תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 10:36

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: המשחק נגד נהריה
הודעהפורסם: 09 אפריל 2017, 22:40 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
הפוטנציאל היה מותנה ברכז זר וחזרה של רביב.
לחשוב שסיבוב שלם שיחקנו עם קו אחורי של תמיר בלאט, אדריאן בנקס, וזהו בעצם. צוף בן משה וטאקר שיחקו 2.
ונראינו לא פחות טוב והוצאנו תוצאות לא פחות טובות.
אשכרה עם ליונס (בשלב הזה של הקריירות של שניהם שחקן הרבה יותר טוב מנייט, לא רואה אותו ממטר) ורביב אנחנו פחות טובים.

אי אפשר באמת לדעת
זה די ספקולטיבי
יכול להיות שתוספת של עוד כוכב סטייל ליונס דווקא הייתה מבלגנת לשרון את העסק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2017, 22:43 
סומך כתב:
יובל כתב:
לחשוב שסיבוב שלם שיחקנו עם קו אחורי של תמיר בלאט, אדריאן בנקס, וזהו בעצם. צוף בן משה וטאקר שיחקו 2.
אשכרה עם ליונס (בשלב הזה של הקריירות של שניהם שחקן הרבה יותר טוב מנייט, לא רואה אותו ממטר) ורביב אנחנו פחות טובים.

אי אפשר באמת לדעת
זה די ספקולטיבי
יכול להיות שתוספת של עוד כוכב סטייל ליונס דווקא הייתה מבלגנת לשרון את העסק.

ויכול להיות שבלי ליונס היינו מקום 10. ברוב המקרים שחקן טוב יותר ישפר את הקבוצה, בטח במצב אז כשהיה חסר באופן ברור גארד יוצר שזה ההגדרה של ליונס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2017, 22:44 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
יובל כתב:

אי אפשר באמת לדעת
זה די ספקולטיבי

זה אנדרסטייטסמנט רציני וזה מה שהופך את כל הגעגוע הזה לאברהמי חסר שחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2017, 22:55 
סמל אישי של המשתמש
פרימו לוי כתב:
סומך כתב:
יובל כתב:

אי אפשר באמת לדעת
זה די ספקולטיבי

רק שהמצב שלנו עכשיו הוא לא ספקולטיבי ולכן אין בעיה לקבוע שהפיטורים של שרון היו טעות.
להודות בטעות על זה שקראת לפטר אותו כנראה זאת כן בעיה.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2017, 22:56 
סמל אישי של המשתמש
ספקולטיבי? איפה אתם חיים?
היינו קבוצה עם גארד ורבע. תמיר בלאט שיחק 33-34 דקות. שיחקנו בלי גארד לידו חצי משחק.
רכז זר בינוני היה משפר אותנו. שחקן על כמו ליונס? אם היינו ממשיכים כרגיל היינו מקום 3-4 עכשיו.

תוציאו עכשיו את ליונס ורביב מהקבוצה ואנחנו חוטפים 30 הפרש מכל קבוצה בליגה. בעצם 15 מקריית גת ו-30 מכל השאר. זה לאן רמי הדר (והפיטורין של אברהמי) הביאו אותנו.
אבל אם אתם חושבים שלהוציא את ליונס ורביב משפר אותנו, תפאדל, זה יכול להיות אחלה ניסוי נגד הרצליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 אפריל 2017, 23:01 
סמל אישי של המשתמש
יובל צודק. אי אפשר להשוות בין התקופות. לשרון לא היה את רביב וליונס. שרון גם היה צריך להריץ סגל חדש. הדר קיבל קבוצה שכבר רצה, קיבל את ליונס וגם את רביב. אבל הפועל לא נראית טוב יותר ובכמה אספקטים של המשחק - הלכה אחורה.
שרון אברהמי הוא לא הסיפור. הוא כבר לא פה כמה חודשים.
הסיפור הוא הדר וההרגשה היא שפשוט עושים לו סאבוטז׳, אחרת איך נסביר את הערב, את הדרבי האחרון ועוד. הוא איבד את חדר ההלבשה ושחקנים לא יתנו את התחת בשבילו.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2017, 23:02 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
ספקולטיבי? איפה אתם חיים?
היינו קבוצה עם גארד ורבע. תמיר בלאט שיחק 33-34 דקות. שיחקנו בלי גארד לידו חצי משחק.
רכז זר בינוני היה משפר אותנו. שחקן על כמו ליונס? אם היינו ממשיכים כרגיל היינו מקום 3-4 עכשיו.

