הוא יכול היה להביא זר נוסף לעמדה שבה יש לו כבר שני זרים, ולא זר במקום טאקר? איך הדברים זרמו הרבה יותר טוב בקבוצה שבה רמי הדר לא קבע בכלל את הסגל?
אלה שאלות שצריך להתייחס אליהן. לא כדי להסיר אחריות מרמי הדר (מבחינתי הוא אחראי רציני מאוד למה שקורה כרגע, למצב של דארל ובכלל למצב הקבוצה), אלא כדי להבין שאולי הבעיה היא יותר רחבה. ואולי המערכת כרגע לא מספיק מקצועית כדי לנהל את המועדון, את הסגל וכן - גם לנהל את המאמן שלה (כי אני משוכנע שבחיפה, במצב דומה, כשיש את האוול וויליאמס - ברנדן דאוסן לא היה מוחתם. כי שם ג'ף רוזן והצוות שלו קובעים את הסגל).
אפשר לחשוב שיבוא מאמן וייצור קסם. ותשמע, זה גם יכול לקרות בעונה מסויימת, עם החיבור הנכון. אבל לדעתי, באמת כדי להתקדם החשיבה צריכה להיות יותר עמוקה. איך מנהלים את הקבוצה, מה המטרות, איזה כדורסל אתה רוצה לראות, איך מנהלים את הסגל, מנהל מקצועי כן או לא? אם כן, אז מה אתה בדיוק מחפש במנהל מקצועי (עם יד על הלב, אתם מרגישים שהעונה יש בהפועל מנהל מקצועי?), איך בונים את הסגל, איך מבצעים שינויים? יש המון שאלות מהותיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2017, 08:53 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
דובראש כתב:
גביזון כתב:

שוב, אלה סתם קינטורים. תהיה מדויק: רמי הדר נכשל עד כה. על זה אין ויכוח. האם אם אברהמי מצב הקבוצה היה יותר טוב? מפה אלה ספקולציות. אתה רשאי לחשוב שהפועל הייתה מנצחת את רישון בחוץ (אחרי הפסד ביתי לחיפה שבה ברוב המשחק היא נראתה כבויה לגמרי ושיחקה כדורסל שהזכיר מאוד את המשחק מול נהריה) ואת אילת בבית (מול קטש, אילת קבוצה מצויינת ותיזכר איך נראו המפגשים בין שרון לקטש בעונה שעברה). וזה בסדר גמור. אולי זה גם היה קורה. אבל אולי גם לא.
ואני טוען שזו לא הנקודה. לא צריך להיות ויכוח על זה שהדר נכשל עד כה. לא רואה איך אפשר לטעון אחרת.
אבל בוא תתייחס למשהו אחר: למה הדברים שקורים עכשיו בהפועל לא קרו לו בחיפה? האם בחיפה גם הוא היה יכול לדחוק החוצה שחקן כמו דארל וויליאמס? האם בחיפה הוא יכול היה להביא זר נוסף לעמדה שבה יש לו כבר שני זרים, ולא זר במקום טאקר? איך הדברים זרמו הרבה יותר טוב בקבוצה שבה רמי הדר לא קבע בכלל את הסגל?
אלה שאלות שצריך להתייחס אליהן. לא כדי להסיר אחריות מרמי הדר (מבחינתי הוא אחראי רציני מאוד למה שקורה כרגע, למצב של דארל ובכלל למצב הקבוצה), אלא כדי להבין שאולי הבעיה היא יותר רחבה. ואולי המערכת כרגע לא מספיק מקצועית כדי לנהל את המועדון, את הסגל וכן - גם לנהל את המאמן שלה (כי אני משוכנע שבחיפה, במצב דומה, כשיש את האוול וויליאמס - ברנדן דאוסן לא היה מוחתם. כי שם ג'ף רוזן והצוות שלו קובעים את הסגל).
אפשר לחשוב שיבוא מאמן וייצור קסם. ותשמע, זה גם יכול לקרות בעונה מסויימת, עם החיבור הנכון. אבל לדעתי, באמת כדי להתקדם החשיבה צריכה להיות יותר עמוקה. איך מנהלים את הקבוצה, מה המטרות, איזה כדורסל אתה רוצה לראות, איך מנהלים את הסגל, מנהל מקצועי כן או לא? אם כן, אז מה אתה בדיוק מחפש במנהל מקצועי (עם יד על הלב, אתם מרגישים שהעונה יש בהפועל מנהל מקצועי?), איך בונים את הסגל, איך מבצעים שינויים? יש המון שאלות מהותיות.

שאני אומר אגנדה אני מתכוון להיסטריה של לא מעט אנשים שאנחני צריכים להראות כמו קבוצת נבא וכל הישג פחות מאליפות או ריצה לאליפות צריכה להביא לפיטורי מאמן.
הבעיה לדעתי מורכבת מכך שיש לנו דירקטריון שאף אחד לא צמח על מגרשי הכדורסל וזה לא! יקרה באף חברה ציבורית.
ודבר נוסף שהתריע עליו המשתמש רדנקו יש לפחות 2 אנשים שמעורבים בקבוצה וחא ברור מה הם באמצ עושים(יכול להיות שזה טוב ויכול להיות שזה רע אבל הגיע הזמן שזה יבדק וימסר לחברי העמותה.
ובלי ששמנו לב אנחנו מפטרים מאמן באמצע העונה כבר פעם שניה רצוף ואם היה סיכוי אמיתי לשינוי יצכן וגם מר הדר היה מפוטר...ההיסטריה והאוהדים מנהלים אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2017, 09:40 
אף אחד לא חשב שהפועל צריכה לשחק כדורסל מרהיב או להיות במקום הראשון. אני, למשל, חשבתי שהמטרה צריכה להיות מקום שישי בסוף העונה הסדירה, וצריך לשחק כדורסל שמתאים להפועל תל אביב. אני לא חושב שהדיון צריך להיות אברהמי כן או לא. אבל אם אתה הולך למקומות האלה אז תתחיל בהתחלה. למה אברהמי מונה לעוזר מאמן של קטש, שבכלל העדיף עוזר אחר? איזה חוזה אברהמי קיבל? ולמה הוא נשאר לעונה נוספת? כי זה חלק ממה שאני מדבר עליו. ואתה גם יכול לנחש כמה קבוצות בקיץ הקרוב יציעו לשרון חוזה בליגת העל.
אבל זו לא הנקודה. שוב, רמי הדר עד כה הוא כישלון. אין ויכוח על זה.
אבל גם קטש היה פה כישלון ובאילת הוא מצליח. ורמי הדר הצליח (יותר או פחות שכל אחד יחליט. בעיני להצליח זה לא רק תוצאות, אלא הכדורסל שהקבוצה שלו שיחקה) בחיפה, ותאמין לי, בתנאים שהרבה מאמנים היו מתקשים בהם מאוד (לאמן סגל שאתה בכלל לא מרכיב, ושהבעלים עושה שינויים במהלך העונה מעל הראש שלך), והיה פה אדלשטיין (שאז במשך כמעט עונה שלמה לא הצליחו ליצור מצב שבו קאונסיל יוחלף. נראה לך שבבני הרצליה זה היה קורה?).
כלומר, אני חושב שיש פה בעיות קצת יותר מהותיות.

אני לא יודע לאיזה אנשים אתה מתכוון. אשמח אם תהיה יותר ממוקד ואז גם אני אוכל לנסות ולומר מה בדיוק תפקידם. הרמיזות האלה הן לא לעניין.

ולצמוח על מגרש הכדורסל לא מבטיח כלום. גם ההנהלה של אילת לא צמחה על מגרש הכדורסל. וגם ההנהלה של חיפה. אני לא חושב שאם היה בהנהלה שחקן עבר משהו היה משתנה. ואני בכלל טוען שזה ללכת לפתרון קל מדיי. ההנהלה הזו הצליחה לגבש תקציב שיא בתולדות המועדון הזה. זה משהו שאסור לשכוח, גם אם העונה הזו היא כישלון. אתה באמת חושב שאם היה שחקן עבר בהנהלה זה היה אחרת? אתה באמת חושב שכל הכשלים היו נפתרים על ידי מינוי אחד? גם אם אתה חושב ככה - החוכמה היא למנות את האיש הנכון. כן, חשבתי שמנהל מקצועי יכול לעזור מאוד לקבוצה. אז? המנהל המקצועי הנוכחי שינה משהו? כל עוד אתה לא מביא את האדם הנכון לתפקיד הנכון דברים לא משתנים.
אני טוען שצריך לחשוב על איך משדרגים את המערכת כולה, איך בונים את המערכת בצורה יותר נכונה. ולא נכנסים לפתרון קסם של "שחקן עבר". כי זה לא עובד ולא יעבוד. כי מערכת בריאה מנהלת לא רק את המועדון באופן פיננסי, אלא גם מנהלת את המאמן ואת הסגל שלה ויכולה למנוע (עד גבול מסוים) סיפורים כמו עם דארל, החתמות כמו של דאוסן (וכרגע זה לא חשוב אם הוא שחקן טוב או רע), יכולה למנוע ממאמן להגיע לחצי גמר גביע עם קאונסיל, ממנה את המנהל המקצועי שבאמת יעזור לה לנהל את העסק, נמנעת מסאגות כמו עם האוול (חותכת דברים, במקום למשוך אותם עוד ועוד, מקבלת החלטות קשות ולעתים לא פופולריות - כי הם הנכונות), וזה רק על קצה המזלג.
אתה רשאי להאמין שעם שרון אברהמי היינו רווים נחת. זכותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2017, 06:33 
סמל אישי של המשתמש
אולי הגיע הזמן שינחיתו החלטות על ראשו של המאמן???
אין לי מושג למה האוול ממשיך להסריח את המגרש כאשר כולם יודעים שהוא הולך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2017, 09:05 
KingAlpaca כתב:
אהרל'ה כתב:
דובראש כתב:

אתה מדבר שטויות.
והוא חלאה.

ושמת לב שהליצן הזה הופיע פה זמן קצר אחרי שנעלם מפה משתמש אחר עם סגנון דומה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2017, 09:08 
דובראש כתב:
גביזון כתב:

הפרוטוקולים של זקני אוסישקין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2017, 11:53 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
KingAlpaca כתב:
אהרל'ה כתב:
דובראש כתב:

אתה מדבר שטויות.
והוא חלאה.

ושמת לב שהליצן הזה הופיע פה זמן קצר אחרי שנעלם מפה משתמש אחר עם סגנון דומה?

שמתי לב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: