purvis short כתב:
אם אחרי הדרבי, או אחרי קריית גת, היו מעבירים אותו לירושלים הייתי מבין. ואם הוא אחר כך היה מקבל את האזרחות הייתי אומר, נו, הפועל יצאה קצת נאיבית. מה לעשות. אבל עסקה - על פי הפרסומים - שמתממשת רק אם האוול מקבל אזרחות? זו שבירת כל השיאים. מילא הייתם מעבירים אותו ואחר כך, כשהוא כבר בירושלים היה מקבל אזרחות. אבל להעביר אותו עם האזרחות? כשהערך שלו גדול הרבה יותר. אני לא מצליח להבין.
ויודעים מה, נניח שגם על זה הלכתם. זה המקסימום שהוצאתם? זו התמורה המקסימלית? אתם רציניים? רבאק, לירושלים יש נכסים שאפשר לנסות לקבל. אם האוול עובר לירושלים כישראלי זה אומר שליאור אליהו יראה בעיקר ספסל. אולי תנסו להעביר את אליהו להפועל תמורת האוול? אולי תנסו לקבל את רפי מנקו תמורת האוול?, ומילא אם הפועל היו מקבלים 150-200 אלף דולר. בכסף הזה אפשר להביא בעונה הבאה יופי של שחקן. אבל אפילו זה לא קרה.
וזה שוב מחזיר אותי לניהול. הדבר שהכי חסר בקבוצה הזו זה ניהול ברמה גבוהה. כי זו עסקה שפשוט לא עושים, באופן הזה.
שוב, אפשר לטעות. מנהלים ב-NBA עשו עסקאות איומות. זה קורה. אבל פה זה פשוט משהו שאני לא מצליח לקבל אותו. ללכת בעיניים פקוחות לתוך בור. להעביר את האוול - בתור ישראלי? וכל זה עוד קורה עכשיו, אחרי ניצחון גדול על חולון.
זה שיא השיאים. באמת. שיא השיאים.
ולך תדע כמה הסכמים כאלה יש מתחת לשולחן בלי שאנחנו יודעים.
כמו שאמרתי קודם, אולי צריך לפחד שלימונד יחזור לממוצעים שלו? כי יש סעיף שברגע שהוא חוזר לעצמו הוא בקבוצה אחרת? וברגע שהצעירים הישראליים שלנו מבשילים להיות שחקנים ליגה לגיטימיים הם גם משתחררים?
מעכשיו אני אמור לקוות שהשחקנים שלנו יעשו משחק גרוע? אולי גם לקוות שבנקס לא יקבל אזרחות כי אולי יש חוזה שגם הוא יעלם ברגע שיקבל איזשהו יתרון.
אשכרה להעביר אותו בתנאי שיש לנו יתרון, ברגע שהוא הופך לשחקן משמעותי. ואם זה לא קורה? למה שירושלים תפסיד?
אורי אלון עשה לנו פה בית ספר.