תוציאו עכשיו את ליונס ורביב מהקבוצה ואנחנו חוטפים 30 הפרש מכל קבוצה בליגה. בעצם 15 מקריית גת ו-30 מכל השאר. זה לאן רמי הדר (והפיטורין של אברהמי) הביאו אותנו.
אבל אם אתם חושבים שלהוציא את ליונס ורביב משפר אותנו, תפאדל, זה יכול להיות אחלה ניסוי נגד הרצליה.

אני לא הייתי בעד פיטורין של אברהמי
אני חושב שאנחנו נראים חרא בלבן
אני חושב שלא נראינו משהו עם אברהמי העונה
שמחתי שהחתימו את הדר
אנחנו נראים חרא בלבן.
לא חושב שעם תחושת חוסר הסדר שהיתה בקבוצה בתקופת אברהמי, תוספת של ליונס בהכרח הייתה תורמת ולא מוציאה הכל מאיזון. (שחקן שלפעמים הולך עם הראש בקיר, בקבוצה שהמאמן לפעמים נראה מעט אבוד בפסקי הזמן למשל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2017, 23:03 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
פרימו לוי כתב:
סומך כתב:
יובל כתב:

אי אפשר באמת לדעת
זה די ספקולטיבי

רק שהמצב שלנו עכשיו הוא לא ספקולטיבי ולכן אין בעיה לקבוע שהפיטורים של שרון היו טעות.
להודות בטעות על זה שקראת לפטר אותו כנראה זאת כן בעיה.

"להודות" בטעויות שכאלה זאת חוכמה מאוד קטנה. מי שלוקח החלטות בחיים עושה טעויות. מה פשר ה'הודיה' בטעות מלבד איזה ניצחון אינטרנטי ילדותי בויכוח? העמדה הזאת היא קטנונית והאמירה המשתמעת ממנה, שבמצב הנוכחי אשמים האוהדים, היא לא נכונה לחלוטין.
יובל אתה באמת לא רואה איפה הספקולטיביות באמירה כמו "אם היינו ממשיכים כרגיל היינו מקום 3-4 עכשיו"? הגעגוע שאתה מביע לאברהמי נשען על עמדת המוצא הזאת, שהיא ספקולטיבית לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2017, 23:07 
תראו, אין ספק שכרגע רמי הדר הוא כישלון. ואין ספק שכרגע חילופי המאמנים לא מוכיחים את עצמם. אני לא חושב שיכול להיות על זה ויכוח.
האם אם אברהמי המצב היה יותר טוב? מפה אלה ספקולציות ואפשר לנתח בלי סוף. אני מזכיר שהפיטורים קרו לפני שלהפועל היו משחק חוץ בראשון לציון ומשחק ביתי נגד אילת (וקטש, שעשה בעונה שעברה בית ספר לשרון בכל משחק).
אני ממש לא בטוח שאלמלא הפיטורים, הפועל לא הייתה מסיימת את שני המשחקים האלה עם שני הפסדים ומפה העונה הייתה יכולה ללכת למקומות רעים מאוד.
אבל אלה ספקולציות.
במציאות: רמי הדר כרגע זה כישלון. ואין מה להתכחש לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 אפריל 2017, 23:10 
סמל אישי של המשתמש
צ'רלי אם עושים סבוטאז להדר מישהו מההנהלה צריך לתת לכל שחקן 2 כאפות וליישר אותם.

פרימו, ברור שזאת חוכמה בדיעבד אבל להגיד שאין סיבה מקצועית לפטר את שרון לפני הפיטורים ולהגיד אחרי הפטורים שהם הזויים ולא מובנים מבחינת מקצועית זה לא בדיעבד. אין לי באמת טענות לאוהדים (כאילו יש לי הרבה אבל זה לא הענין) הטענות הן בעיקר כלפי מקבלי ההחלטות או יותר נכון כלפי המערכת. לא טענות של אני מאשים אלא של בבקשה תשבו לבד בשקט ותסדרו את המערכת. תבחנו את ההחלטות שקיבלנו לאחרונה איך השפיעו איך קיבלנו אותם ומי היה בעד או נגד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2017, 23:11 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
תראו, אין ספק שכרגע רמי הדר הוא כישלון. ואין ספק שכרגע חילופי המאמנים לא מוכיחים את עצמם. אני לא חושב שיכול להיות על זה ויכוח.
האם אם אברהמי המצב היה יותר טוב? מפה אלה ספקולציות ואפשר לנתח בלי סוף. אני מזכיר שהפיטורים קרו לפני שלהפועל היו משחק חוץ בראשון לציון ומשחק ביתי נגד אילת (וקטש, שעשה בעונה שעברה בית ספר לשרון בכל משחק).
אני ממש לא בטוח שאלמלא הפיטורים, הפועל לא הייתה מסיימת את שני המשחקים האלה עם שני הפסדים ומפה העונה הייתה יכולה ללכת למקומות רעים מאוד.
אבל אלה ספקולציות.
במציאות: רמי הדר כרגע זה כישלון. ואין מה להתכחש לזה.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 אפריל 2017, 23:15 
כרגע מה שאני רואה, זה קבוצה שבה יש גארדים שלא היו אצל שרון ומתחרים למי יש יותר גדול וכמו שהם יכולים לנצח משחק הם יכולים לחרב אותו כמו שעשו היום. אני רואה שחקן שמאז שהגיע הדר הוא משחק כדורסל (בנקס) ולפני זה לא עשה את זה בכלל. אני רואה מאמן חסר מושג שהלך בצדק הביתה כששיחקנו כדורסל מזעזע אצלו, ומאמן שהגיע במקומו לקבוצה שהוא כנראה לא מסוגל להשתלט עליה ואחרי שנתנה 3 משחקים נהדרים הוא כנראה הצליח לאבד אותה במשחקי כח מיותרים.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 אפריל 2017, 23:19 
סמל אישי של המשתמש
אל דוד, הצורך האינפנטילי שלך ממשתמשים בפורום ל"תודו בטעות!" "תודו בטעות!" היה נמשך גם במקרה שרון היה נשאר והמצב היה אותו הדבר? אז היית דורש בצורה הזויה מאלה שרצו שישאר ש"יודו בטעות!"
וזה על סמך שקבעת בעצמך בצורה קוסמית ששרון צריך תנאים שהתקיימו במקרה כשעזב שיבטיחו את ההצלחה

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 09 אפריל 2017, 23:23 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:

פרימו, ברור שזאת חוכמה בדיעבד אבל להגיד שאין סיבה מקצועית לפטר את שרון לפני הפיטורים ולהגיד אחרי הפטורים שהם הזויים ולא מובנים מבחינת מקצועית זה לא בדיעבד. אין לי באמת טענות לאוהדים (כאילו יש לי הרבה אבל זה לא הענין) הטענות הן בעיקר כלפי מקבלי ההחלטות או יותר נכון כלפי המערכת. לא טענות של אני מאשים אלא של בבקשה תשבו לבד בשקט ותסדרו את המערכת. תבחנו את ההחלטות שקיבלנו לאחרונה איך השפיעו איך קיבלנו אותם ומי היה בעד או נגד.

באופן אישי אני יכול לומר לך שתמכתי בפיטורי אברהמי, בעיקר בגלל התחושה שהוא מאמן חלש וסתמי, שלא מסוגל לתת לנו את האקסטרה בשביל לעשות משהו מעבר לעונה 'בסדר' כזאת. וקיוויתי שהחלפה שלו במאמן אחר תמנע מהעונה הזאת להיהפך לעוד עונה סתמית, עם התברגות בקצה התחתון של הפלייאוף העליון והדחה בסדרה.
כמובן שניתן עכשיו לומר שהחלפת המאמנים רק הוליכה את הקבוצה עוד אחורה, אבל זה לא אומר שאם אברהמי היה נשאר, לא היינו מקבלים עונה סתמית עם הדחה צפויה בסדרה. גם היום, במצב הנוכחי, אני חושב שההגיון והשיקולים מאחורי ההחלטה להפרד מאברהמי היו נכונים, אע"פ שהטיימינג לא היה מוצלח כל כך ובדיעבד המחליף שלו טעות קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2017, 23:27 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:

ואם המאמן עושה סבוטאז' לשחקנים, אז מה עושים? מעלה ארבעה ישראלים בחמישייה וארבעה זרים מהספסל, נו באמת.
זה לא קצת מוזר שהוא מסוכסך עם כולם? אולי הבעיה היא בו ולא בכל השחקנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2017, 23:36 
סמל אישי של המשתמש
הערב עמד לרשות רמי הדר הסגל הכי טוב, והכי רחב, שהיה בהפועל ב-20 השנים האחרונות.
ומולו עמדה קבוצה בלי שני שחקני מפתח שלה, כשכל מה שיש לה בצבע זה נסטרנקו ושולדבראנד.
מולם היה לו את וויליאמס, תומר גינת, האוול ודוסון, שמבחוץ יש לו את ליונס, לימונד, אדריאן בנקס, בלאט, וצוף בן משה.
במשחק מסודר, עם תרגילים וניצול יתרונות, היינו צריכים לפרק את נהריה 15 הפרש.
העובדה שזה לא קרה היא כולה ניהול כושל של רמי הדר.
אני לא יודע מי יותר גרוע, אברהמי או רמי הדר.
בעיניי, שניהם כישלון, והכישלון של הדר הוא גרוע יותר, כי הסגל שיש לו הוא טוב הרבה יותר.
רמי הדר היה צריך להתפטר אחרי התבוסה בדרבי, לקבוצה שכל אירופה, אסיה ואשדוד מפרקת.
התבוסה הערב לנהריה לא פחות מבישה מההפסד בדרבי. אולי יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 אפריל 2017, 00:12 
סמל אישי של המשתמש
גביזון אני מהראשונים שאומרים חשבתי שכך טעיתי. הרצון הוא לא בהודאה בטעות אלא בהפנמה שאנחנו הרבה פעמים מקשקשים בביטחון על דברים שאין לנו מושג בהם אבל בגלל אגו ממשיכים עם זה גם לאחר שברור לנו ולכולם שקישקשנו בביטחון על דברים שאין לנו בהם מושג.

פרימו אין לי בעיה עם "תחושה" של אוהדים יש לי בעיה עם מועדון שתנהל על פי "תחושות"..

יובל בדיוק כמו שצריך לעשות לשחקנים. שאפי ורמי יקחו אותו לשיחה ויבינו למה הוא פותח עם 4 ישראלים כשיש לו 5 זרים בסגל.
על למה היחס שונה לאותן טעויות של בלאט ובנקס.
על למה הוא לא משחק עם האוול ווליאמס ביחד... ועוד.

זה אחד הדברים שאני מצפה שהמנל המקצועי יעשה, יתן שתי כאפות למאמן אם משחקי האגו שלו פוגעים בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2017, 02:39 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
אני לא חושב שנראינו טוב עם אברהמי.
זאת אומרת, ביחס לאיך שהסרחנו את המגרש היום, נראינו מדהים.
אבל לא נראינו טוב עם שרון.
ההגנה הייתה גרועה, בהתקפה זה היה יום ככה יום ככה
המשחק לא היה שוטף או נעים לעין.
ואני, הגם שלא סימפטתי אותו, לא חשבתי שצריך לפטר אותו.
ובכל מקרה, זה דיון שכבר מוצה.
אין אברהמי, חטאנו, עווינו, הולכים לגיהנום.
זה פחות רלוונטי כרגע

אצל אברהמי הקו האחורי היה מורכב מתמיר בלאט ובנקס שעד הדרבי בכלל נראה כמו מייקל ג'ורדן (בספייס ג'ם, אחרי שהחייזרים גנבו לו את המושג בכדורסל).
אצל רמי הדר יש לך בנוסף להם גם את לימונד וליונס ובנקס בכושר הרבה יותר טוב ועדיין ההגנה תחת "מאמן ההגנה" הרבה יותר גרועה, וגם ההתקפה היא פחות או יותר ליונס ועוד ארבעה לעומת ההתקפה שהייתה מספר 1 באסיסטים ומספר 2 בנקודות של תקופת אברהמי.

אז ברור שאין טעם לפטר גם את הדר (למרות שאני אישית לא מסוגל לראות אותו בלי להתמלא בצורך עז לקלל את כל העולם ודודו הולצמן) אבל צריך לעשות בדק בית דחוף, מיידי ומקיף על איך מתקבלות החלטות במועדון הזה, ובמידה שזה מה שאני חושב שזה אז בשביל מה בכלל צריך את העמותה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2017, 02:47 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
כרגע מה שאני רואה, זה קבוצה שבה יש גארדים שלא היו אצל שרון ומתחרים למי יש יותר גדול וכמו שהם יכולים לנצח משחק הם יכולים לחרב אותו כמו שעשו היום. אני רואה שחקן שמאז שהגיע הדר הוא משחק כדורסל (בנקס) ולפני זה לא עשה את זה בכלל. אני רואה מאמן חסר מושג שהלך בצדק הביתה כששיחקנו כדורסל מזעזע אצלו, ומאמן שהגיע במקומו לקבוצה שהוא כנראה לא מסוגל להשתלט עליה ואחרי שנתנה 3 משחקים נהדרים הוא כנראה הצליח לאבד אותה במשחקי כח מיותרים.

היא לא שיחקה 3 משחקים נהדרים.
היא שיחקה בדיוק 3 רבעים נהדרים, שלושת הרבעים הראשונים נגד אילת, וכל השאר תחת.
מהמשחק הראשון זה היה נראה שהשחקנים לא סובלים אותו ועושים לו דווקא.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2017, 09:31 
הבעיה המרכזית של המועדון היא בחירות לא טובות של מאמנים מאז ארז.
קטש מאמן מצוין אבל לא התאים לאופי של הקבוצה
שרון מאמן צעיר ולא מספיק מנוסה וטקטיקן חלש, יש לו יכולות לחבר שחקנים אבל לא לנהל משחק כדורסל.
רמי הדר - לא הבנתי ממש למה הלכו עליו, יש לו אולי קצת שכל כדורסל אבל יחסי אנוש אפסיים, מתראיין כמו מכביסט שחצן, ולא לוקח אחריות על כלום.

אין מה להעיף אותו עכשיו, צריך לחכות לסוף העונה לסבול קצת ואולי בטעות לא לסיים במקום שייקח אותנו לסדרה מול מכבי.
מקווה רק שיש בחוזה מולו סעיף יציאה בקיץ אם לא עולים לפליאוף וסעיף יציאה אם לא עולים לפיינלפור אחרי שביקש 5! זרים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 אפריל 2017, 12:07 
אם נעזוב לרגע את עניין הניהול. אתמול לבן אלף רמי הדר היו 5 זרים. נקח רק את דארל וויליאמס, איזה היגיון יש למטומטם לייבש אותו כמעט עד סוף המחצית הראשונה, וגם במחצית השנייה מעלה אותו ל-25 שניות. כמה אפשר לבזות שחקן, לזלזל בקבוצה ובאוהדים בגלל גחמות של הרס"ר הסמרטוט הזה. אגב שדארל עלה לשחק בסופו של דבר ולמרות ההשפלות, הוא התנהג כמקצוען ועשה הכל כדי לעזור ולהצליח. ובכלל אלו מספרים היו לטאקר, וויליאמס והאוול לפני אדון עבד כי ימלוך רמי הדר והיום. אז נכון ההנהלה עשתה ועושה הרבה טעויות, אבל במגרש לרמי הדר יש 100% אחריות,אף אחד בהנהלה לא מתערבת לו איך לנהל את המשחק, את מי לעלות בחמישייה, איזה תרגילים לעשות וכו, והפועל יש כרגע את כל הכלים המקצועיים להצליח, אלא מי שגרם לכשלונה הוא אך ורק רמי הדר. מקווה שבסוף העונה אם לא יתפטר קודם( הלוואי )שלא ישאר אצלנו אפילו שנייה

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2017, 12:13 
רדנקו כתב:

מרוב שאתה תופס מעצמך כל כך ״גאון כדורסל״ ולא מסוגל להודות בטעות אתה מקשקש שטויות פשוט מביכות. שלושה משחקים נהדרים? באיזה סרט בדיוק? המשחק השלישי של רמי הדר היה הדרבי. הדרבי היה משחק נהדר??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 אפריל 2017, 12:59 
סמל אישי של המשתמש
כאשר הקבוצות דל רמי הדר שיחקו כדורסל טוב הוא היה הרבה יותר טוב מהכדורסל הטוב של הקבוצה של אברהמי. אם זה בזכות רמי הדר לחובת שרון ובכלל בגלל הסגל אני לא יודע. אבל בחיפה רמי הדר הוכיח שהוא מאמן ראוי ולגיטימי לליגה.

לנסות להפוך אותו עכשיו לאחד שלא מתאים ואגו מניאק שפוגע בקבוצה נראה לי לא רציני. כי גם אם זה םוגע בקבוצה יש הרבה סיבות למה זה קורה בהפועל ולא קרה לנשל בחיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2017, 13:02 
מה הוא הוכח בדיוק בחיפה? מאיפה האגדות האלה? מה רמי הדר הוכיח ששרון לא? שנים אתם מקשקשים שכל דבר חוץ מ פיינל פור זה כישלון, ורמי הדר לא עשה פיינל פור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2017, 16:55 
יכול להיות שרמי הדר אפס מאופס
זה לא מעלה במילימטר את המניות של שרון אברהמי שהוא מאמן מאוד מאוד מאוד חלש

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: