יובל כתב:
בנקס של העונה זה שחקן הגארבג' טיים הכי גדול שיש.
בכל הפסד הוא קולע כמה סלים שמצמצמים את הפער (ואז הוא מקבל זריקה חשובה שבאמת יכולה להחזיר אותנו למשחק וכמובן מחטיא אותה), וזה נראה שהנה אנחנו מקבלים אותו.
ואז במשחק הבא הוא חוזר לסורו. אני כבר נואשתי ממנו.
לגבי רביב, שתי השלשות אתמול לא אומרות הרבה (הוא היה קלעי חלש גם ביכולת השיא שלו אז אין טעם לצפות ממנו לפתח קליעה מבחוץ דווקא עכשיו), את הדברים שהוא אמור לעשות טוב (לסיים באיזור הטבעת או ג'אמפרים מטווח קצר) הוא עדיין לא עושה. בואו נחכה ונראה.
מסכים אם זה שהעונה הוא מפציץ בגארבג', אבל לא מסכים איתך לגבי הייאוש כי אנחנו רואים ממנו יכולות שאין
לאף שחקן אחר בקבוצה, וחוסר ביטחון מטורף, ולכן את הזריקה המכריעה הוא מחטיא, לא כי הוא לוזר חסר מושג.
אני באמת באמת אוהב אותו וליבי איתו מהרגע הראשון. זה ספורטאי מדהים בעיני וקשה שלא להשבר במצבו.
ולכל מי שמתגעגע לאברהמי- אני מזכיר לכם שהוא המאמן שקיבל את אדריאן בנקס במתנה והצליח לגמור לשחקן תחיים
בגלל חוסר נסיון. אדריאן בנקס הוא כדורסלן מעולה ואני בטוח שהתקופה הזאת של חוסר הביטחון תיגמר מתישהו, אצלנו
או בקבוצה אחרת.
ולגבי רביב השלשות אתמול דווקא כן חשובות. "קלעי חלש" זה משהו שאי אפשר להגיד על רביב. יש לו יד טובה מכל הטווחים
במיוחד כשהוא חם. סקורר קאלסי. לכן אני חושב שכל נקודה שהוא קולע חשובה.